Tonerider

Ex-redacteur
Tonerider

Tonerider

Ex-redacteur
Review: Nobody Saves The World
  • 0
  • 5
Drinkbox, de studio bekend van Guacamelee!, bracht dit jaar Nobody Saves The World uit. In deze game neem je de leiding over Nobody. Dat ik niet niemand schrijf, maar Nobody, is een weggever over het feit dat dit zijn naam is. Een beetje zoals in Nobody is perfect, I’m nobody. Maar het is ook wel van toepassing op onze vriend, want eigenlijk weet niemand, zelfs hijzelf, niet goed wie hij is. Zoals veel helden aan het begin van hun epos lijdt ook Nobody aan geheugenverlies. Voeg daarbij nog eens het feit dat een eeuwenoude Calamaty wakker is geworden, en de enige persoon die de wereld kan redden, namelijk een wijze magiër, spoorloos is verdwenen en je weet dat Nobody het mag gaan oplossen.
Flight Simulator laat je nu in de huid van Maverick kruipen
  • 0
  • 2
Het zal geweten zijn: Tom Cruise is na 35 jaar terug in de huid van Pete 'Maverick' Mitchell gekropen voor een vervolg op de legendarische film Top Gun. Dat dit een serieuze hype creëert is vanzelfsprekend en dat verschillende bedrijven dan ook mee op deze hype-kar meespringen is ook niet meer dan logisch. Zo willen wij graag nog eens duidelijk maken dat we een prachtige review over deze film hebben staan. Gratis en voor niks voor u geschreven. We zijn echter niet alleen in het aanbieden van gratis content, ook de mensen bij Microsoft en dan specifiek de makers van Flight Simulator hebben sinds gisteren een gratis aanbod, namelijk een uitbreiding voor de game getiteld: 'Top Gun: Maverick'.

Deze uitbreiding biedt het kleurenschema van Maverick voor de F/A18E Super Hornet. Bovendien krijg je drie trainingsmissies voor dit toestel waarbij ze je enkele manoeuvres zoals een split S en het vliegen op...
Eerste teaser-foto Indiana Jones 5 gelost
  • 1
  • 0
1942, dat is het geboortejaar van Harisson Ford en dat maakt dat hij dit jaar tachtig wordt. Ondanks deze gezegende leeftijd keert hij terug als Indiana Jones in de vijfde film en alhoewel al in 2016 melding werd gemaakt dat deze zou geproduceerd worden, is er nu ook een officieel bericht met een leuke screenshot van Indiana Jones. Natuurlijk zoals we Indi ook kennen, in zijn vertrouwde plunje met hoed en zweep en dit op een wankele brug in een donker grottencomplex. Grappenmakers zouden kunnen denken dat hij op zoek is naar zijn vals gebit. Gelukkig zijn wij niet zo en kijken we uit naar deze film.

De muziek is van John Williams, bekend van Star Wars, Superman, Jaws, Jurassic Park, en vele andere blockbusters, de producent van dienst is, wie kent hem niet, Steven Spielberg en James Mangold nam plaats in de regisseurstoel. Deze laatste was onder andere verantwoordelijk voor Logan, The Wolverine en 3:10 To Yuma.

Techreview: MSI GP76 Leopard
  • 0
  • 8
Als je deze review leest, maak je een beetje deel uit van een nieuwe mijlpaal voor BeyondGaming. Het is namelijk onze eerste review van een laptop. Niet dat we nog geen hardware hebben gereviewed. De redactie heeft al enige koptelefoons en muizen onder handen mogen nemen en daar waren we natuurlijk al superblij mee. Het is toch nog een ander niveau wanneer we ook laptops krijgen toevertrouwd. NVIDIA bleek ons hoog genoeg in te schatten - en hopelijk beschaam ik hen niet - en zij stuurden ons de MSI GP76 Leopard 10UE.
Ontdek de teaser trailer voor Avatar: The Way of Water
  • 1
  • 4
2009, dat was het jaar waarin de eerste Avatar uitkwam. Bijna vijftien jaar later komt James Cameron met een vervolg voor een van de succesvolste films aller tijden. Dit vervolg kreeg de naam "Avatar: The Way of Water" en speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af.

