Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Star-Lord gaat voor Plan B in nieuwe TV-spot voor Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • 0
  • 0
Ontwikkelstudio Eidos-Montréal onthulde gisteren een gloednieuwe televisiespot die verschijnt in aanloop naar de officiële lancering van Marvel’s Guardians of the Galaxy volgende week. De trailer werpt kijkers midden in een mid-battle Huddle en toont hoe Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot een penibele situatie bespreken en, uiteraard, erover kibbelen, totdat ze besluiten over te gaan op Plan B - een all-out, gecoördineerde aanval op de maat van het toepasselijke “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe.

Dezelfde Huddle-mechanic zal van essentieel belang blijken voor spelers van Marvel’s Guardians of the Galaxy-spelers die tijdens hun reis door de Melkweg schijnbaar onmogelijke uitdagingen moeten zien te overwinnen. In de game kunnen spelers tijdens gevechten een Huddle beginnen en kiezen welke motiverende woorden ze het team willen schenken. Wanneer deze correct zijn gekozen, ontvangen alle Guardians een power-up, waardoor ze hun vijanden gemakkelijker kunnen uitschakelen...
Review: Project Winter
  • 0
  • 1
Na een eerdere release voor pc enkele jaren geleden en de komst van de Xbox One-versie eerder dit jaar, waren vorige maand de andere consoles aan de beurt. Sinds een maand kan je dus ook op PlayStation 4 en Nintendo Switch aan de slag met Project Winter. In een winters landschap moet je alles op alles zetten om je medespelers te helpen ontsnappen of hen net te verraden en de kop in te kloppen. Je kan het zowat vergelijken met een uitgebreidere versie van Among Us. Of het me beviel, lees je in deze review.
Riders Republic week lang gratis te spelen
  • 0
  • 1
Riders Republic introduceert een tijdelijke Trial Week van 21 tot 27 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en pc. Tijdens deze week kunnen spelers vier uur lang door de game scheuren voor de officiële lancering op 28 oktober. Tevens wordt alle progressie van de Trial Week overgedragen naar de volledige game.

Spelers worden uitgedaagd om deel te nemen aan de Mad Challenge: een multiplayerwedstrijd waarin spelers prijzen kunnen winnen. Om deel te nemen moeten spelers de introductietutorial doorlopen en vervolgens 20 sterren behalen om ShackDaddy’s ‘Exclusive Multiplayer Contest’ vrij te spelen en zo toegang te krijgen tot de Mass Race. Spelers die in de top 10 eindigen in een massarace, komen in aanmerking voor een willekeurige trekking, waarbij één speler een custom Canyon x Riders Republic fiets en een Gold Edition van Riders Republic wint. Andere winnaars ontvangen ook een Gold Edition van Riders Republic. Om deel te nemen aan de Mad...
Elden Ring met maand uitgesteld
  • 2
  • 1
Elden Ring, de gigantische fantasy action-RPG ontwikkeld door FromSoftware Inc. en geproduceerd door Bandai Namco Entertainment, zal speelbaar zijn in een Closed Network Test gepland op 12 november. Geselecteerde fans zullen de eerste uren van de langverwachte titel kunnen meemaken en een hands-on glimp opvangen van wat het volledige spel te bieden heeft, terwijl ze het ontwikkelingsteam helpen bij het testen van de online servers in de aanloop naar de releasedatum.

De diepgang van het spel en de mate van vrijheid in strategie overtrof de aanvankelijke verwachtingen, vandaar dat is besloten om de ontwikkelingstijd te verlengen voor de laatste aanpassingen en daarmee de releasedatum te verschuiven naar 25 februari 2022.

De Elden Ring Closed Network Test zal het hele weekend van 12 tot en met 15 november speelbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X|S tijdens de volgende data:
  • 12 november: 12:00 tot 15:00 uur
  • 13 november: 4:00 tot 7:00...
Vier Halloween in on-rails ervaring in Dreams
  • 0
  • 0
PlayStation 4-game Dreams is ondertussen al meer dan anderhalf jaar oud, maar dat betekent niet dat ontwikkelstudio Media Molecule geen aandacht meer heeft voor de game. Zo wordt er in de game, die voornamelijk gedragen wordt door de community, een nieuw event op poten gezet in het teken van Halloween.

