Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Review: Paw Patrol De Film: Avonturenstad Heeft Je Nodig
  • 4
  • 2
Paw Patrol is onder de kinderen razend populair. Ook mijn twee pagadders, ondertussen zeven en bijna negen jaar oud, halen nog graag eens het uiterste kindse in hen naar boven om toch maar naar die bende pups te mogen kijken op Netflix. Het moet niet altijd Nachtwacht zijn natuurlijk. Als er dan nog eens een game van de vierpotige reddingswerkers verschijnt, zitten ze uiteraard op de eerste rij. Zo ook voor Paw Patrol De Film: Avonturenstad Heeft Je Nodig.
Wedstrijd: Win Song of Iron voor Xbox
  • 0
  • 0
Redacteur MicVlaD ging onlangs met Song of Iron aan de slag. Zijn relaas lees je in deze review. Wij mogen echter ook één Xbox-code weggeven voor deze game. Zoals gebruikelijk surf je daarvoor naar de wedstrijdpagina en geef je daar antwoorden op de gestelde vragen. De wedstrijd loopt tot 30 september. Succes!

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Prince's Edition nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Prince's Edition, de veelgeprezen game ontwikkeld door LEVEL-5 met personage-ontwerpen van de legendarische kunstenaar Yoshiyuki Momose en muziek van de wereldberoemde componist Joe Hisaishi, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Spelers zullen het verhaal volgen van Evan Pettwhisker Tildrum, een jongen die zijn beloofde troon in het koninkrijk Ding Dong Dell verloor en op een zoektocht gaat om een nieuw koninkrijk te vestigen, waarmee hij zijn wereld verenigt onder een heerschappij van geluk en vrijheid met de hulp van de vrienden die hij tijdens zijn reis zal maken.

De Prince's Edition bevat, naast de standaardgame, de volgende DLC's:
  • Adventure Pack, met nieuwe outfits en items, de willekeurige dungeon van Faraway Forest Cave en nieuwe bedreigingen voor Evans koninkrijk
  • The Lair of the Lost Lord waarin Evan op een nieuwe buitengewone zoektocht in een nieuwe wereld gaat. Nieuwe items, uitrusting en een nieuwe dungeon, Labyrinth...
Handgetekende introductietrailer voor Astria Ascending
  • 0
  • 0
Uitgever Dear Villagers heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor Astria Ascending. Deze keer gaat het niet om een CGI- of gameplaytrailer, maar om een handgetekende trailer waarin Astria Ascending geïntroduceerd wordt. In de game krijg je in vijf steden van de wereld Orcanon een verhaal met turn-based gevechten voorgeschoteld en dezelfde handgetekende graphics als uit de trailer. Er wordt gesproken van meer dan 50 uur aan gameplay, waarbij je een deel ervan in gevaarlijke dungeons zult vertoeven. Ben jij klaar voor de strijd? Astria Ascending verschijnt op 30 september voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, Nintendo Switch en pc.

Trust kondigt professionele microfoon Onyx aan
  • 0
  • 0
Onyx is niet enkel een Pokémon van de eerste generatie, maar ook de nieuw aangekondigde professionele microfoon van Trust. De Trust Onyx is ideaal voor ambitieuze en professionele content creators die dagelijks opnames maken als hobby of werk en op zoek zijn naar een microfoon met professionele functies. Deze professionele microfoon, die via USB op een PC kan worden aangesloten, is ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak. Bovendien beschikt de microfoon over een tweede USB-aansluiting voor nog meer gemak en stijlvolle meerkleurige LED. De combinatie van de hoogwaardige microfoon en de flexibele arm, met een geïntegreerde USB-kabel, biedt alles dat nodig is voor audio-opnames van studiokwaliteit.

