BeyondGaming

DC herinnert ons eraan dat de wereld helden nodig heeft met een voorsmaakje van hun 2022 line-up
  • 2
  • 3
Dat de voorbije jaren voor zowel onze planeet als DC's filmdivisie nogal tumultueus geweest zijn, is ietwat van een understatement. Daarom dat het belangrijker dan ooit is om met hoop naar de toekomst te kijken, naar een wereld met opnieuw meer vrijheden, een wereld met helden in volle bioscoopzalen.

Met een dijk van een trailer geeft DC een blik op de films die ze in de pijplijn hebben voor dit jaar, van Batman in maart tot de sequel op Aquaman in december. In dit voorsmaakje is het eveneens genieten van The Rock als Black Adam en krijgen we een goede blik op het kostuum van The Flash in zijn eerste eigen film.

The Batman verschijnt op 4 maart. Black Adam maakt zijn opwachting op 29 juli. The Flash snelt je tegemoet op 4 november. Aquaman and the Lost Kingdom duikt op rond 16 december.

Fans van DC en superhelden in het algemeen gaan duidelijk een mooi jaar tegemoet.

Deze games moet je spelen op Valentijnsdag
  • 0
  • 4
Valentijn ... Voor veel mensen is het niet de meest favoriete dag van het jaar. Het is zo commercieel als maar zijn kan, maar het is wel ontzettend populair. Een ideaal moment dus om jullie ook op BeyondGaming om de oren te slaan met specials over hoe je de dag, met of zonder partner, kunt doorkomen. In deze special vind je enkele videogames die de redactie jullie aanraadt. Zowel aan koppels als vrijgezellen wordt gedacht, want uiteraard sluiten we niemand graag uit!
Nope, dit is geen trailer (of toch wel?)
  • 1
  • 1
Soms dekt een woord een serieuze lading. Het woord nope is er zo eentje. Het wordt gebruikt als ontkenning of toont een duidelijke afkeer van hetgeen iemand te wachten of te doen staat en de onwil om het uit te voeren. Als je naar de trailers van de film kijkt, dan merk je heel goed waarom dit woord ook al voldoet als titel van de film. De trailers blijven best wel mysterieus, hoera voor dat, en doen verlangen naar meer. Nope is een science-fiction horrorfilm die vanaf 22 juli 2022 in de cinema te zien is. We say yes to that.


Valentijn overleven doe je met deze bordspellen
  • 0
  • 8
Valentijn ... Voor veel mensen is het niet de meest favoriete dag van het jaar. Het is zo commercieel als maar zijn kan, maar het is wel ontzettend populair. Een ideaal moment dus om jullie ook op BeyondGaming om de oren te slaan met specials over hoe je de dag, met of zonder partner, kunt doorkomen. In deze special vind je enkele bordspellen die de redactie jullie aanraadt. Dat het niet altijd even romantisch wordt, bewijzen onderstaande bord- en kaartspellen.
Review: Carrier Command 2
  • 0
  • 0
Sommige bedrijven besluiten van vroegs af aan om een uiterst gefixeerde niche voor hun bredere productlijn uit te houwen, en zo ook met firma’s die videogames bedenken. Sinds hun hedendaagse revival plaatste MicroProse opnieuw veel belangstelling in spellen met een militair thema, al dan niet met minder realistische eigenschappen. HighFleet was in augustus 2021 een aangename verrassing, Ground Branch lijkt met z’n coöperatief gedreven aanpak meer op de oudere Rainbow Six-titels dan hetgeen wat Ubisoft er momenteel van bakt, enzovoort. Carrier Command behoort alsook tot het huidige assortiment van het moderne MicroProse, want met het bestaan van deel twee is de serie na circa negen jaar - of 33 jaar als we enkel het oorspronkelijke spel onthouden - terug van weggeweest! Is het echter een leuke rendez-vous voor eender wie, of is het enkel weggelegd...
Dark Souls-games krijgen online multiplayer pas terug na release van Elden Ring
  • 0
  • 0
Gedurende de laatste paar weken kampten alle Dark Souls-games met slecht nieuws. De community ontdekte namelijk gevaarlijke gebreken qua veiligheid in de manier waarop de online infrastructuur voor Dark Souls 1, 2 en 3 werd gecodeerd. Kort samengevat: indien iemand de multiplayer wou spelen, was eender wie blootgesteld aan het risico dat een andere speler binnen dezelfde online sessie - zodra bijvoorbeeld een invasion plaats vond - een RCE-script zou activeren, al dan niet met kwaadaardige doeleinden. Via zulke Remote Code Executions kon zo'n louche individu wel degelijk met je PC knoeien zonder dat je het besefte, met potentieel nare gevolgen vandien. Destijds meldden verschillende partijen dit aan Bandai Namco, aangezien de beveiliging van alle PC-ports (en...
Call of Duty: Modern Warfare 2 én Call of Duty: Warzone 2 aangekondigd!
  • 2
  • 3
Het zat eraan te komen, maar nu is het werkelijk gebeurd. Activision heeft middels een blogupdate twee nieuwe Call of Duty-games aangekondigd die nog dit jaar moeten verschijnen. Ontwikkelaar van dienst is deze keer Infinity Ward. Deze studio werkt momenteel aan zowel de opvolger van het in 2019 verschenen Call of Duty: Modern Warfare als aan een nieuwe Call of Duty: Warzone. Beide games zouden gebruikmaken van een gloednieuwe engine.

