Beffer
Well-known member
Ne "presque-à-point"Iet meer als saignant, geen idee hoe ge dat kwalificeert
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Ne "presque-à-point"Iet meer als saignant, geen idee hoe ge dat kwalificeert
Trivia van de dag waar @Tonerider waarschijnlijk ook op doelt: dat is geen bloed, maar water dat uit de spieren lekt waar myoglobine in zit dat voor de rode kleur zorgt.Het bloed druipt eruit.
Bleu chaud en ondertussen assertief genoeg om het terug te sturen als ze het gigantisch (meer pastelroze dan rauwkleur) verkloten.
Mijn moeder blijft saignant bakken en is dan verbaasd dat ik per se het dikste stuk wil.
Ik heb dat ook al een keer of twee op restaurant gegeten en vond dat altijd zeer lekker. Heeft inderdaad iets meer smaak. Bij de slager hier dichtbij kan je enkele dagen op voorhand altijd niet-standaard zaken vragen.Ik zou wel eens een onglet/kraaistuk willen proberen - zou toch een vrij unieke smaak hebben. Online zou ik dat wel kunnen vinden, maar misschien dat een lokale slager dat ook wel kan fiksen
da's toch gewoon vragen aan de slager? Als ze zelf versnijden leggen ze het gewoon apart. Is inderdaad lekker, wel wat taai(er) dan gewone steak.Ik zou wel eens een onglet/kraaistuk willen proberen - zou toch een vrij unieke smaak hebben. Online zou ik dat wel kunnen vinden, maar misschien dat een lokale slager dat ook wel kan fiksen
Ik kan dat inderdaad wel gewoon vragen. Ik zie dat een van de lokale slagers trouwens Sashi, Simmenthal, Aberdeen, Minhota, Avilena, Wagyu, Rubia Galega en ander lekkers in de aanbieding heeft.da's toch gewoon vragen aan de slager? Als ze zelf versnijden leggen ze het gewoon apart. Is inderdaad lekker, wel wat taai(er) dan gewone steak.
Ik ben ook eens slachtoffer geweest van een mismeesterde simmenthal, die kan ik thuis beter bakken.Volgens de definitie ga ik voor saignant. In praktijk eet ik geen steak in een gemiddeld Vlaams restaurant/brasserie omdat ze het toch verpesten. (meestal te hard gebakken).
Een steak is pas lekker wanneer er een groot stuk +1kg in de pan of op de BBQ gaat en die daarna wordt versneden.
Ik zou wel eens een onglet/kraaistuk willen proberen - zou toch een vrij unieke smaak hebben. Online zou ik dat wel kunnen vinden, maar misschien dat een lokale slager dat ook wel kan fiksen
FrietWat eten jullie er bij?