Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Ontdek vanaf nu extra content voor Tales of Arise
  • 0
  • 0
Tales of Arise, de laatste en tevens snelst verkopende game (met meer dan één miljoen verkochte exemplaren) binnen de Tales of-franchise, ontvangt nieuwe content vandaag. Zo worden er twee extra moeilijkheidsgraden toegevoegd, speciale gevechten met nieuwe vijanden en de kans om extra wapens vrij te spelen, naast een speciale samenwerking met Sword Art Online: Alicization Lycoris.

Tales of Arise zal voortaan speelbaar zijn in “very easy”, de gemakkelijkste modus in de game, speciaal voor spelers die zich willen focussen op het verhaal, het verkennen en de ontwikkeling van de personages. De tweede nieuwe modus heet “unknown”, die de lat nog wat hoger legt. Beide modi zijn gratis beschikbaar voor PlayStation en Xbox. Om de nieuwe training grounds gevechten te activeren en nieuwe wapens te verdienen, zullen consolespelers zich moeten begeven naar de EP!C-webpagina en...
Maak kennis met Cosmo in Guardians of the Galaxy-trailer
  • 0
  • 0
Eidos-Montréal heeft een nieuwe cutscene-video uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De video toont de samenkomst van Cosmo de ruimtehond, de Guardians en een heleboel schattige puppy’s. In de cutscene, die plaatsvindt binnen zijn basis op Knowhere, zien we Cosmo op zijn staart jagen, apporteren en vervaarlijk grommen tegen Rocket, dit alles terwijl hij met Star-Lord bespreekt hoe ze in hun beider belang de nieuwste galactische mysteriën kunnen ontrafelen.

Cosmo is een voormalige Sovjet-ruimtehond die het tegenwoordig niet alleen druk heeft als brave beveiliger van Knowhere maar ook als vader van een nest Russische ruimtepuppy's. Door gebruik te maken van een combinatie van psionische en telepathische vermogens kan hij communiceren met mensen, wasberen en bomen, waarmee hij een zeer waardevolle bondgenoot van de Guardians zal blijken tijdens hun reizen naar de diepste, donkerste hoeken van de ruimte.

Xbox viert binnenkort twintigste verjaardag met nieuwe accessoires
  • 1
  • 1
15 november staat in het teken van twintig jaar gamen op Xbox-consoles! Fans hielpen Xbox te vormen wat het nu is en Microsoft kunnen niet wachten om te zien wat de komende twintig jaar zal brengen.

Vandaag viert Microsoft de reis die ze samen met de spelers hebben gemaakt met de 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller en 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset die op 15 november worden gelanceerd en nu beschikbaar zijn voor pre-order. Deze nieuwe Xbox-controller heeft alle laatste features aan boord, waaronder verminderde latentie en een share-knop en heeft een adviesprijs van 64,99 euro. Daarnaast krijg je een speciale achtergrond voor je Xbox Series X|S-menu eens je de controller verbindt met de console van de nieuwste generatie.

Naast de nieuwe controller en headset wordt er ook een nieuw...
Techreview: EPOS H3 Hybrid
  • 1
  • 0
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk EPOS niet kende, maar daar kwam onlangs verandering in. Het relatief nieuwe merk stuurde mij de EPOS H3 Hybrid op om te reviewen en ik kan nu al verklappen dat ik overweldigd ben. Het is een schitterend apparaat en perfect voor elke gamer. Die claim zet ik graag wat kracht bij in onderstaande review.
Post-launch contentplan voor Rider Republic onthuld
  • 0
  • 0
Ubisoft kondigde gisteren de plannen aan voor Riders Republic in het eerste levensjaar van diens bestaan. Het Riders Republic post-launch contentplan bevat onder andere meer dan drie uitgebreide seizoenen bomvol gratis content voor alle spelers, alsook exclusieve content voor spelers met de Year 1 Pass. Samen met de aankondiging werd een handige infographic gepubliceerd én een begeleidende trailer.

Jaar 1 van Riders Republic bevat vier verschillende seizoenen met elk een uniek thema:
  • Grand Opening Pre-Seizoen: het seizoen dat gelijk live gaat op release van de game. Alle spelers zijn welkom bij het grote openingsfeest van de Republic, waar verschillende multiplayermodi zoals Mass Race, Tricks Battle en Free For All gelijk speelbaar zijn. Exclusieve content is vrij te spelen via wekelijkse uitdagingen. Spelers met de Year 1 Pass krijgen toegang tot twee extra Exotische Kits om mee te racen: de Rocket Bike en Rocket Skis.
  • Seizoen 1: het is winter in de Republic...
Play! Pokémon Championship-details bekendgemaakt
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de Play! Pokémon Championship-serie 2022. In de Play! Pokémon Championship-serie strijden deelnemers van over de hele wereld via regionale, internationale en speciale events om schitterende prijzen en om de ultieme beloning: de titel 'Wereldkampioen Pokémon'. In de Pokémon Championship-serie 2022 spelen Trainers uit de hele wereld in de Pokémon TCG, de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, het videospel Pokkén Tournament DX en – voor de allereerste keer – Pokémon GO om miljoenen aan prijzen en reischeques.

