sharkmen

Redacteur
sharkmen

sharkmen

Redacteur
Wario is terug in WarioWare: Get It Together!
 • 0
 • 1
Tijdens de Nintendo Direct op de E3 werd WarioWare: Get It Together! aangekondigd. In deze partygame kan je aan de slag gaan met meer dan tweehonderd microgames. Dit is de eerste game in de reeks die zowel solo als co-op te spelen is. De game zal op 10 september verschijnen voor Nintendo Switch.

Je bestuurt Wario en zijn vrienden in hun eigen chaotische games. Je kan hun unieke en absurde vaardigheden gebruiken in de meest uiteenlopende microgames. Om een schildpad om te draaien kun je er als Wario tegenaan beuken of als Ashley een toverspreuk oproepen. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Mario Party Superstars aangekondigd voor Nintendo Switch
 • 0
 • 0
De Mario Party-reeks is ondertussen een bekend begrip bij spelers die in het bezit zijn van een Nintendo-console. Zonet werd er een nieuwe telg aangekondigd die Mario Party Superstars zal heten. De game verschijnt op 29 oktober voor Nintendo Switch.

Deze partygame bevat maar liefst honderd minigames afkomstig uit eerdere delen van de reeks. Er werden ook vijf bordspellen uit het Nintendo 64-tijdperk toegevoegd en in een modern jasje gestoken. Alle minigames kunnen met de Joy-Cons worden gespeeld. Zowel online als offline co-op is aanwezig, waardoor je je niet alleen kan meten met je vrienden, maar eveneens met spelers van over heel de wereld. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

The Medium maakt de overstap naar PlayStation 5
 • 1
 • 0
Horrorfans kunnen zich in de handen wrijven: The Medium komt op 3 september naar de PlayStation 5. De game verscheen in januari reeds voor pc en Xbox Series X|S, maar krijgt nu DualSense-ondersteuning bij de lancering op de console van Sony. Verdere verschillen tussen beide versies werden niet getoond.

The Medium is een psychologische horrorgame waarin je reist door het geestenrijk met Marianne. Zij gebruikt haar gaven die ze als medium bezit om puzzels op te lossen. Tijdens haar tijd in het geestenrijk dient zij af te rekenen met allerlei duistere krachten. Hieronder kan je alvast de lanceringstrailer bekijken.

Ga op avontuur met Jack Sparrow in Sea of Thieves: A Pirate's Life
 • 0
 • 0
Goed nieuws voor fans van Sea of Thieves: op 22 juni verschijnt er niet enkel een update voor het derde seizoen, maar eveneens een uitbreiding genaamd Sea of Thieves: A Pirate's Life. Ontwikkelaar Rare en Microsoft sloegen de handen ineen met Disney om de wondere wereld van Pirates of the Carribean naar de game over te brengen. De uitbreiding is beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One en pc en dus gratis voor iedereen die in het bezit is van Sea of Thieves.

Er werd voor deze uitbreiding een gloednieuw verhaal geschreven dat draait rond het bevrijden van Jack Sparrow. Andere bekende personages uit de reeks zullen ook hun opwachting maken, waaronder Davy Jones, Gibbs en Captain Barbossa. Deze uitbreiding bestaat uit vijf verhalen, aangevuld met geheimen en zijmissies, die zowel solo als in co-op kunnen aangevat worden. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Vlieg de wereld rond met Microsoft Flight Simulator op Xbox Series X|S
 • 1
 • 0
Heb je altijd al eens een piloot willen zijn, maar was je pc niet in staat om Microsoft Flight Simulator te draaien? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want op 27 juli komt de game naar de Xbox Series X|S. Xbox Game Pass-abonnees zullen bij de release ook meteen aan de slag kunnen gaan met deze game.

Er werd eveneens een samenwerking met Paramount Studios aangekondigd om de release van Top Gun: Maverick in de schijnwerpers te plaatsen. Meer informatie hieromtrent zal worden vrijgegeven wanneer de film in première gaat, deze staat voorlopig gepland op 19 november. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Opvolger A Plague Tale: Innocence aangekondigd
 • 2
 • 1
Tijdens de Xbox Games Showcase werden er heel wat nieuwe games onthuld. Zo ook A Plague Tale: Requiem, de opvolger van A Plague Tale: Innocence. Deze game wist na de release in 2019 vele spelers te charmeren en dit was volkomen terecht. In dit vervolg gaan we wederom op pad met Hugo en Amicia die trachten te overleven in een brutale Middeleeuwse wereld die geteisterd wordt door een rattenplaag.

Op de release is het nog even wachten, de game zal in 2022 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De game zal bij de lancering meteen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor consoles en pc. Switch-spelers hoeven niet te treuren, zij kunnen de game namelijk spelen via cloud streaming. Bekijk hieronder alvast de aankondigingstrailer.