In deze film volgen we de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en krijgen we de problemen die hen achtervolgen voorgeschoteld, alsook zullen we zien welke moeite ze doen om elkaar te beschermen. Dat houdt natuurlijk ook in dat er heel wat gevechten zijn die ze moeten leveren om in leven te blijven en dat ze zowel fysiek als mentaal daar misschien niet zonder kleerscheuren uitkomen.

De film werd geregisseerd door James Cameron en geproduceerd door Cameron en Jon Landau. Naast deze bekende namen doen er ook aan de andere kant van de camera verschillende beroemdheden mee, want de rollen worden onder andere vertolkt door Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang...
The Sea Beast komt bovendrijven op Netflix
  • 0
  • 5
In een nieuwe animatiefilm van de makers van Big Hero 6 en Moana kiezen we het ruime sop samen met held en monsterjager Jacob Holland. Zijn grootste verrassing blijkt echter niet uit het diepste van de zee te komen, maar eerder uit een ton op zijn schip, want daar blijkt de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling verborgen te houden. Dit zorgt voor onverwachte avonturen buiten de grenzen van de gekende wateren en levert ongetwijfeld een film voor jong en oud op.

De officiële trailer die Netflix vrijgegeven heeft, ziet er in elk geval prachtig uit. De film komt uit op 8 juli.

Review: Assassin’s Creed: The Ezio Collection
  • 2
  • 4
The Ezio collection: veel uitleg hoeft deze game natuurlijk niet, want Ezio van de Assassin’s Creed-verhalen staat bij menigeen geboekt als een geliefkoosd personage in de gaming-geschiedenis. Nu is dat stukje geschiedenis ook geteleporteerd naar de Nintendo Switch. In deze collectie maak je het complete levensverhaal van Ezio Auditore da Firence mee en overspan je Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations. In deze review gaan we dan ook geen uitleg geven over het verhaal of de gameplay an sich. Wel of het het waard is om deze te kopen.
Review FAR: Changing Tides
  • 0
  • 3
Een schip, varen, puzzels, meer woorden heb je niet nodig om deze redacteur te doen springen om een spel te mogen spelen. Moest er nog het woord frietjes aan toegevoegd worden, werd ik helemaal zot. Maar dat terzijde. In FAR: Changing Tides draait het allemaal om de eerstgenoemde zaken, want het is een sfeervolle puzzelplatformer waarbij je een jongen en zijn schip begeleidt in hun reis door een toch wel troosteloze omgeving. Of het spel ook het springen waard was, gaan we even in deze review bekijken.
MotoGP 22 brengt heel wat vernieuwingen
  • 0
  • 2
Aan alle mooie liedjes komt een einde, is geen zegswijze die van tel is bij de bekendere gaming franchises. Soms is het zelfs zo dat ze gemakshalve gewoon het jaartal waarin ze uitkomen achter hun naam krijgen geplakt. Zo ook voor de game die Milestone en Dorna Sports S.L. met trots aankondigen, namelijk MotoGP 22. Op zich hoeft een gaming reeks die al meer dan twintig jaar bestaat weinig uitleg meer, zeker als het ook gelinkt is aan real world-event, maar toch willen we graag even een overzicht geven van wat de ontwikkelaar ons allemaal qua nieuwigheden en bijzonderheden belooft.

Een opmerkelijk element van de nieuwe game is (NINE) Season 2009, een gloednieuwe mode die spelers één van de spectaculairste seizoenen in de MotoGP-geschiedenis opnieuw laat beleven. Spelers kunnen genieten van een echte documentairefilm met commentaar van Mark Neale, de regisseur van de beste MotoGP-documentaires, met meer dan 50 minuten aan originele beelden van het 2009-seizoen. Ben je niet zo’n fan...
Chip ‘n Dale: Rescue Rangers moeten gered worden
  • 0
  • 2
Andy Samberg en John Mulaney, het zijn gekende namen in de wereld van de humor. Disney Plus wist hen te strikken voor de rollen, of beter gezegd, de voice-acting van misschien de bekendste en meest schattige rescue rangers uit de geschiedenis, namelijk Chip en Dale. In de officiële teaser trailer hoor je hen aan het werk. Laat ons weten of je de moppen in de trailer grappig vond of vreest dat weeral een stukje nostalgie verknald werd. De film die 2D en 3D mixt, verschijnt vanaf mei dit jaar exclusief op Disney Plus.

