Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Bandle Tale: A League of Legends Story heeft pre-order trailer
  • 0
  • 0
Naast Song of Nunu: A League of Legends Story, dat door redacteur Tova warm werd onthaald, mogen we binnenkort nog een game verwachten uit hetzelfde universum. Deze keer staat niet ontwikkelstudio Tequila Works aan de wieg ervan, maar wel Lazy Bear. De RPG verschijnt op 21 februari voor Nintendo Switch en pc en is vanaf heden te pre-orderen.

In Bandle Tale: A League of Legends Story kunnen fans spelen als hun eigen Yordle - een van de vele pluizige en eigenaardige bewoners van Bandle City. Wanneer het portalennetwerk van Bandle City disfunctioneert en de wereld in chaos wordt gestort, ben jij de enige die het evenwicht kan herstellen. Spelers kunnen verzamelen en ambachtelijke vaardigheden gebruiken om missies te volbrengen met geliefde kampioenen uit League of Legends om Bandle City te redden en zijn bewoners te herenigen. Met zijn ontspannen fan-ervaring zal het spel...
Hellblade 2: Senua's Saga krijgt releasedatum in nieuwe video
  • 0
  • 2
Tijdens de Xbox Developer_Direct 2024 werd eindelijk een releasedatum voor Hellblade 2: Senua's Saga onthuld. Tijdens een uitgebreide video werd een pak informatie gedeeld. Veel gameplay kregen we helaas niet te zien, maar wel delen tal van medewerkers van ontwikkelstudio Ninja Theory wat we van de game mogen verwachten. Onder andere Dom Matthews, Studio Head van Ninja Theory, deelt wat van zijn inzichten.

Onderstaande video duurt maar liefst acht minuten, maar het belangrijkste is misschien wel de releasedatum. De game komt er behoorlijk snel aan, want vanaf 21 mei kunnen we de action-adventure met horrorelementen spelen op Xbox Series X|S en pc. Uiteraard zal de game vanaf dag één te spelen zijn via Xbox Game Pass.

Nu al actievolle lanceringstrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC hebben de gameplaytrailer onthuld voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person action-shooter van Rocksteady Studios. Tevens is dit de officiële lanceringstrailer voor de game die op 2 februari verschijnt voor de nieuwste generatie consoles en pc.

De gloednieuwe trailer bevat gameplaybeelden van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark in actie terwijl ze loeihard in de chaos duiken die Metropolis overspoelt om het op te nemen tegen de steeds groter wordende strijdkrachten van Brainiac. De video biedt ook een glimp van de epische gevechten die spelers zullen aangaan tegen Green Lantern, The Flash en andere vijanden als het Squad de onmogelijke missie aangaat om 's werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, te verslaan.

Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 2 februari 2024. Spelers die de Deluxe Edition pre-orderen, krijgen tot 72 uur eerder toegang tot de game vanaf 30...
The Last of Us Part II Remastered
  • 0
  • 7
Zo'n anderhalf jaar geleden verscheen The Last of Us Part I, een remake van het originele verhaal dat in 2013 voor PlayStation 3 werd uitgebracht. Part II is sinds 2020 voor PlayStation 4 beschikbaar, maar krijgt middels deze Remastered-versie ook een volwaardige upgrade voor PlayStation 5. Zoals de titel van de game al verraad is deze geen remake, maar een 'simpele' remaster. Moet je The Last of Us Part II Remastered in huis halen als je het originele tweede deel reeds gespeeld hebt op PlayStation 4? Je komt het in deze review te weten. Opmerking: deze review bevat kleine spoilers over het eerste spel, maar géén spoilers over The Last of Us Part II.
Bordspelreview: Sounds Fishy
  • 2
  • 4
Ik ben altijd wel te vinden voor een goed bordspel. Qua genre maakt het me niet zoveel uit. Zo kan ik evengoed genieten van spellen die wat denkwerk vereisen, maar ook van partygames. Een van mijn favoriete bordspellen, Secret Hitler, behoort namelijk tot die laatste groep. Ook Sounds Fishy, onlangs uitgegeven door uitgever 999 Games, is een partygame zonder meer. Zij stuurden me een exemplaar op ter review en wat ik ervan vind, kun je hieronder lezen.
Boardgames of the Year 2023 van de redactie
  • 0
  • 2
De uitgevers van bordspellen zitten niet stil en wij bij BeyondGaming proberen te volgen. We hebben dit jaar enkele nieuwe bordspelreviewers aangeworven, waardoor we de weekends steeds beter kunnen vullen met de tofste reviews van zowel nieuwe kleppers als oude klassiekers. Uiteraard heeft elke redacteur ook z'n voorkeuren en favorieten, dus wij presenteren jullie graag deze special waarin elke redacteur zijn bordspel van het jaar 2023 bespreekt. Veel leesplezier!
Xbox presenteert Developer_Direct op 18 januari
  • 0
  • 1
Xbox heeft de terugkeer van Developer_Direct aangekondigd, die op donderdag 18 januari om 21 uur zal plaatsvinden. Developer_Direct geeft een kijkje achter de schermen bij een aantal langverwachte games die naar Xbox Series X|S, pc en Game Pass komen.