Chaos troef in gameplaytrailer van Battlefield 2042
 • 2
 • 3
Ik had jullie gisterenavond nieuwe beelden beloofd van Battlefield 2042 en het is eindelijk zover. EA en DICE hebben tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase de langverwachte gameplaytrailer vrijgegeven van hun populaire shooter. Deze bevat geen singleplayer-modus, maar een multiplayer-modus waar 128 spelers op één map de strijd met elkaar kunnen aangaan. Dit geldt wel enkel voor pc en next-gen consoles. De trailer toont chaotische actie in een nabije toekomst waar de natuur lelijk heeft huisgehouden. Er wordt ons ook een blik gegund op de verschillende bestuurbare voertuigen.

Spelers krijgen de keuze uit tien klassen, ook wel Specialists genoemd, die hun eigen specialiteiten bezitten. Je kan hun wapenarsenaal ook zelf bepalen. Op 22 juli zal er meer informatie worden vrijgegeven over een nieuwe spelmodus tijdens EA PLAY Live. Battlefield 2042 zal vanaf 22 oktober beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Morgen krijgen we de eerste gameplaybeelden van Battlefield 2042 te zien
 • 2
 • 3
Een trailer die een andere trailer aankondigt, je kan het zo gek niet bedenken. Toch bestaat het, want zonet werden er beelden getoond van Battlefield 2042 waarin een helikopter zich in de problemen bevindt. Dit bleek echter maar een voorsmaakje te zijn voor een volledige gameplaytrailer die morgen wordt gelanceerd. Hou onze frontpage dus zeker in het oog indien je dit niet wil missen.

Battlefield 2042 zal vanaf 22 oktober beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hang de waaghals uit in Riders Republic
 • 0
 • 0
Ubisoft heeft tijdens Ubisoft Forward ook de liefhebbers van sportgames verwend. De makers van Steep hebben opnieuw een game ontwikkeld waarin extreme sporten centraal staan. Pak je ski's, snowboard, fiets of wingsuit en maak de wereld van Rider's Ridge onveilig. Er werd gefocust op het online gebeuren, zo kan je het in de Mass Races-modus opnemen tegen 49 andere spelers. In Trick Battles dien je samen met je vrienden punten te scoren in een arena om zo districten te veroveren.

Riders Republic verschijnt op 2 september voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia. Lijkt de game iets voor jou? Schrijf je dan in voor de bèta op de website van Ubisoft. Het plezier spat er alleszins vanaf in de trailer.

Speel met je favoriete schurk in de Season Pass van Far Cry 6
 • 0
 • 0
Ubisoft wijdde een volledige trailer aan Antón Castillo, de slechterik van dienst in Far Cry 6. De reeks kende echter vele excentrieke schurken die zeer populair waren onder de fans. Niet getreurd, de Season Pass van Far Cry 6 laat jou in de huid kruipen van Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed. De Season Pass is inbegrepen bij de Gold, Ultimate en Collector's editie van het spel. Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Stadia.

Duik in de verwrongen geesten van deze iconische schurken, onthul hun achtergrondverhalen, vecht tegen hun innerlijke demonen en herenig je met bekende gezichten. Kun jij ontsnappen aan de geest van een schurk? Op het resultaat is het nog even wachten, maar de tagline klinkt alvast veelbelovend. De trailer kan je hieronder bekijken.

Review: Just Die Already
 • 0
 • 0
Verhalende games die een gevoelige snaar weten te raken op emotioneel vlak zijn de belangrijkste reden waarom ik mijn spelconsole telkens weer inschakel. Achteraf ben ik vaak mentaal uitgeput en heb ik nood aan wat breinloos vertier om op adem te komen. De makers van Goat Simulator komen met een nieuwe game op de proppen waarin je als bejaarde moet zien te overleven in een wereld die je liever kwijt dan rijk is. Het uitgangspunt van Just Die Already klinkt alvast veelbelovend en enigszins absurd, maar levert dit ook een amusante game op? Je komt het te weten in deze review.
Masters of the Universe komt naar Netflix
 • 6
 • 4
Netflix haalt Masters of the Universe vanonder het stof in deze nieuwe animatiereeks die het verhaal verderzet daar waar het veertig jaar geleden eindigde. De rol van Skeletor werd ingesproken door Mark Hamill (Star Wars) en Chris Wood (Supergirl) zal te horen zijn als Prince Adam/He-Man. Het eerste deel van Masters of the Universe: Revelation zal bestaan uit vijf afleveringen en vanaf 23 juli te zien zijn op het streamingsplatform.