Het cardioide opnamepatroon zorgt ervoor dat alleen je stem wordt opgenomen, met zo min mogelijk achtergrondgeluid als mogelijk is. Daarnaast wordt hij geleverd met een popfilter om storende 'p'- en 'f'-geluiden te helpen verminderen. De professionele microfoonarm is flexibel en stevig en...
THQ Nordic bestaat tien jaar en trakteert met gratis games!
  • 1
  • 0
THQ Nordic blaast dit jaar tien kaarsjes uit en dat mag gevierd worden. De uitgever publiceerde een trailer waarin enkele games aan bod komen die het gratis aanbiedt en waarop straffe promo's gelden. Daarnaast kondigt THQ Nordic aan dat het vanavond om 21 uur een livestream zal houden met Geoff Keighley als gastheer. In die showcase zullen zes nieuwe games aangekondigd worden, waaronder franchises die na lange tijd terug hun opwachting zullen maken.

Om de verjaardag goed op gang te trappen, vind je op Steam twee games terug die gratis te downloaden zijn en voor altijd in je Steam-bibliotheek zullen blijven. Het gaat om Titan Quest Anniversary Edition en Jagged Alliance. Daarnaast zijn er heel wat koopjes te vinden, waaronder voor Biomutant, de...
Twintig minuten aan House of Ashes-gameplay gelost
  • 0
  • 0
Vanaf 22 oktober kunnen we weer aan het griezelen gaan, want dan verschijnt de derde game in de The Dark Pictures Anthology-reeks. House of Ashes is de nieuwste iteratie en uitgever Bandai Namco heeft hiervan twintig minuten aan gameplay gelost. Die gameplay wordt verduidelijkt met een woordje door Game Director Will Doyle die enkele geheimen prijsgeeft.

Onlangs kon ik een uur lang aan de slag met de game. Mijn ervaring lees je in deze preview.

Ubisoft geeft gratis pc weg in ware Far Cry 6-stijl
  • 0
  • 1
Ooit al gedroomd van een wereldwijd unieke PC van je favoriete franchise? Ubisoft introduceert de exclusieve Discos Locos-PC geïnspireerd op het uiterst dodelijke wapen uit Far Cry 6. Om Yara te bevrijden heb je niet alleen bondgenoten nodig, maar ook de beste wapens. Hoe vet zou het zijn om met dat wapen ook nog eens Far Cry 6 te kunnen spelen?

De gehele Far Cry 6 Discos Locos-PC is 3D geprint uit PLA en verstevigd op structurele plaatsen. Daarnaast voorzien van een customized acrylic stand waar het geheel mooi op gepresenteerd wordt. De afmetingen van de Discos Locos-PC zijn: 70x40x40 (lxbxh). Met kwalitatieve componenten van MSI, AMD en Corsair wist modder Mike Petereyns van MP-Customized het befaamde in-game wapen tot leven te wekken in deze volledige custom PC build. Tevens werd de levensechte look aangebracht door Rick Boer, de welgekende auto-didact costumer uit Nederland. De componenten die werden gebruikt voor de Discos Locos-PC zijn:

  • Case: MP-customized 3D...
Review: Gelly Break Deluxe
  • 0
  • 1
Ik vind coöperatieve spellen bijzonder leuk, maar moet hierbij wel een kanttekening maken. Als er geen online co-op functie aanwezig is, ben ik gebonden aan mijn vriendin. Haar vaardigheden liggen voor de volle honderd procent bij games voor tablet, waaronder Homescapes en Gardenscapes. Hoewel ze al meermaals (gedwongen) een controller in de hand heeft gehad, bakt ze er (net als in de keuken) niet veel van. Maar liefde overwint alles, dus ook het gezaag tijdens het spelen van coöperatieve spellen zoals Gelly Break Deluxe.
Release van Pokémon: The Album staat gepland op 15 oktober
  • 0
  • 0
Pokémon blijft razend populair en dit jaar viert de franchise zelfs z'n vijfentwintigste verjaardag! Dat moet gevierd worden en hoe kan dat ook anders dan met een streepje muziek. Om die reden verschijnt op 15 oktober Pokémon 25: The Album als onderdeel van een groots, één jaar durend muziekspektakel van The Pokémon Company International in samenwerking met Universal Music Group. Onderaan staat de tracklist van het verzamelalbum, die gisteren bekendgemaakt werd bij de start van de pre-order. Bestel Pokémon 25: The Album hier vooruit.

