sharkmen

Ex-redacteur
sharkmen

sharkmen

Ex-redacteur
Peter Parker krijgt bezoek uit een ander universum in Spider-Man: No Way Home-trailer
  • 1
  • 5
Sony Pictures Entertainment heeft een nieuwe trailer op de wereld losgelaten van Spider-Man: No Way Home. Hierin zien we Peter Parker (Tom Holland) zijn handen vol hebben met slechteriken uit eerder verschenen films. Doctor Octopus (Alfred Molina) wordt meermaals in beeld gebracht en we krijgen eveneens Electro (Jamie Foxx) te zien in een nieuw pak, in tegenstelling tot Willem Dafoe die we enkel te horen krijgen als Green Goblin. Tenslotte wordt ons ook een blik gegund op Sandman, die terugkeert nadat hij voor het eerst te zien was in Spider-Man 3. Fans die hadden gehoopt dat deze trailer garant zou staan voor de terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield, die eerder al de rol van Peter Parker op zich namen, komen bedrogen uit.

De film speelt zich af na Spider-Man: Far From Home waarin iedereen te weten kwam wie zich schuilhield achter het masker. Peter Parker schakelt de hulp in van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze vervelende situatie ongedaan te maken, met alle...
Online multiplayer game Dragon Ball: The Breakers aangekondigd
  • 1
  • 1
Uitgever Bandai Namco Entertainment en ontwikkelaar Dimps hebben een trailer gedeeld waarin ze een nieuwe game in het Dragon Ball: Xenoverse-universum onthullen. De titel van deze asymmetrische online multiplayer game luidt Dragon Ball: The Breakers en zal in 2022 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Op dit laatste platform zal binnenkort een Closed Beta Test worden georganiseerd.

Acht spelers zullen het telkens tegen elkaar opnemen waarvan zeven de rol op zich zullen nemen van een Survivor zonder superkrachten en één speler de rol van bekende slechterik, ook wel Raider genaamd. Onder meer Cell, Buu en Frieza zullen hun opwachting maken. De zeven Survivors zullen strategisch te werk moeten gaan om uit de klauwen van de Raider te blijven en moeten tegelijkertijd zien te ontsnappen uit Temporal Steam met behulp van een Super Time Machine. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction ontvangt gratis content bij de release
  • 1
  • 1
Ubisoft heeft meer informatie vrijgegeven omtrent de gratis post-launch content van Tom Clancy's Rainbow Six Extraction. Zo zullen spelers bij de release meteen aan de slag kunnen gaan met het Maelstrom Protocol en de Assignments. Op een later tijdstip zal de Crisis Events-modus beschikbaar worden gesteld.
  • Het Maelstrom Protocol werd ontwikkeld voor de meest ervaren Rainbow Six-spelers en wordt iedere week van nieuwe uitdagingen voorzien. Spelers zullen zich een weg moeten banen door negen subzones. Bij elk checkpoint kiezen jij en je team of jullie het voor bekeken houden en zo jullie punten verzilveren, of jullie alles op alles zetten en blijven doorgaan tot het einde. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de moeilijkheidsgraad in iedere zone toeneemt.
  • Crisis Events zijn tijdelijke evenementen waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. Het eerste event, Spillover genaamd, laat spelers kennismaken met...
Review: Bonfire Peaks
  • 0
  • 2
Het ritueel verbranden van zaken die negatieve gevoelens met zich meedragen, kan bevrijdend werken en een soort van innerlijke rust laten wederkeren die geruime tijd zoek was. Bij dit fenomeen moet ik meteen denken aan een aflevering van Friends waar de dames valentijn noodgedwongen als vrijgezel moeten vieren en als troost zich dan maar ontdoen van de achtergebleven spullen van hun ex-vriendjes. Wanneer Rachel echter de grappa van haar Italiaanse macho en tevens notoire rokkenjager Paolo in het vuur smijt, ontstaat er een brand die uiteraard door drie knappe en gewillige brandweermannen wordt geblust. Uiteindelijk kan er toch nog worden gesproken van een geslaagde valentijn. Zelf ben ik niet zo avontuurlijk aangelegd en kies ik ervoor om mijn emoties weg te eten. Evenveel plezier en minder drama, daar teken ik voor. De makers van Bonfire Peaks gebruikten dit concept bij de ontwikkeling van hun puzzelgame. Of het spelen even bevrijdend werkte als het verorberen van een berg...
Review: A Juggler’s Tale
  • 1
  • 2
De tijd dat ik iedere ochtend bij de onthaalmoeder werd afgezet vooraleer ik naar de kleuterschool vertrok, ligt al even achter mij. Onbezonnen amusement met mijn klasgenootjes zonder dat er van enig huiswerk sprake was. Het weekend werd iedere vrijdagmiddag stevig ingezet door de verhalen van oma Germaine. Deze marionet was op een blauwe maandag in elkaar gestoken door juf Els. Zij wist op deze manier die kleine snotters tomeloos te boeien met haar fascinerende vertelsels. Ik ben blijkbaar niet de enige nostalgische ziel die met de nodige weemoed terugkijkt op deze zorgeloze periode. Ontwikkelaar kaleidoscube doet het poppenspel herleven in A Juggler’s Tale, een sprookje waarin de wanderlust van een klein meisje heel wat teweegbrengt. In deze review kom je te weten of ze dit originele uitgangspunt hebben weten om te zetten naar een leuke game.
De gamereleases van oktober 2021
  • 1
  • 6
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.