Wat er precies zal veranderen aan Warzone, is nog niet geweten. Wel liet Activison weten niet erg tevreden te zijn met de huidige staat van het spel. De opvolger (of de herwerking ervan) zou dat moeten veranderen. Ook over de opvolger van Modern Warfare zijn nog geen details geweten, al komt daar binnenkort ongetwijfeld verandering in.
Sequel voor Salt and Sanctuary arriveert vanaf 10 mei
  • 1
  • 0
Behoorde je tot de doelgroep die regelmatig naar de volgende Dark Souls-achtige game snakte, ten minste wanneer de PlayStation 4 zogezegd net in de winkelrekken lag, dan was Salt and Sanctuary een competente alternatief met een tweedimensionaal perspectief. Door de jaren heen oogste dit spel voldoende succes, omdat Ska Studios in 2021 een vervolg onthulde met nieuwe of uitgebreide features zoals online multiplayer. Ben je hierin geïnteresseerd, dan is het wachten bijna voorbij; de ontwikkelaars bevestigden een specifieke datum voor diens release, wat men tevens vierde met het onderstaande beeldmateriaal. Salt and Sacrifice lanceert namelijk vanaf 10 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5 en de PC-gerichte Epic Game Store. Voldoende monsterlijk gespuis om met talrijke handwapens of magische aanvallen te verdelgen, om nog maar te zwijgen over het verkennen van gevaarlijke locaties...
Review: Lust from Beyond: M Edition
  • 0
  • 2
Bijna een jaar geleden verscheen de Lovecraftiaanse survival horrorgame Lust from Beyond voor de pc. Deze release was best opvallend te noemen, onder meer omwille van de pornografische content, iets wat de indie game minder geschikt maakte voor een breder of jonger publiek. Net om die reden besloot ontwikkelaar én uitgever Movie Games om dit jaar ook een volledig gecensureerde editie uit te brengen, de zogenaamde Lust from Beyond: M Edition.
Sla vanaf 2 maart alles aan diggelen in Instruments of Destruction
  • 0
  • 2
Groeide je gedurende je jeugd op met Rare-games uit het Nintendo 64-tijdperk, dan heb je misschien wel Blast Corps gespeeld. Alles systematisch vernietigen terwijl je bepaalde criteria opvolgde was hier het voornaamste doel, en deze formule leek voor herhaling vatbaar volgens de ontwikkelaars van een relatief gelijkaardig spel. In Instruments of Destruction ontwerp je eigenhandig allerlei voertuigen met een varia aan mechanische componenten, zoals pakweg gigantische kettingzagen, om vervolgens met je machinale creaties de hele boel in rep en roer te zetten. Gebouwen, muren, bruggen en dergelijke structuren moeten ontegensprekelijk met de grond gelijk gemaakt worden, compleet met ettelijke objectieven (inclusief optionele varianten) en zelfs geheime bonussen!

Dit doe je op verschillende eilanden, met missies die in verschillende categorieën (met name Normal, Challenge en Expert) werden verdeeld, of je kan gewoon naar hartelust rotzooien in de afzonderlijke Sandbox Mode. In de...
Cinematische trailer en accessibility opties plaatsen Horizon Forbidden West in de kijker
  • 0
  • 2
Het is bijna tijd voor Horizon Forbidden West! Komende maandag, op Valentijn, verschijnt onze review online en later die week, op vrijdag 18 februari, verschijnt de game waar vele duizenden PlayStation-gamers naar uitkijken. Het vervolg op het in 2017 Horizon Zero Dawn belooft een van de grootste kleppers van dit jaar te worden.