In het seizoen 2022 zullen bepaalde spelers in nieuwe leeftijdscategorieën terechtkomen. Van alle spelers die in het seizoen 2020 – in maart 2020 na negen maanden spelen afgebroken – punten verdiend hebben, worden de punten overgeheveld naar het seizoen 2022. Meer informatie over de leeftijdscategorieën van Play! Pokémon en over de Championship-punten vind je op de...
Review: Golf Club: Wasteland
  • 0
  • 1
Golfen zegt mij op zich bijzonder weinig. Ik doe het zelf nooit en de enige keren dat ik er aandacht aan schenk, is tijdens de Olympische Spelen. Of in videogames. Zo verscheen onlangs Golf Club: Wasteland. De setting sprak me aan, dus was een reviewcode aanvragen een kleine moeite. Het resultaat is nu dat ik geen golfelleboog heb, maar een gameduim.
Battlefield 2042-bèta nu live!
  • 1
  • 1
Vanaf vandaag kunnen alle EA Play-leden en spelers die Battlefield 2042 van Electronic Arts en DICE hebben gepre-orderd meedoen aan de open bèta van het spel: nu verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. De open bèta is vanaf 8 oktober tot en met 9 oktober ook beschikbaar voor alle spelers.

In de open bèta kunnen spelers uitkijken naar de iconische Conquest-ervaring van het kenmerkende All-Out Warfare op de Orbital-map, zoals te zien is in de originele onthullingstrailer van het spel. Pc- en next-gen console-spelers kunnen genieten van nieuwe, epische gevechten met 128 spelers (64 spelers op Xbox One en PlayStation 4) via de grootschalige spelmodus Conquest in een gevecht om controle over belangrijke missiepunten op de Orbital-map.

In de open bèta kunnen fans in de huid kruipen van een van de vier unieke Specialists, die elk zijn uitgerust met hun eigen unieke stijlen, specialiteiten en eigenschappen. Deelnemers kunnen aan de slag met...
Ubisoft kondigt battle royale-shooter Ghost Recon Frontline
  • 0
  • 0
Gisteren heeft Ubisoft Ghost Recon Frontline officieel aangekondigd. Ghost Recon Frontline wordt een gratis te spelen battle-royale shooter in het Ghost Recon-universum. Daarin worden meer dan honderd spelers opgedeeld in groepjes van drie. Het doel is om intel te stelen, uit het gebied te vertrekken en eventueel andere spelers van hun intel te ontdoen. Bij de aankondiging horen twee video's. De ene video betreft de officiële aankondigingstrailer, terwijl de andere video de volledige onthulling toont.

Een releasedatum voor deze nieuw aangekondigde shooter is er nog niet. Wel start er op 14 oktober een bèta waarin pc-gamers zich kunnen laten gaan. Uiteindelijk zal het spel ook voor consoles verschijnen. Inschrijven voor de bèta kan je via deze website doen.


Battlefield 2042-soundtrack uit de doeken gedaan
  • 0
  • 0
Het team van Battlefield 2042 heeft een nieuw bericht geplaatst in de Battlefield Briefing-serie. In de blog van vandaag wordt uitgelegd hoe fans kunnen luisteren naar de chaotische en futuristische officiële soundtrack van Battlefield 2042. Daarnaast vind je er een diepgaand interview met de componisten van het spel en een aantal exclusieve tracks die alleen beschikbaar zijn door verder te lezen.

Naast de geëvolueerde soundscape van Battlefield 2042 is er een ontwrichtende soundtrack die past bij de wereld van 2042: gecomponeerd door Hildur Guðnadóttir en Sam Slater, die allebei hebben gewerkt aan de compositie van het Oscar-winnende sound design van Chernobyl en Joker. Het blog bevat een diepgaand interview met de twee componisten over het creatieve proces, inspiraties achter songs en instrumenten en samples die voor de tracks zijn gebruikt.

De soundtrack kan...
Nu al lanceringstrailer voor Crysis Remastered Trilogy
  • 0
  • 0
Op Crysis Remastered Trilogy is het nog wachten tot volgende week, want pas op 15 oktober zal de trilogie aan Crysis-games in de digitale winkelrekken te vinden zijn. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Uiteraard is het ook voor deze game mogelijk om die op de nieuwste generatie consoles te spelen.