1 oktober

FIFA 22 (PS5, PS4, XSX|S, XOne, Switch, pc, Stadia)

Voor wie de Ultimate Edition van FIFA 22 aanschafte, wordt de nieuwste telg van deze alom bekende gameserie al beschikbaar vanaf 27 september. De standaardeditie zal te spelen zijn vanaf 1 oktober. Wederom siert PSG-ster Kylian Mbappé dit jaar de cover, maar gelukkig zijn er deze keer ook een aantal nieuwe features te ontdekken. De belangrijkste nieuwigheid in de release van dit jaar is HyperMotion, welke weliswaar enkel terug te vinden is in de versies van de game op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Stadia. Via de combinatie van motion capture en machine learning zouden de bewegingen van de spelers hierdoor nu een pak realistischer moeten zijn. Andere relevante nieuwigheden zijn...
Review: TOEM
  • 0
  • 1
Enkele maanden geleden zijn we op BeyondGaming gestart met een maandelijkse fotowedstrijd. Onze leden halen de amateurfotograaf in zich naar boven om vereeuwigd te worden in de lijst van winnaars. Keer op keer verbaas ik mij weer over de kwaliteit van al die inzendingen en kost het mij enige moeite om eentje uit te kiezen die mijn stem krijgt. Zelf koester ik niet de ambitie om deel te nemen: mijn kennis en goesting om eraan te beginnen zijn onbestaande. Toen verscheen echter TOEM ten tonele: een game die mij verplicht de wereld te bekijken vanuit mijn cameralens. Ik kan alvast prijsgeven dat er geen goede fotograaf aan mij verloren is gegaan. In deze review kom je te weten of ik, ondanks mijn vele gebreken op fotografisch gebied, toch heb genoten van deze indie.
Review: Murder Mystery Machine
  • 0
  • 0
Ik ben altijd al in de ban geweest van Vlaamse politiereeksen. Iedere aflevering start met de plaats delict waar een wetsdokter geknield zit naast het slachtoffer om in alle rust en stilte de precieze omstandigheden van het overlijden te achterhalen. Tijdens dit denkproces komen de rechercheurs, vaak zijn ze met vier, aangewaggeld om na het aanhoren van de eerste vaststellingen een buurtonderzoek uit te voeren waar meestal toch niets uit voortvloeit. Het leven van het slachtoffer wordt vervolgens grondig uitgespit, alibi’s worden gecheckt en na vijftig minuten volgt er een aha-erlebnis waarna de dader wordt geklist. Klinkt allemaal zeer procedureel en toch blijf ik ernaar kijken. Het begon met Flikken en de guitige lach van Joke Devynck, waarna Witse op zondagavond ten tonele verscheen voor de trouwe VRT-kijkers. De commerciële omroep kon niet achterblijven en gooide het charisma en borsthaar van Herbert Flack in de strijd om de kijkcijfers met Aspe, een reeks gebaseerd op de...
Simu Liu toont zijn duistere kant in Diablo II: Resurrected-trailer
  • 0
  • 1
Acteur Simu Liu, op dit moment in de bioscoop te bewonderen als Shang-Chi, speelt in een live-action trailer een man die te biecht gaat om vergiffenis te vragen voor de verschrikkelijke daden die hij in de nabije toekomst zal plegen. Blizzard gebruikt deze amusante trailer om reclame te maken voor Diablo II: Resurrected. Deze game verschijnt morgen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Na meer dan twintig jaar verschijnt er een remaster van Diablo II en diens uitbreiding Lord of Destruction. De graphics werden onder handen genomen, maar aan de core gameplay van deze hack-n-slash RPG werd er niet gesleuteld. Sta je er niet graag alleen voor, dan kan je tot zeven vrienden optrommelen om het verhaal te voltooien in co-op. Hieronder kan je de trailer alvast bekijken.