Fans kunnen afstemmen op Xbox-kanalen (Twitch & YouTube) en Bethesda-kanalen (Twitch & YouTube) voor een in-depth look op aankomende games die door de gamemakers zelf worden gepresenteerd. We zullen MachineGames in Zweden bezoeken om Indiana Jones te checken, gaan langs de kantoren van Obsidian in Irvine om meer te zien van Avowed, gaan naar Oxide Games in Maryland om meer te weten te komen over Ara: History Untold, en maken een reis naar Cambridge, Engeland om Hellblade II: Senua’s Saga van Ninja Theory te zien.

Kort...
Games of the Year 2023 van de redactie
  • 1
  • 8
Iedereen die gamet heeft wel enkele favorieten. Ook in onze redactie is dit het geval. In deze special sommen we niet onze all-time favorites op, maar kijken we terug naar wat het jaar 2023 ons te bieden had. De een kiest voor een spel dat een pak prijzen in de wacht sleepte, de ander kiest voor een spel waar de helft het bestaan niet van af wist. Ik presenteer jullie met enige fierheid onze Games of the Year van 2023. Een jaar dat op gamevlak ontzettend veel te bieden had!
PlayStation geeft voorproefje van wat 2024 te bieden heeft
  • 1
  • 0
2023 was top op vlak van videogames en 2024 belooft niet anders te worden. Hoewel er nog niet bijzonder veel bekend werd gemaakt, geeft PlayStation wel al een inzicht op welke games we dit jaar mogen verwachten voor PlayStation 5. Zo staan onder andere Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2, Tekken 8 en uiteraard ook The Last of Us Part II Remastered op het programma.

Onderstaande video beperkt zich dus niet op PlayStation-exclusieve games, want ook games van third-party studio's komen uitgebreid aan bod. PlayStation VR2 kwam helaas niet aan bod. Een reden om die opnieuw af te stoffen is er dus voorlopig niet.

Liefde is … samen gezelschapsspellen spelen
  • 0
  • 2
Het kerstmenu is ondertussen verteerd en de nieuwjaarsbrieven werden voorgelezen, dus is het tijd om te kijken naar de toekomst. Het eerstvolgende feestje (voor koppels althans) is Valentijn. Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen met je partner. Een ervan is bordspellen spelen. Asmodee België, marktleider als uitgever en distributeur van gezelschapsspellen, is op zoek naar jouw verhaal. Een verhaal over liefde voor spellen én liefde voor elkaar.