De Remastered-versie trakteert je in alle drie de Crysis-games op mooiere beelden met onder andere betere modellen, omgevingen en wapens. De PlayStation 5 en Xbox Series X|S doen er met 4K-beelden aan zestig frames per seconde nog een schepje bovenop.

Dynasty Warriors 9 Empires verschijnt volgend jaar
  • 0
  • 0
Tijdens de Tokyo Game Show 2021 Online-livestream van afgelopen zaterdag, onthulden uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force de releasedatum van Dynasty Warriors 9 Empires en werd er meer bekendgemaakt over dit nieuwste deel in hun Dynasty Warriors -franchise. De strategische vechtervaring verschijnt in Europa op 15 februari 2022 voor de Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One-consoles, Windows pc via Steam, PlayStation 4, en digitaal op PlayStation 5. Na de aankondiging van de releasedatum is vandaag ook een nieuwe trailer uitgebracht die spelers een eerste blik op de gameplay biedt.

Dynasty Warriors 9 Empires combineert de 1-tegen-1000-actie van Dynasty Warriors met nieuwe strategische elementen en laat spelers zowel zwaarden als strategie gebruiken om het oude China te veroveren. De gevechten verschillen sterk van die van eerdere delen in de serie dankzij de nieuwe feature: “Storming the Castle”. Dit keer vinden de gevechten rondom kastelen plaats, waarbij de strijd...
The Gates of Oblivion sluiten op 1 november met The Elder Scrolls Online: Deadlands
  • 0
  • 1
Tijdens het "Gates of Oblivion" Global Year-event, heeft Bethesda de laatste DLC onthuld in hun jaarlange campagne van 2021, The Elder Scrolls Online: Deadlands. De nieuwe DLC komt op 1 november uit voor alle PC/Mac- en Stadia-spelers, en op 16 november voor alle Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5- en PlayStation 4-spelers.

Ervaar de catastrofale afsluiting van het jaarlange avontuur "Gates of Oblivion" in The Elder Scrolls Online: Deadlands. Verken nieuwe werelden, ontdek vreemde, nieuwe bondgenoten en voorkom Dagon’s plannen om over Nirn te heersen in deze 20 uur durende, actievolle finale.

Degenen die The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben gespeeld, zullen Deadlands gedeeltelijk herkennen. 'The Burn' is een gebied met gesmolten rivieren, vlammende beesten en hoge metalen torenspitsen. En spelers kunnen zich wagen in een nieuwe zone van de Deadlands...
North America Animal Pack voor Planet Zoo nu beschikbaar
  • 0
  • 1
Nog geen twee weken geleden werd er nieuwe downloadbare content voor Planet Zoo aangekondigd en ondertussen is dat nieuwe pakket reeds beschikbaar. Planet Zoo is al beschikbaar sinds 5 november 2019 en heeft ondertussen al heel wat downloadbare content ontvangen. In elk pakket DLC krijg je nieuwe dieren, voorwerpen en bouwmaterialen. Zo stonden onder andere al het arctisch gebied, Australië en Afrika al in de schijnwerpers met elk hun eigen DLC. Daardoor kunnen we nu ook verblijven bouwen voor stokstaartjes, koala's en poolwolven.

In het sinds vandaag beschikbare North America Animal Pack kan je acht nieuwe dieren verwelkomen, waaronder iconische diersoorten waar de community al lang zit op te wachten. Een afwisselende selectie van grommende, zwemmende en galopperende exemplaren, compleet met vijf nieuwe verrijkingsitems zodat ze zich thuis voelen. Bij het North America Animal Pack krijg je ook een scenario tegen de klok om je dierentuinbeheerskills op de proef te stellen in de...
Preview: Fast & Furious Spy Racers: Rise of Sh1FT3R
  • 0
  • 0
Kinderen, of volwassenen die zich graag nog wat kinds gedragen, die fan zijn van Fast & Furious mogen zich in november in de handen wrijven. Dan brengt uitgever Outright Games de op de Netflix-serie gebaseerde game Fast & Furious Spy Racers: Rise of Sh1FT3R uit. De Netflix-serie is ontzettend populair, maar dat betekent uiteraard niet dat de game hetzelfde lot beschoren is. Ik kreeg een voorstelling te zien en presenteer jullie met plezier deze preview.
RescueHQ - The Tycoon komt naar consoles
  • 0
  • 0
Veiligheid is een van de prioriteiten van eender welke hulpverleningsdienst. Of het nu gaat om politie, brandweer of ziekenwagens. RescueHQ - The Tycoon verscheen enkele jaren geleden al voor pc en nu heeft ontwikkelaar stillalive studios eindelijk de tijd gevonden om ook consolegamers hun ding te laten doen met de veiligheidsdiensten.