Met tactiek win je de oorlog in Insurgency: Sandstorm
  • 0
  • 0
Nog een week en dan verschijnt eindelijk Insurgency: Sandstorm voor de consoles. Uitgever Focus Entertainment wil ons allen warm maken voor de release en heeft daarom een nieuwe trailer op de wereld losgelaten. Deze tactische co-op shooter draagt realisme hoog in het vaandel. Wapenanimaties, kogelgeluiden en zelfs het kogeltraject worden zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven. Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september voor PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder kan je alvast de trailer bekijken.

Knal erop los in World War Z: Aftermath
  • 0
  • 1
Fans van co-op zombieshooters kunnen in hun handen wrijven, want zij kunnen aan de slag met een nieuwe game in het genre. Gisteren verscheen namelijk World War Z: Aftermath, geïnspireerd op de film met Brad Pitt in de hoofdrol. Kies drie vrienden uit of maak gebruik van de AI-teamgenoten om het op te nemen tegen hordes vraatzuchtige zombies. Cross-play tussen consoles en pc werd geïmplementeerd.

Spelers die reeds in het bezit zijn van World War Z, kunnen voor een lagere prijs deze upgrade aanschaffen. World War Z: Aftermath is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. De game zal op 2 november verschijnen voor Nintendo Switch. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Review: Tetragon
  • 0
  • 2
Puzzelgames kunnen steeds rekenen op mijn aandacht. De euforie die je overvalt na het vinden van de oplossing, nadat je enige tijd met de handen in het haar hebt gezeten, plaats ik in de categorie van de gelukzalige gevoelens. Tetragon beloofde een uitdaging te worden voor spelers die genoten hebben van The Witness en The Talos Principle. Vermits eerstgenoemde is terug te vinden in mijn lijst van favoriete games aller tijden, waren mijn verwachtingen hooggespannen. Of Tetragon erin is geslaagd om zich eveneens een weg naar mijn hart te banen, kom je in deze review te weten.
Sherlock Holmes: Chapter One loopt vertraging op voor PS4 en Xbox One
  • 0
  • 0
Slecht nieuws voor consolespelers die nog geen PlayStation 5 of Xbox Series X|S in huis hebben gehaald. Ontwikkelaar Frogwares heeft namelijk laten weten dat Sherlock Holmes: Chapter One met enkele weken vertraging zal verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Uitvoerige testen brachten aan het licht dat de game nog niet klaar is om in een respectabele staat op de markt te brengen. De releasedatum staat vooralsnog gepland voor de herfst. Morgen zou er echter een trailer verschijnen om de concrete releasedatum te onthullen. De game zal dus eerst beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

In Sherlock Holmes: Chapter One keert de alom bekende detective terug naar de plaats waar het voor hem allemaal begon: het eiland Cordona. Samen met zijn trouwe partner Jon moet hij de moord op zijn moeder onderzoeken. Hieronder kan je de aankondigingstrailer bekijken.

Back 4 Blood viert naderende release met verhaaltrailer
  • 0
  • 0
De release van Back 4 Blood komt met rasse schreden dichterbij, dus vonden uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar Turtle Rock Studios het hoogstnodig om ons te verblijden met een nieuwe trailer. Deze keer wordt er dieper ingegaan op de campaign en krijgen we te zien hoe de uitbraak van de parasiet Devil Worm heeft kunnen plaatsvinden. Back 4 Blood zal vanaf 12 oktober beschikbaar zijn op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks met zenuwslopende actie. Een groep veteranen genaamd de Cleaners komt bijeen om de strijd aan te gaan met de geïnfecteerde verschrikkingen bekend als de Ridden, met als doel de wereld terug te claimen. Hieronder kan je de trailer alvast bekijken.

Dying Light 2 Stay Human uitgesteld naar volgend jaar
  • 0
  • 0
Techland heeft in een tweet bekendgemaakt dat hun aankomende game Dying Light 2 Stay Human met twee maanden vertraging zal verschijnen. De release stond voorheen gepland op 7 december 2021, maar de game zal nu worden gelanceerd op 4 februari 2022. Als reden van uitstel wordt de grootte van het project aangehaald. De ontwikkelaar heeft de extra tijd nodig om een product af te leveren waar ze volledig achterstaan. Het is niet de eerste keer dat de game wordt uitgesteld, laat ons hopen dat het ook daadwerkelijk de laatste keer was. De game zal te spelen zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

In Dying Light 2 Stay Human volg je Aiden die zich een weg probeert te banen door het verlaten GRE ziekenhuis. De gangen worden echter bevolkt met afschuwelijke wezens. Wees dus waakzaam en probeer te overleven, het gevaar loert namelijk om iedere hoek. Hieronder kan je de gameplaytrailer bekijken...
Serie rond Hawkeye verschijnt in november
  • 0
  • 4
Marvel heeft een trailer gedeeld van Hawkeye, de serie waarin het gelijknamige personage centraal staat. Jeremy Renner neemt deze rol weer voor zijn rekening en wordt bijgestaan door Hailee Steinfeld (Bumblebee), die de rol van Kate Bishop op zich zal nemen. De eerste aflevering zal vanaf woensdag 24 november te zien zijn op Disney+. Vanaf dan zal er iedere week een nieuwe aflevering verschijnen, de serie zal uit zes afleveringen bestaan.