De viering van het 25-jarig jubileum werd afgetrapt met Post Malones verrassingscover 'Only Wanna Be with You – Pokémon 25 Version', de enorme hit van Hootie & the Blowfish uit de jaren 90, die hij zong tijdens...
Pulse 3D Wireless Headset voor PlayStation 5 krijgt nieuw kleurtje
  • 1
  • 0
Op zich geen bijzonder groot nieuws, maar toch fijn om te brengen. Enkele maanden geleden, in juni om preciezer te zijn, verscheen de DualSense controller in twee nieuwe kleuren en kan je dus kiezen voor de standaard witte controller, maar ook Cosmic Red of Midnight Black. Ook de Pulse 3D Wireless Headset krijgt er vanaf volgende maand een nieuwe kleur bij: Midnight Black. Ideaal om te combineren met je zwarte controller dus.

Dit nieuws werd bekendgemaakt via de PlayStation Blog. Daar wordt nog eens onderstreept dat alle PlayStation 5-ondersteunde headsets 3D-audio kunnen afspelen, maar dat deze Pulse 3D headset daar speciaal is voor ontworpen met Tempest 3D AudioTech. Daarnaast voegt de nieuwe PlayStation 5-update, die sinds vandaag beschikbaar is, een...
Nintendo Switch ondersteunt nu eindelijk audioapparaten via bluetooth
  • 2
  • 0
De Nintendo Switch is al sinds maart 2017 beschikbaar, maar ondersteuning voor audioapparaten via bluetooth was er niet. Daar komt vandaag verandering in, want middels update 13.0.0 is het mogelijk om audioapparaten via bluetooth te koppelen aan de Nintendo Switch. Onder audioapparaten verstaan we dus onder andere hoofdtelefoons. Nintendo waarschuwt de gebruikers wel voor eventuele vertraging van de audio, dus het werkt (nog) niet optimaal. Andere apparaten, waaronder microfoons, worden via bluetooth niet ondersteund. De volledige patch notes van update 13.0.0 vind je op de officiële website van Nintendo.

M.2 SSD in je PlayStation 5 steken? Zo moet het
  • 0
  • 1
Sinds vandaag is er voor PlayStation 5 een nieuwe software-update beschikbaar en zoals je gisteren al kon lezen, worden er een aantal nieuwigheden toegevoegd. Een van de nieuwe elementen is de mogelijkheid om een SSD in het M.2-slot te installeren. Hierop kan je dan ook PlayStation 5-games opslaan én spelen. Helaas is het geen plug and play zoals bij Xbox, maar PlayStation heeft een erg duidelijke video gemaakt waarin alle stappen aan bod komen. Uiteindelijk houdt het ook twee keer niets in. Succes!

Ook Assassins's Creed Valhalla krijgt educatieve tool
  • 0
  • 0
Discovery Tour: Viking Age is een nieuwe educatieve modus in videogame Assassin’s Creed Valhalla, waarmee spelers vanaf 19 oktober de geschiedenis en cultuur van de Vikingtijd verkennen en er interactie mee hebben. De Discovery Tour is gratis voor alle bezitters van Assassin’s Creed Valhalla en is ook los verkrijgbaar voor PC. Tevens is deze Discovery Tour voor de allereerste keer ook los verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia en Luna in begin 2022.

Na Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece, kunnen spelers in deze nieuwe educatieve modus voor Assassin’s Creed Valhalla het Vikingtijdperk ontdekken en zo meer te weten komen over de geschiedenis en tradities van die tijd. Discovery Tour: Viking Age is ontworpen in nauwe samenwerking met historici, archeologen en verschillende musea. Dit alles vormt een interactieve, meeslepende leerervaring, zonder conflicten of tijdsdruk, in een reconstructie van Noorwegen en...
Destiny 2’s eerste Exotic Stasis Trace Rifle is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De eerste Exotic Stasis Trace Rifle genaamd Ager’s Scepter is nu te verdienen in Destiny 2: Season of the Lost. Om het wapen te bemachtigen moeten spelers een speciale Exotic Quest voltooien in de Dreaming City. Wanneer spelers een vijand uitschakelen met de Ager’s Scepter, dan creëert dat een krachtig effectgebied dat vijanden in de buurt vertraagt. Met de Catalyst wordt de straal van het wapen versterkt om doelen te vertragen en te bevriezen.