Bij Odin: Dawn of Ragnarök-trailer aangeboden op een offerplaat
  • 0
  • 0
Voor wie geen genoeg kan krijgen van de laatste telg in de Assassin's Creed-reeks is er goed nieuws. Er wordt namelijk een ferme lap aan de Vikingen hun rok gebreid onder de titel: Dawn of Ragnarök. Aangezien het om een serieuze uitbreiding gaat, laat Ubisoft zelfs speciaal een trailer op ons los waarin een synopsis gegeven wordt van het verhaal, de wereld en van de gamemechanics. De uitbreiding zal beschikbaar zijn vanaf 10 maart 2022.

Het licht gaat nog niet uit voor Dying Light 2 Stay Human
  • 0
  • 0
Elke grote game bestaat tegenwoordig ook uit een niet aflatende stroom van extra content of DLC's. Zo ook met Dying Light 2. Door middel van onderstaande trailer wordt namelijk de eerste uitbreiding voor het spel aangekondigd en het is zelfs een gratis DLC, Authority Pack genoemd. Wat het juist inhoudt en of het de moeite was om speciaal daarvoor een trailer te maken, laten we jullie zelf achterhalen.

Nope, dit is geen trailer (of toch wel?)
  • 1
  • 1
Soms dekt een woord een serieuze lading. Het woord nope is er zo eentje. Het wordt gebruikt als ontkenning of toont een duidelijke afkeer van hetgeen iemand te wachten of te doen staat en de onwil om het uit te voeren. Als je naar de trailers van de film kijkt, dan merk je heel goed waarom dit woord ook al voldoet als titel van de film. De trailers blijven best wel mysterieus, hoera voor dat, en doen verlangen naar meer. Nope is een science-fiction horrorfilm die vanaf 22 juli 2022 in de cinema te zien is. We say yes to that.


Charlie bakt ze bruin in de trailer van Firestarter
  • 1
  • 3
Bij het woord Firestarter denkt ondergetekende direct aan de megahit van The Prodigy uit de jaren stillekes. Echt hoogstaande lyrics waren het niet, maar de vibe is er wel. Universal Pictures lanceerde vandaag een andere Firestarter en we hopen dat het dezelfde zotte vibes als de oude song mag hebben. De trailer belooft toch al een creepy sfeertje, getapt uit een beproefd vaatje van hoe bouw ik een horrorverhaal op. Het is dan ook gebaseerd op een verhaal van Stephen King en gaat als volgt: een kindje dat anders is dan de rest, een wereld die haar niet begrijpt en mensen die haar macht willen misbruiken. We hebben het allemaal wel eens gehoord of gezien, maar ook The Prodigy's Firestarter bevatte verschillende samples van andere songs en toch stonden we allemaal te springen op dat lied. Dus geef het een kans, bekijk de trailer eens en laat in de comments weten wat je ervan vindt. Vanaf 11 mei in de bioscoop.

Netflix haalt de zaag van onder het stof met een trailer voor de nieuwe Texas Chainsaw Massacre
  • 1
  • 0
Bruut en sadistisch geweld, hoe raar het ook mag klinken, maar het heeft zijn schare fans. Deze mensen zullen misschien wel blij zijn om te horen dat Netflix niet constant nieuwe creatieve ideeën heeft en dus besloten heeft om een oude seriemoordenaar, Leatherface genaamd, te doen herleven. Leatherface was de hoofdrolspeler in een horrorfilm uit 1974 met als klinkende naam: Texas Chainsaw Massacre. Veel uitleg had je er niet bij nodig. Bijna dertig jaar later kreeg deze film een remake en nu vond Netflix dat er dringend een sequel moest uitkomen.

