Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Lost in Random brengt Halloweensfeer met musicalliedje
  • 0
  • 0
Vandaag hebben EA en Zoink een spookachtige meezingvideo gedeeld van de kleurrijke cast van Lost in Random, precies op tijd om dit weekend Halloween te vieren. De macabere atmosfeer en mysterieuze rijken van het spel zijn de perfecte manier om spelers tijdens de feestdagen angst in te boezemen.

Lost in Random van Zoink Studios en EA Originals is een spel waarin spelers met de jonge Even en Dicey op reis gaan door de mysterieuze zes rijken van Random en het opnemen tegen de volgelingen van een boosaardige koningin. Zij hebben de missie om Evens zus Odd te vinden. Met beelden die zijn geïnspireerd door films van Tim Burton en Laika, een verhaal dat is geschreven door Ryan North, de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl van Marvel Comics, én gameplay die verkenning combineert met door bordspellen geïnspireerde tactieken is Lost in Random een spel dat je tijdens dit spookachtige seizoen niet mag missen. Omdat het spel is geprezen...
Bandai Namco kondigt The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me aan
  • 0
  • 0
Er circuleerde al enkele dagen een trailer van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me op het internet, maar pas vandaag werd de game officieel aangekondigd. The Devil in Me wordt het vierde spel van The Dark Pictures Anthology en zal het eerste seizoen afsluiten. Wanneer we de game mogen verwachten werd nog niet aangekondigd, maar als we rekening houden met de vorige drie games, dan wordt dat de herfst van 2022.

Een groep documentairemakers ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor een replica van het 'Moordkasteel' van H.H. Holmes, Amerika's eerste seriemoordenaar. Al snel ontdekken ze dat ze in de gaten worden gehouden en dat er veel meer op het spel staat dan hun kijkcijfers... Stap in het meest bloedstollende verhaal van de anthologie tot nu toe, waarin elk van je keuzes opnieuw bepaalt wie leeft en wie sterft. Kijk met afgrijzen toe hoe je onfortuinlijke team ten prooi valt aan een gestoorde gastheer die al hun bewegingen in de gaten houdt...
Psychologische horrorgame In Sound Mind krijgt Accolades-trailer
  • 0
  • 0
Dat de pshychologische horrorgame In Sound Mind bij het grote publiek en de pers in de smaak valt, is ondertussen duidelijk. De horroraspecten worden aangevuld met een tof verhaal en leuke puzzelsegmenten en dat zorgt voor een toffe combinatie. Getuige daarvan is onze redacteur zijn review en onderstaande trailer waarin enkele quotes aan bod komen.

Ondertussen maakte het ontwikkelingsteam ook bekend dat de Switch-versie niet meer voor dit jaar zal zijn. Het team verwacht de game in de loop van 2022 klaar te krijgen, zonder er een preciezere datum op te kleven.

Pokémon Café ReMix nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Pokémon Café ReMix kan nu gedownload worden voor Nintendo Switch en in de App Store en via Google Play voor mobiele apparaten. In het free-to-start spel Pokémon Café ReMix, dat in juni 2020 gelanceerd werd onder de oorspronkelijke naam Pokémon Café Mix, zijn Pokémon-trainers eigenaar van een café waarvan alle medewerkers en klanten Pokémon zijn.

In Pokémon Café ReMix proberen Trainers samen met hun Pokémon-medewerkers puzzels op te lossen voor het bereiden van drankjes en gerechten voor Pokémon-klanten. De puzzels kunnen opgelost worden door Pokémon-pictogrammen rond te draaien en ze op deze wijze te koppelen. Pictogrammen worden gewist nadat ze aan elkaar gekoppeld zijn.

Pokémon Café ReMix behoudt de unieke grafische stijl en omvat nieuwe spelmodi en extra Pokémon. Daarnaast is de speelwijze van het puzzelspel vernieuwd en zijn er onder meer nieuwe in-game events en kledingopties aan deze update toegevoegd.

