Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
In mijn kenniskring heb ik heel uiteenlopende voorkeuren gehoord hieromtrent. Toch zou ik graag willen weten wat de grootste voorkeur is van de gemiddelde persoon.
Het zijn inderdaad enkel deze vier die bestaan. @Beffer twijfelt precies enkel tussen het type schoenzoolÀ point, vroeger at ik men steak goed gebakken
Normaal is het toch: bleu, saignant, à point of bien cuit? Hier heb na à point nog 3 keuzes
Dan kunt ge evengoed de koe levend op uw bord leggen en beginnen.Geen bleu (chaud) tussen de opties? Bah.
Bwa, in principe kan je ook een bleu froid of chaud onderscheiden, en ik heb al mensen "à point - saignant" weten bestellen.Het zijn inderdaad enkel deze vier die bestaan. @Beffer twijfelt precies enkel tussen het type schoenzool
My bad, bleu is toegevoegd. Eigenlijke bedoeling was bleu, saignant, à point, cuit en bien cuit. De rest kan ik niet wijzigen of wissen. Mijn excusesJe bent bleu vergeten, en als je een optie tussen goed gebakken en à point zet, denk ik dat iets tussen à point en saignant populairder zal zijn. Ik weet ook het verschil niet tussen goed gebakken en zeer goed gebakken (gecremeerd?)
Anyway, hier saignant of à point dus. Goed gebakken en daarboven vind ik zonde van het vlees.
Bleu werd toegevoegd, uiteraard ken ik dit als optie maar was ik dit vergeten. Mijn excuses!Als bleu chaud niet tussen de opties staat, moet je nog veel leren over steaks
chateaubriand -> saignant
cote a l'os, tomahawks -> bleu chaud
bavette -> bleu chaud
Is toegevoegd!Geen bleu (chaud) tussen de opties? Bah.
Goed gebakken : Nog eetbaar ( al wat meer met een bearnaise of room sausje er bij )Ik weet ook het verschil niet tussen goed gebakken en zeer goed gebakken (gecremeerd?)