De community heeft voor Halloween samengewerkt om het gamende publiek op een on-rails ervaring te trakteren. Hiervoor heeft Media Molecule een keuze gemaakt uit de beste items om voor een unieke ervaring te zorgen die de naam All Hallows’ Dreams: Ghost Train kreeg. Wie van wat extra immersie wil genieten, kan zijn PlayStation VR-bril nog eens van onder het stof halen. Een trailer van deze gratis ervaring vind je hieronder.

Ook deze week wat Pokémon-nieuws, met onder andere nieuwe serie in kaartspel
  • 0
  • 0
Pokémon is de laatste jaren weer aan een opmars bezig. Ik herinner me het nog goed, ten tijde dat ik in het eerste middelbaar zat begon de rage zowat. Niet veel later werden de ruilkaarten verboden op de speelplaatsen. De vele duizenden Pokémon-ruilkaarten liggen hier nog op zolder en een van de Black and White-series was de laatste die ik spaarde. Het is niet omdat ik gestopt ben met sparen, dat The Pokémon Company er geen heil meer inziet. Zo verscheen vorige week Celebrations. Deze ruilkaartuitbreiding is een eerbetoon aan 25 jaar Pokémon. Celebrations bevat negen verschillende producten met populaire Pokémon, kunstige kaarten en spelmechanismen uit de historie van de Pokémon TCG. Daarnaast introduceert Celebrations een speciaal ontworpen klassieke collectie met 25 kaarten die een getrouwe remake zijn van iconische Pokémon-kaarten, zoals Base Set Charizard, Umbreon ☆ en Tapu Lele-GX. Bovendien bevatten veel Celebrations-producten promokaarten die onlangs ontdekte Pokémon...
Nu al explosieve launch trailer voor Call of Duty: Vanguard gepubliceerd
  • 0
  • 0
We moeten nog meer dan twee weken wachten op Call of Duty: Vanguard, maar toch heeft het team erachter vandaag al de lanceringstrailer gepubliceerd. Daarin komt de typische explosieve Call of Duty-actie uitgebreid aan bod. De nieuwste game uit de reeks van first-person shooters ligt vanaf 5 november in de winkelrekken.

De lanceringstrailer wordt daarnaast gedragen door Jack White en diens song Taking Me Back. In de trailer komen voornamelijk de drie belangrijkste modi aan bod: de single player, de Zombies-modus en uiteraard de ontzettend populaire multiplayer. Vanaf 5 november kan ook jij aan de slag in die modi en dat met een laagje Tweede Wereldoorlog erover.

DC League of Super-Pets The adventures of Krypto and Ace aangekondigd
  • 0
  • 0
Outright Games, de uitgever van heel wat op kinderen gerichte videogames, heeft de allereerste beelden van de videogame DC League of Super-Pets onthuld als onderdeel van DC Kids FanDome. De game, die is geïnspireerd op de Warner Bros.-film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen, is gelicentieerd door Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC en zal in 2022 digitaal verkrijgbaar zijn op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In DC League of Super-Pets The adventures of Krypto and Ace, die in 2022 uitkomt, kruipen spelers in de huid van Super-Pets Krypto the Super-Dog en Ace, die het luchtruim kiezen om de dierenpopulatie van Metropolis te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Vlieg over de skylines van de stad als Krypto en Ace, in dit 3D-actiespel. Red de dag met elk van hun unieke en krachtige vaardigheidsupgrades.

Win een statue van Far Cry 6!
  • 0
  • 3
Far Cry 6 ligt sinds kort in de winkelrekken en zoals gewoonlijk is het weer dolle pret met de typische Far Cry-actie. Ook onze redacteur was zeer te spreken over de game. Zijn uitgebreide review vind je achter deze link.

Via deze wedstrijd die we in samenwerking met Ubisoft opzetten, kan je een statue winnen van antagonist Antón Castillo met zijn zoon Diego. Daarnaast unlock je met dit beeldje een wapentalisman die je in Far Cry 6 kunt gebruiken. Deze statue is te koop via de Ubisoft Store. Het enige wat je moet doen is deze link volgen. Daar kan je een aantal entries verdienen.

Deelnemen kan tot 7 november. Succes!