PlayStation Plus-games voor november bekendgemaakt
  • 0
  • 2
De PlayStation Plus-games werden eindelijk bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 2 november zal je maar liefst vier PlayStation 5- en 4 games kunnen downloaden. Dat aantal wordt aangevuld met drie PlayStation VR-games. Ideaal dus om de koude herfstmaand in te zetten. Het lek dat eerder deze week uitkwam, bleek dus te kloppen. De games die we mogen verwachten zijn:
  • First Class Trouble (PS5/PS4)
  • Knockout City (PS5/PS4)
  • The Persistence (PS5/PS4/VR)
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)
  • The Walking Dead: Saints and Sinners (VR)
  • Until You Fall (VR)
The Persistence is zowel met als zonder virtual reality te spelen. Je hebt nu dus nog enkele dagen de tijd om de games van oktober te downloaden. Komende dinsdag worden die games vervangen door bovenstaande. Veel plezier!
Riders Republic viert launch met spectaculaire trailer
  • 0
  • 0
Riders Republic is sinds vandaag beschikbaar en nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers zwerven solo of met vrienden vrij rond in een enorme en levendige open wereld waar ze met anderen concurreren en te gekke tricks uitvoeren binnen een opwindende reeks sporten zoals mountainbiken, skiën, snowboarden of vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers komen voortdurend spannende momenten en activiteiten tegen om te beleven en ontdekken!

In Riders Republic rijden spelers door enkele van de meest adembenemende landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Iconische Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn waarheidsgetrouw nagebouwd en fantasierijk samengevoegd in één grote map om het ultieme buitensportpark te vormen.

Next-gen versie van Knockout City aangekondigd
  • 0
  • 1
Uitgever Electronic Arts en ontwikkelstudio Velan kondigen aan dat Knockout City volgende maand wordt uitgebracht voor next-gen consoles. Vanaf 2 november kunnen fans de game spelen met een framerate aan 120 frames per seconde op de Xbox Series X|S en PlayStation 5.

De nieuwe console-update is gratis en dankzij deze update kunnen spelers brawlen in 4K-resolutie aan 60 frames per seconde. Zij kunnen in het instellingenmenu ook kiezen uit de Performance- of Quality-modus. De opties per platform zijn als volgt:
  • PlayStation 5: Native 4K in 60FPS of 1440p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
  • Xbox Series X: Native 4K in 60FPS of 1620p (opgeschaald naar 4K) in 120FPS
  • Xbox Series S: 1440p in 60FPS, of 1080p in 120FPS
Het team van Velan heeft bovendien de belichting verbeterd met extra kracht van next-gen consoles, inclusief nieuwe zone-lichten, bal-lichten, partikel-lichten, verbeterde wereldverlichting en lokale lichtschaduwen, zodat de omgeving beter reageert op de...
Pak nieuwe beelden van langverwachte Little Devil Inside getoond
  • 0
  • 0
We wachten al heel lang op Little Devil Inside en het einde is nog niet in zicht. De game kwam wel aan bod tijdens de State of Play en in de bijna vijf minuten durende video werden heel wat nieuwe beelden getoond. Daarnaast wordt in de video uitgelicht wat je van Little Devil Inside kunt verwachten. Zo kan je dorpen exploreren, huizen bezoeken en vijanden te lijf gaan met je zwaard.

Little Devil Inside staat gepland voor een release volgend jaar op PlayStation 5 en 4. Ook op pc, Xbox en Nintendo Switch zou de game volgend jaar het levenslicht moeten zien. Meer informatie vind je terug op de PlayStation Blog.

Bugsnax krijgt volgend jaar gratis update
  • 0
  • 2
Bugsnax was een launchgame voor de PlayStation 5 en is dus bijna een jaar oud. Het was zelfs een PlayStation Plus-game, waardoor heel wat gamers reeds van de game konden proeven. Het einde van de ondersteuning voor de game is nog niet in zicht, want tijdens de State of Play werd bekendgemaakt dat er begin volgend jaar een grote update uitgebracht zal worden. Het mooie aan The Isle of Bigsnax is dat het volledig gratis wordt.