De oorlog voor Eternia bereikt een hoogtepunt met een groot gevecht tussen He-Man en Skeletor. Als gevolg hiervan raken de Guardians of Grayskull verspreid. Na decennia van geheimen die hen uit elkaar dreven, is het aan de Teela om hen weer bij elkaar te brengen en het geheim van het vermiste Sword of Power op te lossen. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Monsters afslachten in Evil Dead: The Game-trailer
 • 1
 • 0
Saber Interactive heeft op het Summer Game Fest een gameplaytrailer vrijgegeven van Evil Dead: The Game. Deze co-op shooter, gebaseerd op de iconische horrorfranchise, plaatst spelers in de schoenen van talrijke personages uit de films. Een releasedatum werd nog niet vrijgegeven, maar de game zou nog dit jaar verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Een portaal naar een onbekende wereld werd geopend, waardoor verschillende monsters de Aarde overspoelen. Aan jou en je team om dit portaal te sluiten en de resterende monsters een kopje kleiner te maken. Vecht je een weg door verlaten dorpen, donkere bossen en angstaanjagende blokhutten. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Basketballen met de Looney Tunes in Space Jam: A New Legacy-trailer
 • 1
 • 1
Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer gedeeld van Space Jam: A New Legacy. Hierin wordt gefocust op LeBron James die de Looney Tunes-figuren moet trainen om de belangrijkste basketbalwedstrijd uit zijn carrière te winnen. Het lot van zijn zoon staat op het spel, die werd namelijk ontvoerd naar de Serververse. Samen moeten zij in deze digitale wereld de Goons, een geolied team van profspelers, weten te verslaan.

Space Jam: A New Legacy zal vanaf 14 juli te zien zijn in de bioscoop. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Battlefield 2042 aangekondigd met spectaculaire trailer
 • 2
 • 2
EA heeft met een trailer de komst van Battlefield 2042 bevestigd. Op gameplay zullen we nog moeten wachten tot 13 juni, dan vindt de E3 plaats. De game zal vanaf 22 oktober beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Zoals de titel al doet vermoeden, speelt de game zich af in de nabije toekomst. Dit zal hoogst waarschijnlijk zijn invloed hebben op de gameplay. Zo zien we in de trailer onder meer een robothond, een hovercraft achtervolging op ijs, crashende helikopters en zelfs een heuse tornado. Op het eerste zicht mogen we ons dus verwachten aan veel actie en spektakel.

Gezien de leeftijdsrestricties kunnen jullie de aankondigingstrailer bekijken op volgende YouTube link.
Xbox Game Pass krijgt ook in de maand juni nieuwe games
 • 0
 • 0
Microsoft heeft op zijn website de nieuwe games bekendgemaakt die zullen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit abonnement geeft je toegang tot meer dan honderden games die je kan downloaden en spelen op Xbox One of Xbox Series X|S. Indien je upgradet naar de Xbox Game Pass Ultimate, krijg je ook toegang tot Xbox Live Gold, Xbox Game Pass voor pc, EA Play en de Cloud Gaming-service.

Hieronder vind je een overzicht van de games met het platform en datum waarop ze beschikbaar zullen zijn:
 • The Wild at Heart (cloud) - vanaf vandaag beschikbaar
 • For Honor (cloud en console) - 3 juni
 • Backbone (pc) - 8 juni
 • Darkest Dungeon (cloud, console en pc) - 10 juni
De gamereleases van juni 2021
 • 1
 • 1
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.
BlizzCon zal dit jaar niet plaatsvinden
 • 0
 • 0
Saralyn Smith, executive producer van BlizzCon, heeft in een bericht op de website van het evenement laten weten dat deze dit jaar niet zal doorgaan. Het evenement stond gepland in november, maar de pandemie gooit roet in het eten. Het is voor hen onmogelijk om te voorspellen hoe deze situatie zal evolueren, maar zo'n groot evenement organiseren vraagt echter veel voorbereiding. Vermits men hier niet mee kan starten, kunnen ze de deadline van november niet halen. Daarom heeft men besloten om in het voorjaar van 2022 een evenement in elkaar te steken die een online show combineert met bijeenkomsten voor kleinere groepen. Meer informatie zal later nog gedeeld worden.
Review: Pulse 3D Wireless Headset
 • 3
 • 0
Er is niet enkel een tekort aan PlayStation 5-consoles, ook de accessoires waren bij de lancering razendsnel uitverkocht. Na enkele maanden lijkt deze voorraad voldoende te zijn aangevuld en nemen we de Pulse 3D draadloze headset eens onder de loep. Deze werd speciaal ontworpen met de PlayStation 5 in gedachten en moet onder meer de 3D audio in de verf zetten. Sony heeft heel wat ervaring op dit gebied waardoor we zeer benieuwd zijn of de Pulse 3D kan aanzien worden als een must-have om in huis te halen. Dit kom je te weten in onze review.
PlayStation Plus-games voor juni zijn bekend
 • 2
 • 1
Sony heeft zonet op zijn blog de Playstation Plus-games voor juni aangekondigd. Vanaf dinsdag 1 juni kunnen alle PlayStation Plus-bezitters naar goede gewoonte twee PlayStation 4-games en één PlayStation 5-game downloaden. Hieronder vind je een overzicht van alle games die volgende maand tot de PlayStation Plus-line-up behoren.
 • Operation: Tango (PS5)
 • Virtua Fighter V: Ultimate Showdown (PS4)
 • Star Wars: Squadrons (PS4)
Bovenaan