Anton.png
Review: Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers
  • 0
  • 0
Mijn kindjes zijn weer tevreden en dat zorgt er automatisch voor dat ook ik een tevreden man ben. De reden van hun tevredenheid is omdat ze weer een platinum trofee hebben binnengehaald bij een game. Ja, ook die kleine pagadders zijn er gevoelig aan. Dat dit gebeurde bij een game die ze best plezant vonden, is natuurlijk nog leuker. Ik neem je mee in hun (en mijn) kort avontuurtje met Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers.
Nieuwe Pokémon-film nu op Netflix te bekijken
  • 0
  • 1
Trainers uit de hele wereld (behalve Japan, China en Korea) kunnen nu op Netflix de nieuwste animatiefilm van Pokémon bekijken: 'Pokémon de film: Geheimen van de jungle'. In deze film volgen we het jongetje Koko, dat opgevoed is door een alleen levende Zarude, en zijn avonturen met Ash en Pikachu tijdens een verkenningstocht naar de band tussen Pokémon en mens en tussen ouder en kind.

Naar aanleiding van deze nieuwe release heeft The Pokémon Company International een trailer gepubliceerd waarin al een klein deel van het verhaal uit de doeken wordt gedaan.

Far Cry 6 viert launch met nieuwe actievolle trailer
  • 0
  • 0
Far Cry 6 is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en pc en dat mag uiteraard gevierd worden met een nieuwe trailer.

De game speelt zich af op Yara, een tropisch paradijs waar de tijd al jaren stil staat. Spelers ervaren de adrenaline en chaos die een guerillastrijd met zich meebrengt. Het Yaraanse volk leeft onder het zware regime van dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) en zijn tienerzoon Diego, gespeeld door Anthony Gonzalez (Coco). Aan spelers de taak om de revolutie te leiden en het volk te bevrijden.

Als lokale Yaran en militaire drop-out Dani Rojas worden spelers meegesleurd in de guerrillabeweging terwijl de brutaliteit van Antóns heerschappij nieuwe hoogten bereikt. Spelers krijgen de keuze om Dani als ofwel man of vrouw te spelen om met hen een kleurrijke cast aan personages te versterken. Met onder andere; Clara Garcia, de leider van de revolutionaire groep...
Ontdek vanaf nu extra content voor Tales of Arise
  • 0
  • 0
Tales of Arise, de laatste en tevens snelst verkopende game (met meer dan één miljoen verkochte exemplaren) binnen de Tales of-franchise, ontvangt nieuwe content vandaag. Zo worden er twee extra moeilijkheidsgraden toegevoegd, speciale gevechten met nieuwe vijanden en de kans om extra wapens vrij te spelen, naast een speciale samenwerking met Sword Art Online: Alicization Lycoris.

Tales of Arise zal voortaan speelbaar zijn in “very easy”, de gemakkelijkste modus in de game, speciaal voor spelers die zich willen focussen op het verhaal, het verkennen en de ontwikkeling van de personages. De tweede nieuwe modus heet “unknown”, die de lat nog wat hoger legt. Beide modi zijn gratis beschikbaar voor PlayStation en Xbox. Om de nieuwe training grounds gevechten te activeren en nieuwe wapens te verdienen, zullen consolespelers zich moeten begeven naar de EP!C-webpagina en...
Maak kennis met Cosmo in Guardians of the Galaxy-trailer
  • 0
  • 0
Eidos-Montréal heeft een nieuwe cutscene-video uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De video toont de samenkomst van Cosmo de ruimtehond, de Guardians en een heleboel schattige puppy’s. In de cutscene, die plaatsvindt binnen zijn basis op Knowhere, zien we Cosmo op zijn staart jagen, apporteren en vervaarlijk grommen tegen Rocket, dit alles terwijl hij met Star-Lord bespreekt hoe ze in hun beider belang de nieuwste galactische mysteriën kunnen ontrafelen.

Cosmo is een voormalige Sovjet-ruimtehond die het tegenwoordig niet alleen druk heeft als brave beveiliger van Knowhere maar ook als vader van een nest Russische ruimtepuppy's. Door gebruik te maken van een combinatie van psionische en telepathische vermogens kan hij communiceren met mensen, wasberen en bomen, waarmee hij een zeer waardevolle bondgenoot van de Guardians zal blijken tijdens hun reizen naar de diepste, donkerste hoeken van de ruimte.

Xbox viert binnenkort twintigste verjaardag met nieuwe accessoires
  • 1
  • 1
15 november staat in het teken van twintig jaar gamen op Xbox-consoles! Fans hielpen Xbox te vormen wat het nu is en Microsoft kunnen niet wachten om te zien wat de komende twintig jaar zal brengen.