Bovendien verduidelijkten de mannen en vrouwen bij Guerrilla Games dat ze Horizon Forbidden West tot in de puntjes hebben uitgewerkt wat betreft het implementeren van toegankelijkheid features. Men bedacht namelijk een overvloed aan opties voor diegenen die bepaalde voorkeuren voor hun spellen hebben, of door het leven gaan met specifieke handicaps. Het manueel aanpassen van eigenschappen omtrent de moeilijkheidsgraad, controller-instellingen zoals het "Co-Pilot systeem" of gyro-besturing, audiovisuele hulpmiddelen en nog veel meer! Hiermee bewijst Sony nogmaals dat ze accessibility in hun virtuele pronkstukken des te serieuzer nemen. Alle...
Review: Garmin fēnix 7
  • 1
  • 11
Na lang wachten is hij er: de opvolger van de fēnix 6 Pro. De lagere modellen hadden al een update gekregen, en nu ook hét high-end horloge van Garmin voor de serieuze sporter/avonturier − met een centje. Het is er in drie maten (S, normaal en X) en twee varianten (de gewone en Sapphire-editie). Deze laatste variant heeft niet enkel een meer krasbestendig scherm, maar ook de interne opslag is groter (32 GB versus 16 GB) en hij heeft de nauwkeurigere multi-band gps. Of het wat is, lees je in deze review.
Samurai Gunn 2 geconfirmeerd voor PS5 en Switch
  • 0
  • 0
Zocht je in 2013 naar een multiplayer-gerichte party game, dan was de oorspronkelijke Samurai Gunn één van de beste exemplaren die je toen op de kop kon tikken. Het concept was eenvoudig: iedere speler draagt zowel een katana als een geweer met een beperkt aantal kogels, en de bedoeling is om elkaar uit te schakelen. Dat is de algemene gameplay! Pas vorig jaar kwam een vervolg uit de bus, weliswaar in een Early Access-formaat op Steam, maar de developers achter het spel prepareren langzaam aan ook versies voor andere platformen. Zo bevestigde de officiële PlayStation Blog het bestaan van een PS5-port, hoewel een concrete datum ons voorlopig ontglipt. Een port voor de Nintendo Switch is eveneens in aantocht, ten minste wanneer de 1.0-update op de game wordt toegepast. Klik alvast op de...
Charlie bakt ze bruin in de trailer van Firestarter
  • 1
  • 3
Bij het woord Firestarter denkt ondergetekende direct aan de megahit van The Prodigy uit de jaren stillekes. Echt hoogstaande lyrics waren het niet, maar de vibe is er wel. Universal Pictures lanceerde vandaag een andere Firestarter en we hopen dat het dezelfde zotte vibes als de oude song mag hebben. De trailer belooft toch al een creepy sfeertje, getapt uit een beproefd vaatje van hoe bouw ik een horrorverhaal op. Het is dan ook gebaseerd op een verhaal van Stephen King en gaat als volgt: een kindje dat anders is dan de rest, een wereld die haar niet begrijpt en mensen die haar macht willen misbruiken. We hebben het allemaal wel eens gehoord of gezien, maar ook The Prodigy's Firestarter bevatte verschillende samples van andere songs en toch stonden we allemaal te springen op dat lied. Dus geef het een kans, bekijk de trailer eens en laat in de comments weten wat je ervan vindt. Vanaf 11 mei in de bioscoop.

Nintendo Switch Online beschikt nu over beide EarthBound-games
  • 0
  • 0
De Nintendo Direct overweldigde ons gisteren met een figuurlijke lawine qua role-playing games; hierin schuilde het bestaan van Xenoblade Chronicles 3, maar liefst twee FRONT MISSION-titels, het obscure Live A Live én een remaster van Chrono Cross! Nintendo ging nog een stap verder, want ondertussen breidde de Nintendo Switch Online-service zichzelf uit met welgeteld één NES- en één SNES-spel. Deze zijn respectievelijk EarthBound Beginnings en EarthBound, klassieke JRPG's met een humoristisch tintje...
Master Splinter speelbaar in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
  • 0
  • 0
Enkele weken geleden bracht Dotemu de verslavende multiplayer-titel Windjammers 2 uit (zie hier voor de recensie) en later dit jaar krijgen wij allen nog meer goeds van hen voorgeschoteld. Eén van zulke titels is de beat 'em up Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, waarvoor het bedrijf in augustus vorig jaar April O'Neil als speelbaar personage onthulde. Vijf karakters was nog niet voldoende volgens het ontwikkelingsteam bij Tribute Games, dus recent gooiden ze officieel nog een vechtersbaas in het spel! Samen met deze aankondiging confirmeerde Dotemu eveneens dat ze Xbox One- en PlayStation 4-versies zullen voorzien op de dag van diens release, naast de reeds bevestigde Switch- en Steam-versies. Een concrete datum hiervoor gaf men helaas niet vrij, behalve het gewoonlijke "2022"...
De Portal: Companion Collection komt naar Nintendo Switch
  • 0
  • 2
Er zijn zo van die games die, zelfs een decennium na de oorspronkelijke release, nog warme gevoelens oproepen. Als een soort fleece dekentje voor de gamerziel. Het is daarom maar wat fijn om te kunnen melden dat gamers in de loop van 2022 beide Portal-games zullen kunnen spelen in de vorm van de Portal: Companion Collection.