Guardians die de Ager’s Scepter Exotic Trace Rifle questlijn voltooien en de bijbehorende Triumph verdienen, ontgrendelen de mogelijkheid om een Ager’s Scepter Beanie te kopen via de Bungie Rewards. De muts is exclusief te pre-orderen in de Bungie Store. Daarnaast staan er nog meer dan genoeg verrassingen gepland voor dit jaar, zoals gratis in-game events, een viering van Bungie’s 30th Anniversary en meer.

WIN: Life is Strange: True Colors Steelbook
  • 0
  • 2
Sinds vorige week vrijdag ligt Life is Strange: True Colors in de winkelschappen en dat wil uitgever Square Enix vieren. Wij mogen dan ook Steelbooks weggeven van de game. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is naar onze wedstrijdpagina gaan en daar de gevraagde gegevens invullen.

Succes!
PlayStation 5-update met M.2 SSD-ondersteuning morgen live
  • 0
  • 4
De ondersteuning voor het M.2 SSD-slot actief te maken, gebeurde enkele weken geleden al via een bèta-update, maar slechts in bepaalde regionen. Vanaf morgen komt daar verandering in, want PlayStation maakte via de PlayStation Blog bekend dat de PlayStation 5 morgen een nieuwe update zal ontvangen. Daarin zit dus die nieuwe SSD-ondersteuning, maar ook veel meer.

Laten we starten met die M.2 SSD-ondersteuning. Vanaf morgen kan iedereen een M.2 SSD installeren in de PlayStation 5, maar moet hierbij opletten met de specificaties die op deze pagina vermeld staan. Je moet er dus voor zorgen dat zowel de lees als schrijfsnelheid van de harde schijf hoog genoeg is. Ook is koeling erg belangrijk en daarvoor heb je een heatsink nodig. Hierbij moet je opletten met de afmetingen. Alle specificaties...
Schattige Hoa krijgt accolades-trailer
  • 0
  • 0
Redacteur sharkmen ging onlangs aan de slag met Hoa en dit kleine spelletje beviel hem. Ikzelf ging er ook reeds mee aan de slag en kan de punten in zijn review bevestigen. Omdat zo'n klein spelletje wel wat meer aandacht verdient, werd een nieuwe trailer gepubliceerd die wij graag online zetten. In onderstaande trailer vallen voornamelijk de mooie art en de schitterende soundtrack op. Geef het een kans zou ik zeggen.

Nintendo Switch-prijsverlaging is een feit
  • 0
  • 0
Het hing al even in de lucht en zeker met de komst van de Nintendo Switch OLED, kon het bijna niet anders. De Nintendo Switch is na vier jaar goedkoper geworden. De consumentenadviesprijs tot op heden was 329,99 euro. De prijs die nu voor de console betaald moet worden, zal afhangen van de winkel. Nintendo meldt dat de aankoopprijs voor de winkels is gedaald en dat een deel van die prijsverlaging dus zal doorstromen naar de consumenten. Dat je verschillende prijzen zal vinden in diverse winkels, is dus logisch.

Op 8 oktober verschijnt de nieuwe Nintendo Switch. De grootste vernieuwing aan de Switch is het OLED-scherm. Ook zal het dock voorzien zijn van een ethernetpoort. De adviesprijs voor de Nintendo Switch OLED bedraagt 359,99 euro. De Nintendo Switch Lite zakt niet in prijs.
Review: Get Packed: Fully Loaded
  • 2
  • 0
Niets zo vervelend als te moeten werken. Als je dan nog eens je hele hebben en houden moet verhuizen, is er nog minder aan. Dat is nochtans de opzet van het coöperatieve spel Get Packed: Fully Loaded. Coöperatieve spellen zijn hier in veel gevallen een hit. Althans als er niet te veel druk bij komt kijken. Bij Get Packed: Fully Loaded ligt net dat aspect wat anders.
Terug
Bovenaan