Elkaar leren kennen in een gezelschapsspellenclub? Of is de vonk overgeslagen op een spellenbeurs of in de lokale spellenwinkel? Wat hebben jij en jouw geliefde met gezelschapsspellen? Wil je iets delen met hen en de rest van Vlaanderen, stuur dan voor 8 januari een mailtje naar [email protected]. Vertel er zeker bij welke spellen jullie samen spelen, hoe vaak er gezelschapsspellen op tafel komen, of jullie liefst met z’n 2 of in groep spelen, etc. De drie meest originele en liefdevolle verhalen worden eruit gepikt...
Bordspelreview: Mycelia
  • 0
  • 2
Ik ben direct verkocht als ik een bordspel zie waarvan het artwork me aanspreekt. Zo kocht ik onder andere Everdell, PARKS, The Grimm Forest en Tidal Blades: Heroes of the Reef puur op het uitzicht. De eerste drie heb ik nog steeds in de collectie. Laatstgenoemde heeft ondertussen diezelfde collectie verlaten. Artwork vind ik belangrijk, maar uiteraard is de spelervaring minstens even belangrijk. Ook Mycelia van uitgever Ravensburger ziet er bijzonder mooi uit en dus was ik ontzettend benieuwd. Maar speelt het even goed als het eruitziet? Je komt het hieronder te weten, in de review van een spel waarin paddenstoelen de show stelen.
WIN: blu-ray van Oppenheimer
  • 7
  • 5
Een van de grootste hits dit jaar was ongetwijfeld Oppenheimer, die samen met Barbie als soort van duo de Belgische cinemazalen onveilig maakte. Het verhaal van Oppenheimer stopte uiteraard niet in de bioscoop, want sinds kort is de blockbuster op blu-ray te verkrijgen. Wij gingen er uiteraard mee aan de slag voor een review en dankzij uitgever Universal Pictures mogen wij nu enkele exemplaren weggeven. Deelnemen is zoals gewoonlijk erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet ligt er bij jou straks een blu-ray in de bus. De wedstrijd loopt tot en met 31 december. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller...
Nieuwe Exotic-missie genaamd Starcrossed is nu beschikbaar in Destiny 2
  • 1
  • 0
Bungie heeft vandaag de nieuwste Exotic-missie genaamd Starcrossed gelanceerd in Destiny 2. Spelers betreden de Black Garden om overblijfselen van een ahamkara te ontdekken. Guardians die de missie voltooien, ontvangen de nieuwe Exotic Strand Bow “Wish-Keeper” (het is ook mogelijk deze boog te craften). Bij elke wekelijkse voltooiing van de missie kunnen spelers wapenintrinsieken verdienen waarmee ze hun gameplay kunnen aanpassen.

De Wish-Keeper is een van de nieuwste Exotic-wapens in Season of the Wish. Daarnaast zijn er al andere krachtige wapens uitgebracht, waaronder de Buried Bloodline Exotic Sidearm afkomstig uit de recent gelanceerde dungeon 'Warlord's Ruin'. Ook is de nieuwe Fireteam Finder-functie geïntroduceerd. Hiermee kunnen spelers nieuwe teamgenoten vinden om deze Exotic-missie mee te spelen. Fireteam Finder zorgt ervoor...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 51/2023
  • 1
  • 1
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden (bijna) wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Bereid je voor op een speciale vakantiebezorging! Er zullen Mass Outbreaks verschijnen van Delibirds in de hele Paldea-regio, het land van Kitakami en het Terarium van Blueberry Academy. Glanzende Delibirds hebben meer kans om te verschijnen in deze speciale Mass Oubreaks, dus probeer veel Delibird te vangen!

Event Schema
Vrijdag 22 december 22 2023 vanaf 1:00 uur CET tot maandag 25 december 2023 0:59 uur CET

Ga met Dragon Dance het nieuwe jaar in! Dratini verschijnt in Mass Outbreaks in de hele Paldea regio, Jangmo-o verschijnt bij Mass Outbreaks in het hele land van Kitakami, en Duraludon verschijnt tijdens Mass Outbreaks in het Terarium bij Blueberry Academy. Pokémon die tijdens deze speciale Mass Outbreaks worden aangetroffen, hebben een grotere kans...
Meer hakken in nieuwe Tails of Iron-DLC
  • 0
  • 0
Het schitterende Tails of Iron heeft een nieuw pakket downloadbare content ontvangen. Dit in de vorm van Tails of Iron - Bright Fir Forest. Eerder kreeg Tails of Iron al een gratis uitbreiding en ook nu hoeft er niet betaald te worden om met de nieuwe content aan de slag te gaan. In Bright Fir Forest ga je verder waar het basisspel geëindigd was. Rat King Redgi wordt uitgenodigd door de eekhoorns om het Festival of Leaf Fall te vieren ... terwijl een nieuwe boosaardige en wraakzuchtige tegenstander dreigt die festiviteiten te verstoren.

