en de tickets niet te duur moeten betalen?, die Hida wide view express ziet er cool uit!. Mijn vrouw gaat het jaar erna ook rond november gaan. Dus mocht je updaten met foto's en dergelijke graag!Vliegtuigtickets zijn gisteren besteld. Het is 2 nov - 23 november geworden, rechtstreekse vlucht. Reisschema ook wat aangepast.
We denken dat we toch minstens een dag extra in Tokyo moeten overnachting, mss Kanazawa 1 dag minder doen? Matsumoto 1 dag teveel?
Andere ideeën of opvullingen zijn welkom!
Graag zouden we niet te lang wachten om de hotels (booking met annulatie) en specialere overnachtingen (Ryoksan) te boeken.
Dag Van Naar Overnachting Activiteiten Opmerking/ reizen ma, 02 novBrussel (18u35) … di, 03 nov… Tokyo (16u10) Trein van Narita --> Tokyo (1u30) wo, 04 novTokyo Tokyo do, 05 novTokyo Tokyo Daguitstap Nikko Asakusa Statoin --> Nikko vr, 06 novTokyo Fujikawaguchiko bus Tokyo-Fuji: 2u za, 07 novFujikawaguchiko Fujikawaguchiko Chureito Pagode, Onsen zo, 08 novFujikawaguchiko Matsumoto Bus+trein (3u) ma, 09 novMatsumoto Matsumoto Dagtocht Kamigochi (open?) di, 10 novMatsumoto Matsumoto Matsumoto Castle bagageservice: Matsumoto --> Takayama/Kanazawa wo, 11 novMatsumoto Tsumago Trein 2u30
Wandeling 8km Nakasendo trail do, 12 novTsumago Takayama Hida Wide View Express (3u30) vr, 13 novTakayama Kanazawa (Shirakawazan) Stop: Shirakawa-go Bus 2u15 za, 14 novKanazawa Kanazawa Kenroku-en + kasteeltuin
Samurai en Giesha wijk zo, 15 novKanazawa Kanazawa ma, 16 novKanazawa Kyoto Trein (2u30) of bus (4u) di, 17 novKyoto Kyoto Bamboebos
Dagio-ji temple wo, 18 novKyoto Kyoto Dagtrip do, 19 novKyoto Hiroshima Hiroshima Castle
Shukkeien Garden
Peace Memorial ParkTrein: 2u vr, 20 novHiroshima Hiroshima Daguitstap: Myajima (ferry 45min) za, 21 novHiroshima Tokyo Trein: 4u zo, 22 novTokyo Tokyo ma, 23 novTokyo (10u10) Brussel (16u30)
Laatst bewerkt:
.