In de gratis update zal je een eigen huis kunnen bouwen en dat inrichten met tweehonderd decoraties. Daarnaast krijgen de bugsnacks hoofddeksels en kan je nieuwe biomen ontdekken. Ook zullen er maar liefst honderd uitdagingen en dertig quests via de update beschikbaar zijn. Er staat de gamers dus nog heel wat te wachten.

Death's Door komt naar PlayStation
  • 1
  • 0
Tijdens de State of Play werd Death's Door aangekondigd voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De game verscheen eerder voor Xbox en pc en werd op BeyondGaming beloond met een mooie 8/10. Op 23 november komt de actie-RPG van uitgever Devolver Digital dus ook naar PlayStation-consoles. Wie een pre-order plaatst krijgt er zelfs een gratis spel bij; het schitterende Titan Souls.

Volg hier vanavond de State of Play
  • 0
  • 1
Vanavond zendt Sony een nieuwe State of Play uit. In deze show, die om 23 uur start, komen voornamelijk third-party games aan bod. Welke games we mogen verwachten, werd niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat games voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4 de revue zullen passeren.

De show zal zo'n twintig minuten duren en zal zowel reeds aangekondigde games als nieuwe aankondigingen bevatten. Nieuws over games van PlayStation Studios of de nieuwe PlayStation VR moeten we niet verwachten. De State of Play kan gevolgd worden via Twitch of YouTube.

Nieuwe details bekendgemaakt over de drie nieuwe Pokémon-games
  • 0
  • 0
Er komen binnenkort drie nieuwe Pokémon-games op ons af, allen voor Nintendo Switch: Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus. Gisteren werden van deze games heel wat nieuwe details gelost. Voor de volledigheid plaats ik het complete nieuwsbericht hieronder. Daardoor ben je zeker dat je geen enkel detail mist. Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021 en Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022, exclusief voor Nintendo Switch-systemen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Trainers kunnen nu op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon een nieuwe video bekijken met het laatste nieuws over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Beide spellen komen uit op vrijdag 19 november 2021. Ze kunnen momenteel vooruitbesteld worden, wat beloond wordt met speciale...
Doe mee aan het Nederlands Kampioenschap Escape Room The Game
  • 0
  • 0
Tijdens het Spellenspektakel, de grootste spellenbeurs van Nederland, vindt het allereerste Nederlands Kampioenschap Escape Room The Game plaats, een kampioenschap op zaterdag en eentje op zondag. Deze populaire bordspellenreeks kent veel puzzelaars in Nederland en België, die nu de kans krijgen om te laten zien of ze het snelst een Escape Room The Game kunnen oplossen. In twee rondes per dag strijden 24 teams om de finale plekken op die dag. De twee groepen met de snelste tijd per ronde gaan door naar de finale waar ze kunnen laten zien of ze als team onder ultieme druk kunnen presteren. Het winnende team op zaterdag en het winnende team op zondag worden gekroond tot Nederlands Kampioenen Escape Room The Game winnen 1 jaar lang Escape Room The Game-spellen ter waarde van € 250.

Tijdens de spannende wedstrijden blijkt welke teams het fanatiekst zijn in het oplossen van de Escape Room The Game-spellen. Twee keer per dag, op 6 en 7 november, vindt er een kwalificatieronde plaats en...
Review: Planet Zoo: North America Animal Pack
  • 0
  • 0
Planet Zoo viert volgende week z'n tweede verjaardag! Hoewel er niets bijzonders op de planning staat om die verjaardag in de schijnwerpers te plaatsen, zijn de ontwikkelaars bij Frontier nog altijd druk bezig met nieuwe content voor de dierentuinsimulator. Zowel gratis als betalende content wordt nu en dan naar het gamende publiek gebracht. De nieuwste DLC-aanwinst is het North America Pack. Voor een kleine tien euro haal je hiermee enkele nieuwe dieren naar je dierentuin.
Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu beschikbaar
  • 0
  • 1
Marvel's Guardians of the Galaxy doet wat Marvel's Avengers vorig jaar moest doen: een steengoede game zijn. Om de lancering te vieren, heeft het team een nieuwe trailer uitgebracht die gamers laat zien wat ze van de game kunnen verwachten. Deze action-adventure voor één speler biedt een heel nieuw verhaal en unieke kijk op de Guardians of the Galaxy.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy neem je de rol aan van Star-Lord, de zelfbenoemde leider van de Guardians of the Galaxy, en leid je de Guardians tijdens gevechten, verkenningstochten en conversaties. Verken de kosmos en ontdek steeds weer nieuwe superhelden, superschurken en werelden. Upgrade je Guardians, experimenteer met 40+ in-game kostuums, en veel meer. Uiteraard vind je ook de review terug op BeyondGaming!