In dit verhaal besluit een groep influencers een verlaten stadje nieuw leven in te blazen. Blijkt dat het niet zo verlaten is en dat onze vriend Leatherface er niet zo blij mee is dat deze bende jongeren zijn pad kruist. Of misschien is hij juist wel blij, want nu kan hij zijn trouwe kettingzaag nog eens bovenhalen. Om te weten hoeveel van de influencers er op het einde nog overschieten, ga je moeten wachten tot 18 februari, want dan...
Een schietgebedje bij de nieuwe trailer van The Batman
  • 1
  • 4
Who puts the fun in funeral? Al zeker niet Mr. Wayne, want die staat er een beetje platjes bij in deze nieuwe trailer van The Batman. Het is natuurlijk een droevige gebeurtenis, maar zelfs bij alle spectaculaire gebeurtenissen op deze begrafenis blijft hij een beetje met een wezenloze blik staren. Ik doe een schietgebedje en hoop dat hij als The Batman iets krachtiger overkomt. Dat is toch wat deze redacteur van de nieuwe trailer vindt. Of je akkoord gaat of niet, mag je gerust laten weten in de comments. De film komt uit op 4 maart.

Review: The Company Man
  • 2
  • 3
Working nine to five. Geen idee welke generatie nog vertrouwd is met dit lied, maar het was een hit in 1980 voor een zekere Dolly Parton. Alhoewel het lied vooral gebaseerd was op de werkcondities van vrouwen, roept de gedachte van negen tot vijf bij velen sterke emoties op in verband met werk. Vooral mensen die in een groot bedrijf werken kunnen zich al eens als een niet zo bijzonder belangrijk radartje in een groot netwerk voelen. Dat is ook een beetje de insteek van de game die we gaan reviewen.
Diablo II: Resurrected nodigt je uit om hun PTR te bezoeken
  • 0
  • 0
Wie dacht dat de duivel nooit opgelapt moest worden, is eraan voor de moeite. Ook hij heeft het niet altijd gemakkelijk om de juiste balans te vinden en geraakt niet op 1-2-3 van alle bugs af. Daarom lanceert Blizzard Entertainment op 25 januari een aantal veranderingen en toevoegingen in de gameplay van het spel Diablo II: Resurrected en dan wel specifiek in hun PTR. Deze afkorting staat voor Public Test Realm en dat blijkt dan weer een server te zijn voor onder andere bugtesting. Deze server wordt opengesteld voor de community zodat zij als eerste deze veranderingen kunnen uittesten en ook feedback geven.

De veranderingen zijn niet min, want ze hebben te maken met de balans tussen de klassen. Dit houdt in dat er meer variëteit in de skill build komt en dat minder gebruikte skills een beetje gepimped worden zodat ze effectiever worden. Nog een aantal zaken die zijn toegevoegd zijn nieuwe Rune Words en nieuwe Horadric Cube Recipes. Blizzard...
Life is Strange: Remastered Collection komt op tijd, maar ook weer niet
  • 1
  • 0
Als uitgevers een persbericht uitsturen rond een langverwachte game is dat meestal om te zeggen dat we nog wat langer moeten wachten. Het team van Life Is Strange stuurde recent ook een tweet de ether in, maar deze was gelukkig voor het grootste deel positief. Life is Strange: Remastered Collection zal namelijk op de meeste platformen wel de originele streefdatum van 1 februari behalen. Als we dan spreken over meeste platformen bedoelen we Google Stadia, PlayStation, Xbox en PC. De Nintendo Switch-gamers vallen hier echter uit de boot, want het spel zal niet op tijd klaar geraken voor dit platform. Een exacte datum wanneer het dan wel zal uitkomen wordt nog niet meegegeven, maar het zou wel voor later dit jaar zijn. Het team geeft ook nog mee dat er heel wat preview goodies zullen zijn, waaronder een extended look op 25 januari.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction zoekt operatoren (M/V), geen ervaring vereist
  • 0
  • 2
We konden de afgelopen dagen al her en der wat gameplay van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction zien, maar nu is het zover. Het spel is vanaf vandaag verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progression op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en Windows-pc via de Epic Games Store en Ubisoft Connect. Ook is de game onderdeel van Xbox/PC Game Pass en Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.

Zoals tegenwoordig gewoon is heb je meerdere keuzes in de aankoop van het spel, want er is namelijk een Standard Edition en een Deluxe Edition. De eerste is nu verkrijgbaar en bevat gratis post-launch content, vier aanpasbare moeilijkheidsgraden, meer dan negentig wapens en gadgets, twaalf dynamische mappen, dertien missietypes, onvoorspelbare vijandelijke mutaties, endgame content en meer. De Deluxe Edition daarentegen bevat alle content van de Standard Edition, alsook drie extra bonuspakketten...
Terug
Bovenaan