sharkmen

Ex-redacteur
sharkmen

sharkmen

Ex-redacteur
Review: Greak: Memories of Azur
  • 0
  • 1
De maand september is net van start gegaan, dus kunnen we ons stilaan opmaken voor een najaar vol met toppers die met alle aandacht gaan lopen. Uitgever Team17 wilde de indiegame Greak: Memories of Azur een tijdslot gunnen waarin de game zo min mogelijk overschaduwd zou worden door de concurrentie. De debuutgame van ontwikkelaar Navegante Entertainment kreeg hierdoor een release in augustus. Kan deze game dienen als de ideale afsluiter van een troosteloze zomer? Je komt het in deze review te weten.
Streamer van de maand: jNoxx
  • 3
  • 7
Streamers zijn de laatste jaren ontzettend populair. Hoog tijd dus om enkele streamers in de schijnwerpers te plaatsen. Deze maand kozen we voor jNoxx.
Rage Quit: Call of Juarez: The Cartel
  • 0
  • 7
Rage Quit: het laten vallen van een game in een vlaag van frustratie. Komt vaak voor bij het net niet behalen van een belangrijk objectief of herhaaldelijk falen in het verslaan van een eindbaas. Gaat vaak gepaard met een verschrompelend ego en stuitend gevoel van tijdverlies. Gaat soms gepaard met het gooien van controllers naar televisieschermen. Tevens ook de naam van een nieuwe terugkerende reeks op BeyondGaming. Welke games wisten donkere gevoelens van razernij of bittere teleurstelling op te wekken bij de redactie?
Age of Empires IV-trailer neemt ons mee doorheen de geschiedenis
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft een trailer vrijgegeven van hun aankomende game Age of Empires IV. Deze geliefde real-time strategy game neemt je mee door de geschiedenis van verschillende beschavingen en plaatst je in het middelpunt van epische historische gevechten die de wereld hebben gevormd. De game bied je zowel bekende als innovatieve manieren aan om je rijk verder uit te breiden. De trailer toont onder meer de Russische beschaving en het Heilige Roomse Rijk. De game zal op 28 oktober verschijnen voor pc en Xbox Game Pass. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Veel actie in nieuwe trailer van Lost Judgment
  • 0
  • 0
De nieuwe trailer van Lost Judgment laat ons kennismaken met enkele personages waarmee Takayuki Yagami, de protagonist van de game, dient af te rekenen. Lost Judgment is van de makers van de ontzettend populaire Yakuza-franchise en borduurt verder op het eerste deel. De game verschijnt op 24 september voor Playstation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Het hoofdpersonage uit Judgment, Takayuki Yagami, keert in dit nieuwe deel terug. Deze keer dient hij een moord op te lossen die hem leidt naar Yokohama. De gameplay bestaat er nog steeds uit om aanwijzingen te zoeken en tegelijkertijd gevechten aan te gaan, maar er werden wel verbeteringen aangebracht en nieuwe features werden toegevoegd. Enkelen hiervan zijn een minigame waarbij je moet dansen, stealth secties, acrobatische moves, de wereld doorkruisen op een skateboard, bizarre zijmissies en nog zo veel meer. Je kan de korte trailer hieronder bekijken.

Jurassic World Evolution 2 verschijnt in november voor pc en consoles
  • 0
  • 0
Na het succes van Jurassic World Evolution kon een sequel natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Ontwikkelaar Frontier Developments maakte zonet bekend dat spelers vanaf 9 november aan de slag kunnen gaan met Jurassic World Evolution 2. Er werd een nieuwe campaign voorzien met uitgebreide bouwopties, meer aanpassingskeuzes en meer dan 75 dinosaurussen en prehistorische dieren. De nieuwe Chaos Theory-modus schotelt je wat-als-scenario's voor uit de Jurassic World-franchise die je tot een goed einde moet zien te brengen. Het beheren van een dinosauruspark was nog nooit zo uitdagend als in Jurassic World Evolution 2. De game zal speelbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en pc. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Haal je innerlijke draak naar boven in Century: Age of Ashes
  • 0
  • 0
Century: Age of Ashes heeft een officiële releasedatum te pakken. In deze free-to-play game kruip je op de rug van een draak en ga je de strijd aan met andere spelers. Er zijn drie verschillende klassen beschikbaar: Marauder, Phantom en Winguard. Indien je de Founder's Packs van de game aankoopt, krijg je exclusieve content ter beschikking. De release staat gepland op 18 november en de game zal verschijnen op pc. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Herbeleef je favoriete momenten uit The Skywalker Saga nu ook in de stijl van LEGO
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games heeft nieuwe gameplaybeelden getoond van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Zoals de titel doet vermoeden, zijn de negen Episodes speelbaar waardoor dit de grootste LEGO game wordt die ooit is uitgebracht. De meest memorabele momenten uit de saga lijken aanwezig te zijn en werden voorzien van de typische LEGO humor. Er valt ook heel wat te ontdekken indien je alle levels hebt voltooid. Zo kan je maar liefst twintig planeten vrijspelen en driehonderd personages. Kortom, LEGO fans zullen hun handen vol hebben met deze game die in de lente van 2022 zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Spartans zijn een symbool van hoop in cinematische trailer van Halo Infinite
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar 343 Industries heeft een cinematische trailer vrijgegeven van hun aankomende game Halo Infinite. Verder is bekendgemaakt dat de multiplayer-modus free-to-play wordt en zal bestaan uit verschillende seizoenen. De mogelijkheid tot co-op zal in een latere update worden toegevoegd. Er is uiteraard ook een singleplayer-modus aanwezig. De game zal op 8 december verschijnen voor Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Game Pass. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Revion Prime ziet er angstaanjagend uit in nieuwe trailer van Dolmen
  • 0
  • 0
Uitgever Prime Matter heeft een trailer gelanceerd van Dolmen. Deze actie-RPG combineert futuristische scifi met kosmische horror. De speler komt terecht op de buitenaardse planeet Revion Prime met als enige taak kristallen met bijzondere eigenschappen te verzamelen. Deze kristallen zijn in staat om interactie tussen realiteiten mogelijk te maken, een revolutie teweeg te brengen in het ruimtereizen en de wereld, zoals we ze kennen, voorgoed te veranderen. Dolmen zal in 2022 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc. Hieronder kan je alvast de Gamescom-trailer bekijken.