Bouw je hoofdkantoor vanaf nul en ontwerp je eigen meesterwerk. In Rescue HQ bouwt, organiseert en beheer je een gezamenlijk station voor de drie afdelingen spoedeisende hulp: brandweer, politie en ambulance. Met een beperkt budget zal je te maken krijgen met lastige beslissingen en uitgebreide noodsituaties die uw onmiddellijke aandacht nodig hebben. Tijdens dat alles zul je je hoofdkwartier verder ontwikkelen, nieuwe bemanningsleden inhuren en hen voorzien van alle voertuigen en apparatuur die ze nodig hebben. Kun je in verhitte situaties koel blijven en ga je doen wat nodig is om je stad veilig te houden?

RescueHQ - The Tycoon zal vanaf 14...
Nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-trailer toont pc-features
  • 0
  • 0
Vandaag heeft Eidos-Montréal een nieuwe trailer uitgebracht voor de pc-versie van Marvel’s Guardians of the Galaxy, die is ontwikkeld in samenwerking met partner-studio d3t Ltd. De pc-versie van Marvel’s Guardians of the Galaxy laat spelers genieten van high fidelity, real-time ray tracing, NVIDIA DLSS’ AI-powered performance-boost, diffuse illumination, HDR en wide color gamut, en resoluties tot 8K.

Daarnaast kunnen spelers met toegang tot een GeForce RTX-pc (of die bij hun systeem uit de buurt zijn) de RTX-enhanced versie van Marvel’s Guardians of the Galaxy streamen via de cloud-gebaeerde GeForce NOW-dienst van NVIDIA, waarbij in-game-vorderingen tussen verschillende apparaten zijn over te zetten.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, pc, en streamend via GeForce NOW. Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version voor de Nintendo Switch verschijnt in sommige regio’s ook op 26 oktober...
Game je gsm-factuur naar nul euro met Mobile Vikings
  • 1
  • 2
Mobile Vikings heeft een leuke actie op poten gezet. Zo wordt het mogelijk om door te gamen je Mobile Vikings-factuur naar nul euro te krijgen. Fans van virtuele operator Mobile Vikings zetten zich in oktober maar beter schrap in hun gamingstoel. In samenwerking met het gaming agency VCTRY lanceert Mobile Vikings “Game your bill to zero”: een maand vol gaming challenges waarmee deelnemers een Mobile Vikings-telefoonrekening makkelijk naar € 0 gamen. Het is de eerste keer dat een telecomoperator gamers beloont door ze gewoon te laten gamen zoals altijd. Bovendien is deelname ook opengesteld voor niet-klanten van Mobile Vikings.

Het enige wat geïnteresseerde gamers, Mobile Vikings of niet, moeten doen, is hun Steam- of PSN-account koppelen aan een al dan niet nieuwe Mobile Vikings-account. Daarna kunnen ze Vikingpunten verdienen door Trophies (PlayStation) of Achievements (Steam) vrij te spelen in hun favoriete game(s) zoals ze dat nu al doen. Om daarnaast meer XPs te verdienen en...
Life is Strange: True Colors – Wavelengths DLC nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Square Enix bracht gisteren de downloadbare content voor Life is Strange: True Colors uit. In deze Wavelenghts DLC speel je als Steph in de periode voordat Alex naar het stadje Haven Springs kwam. Draai plaatjes, presenteer een radioshow, ontdek lang verborgen geheimen en geef je toekomst vorm.

In dit gloednieuwe prequel-verhaal speel je als Steph, die wederom tot leven wordt gewekt door actrice Katy Bentz. Word de presentator van KRCT: het beste - en enige - radiostation van Haven Springs. Ontdek in de loop van vier seizoenen meer over Stephs verleden en haar relaties, terwijl ze steeds weer terugkeert naar de plaatselijke platenwinkel en de geheimen ervan ontrafelt.

Draai plaatjes als DJ, geef bellers advies over bordspellen, en swipe door dating-app-matches terwijl je met Steph begint aan een nieuwe baan, afrekent met haar verleden, en haar toekomst in Haven Springs vormgeeft. Wavelengths biedt ook een gloednieuwe soundtrack met hits van Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man...
Far Cry 6 toont nieuwe cinematische trailer met vechthaan Chicharrón
  • 0
  • 1
In de straten van Yara grijpen guerrillastrijders elke kans aan om zich te verzetten tegen het regime... zelfs wanneer die kans bestaat uit een punkhaan die een ravage aanricht in de stad. Volg Chicharrón in zijn krankzinnige achtervolging.

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat Far Cry 6 onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Terug
Bovenaan