Je mag dertien nieuwe missies verwachten, bestaande uit vier verhaalmissies en negen zijmissies. Elk hebben ze hun geduchte eindbazen om te verslaan. Ook krijg je een grotere keuze aan wapens en pantser om het beste van jezelf te geven op het slagveld. Het aantal...
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar op Netflix, iOS en Android
  • 0
  • 1
Niet geheel onlogisch waren alle ogen gericht op de officiële onthullingstrailer van Grand Theft Auto VI (die ondertussen al meer dan 150 miljoen keer bekeken werd), maar Rockstar had meer nieuws in huis. Zo maakte het ook bekend dat Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu te spelen is op Netflix en mobiele apparaten. Deze mobiele versies van de baanbrekende klassiekers Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas zijn stuk voor stuk apart verkrijgbaar en hebben extra verbeteringen, zoals de nieuwe modus Classic Lighting, waarbij het luchtruim de sfeer uitademt van de originele games.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is ook verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de Rockstar Games Launcher, Steam en Epic Games Store.
Chicken Run: Dawn of the Nugget nu beschikbaar in Park Beyond
  • 0
  • 1
Uitgever Bandai Namco Europe brengt Chicken Run: Dawn of the Nugget Theme World uit voor Park Beyond, in samenwerking met de Academy Award-winnende animatiestudio Aardman. Deze DLC viert de Netflix-film Chicken Run: Dawn of the Nugget die ondertussen beschikbaar is. In deze DLC krijgen spelers toegang tot twee nieuwe maps die geïnspireerd zijn op de Fun-Land Farms en het Chicken Village uit de film. De eerste is een levendige en vrolijke wereld die de sinistere zaken verbergt, terwijl de tweede spelers meeneemt naar het dorp in het bos!

Er zijn meer dan 280 nieuwe decoratieve voorwerpen toegevoegd om de griezelige sfeer van het Chicken Village, de Fun-Land Farms en de fabriek na te bootsen. Kleurrijke heuvels van nepgras, bogen in de vorm van een zon en bosdecors, maar ook miradors en ondoordringbare muren zijn toegevoegd voor degenen die echt hielden van de hoge veiligheidsuitstraling van de fabriek. Deze Theme World brengt ook spannende nieuwe flat rides en hun...
WIN: PlayStation gear
  • 9
  • 18
Het einde van het jaar nadert weer met rasse schreden en dan is het uiteraard ook tijd voor toffe cadeautjes. Ook PlayStation weet dat en dankzij hen mogen we erg leuke cadeaupakketten weggeven. Wat er in elk pakket zal zitten, houden we nog even geheim. Maar wel kunnen we verklappen dat je kans maakt op shopping bags, beanies, hoodies, paraplu's en zelfs rugzakken van Horizon Forbidden West.

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

De wedstrijd loopt tot en met 31 december. We verloten acht pakketten die willekeurig werden samengesteld en even willekeurig verloot zullen worden.
Bordspelreview: Smart10
  • 0
  • 0
Ik vind een potje quizzen van tijd tot tijd wel plezant. Naar quizavonden gaan doe ik niet, maar af en toe thuis een quiz uithalen voor een gezellige avond, lukt wel. Zo vond ik iKNOW van uitgever Tactic een geslaagde quizgame, maar van Smart10 had ik nog niet gehoord. De game bestaat reeds sinds 2017, maar sinds kort geeft Megableu de Nederlandstalige versie uit. Zorgt het voor een avondje ontspanning? Je leest het in onderstaande review.
Bordspelreview: Karen
  • 0
  • 1
De laatste jaren maakte Karen haar opwachting. Nee, ik heb het niet over die rosse ex-K3 die nu een solocarrière uit de grond tracht te stampen, maar wel over verzuurde vrouwen van middelbare leeftijd. Je hebt ze zowat overal, en sinds kort zelfs in bordspelvorm. Uitgever Megableu zorgt er met het spel Karen voor dat we elk de beste Karen in ons naar boven kunnen halen. Is het tof om een avondje verzuurd door het leven te gaan? Je verneemt het in deze review.
Terug
Bovenaan