Tactical shooter Nine to Five toont zich in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Redhill Games heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Nine to Five. In deze tactical shooter nemen drie teams van drie spelers het tegen elkaar op in een wedstrijd die bestaat uit drie verschillende fasen en slechts vijftien minuten in beslag zou nemen. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar de game zal verschijnen voor pc. Indien er meer informatie wordt vrijgegeven, zal je dat uiteraard op deze website kunnen lezen.

Review: Observer: System Redux
  • 1
  • 1
Observer verscheen reeds in 2017 en werd toen goed onthaald. De game werd over het algemeen geprezen voor zijn verbluffende sfeer en looks, anderen vonden het dan weer een gevalletje van style over substance. Een versie voor de next-gen consoles kon in ieder geval niet ontbreken en werd eind vorig jaar uitgebracht. Blijkbaar wil ontwikkelaar Bloober Team deze verbeterde versie met zoveel mogelijk spelers delen, want nu krijgen ook PlayStation 4-bezitters de kans om aan de slag te gaan met deze scifi-horror thriller. Ik heb de game gespeeld op de dag van de release vier jaar geleden, maar was weer helemaal klaar om mij te smijten in een wereld van moordonderzoeken, hyperkinetische herinneringen en Rutger Hauer. Reden genoeg om deze avonturen nog eens te herbeleven. Of de game na die paar jaren nog steeds overeind blijft, kom je in deze review te weten.
Review: The Innsmouth Case
  • 0
  • 1
De horrorverhalen van H.P. Lovecraft hebben reeds velen geïnspireerd. Stephen King heeft meermaals aangegeven dat het werk van deze man als inspiratiebron diende. In de gamingwereld zagen we de afgelopen jaren ook verschillende spellen die de toon en sfeer van zijn verhalen probeerden te vatten. Zo schreef redacteur ShPongle in maart nog een review van de psychologische horrorgame Lust from Beyond, die volgens hem thuishoorde in het repertoire van de geslaagde Lovecraftiaanse games. Ontwikkelaar Robot Pumpkin Games wilde ook aan de slag gaan met dit universum, maar koos ervoor om deze te benaderen vanuit een andere invalshoek. Het resultaat is een interactief boek waar jijzelf verantwoordelijk bent voor de uitkomst.
Lady Gaga weet wat ze wil in House of Gucci-trailer
  • 0
  • 1
Universal Pictures heeft een allereerste trailer vrijgegeven van House of Gucci. Regisseur Ridley Scott wist voor dit misdaadbiopic een indrukwekkende cast samen te stellen. Lady Gaga (A Star Is Born), Adam Driver (Star Wars), Jared Leto (Dallas Buyers Club), Jeremy Irons (Reversal of Fortune), Salma Hayek (Frida) en Al Pacino (The Godfather) spelen mee in een verhaal dat geïnspireerd is op de schokkende gebeurtenissen rond de familie van het bekende Italiaanse modehuis Gucci. De film zal vanaf 24 november in de zalen te zien zijn.

Het echte verhaal achter House of Gucci draait rond Maurizio Gucci (Adam Driver) en diens vrouw Patrizia Reggiani (Lady Gaga). Zij werd veroordeeld voor het plannen van de moord op haar man omdat hij haar had verlaten voor een jonger exemplaar. Dit verhaal staat beschreven in het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed en diende als inspiratiebron bij het schrijven van het script. Hieronder kan je alvast de...
Camila Cabello schittert als Assepoester in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Amazon Prime Video heeft de allereerste trailer gelost van Cinderella, een herwerking van het bekende sprookje Assepoester. Zangeres Camila Cabello maakt voor het eerst een uitstapje naar het witte doek en kruipt in de huid van het titelpersonage. Zij wordt ondersteund door een bekende cast: Billy Porter (Pose) neemt de rol van Goede Fee op zich, Idina Menzel (Frozen) mag zich uitleven als boze stiefmoeder en Pierce Brosnan (James Bond) is de vader van de prins die zijn hart verliest aan Assepoester. Kay Cannon (Pitch Perfect) was verantwoordelijk voor het script en de regie. Deze live-actionremake zal vanaf 3 september op Amazon Prime beschikbaar zijn.