Voormalig Avenger Clint Barton heeft een schijnbaar eenvoudige missie: Kerstmis vieren met zijn familie. De feestvreugde wordt echter verstoord wanneer een aanwezigheid uit Barton's verleden opduikt. Hij wordt gedwongen om samen te werken met Kate Bishop, een 22-jarige boogschutter die ervan droomt om een superheld te worden. De trailer kan je alvast hieronder bekijken.

Review: Hoa
  • 1
  • 2
De ontwikkeling van een game gaat vaak niet van een leien dakje. Deze uitspraak geldt ook voor Hoa, dat ontwikkeld werd door het Singaporese Skrollcat Studio. Bij de start werkten slechts vier personen in hun vrije tijd aan deze platformer. Al gauw vonden ze een partner in de Vietnamese ontwikkelaar Kyx Studio waardoor alles in een stroomversnelling terechtkwam. Het resultaat van deze samenwerking is sinds kort te spelen op pc en consoles. In deze review kom je te weten of er van een geslaagd huwelijk kan worden gesproken.
Insurgency: Sandstorm-gameplaytrailer zet consoleversie in de kijker
  • 0
  • 0
Enkele weken geleden werd reeds bekendgemaakt dat de tactische co-op shooter Insurgency: Sandstorm een release kreeg op de consoles. Vandaag werd er door uitgever Focus Entertainment een gameplaytrailer vrijgegeven waarin dieper wordt ingegaan op de talloze features die de game kent. Zo kan je het met je team niet enkel opnemen tegen andere spelers, maar bevat de game ook een modus waarin je de AI te lijf gaat. Realisme en authenticiteit stonden centraal bij het maken van deze game. Zo werden de wapenanimaties, de kogelgeluiden en het kogeltraject zo waarheidsgetrouw mogelijk geïmplementeerd.

Uiteraard krijg je de keuze om te spelen met verschillende klassen die voorzien werden van een eigen uitrusting en wapens. Je kan wapens trouwens aanpassen zodat ze aansluiten bij je eigen speelstijl. Extra outfits kan je vrijspelen door te levelen, waardoor je met een unieke look op het slagveld kan verschijnen. Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september voor PlayStation 4 en Xbox One...
Spanning verzekerd in No One Gets Out Alive-trailer
  • 0
  • 0
Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de horrorfilm No One Gets Out Alive. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Nevill. Het is niet de eerste keer dat een roman van deze auteur verfilmd wordt: eerder verscheen The Ritual op het streamingsplatform. No One Gets Out Alive zal vanaf 29 september te zien zijn op Netflix.

De film vertelt het verhaal van de Mexicaanse Amber die naar de Verenigde Staten verhuist op zoek naar een beter leven. Door haar slecht betaalde job komt ze terecht in een pension in Cleveland. Ze krijgt af te rekenen met nachtmerries en visioenen waaraan ze maar niet lijkt te ontsnappen. Spanning verzekerd dus, bekijk hieronder alvast de trailer.

Sonic rent zich rot in lanceringstrailer van Sonic Colours: Ultimate
  • 0
  • 0
Om de release van Sonic Colours: Ultimate onder de aandacht te brengen, heeft Sega een lanceringstrailer gedeeld. Blind Squirrel Entertainment stond in voor de ontwikkeling van deze nieuwe versie, gebaseerd op de platformer Sonic Colours uit 2010. De ontwikkelaar heeft geprobeerd eigen accenten te leggen en de alom bekende gameplay te verbeteren om zo een unieke ervaring te creëren voor iedere Sonic-fan. De game is sinds gisteren verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat van stroom wordt voorzien door de gevangen buitenaardse wezentjes die 'Wisps' worden genoemd. Gebruik de razende snelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en ontdek hun verbluffende krachten in zes unieke werelden. Om tijdens zijn spannende reis de vele beproevingen op zijn weg te overwinnen, kan Sonic de mystieke krachten van bevrijde Wisps gebruiken om speciale vaardigheden te verkrijgen. Hieronder kan je...
Terug
Bovenaan