Veel extra toeters en bellen moet je niet verwachten van deze port, maar het gaat om Portal en Portal 2 op de Nintendo Switch en dat is in een geval als dit meer dan goed genoeg. Tijd om te vieren met taart!!

Disney Speedstorm kart deze zomer naar consoles en pc
  • 0
  • 0
Gameloft heeft aangekondigd dat gamers zich deze zomer kunnen vermaken met de free-to-play racing game Disney Speedstorm. In deze titel zal je met de alom gekende figuren van Disney en Pixar op inventieve op films gebaseerde circuits het gaspedaal kunnen indrukken terwijl je elkaar de duvel aandoet met speciale powers. Een soort Mario Kart meets Disney dus? Ja, daar lijkt het op neer te komen, Kingdom Karts.

Personages die je zoal kan verwachten zijn onder andere Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse en Sulley. Elke racer heeft statistieken die je spelenderwijs kunt upgraden om het meeste uit hun skills te halen.

Het spel, van de makers van de Asphalt-games, zal volledig free-to-play zijn, maar uiteraard afhankelijk zijn van micro-transacties voor cosmetische extra's zoals outfits voor je personage of stickers op je kart. De ontwikkelaars beloven alvast uitgebreide ondersteuning van de game met regelmatige updates. Of Disney het lukt om Mario van...
Nintendo Switch ontvangt een tweede Fire Emblem Warriors
  • 0
  • 1
Fire Emblem Warriors op de Nintendo 3DS baande rond eind 2017 een weg naar de Nintendo Switch, vooraleer Fire Emblem: Three Houses in 2019 op de markt werd gegooid. Zeker die laatste titel verkocht bijzonder goed, waardoor Nintendo nogmaals de ontwikkelaars bij Omega Force contracteerden om ook voor het jaar 2022 een actievolle spin-off te produceren. Het universum van Three Houses combineert men met de gewoonlijke gameplay van Dynasty Warriors, dus in principe maak je opnieuw korte metten met honderden vijandelijke soldaten tegelijkertijd. Dit met verscheidene speelbare personages die vaak verschillende soorten wapens met zich meedragen, zoals Edelgard's bijl, Claude's boog of Dimitri's lans. De onderstaande bewegende beelden, afkomstig uit de Nintendo Direct van gisteren, tonen maar al te goed hoe hard je de grotere legers mag toetakelen. Fire Emblem Warriors: Three Hopes kun je trouwens vanaf 24 juni 2022 in de wacht slepen.

Xenoblade Chronicles 3 is een realiteit; lanceert in september
  • 0
  • 0
Ooit was Nintendo amper te overtuigen om Xenoblade Chronicles - ten minste, de allereerste op de Wii - in alle voornaamste regio's te lanceren, maar over de laatste paar jaren veranderden ze wel degelijk van gedachte. Goed nieuws dus voor JRPG-fans die tegelijkertijd een Nintendo Switch in huis haalden, want ondertussen ontvingen ze Xenoblade Chronicles 2 én een remake van het eerste deel. Blijkbaar voldoet deze serie aan de verwachtingen van de console fabrikant en gamegigant, want als afsluiter voor de Nintendo Direct van gisteren, onthulde Nintendo het bestaan van de volgende sequel: Xenoblade Chronicles 3!

Ontwikkelaar Monolith Soft is opnieuw verantwoordelijk voor het nieuwste verhaal in deze role-playing saga, en opnieuw introduceert men zowel andere hoofdrolspelers als locaties dan hetgeen uit de vorige iteraties. Dit betekent echter niet dat Xenoblade Chronicles 3 geen verwant heeft met diens voorgangers, want volgens...
Terug
Bovenaan