Vandaag viert Microsoft de reis die ze samen met de spelers hebben gemaakt met de 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller en 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset die op 15 november worden gelanceerd en nu beschikbaar zijn voor pre-order. Deze nieuwe Xbox-controller heeft alle laatste features aan boord, waaronder verminderde latentie en een share-knop en heeft een adviesprijs van 64,99 euro. Daarnaast krijg je een speciale achtergrond voor je Xbox Series X|S-menu eens je de controller verbindt met de console van de nieuwste generatie.

Naast de nieuwe controller en headset wordt er ook een nieuw...
Techreview: EPOS H3 Hybrid
  • 1
  • 0
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk EPOS niet kende, maar daar kwam onlangs verandering in. Het relatief nieuwe merk stuurde mij de EPOS H3 Hybrid op om te reviewen en ik kan nu al verklappen dat ik overweldigd ben. Het is een schitterend apparaat en perfect voor elke gamer. Die claim zet ik graag wat kracht bij in onderstaande review.
Post-launch contentplan voor Rider Republic onthuld
  • 0
  • 0
Ubisoft kondigde gisteren de plannen aan voor Riders Republic in het eerste levensjaar van diens bestaan. Het Riders Republic post-launch contentplan bevat onder andere meer dan drie uitgebreide seizoenen bomvol gratis content voor alle spelers, alsook exclusieve content voor spelers met de Year 1 Pass. Samen met de aankondiging werd een handige infographic gepubliceerd én een begeleidende trailer.

Jaar 1 van Riders Republic bevat vier verschillende seizoenen met elk een uniek thema:
  • Grand Opening Pre-Seizoen: het seizoen dat gelijk live gaat op release van de game. Alle spelers zijn welkom bij het grote openingsfeest van de Republic, waar verschillende multiplayermodi zoals Mass Race, Tricks Battle en Free For All gelijk speelbaar zijn. Exclusieve content is vrij te spelen via wekelijkse uitdagingen. Spelers met de Year 1 Pass krijgen toegang tot twee extra Exotische Kits om mee te racen: de Rocket Bike en Rocket Skis.
  • Seizoen 1: het is winter in de Republic...
Play! Pokémon Championship-details bekendgemaakt
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de Play! Pokémon Championship-serie 2022. In de Play! Pokémon Championship-serie strijden deelnemers van over de hele wereld via regionale, internationale en speciale events om schitterende prijzen en om de ultieme beloning: de titel 'Wereldkampioen Pokémon'. In de Pokémon Championship-serie 2022 spelen Trainers uit de hele wereld in de Pokémon TCG, de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, het videospel Pokkén Tournament DX en – voor de allereerste keer – Pokémon GO om miljoenen aan prijzen en reischeques.

In het seizoen 2022 zullen bepaalde spelers in nieuwe leeftijdscategorieën terechtkomen. Van alle spelers die in het seizoen 2020 – in maart 2020 na negen maanden spelen afgebroken – punten verdiend hebben, worden de punten overgeheveld naar het seizoen 2022. Meer informatie over de leeftijdscategorieën van Play! Pokémon en over de Championship-punten vind je op de...
Review: Golf Club: Wasteland
  • 0
  • 1
Golfen zegt mij op zich bijzonder weinig. Ik doe het zelf nooit en de enige keren dat ik er aandacht aan schenk, is tijdens de Olympische Spelen. Of in videogames. Zo verscheen onlangs Golf Club: Wasteland. De setting sprak me aan, dus was een reviewcode aanvragen een kleine moeite. Het resultaat is nu dat ik geen golfelleboog heb, maar een gameduim.
Battlefield 2042-bèta nu live!
  • 1
  • 1
Vanaf vandaag kunnen alle EA Play-leden en spelers die Battlefield 2042 van Electronic Arts en DICE hebben gepre-orderd meedoen aan de open bèta van het spel: nu verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. De open bèta is vanaf 8 oktober tot en met 9 oktober ook beschikbaar voor alle spelers.

In de open bèta kunnen spelers uitkijken naar de iconische Conquest-ervaring van het kenmerkende All-Out Warfare op de Orbital-map, zoals te zien is in de originele onthullingstrailer van het spel. Pc- en next-gen console-spelers kunnen genieten van nieuwe, epische gevechten met 128 spelers (64 spelers op Xbox One en PlayStation 4) via de grootschalige spelmodus Conquest in een gevecht om controle over belangrijke missiepunten op de Orbital-map.

In de open bèta kunnen fans in de huid kruipen van een van de vier unieke Specialists, die elk zijn uitgerust met hun eigen unieke stijlen, specialiteiten en eigenschappen. Deelnemers kunnen aan de slag met...
Terug
Bovenaan