Iron Harvest nu beschikbaar voor consoles
  • 0
  • 0
Consolegamers hebben er even op moeten wachten, maar sinds vandaag is Iron Harvest: Complete Edition beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Als één van de eerste real-time strategy games op de nieuwe generatie consoles bouwt KING Art Games verder op het succes van de pc-release. Zo is het besturingssystem naadloos vertaald naar de controller, waardoor spelers zich zonder problemen wegwijs kunnen maken in de snellere interface.

In Iron Harvest Complete Edition kan je aan de slag met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en updates. Ook is alle DLC aanwezig. Rusviet Revolution en Operation Eagle add-ons geven spelers nóg meer maps en units voor de single- en multiplayer. Naast controllerondersteuning voor pc staan er nog meer gratis content en verbeteringen gepland. Iron Harvest Complete Edition is vanaf vandaag fysiek en digitaal verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Vier Call of Duty: Vanguard Operators toegelicht
  • 0
  • 0
Gisteren werden vier nieuwe trailers voor Call of Duty: Vanguard gepubliceerd op de PlayStation Blog. In deze korte video's worden enkele Operators toegelicht terwijl er op die blog ook nieuwe informatie werd gedeeld door Narrative lead Stephen Rhodes en Senior narrative designer Robert Lo. Zo komen twee Operators aan bod die zowel in de single- als multiplayer te gebruiken zijn. Operators Daniel Take Yatsu en Padmavati Balan kan je enkel in de multiplayer gebruiken.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc en speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ontwikkelstudio Sledgehammer Games staat deze keer aan het roer.




Review: Marvel's Guardians of the Galaxy
  • 2
  • 12
De laatste jaren wint Marvel steeds meer aan populariteit. Onder andere het aantal films is nog amper te volgen. Het Marvel-universum heeft dan ook ontzettend veel helden die elk hun eigen verhaal willen vertellen. Ook bij de Guardians of the Galaxy is dat het geval. Ondertussen hebben ze twee eigen films en maakten ze hun entree in enkele andere films. Vanaf morgen mogen ze daar ook een nieuwe eigen game aan toevoegen. Ik neem je graag mee naar Marvel's Guardians of the Galaxy.
Review: The Addams Family: Mansion Mayhem
  • 0
  • 0
Laat me direct met de deur in huis vallen. Zowel mijn kinderen als ik kunnen maar niet genieten van The Addams Family: Mansion Mayhem. Dat heeft een paar redenen die ik graag in deze review uitleg. The Addams Family is nochtans populair en bestaat al sinds eind de jaren dertig. Animatiefilms, cartoons, boeken ... Het passeerde allemaal al de revue. En nu dus ook weer een spel dat snel in de vergeethoek zal belanden.
PlayStation zendt volgende week nieuwe State of Play uit
  • 0
  • 3
Sony maakte daarnet via de PlayStation Blog bekend dat het volgende week een nieuwe State of Play zal uitzenden. In die State of Play komen volgende week woensdag om 23 uur vooral third-party games aan bod. Welke games we mogen verwachten, werd niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat games voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4 de revue zullen passeren.

De show zal zo'n twintig minuten duren en zal zowel reeds aangekondigde games als nieuwe aankondigingen bevatten. Nieuws over games van PlayStation Studios of de nieuwe PlayStation VR moeten we niet verwachten. De State of Play kan gevolgd worden via Twitch of YouTube.
Terug
Bovenaan