Assepoester heeft in deze film een grote droom: haar eigen kledinglijn op de markt brengen. Haar ambitie wordt echter weggelachen door het hele dorp. Voorts krijgen we de gekende elementen uit het sprookjesverhaal voorgeschoteld: de overleden vader, de stiefmoeder die haar liever kwijt dan rijk is en een prins die een groot feest...
Review: BeeFense BeeMastered
  • 0
  • 0
Zelf krimp ik ineen als ik er eentje rond een bloembak zie vliegen en wandel ik er vervolgens in een grote boog omheen, maar bijen zijn blijkbaar zeer nuttige insecten. Ze bevruchten bloemen en planten door het stuifmeel dat ze verspreiden en zijn zo als het ware een indicator voor ons ecosysteem. Ontwikkelaar ByteRockers' Games wil deze beestjes bedanken voor bewezen diensten door hen centraal te plaatsen in BeeFense BeeMastered. Verdedig de honing waar je zo hard voor gewerkt hebt tegen die verdomde mieren en andere vreselijke kutbeesten. Altijd al geweten dat bijen van nature niet vredelievend zijn. Hoe ik het ervan afbracht, kom je in deze review te weten.
Trailer van La Casa de Papel belooft veel spektakel in laatste seizoen
  • 0
  • 2
Na de teaser van enkele dagen geleden heeft Netflix eindelijk een volledige trailer vrijgegeven van het langverwachte vijfde en tevens laatste seizoen van La Casa de Papel. Daarin onthult El Professor aan de rest van de groep dat de regenwatertank is ontdekt en is de radeloosheid van de gezichten af te lezen bij de bende in de bank. De beelden beloven in ieder geval zeer veel spektakel en een mooi einde aan een reeks die vele kijkers uren gekluisterd aan het scherm hield.

Het vijfde seizoen wordt opgesplitst in twee delen. Het eerste verschijnt op 3 september, vervolgens zullen we geduld moeten uitoefenen tot 3 december om aan het tweede deel te beginnen. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

De gamereleases van augustus 2021
  • 1
  • 4
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.

3 augustus

In Sound Mind (PS5, XSX|S, Switch, pc)

In april ging redacteur ShPonGle aan de slag met een vier uur durende demo van In Sound Mind en zijn interesse was direct gewekt. Toffe (maar te eenvoudige) puzzels en een meeslepende survival-horrorsfeer zorgden ervoor dat hij van begin tot einde aan zijn scherm gekluisterd bleef. In In Sound Mind word je ook getrakteerd op unieke muziek (what's in a name). Als je ontwaakt in de gangen van een vreemd gebouw, zie je dat de omgeving een eigen leven gaat leiden. Je ontdekt slachtoffers die allemaal aan dezelfde experimentele therapie zijn blootgesteld. In je zoektocht naar antwoorden komen bizarre visioenen op die leiden naar indrukwekkende verschrikkingen... en een kat met de naam Tonia.
Haven Springs staat centraal in Life is Strange: True Colors-trailer
  • 0
  • 1
Square Enix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende game Life is Strange: True Colors. Hierin toont de plaatselijke radiopresentatrice Steph Gingrich ons al wat Haven Springs te bieden heeft. Een bar waar je kan poolen, de jukebox kan inschakelen voor een leuk deuntje, waar je jouw jeugd kan herbeleven met een arcadekast en je kan je er zelfs wagen aan een potje tafelvoetbal. Het gaat er allemaal heel gemoedelijk aan toe, maar dit staat in schril contrast met de game.

Life is Strange: True Colors plaatst je in de schoenen van Alex Chen. Zij bezit een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen te ervaren, absorberen en manipuleren. Wanneer haar broer bij een zogenaamd ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. De game verschijnt 10 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One...
PlayStation Plus-games voor augustus nu ook officieel bevestigd
  • 0
  • 2
Zaterdag schreef ik dat Sony ongewild de PlayStation Plus-games voor de maand augustus had onthuld, maar een officieel bericht bleef uit. Vandaag heeft Sony echter op zijn blog de PlayStation Plus-games voor volgende maand aangekondigd. Hieruit kunnen we afleiden dat de gelekte games wel degelijk correct bleken te zijn. Vanaf dinsdag 3 augustus kunnen alle PlayStation Plus-bezitters naar goede gewoonte twee PlayStation 4-games en één PlayStation 5-game downloaden. Hieronder vind je een overzicht van alle games die volgende maand tot de PlayStation Plus-line-up behoren.
  • Hunter's Arena: Legends (PS5)
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
  • Tennis World Tour 2 (PS4)
Terug
Bovenaan