Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Bethesda onthult dat Arkane Studios aan Blade-game werkt
  • 0
  • 0
Bethesda-studio Arkane Lyon kennen we allemaal, want de studio werkte aan games zoals beide Dishonored-spellen, een aantal Wolfenstein-games, Deathloop en Redfall. Die werden niet allemaal even goed ontvangen, maar feit is wel dat de Dishonored-games zorgden voor een unieke ervaring. Wie weet mogen we dus hetzelfde van Marvel's Blade. Arkane Lyon is net begonnen met de ontwikkeling van de game, die een origineel verhaal zal bevatten met de kenmerkende meeslepende gameplay en, volgens de uitgever, het verhaal van wereldklasse van de studio.

De Marvel’s Blade-game neemt spelers mee naar een deel van Parijs in quarantaine, te midden van een bovennatuurlijke noodsituatie. Vampiers zijn opgedoken, terroriseren de stad van het licht en dwingen Parijzenaars om ‘s nachts in hun huizen te schuilen en te wachten tot de zon opkomt.

Impactvolle trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en DON'T NOD onthulden een ambitieuze nieuwe trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden tijdens The Game Awards. De knappe trailer, getoond tijdens de prestigieuze Game Awards-ceremonie, zet de toon voor het aankomende Banishers: Ghosts of New Eden. Karel-Jan kon er tijdens gamescom al mee aan de slag. Zijn ervaring lees je in deze preview.

Dompel jezelf onder in een meeslepend en persoonlijk verhaal binnen deze action-RPG, waarin je de rollen aanneemt van twee vaardige spokenjagers en partners die geconfronteerd worden met uitdagende beslissingen met diepgaande gevolgen voor zowel de levenden als de doden. De lancering is op 13 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc; pre-orders zijn nu geopend op alle platforms. Mis ook niet de exclusieve Collector's Edition en Red Echoes Edition, alleen verkrijgbaar bij de Focus Store!

Brothers: A Tale of Two Sons krijgt een remake
  • 0
  • 2
505 Games heeft tijdens The Game Awards aangekondigd dat Brothers: A Tale of Two Sons een remake krijgt. De game werd destijds uitgebracht in 2013 en niemand minder dan Josef Fares staat aan de wieg van de game. Hem kennen we uiteraard ook van de coöperatieve spellen A Way Out en het schitterende It Takes Two. Nu wordt dus een van zijn eerste spellen in een nieuw jasje gestoken voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Brothers: A Tale of Two Sons Remake is vanaf 28 februari 2024 beschikbaar.

Bij een remake horen natuurlijk ook een aantal aanpassingen. Zo zal Brothers: A Tale of Two Sons Remake met de Unreal Engine 5 ontwikkeld worden, waarbij vanaf nul wordt begonnen. De oorspronkelijke game had geen co-op, je moest als speler elke broer met z'n eigen duimstick besturen. Hier komt nu verandering in, want je krijgt de mogelijkheid om offline in co-op aan de slag te gaan, waarbij twee spelers de controle nemen over elk een broer.

Skull and Bones heeft nieuwe datum en twee trailers
  • 0
  • 0
Schip ahoy, maatjes. Ubisoft heeft eindelijk nog eens goed nieuws wat betreft hun lang in ontwikkeling zijnde Skull and Bones. De game moest er enkele jaren geleden al zijn, maar de ontwikkeling verliep dus niet van een leien dakje. Het einde is nu wel in zicht, want vanaf 16 februari kun je aan de slag als piraat om de zeven wereldzeeën te beroven.

Wie al eens wil proeven van wat Skull and Bones te bieden heeft, kan zich momenteel nog inschrijven voor de bèta. Deze loopt van 15 tot en met 18 december.

Review: Lake: Season's Greetings
  • 0
  • 2
Meer dan twee jaar geleden reviewden we Lake. Hierin ga je als postbediende aan de slag in een stadje rond een, je raadt het al, meer. Half november was het dan tijd voor downloadbare content. Ook hier ga je weer post bedelen, maar met de feestdagen in het vooruitzicht wordt het vooral een stuk meer winters. Er is zelfs plaats voor een streepje sneeuw. Maar is het ook de moeite om aan te schaffen? Ik vertel het je graag in onderstaande review.
Review: Bluey: The Videogame
  • 0
  • 0
Als er een game van uitgever Outright Games gereviewd moet worden, ben ik meestal een van de eersten die me opgeeft. Dat mijn kinderen nog geen Grand Theft Auto en dergelijke mogen spelen, heeft daar veel mee te maken. Ze gaan maar al te graag aan de slag met spellen zoals Jumanji, Transformers en Paw Patrol, ook al geven ze toe dat ze daar eigenlijk al iets te oud voor worden. Ondanks hun leeftijd kijken ze wel nog graag naar Bluey, bij ons te zien op Disney+. Hoog tijd om hen dus ook met de videogame aan de slag te laten gaan!
No Return Mode uit The Last of Us Part II Remastered uit de doeken gedaan
  • 0
  • 1
PlayStation heeft een nieuwe trailer gepubliceerd van The Last of Us Part II Remastered. The Last of Us Part II verscheen in de zomer van 2020 voor PlayStation 4 en komt dus binnenkort, op 19 januari 2024 om precies te zijn, naar PlayStation 5. Naast verbeterde graphics en dergelijke mag je ook een compleet nieuwe modus verwachten. Helaas gaat het niet om een multiplayervariant, maar een nieuwe singleplayermodus waarin je het beste van jezelf moet tonen.

Overleef in No Return Mode zo lang als je kunt, terwijl je je pad kiest door een reeks willekeurige ontmoetingen met verschillende vijanden en gedenkwaardige locaties uit heel deel II, allemaal leidend naar spannende eindgevechten. Unieke gameplay-modifiers kunnen nieuwe en onverwachte uitdagingen bieden terwijl je vecht om te overleven en te slagen in je doelen. In deze nieuwe modus kun je spelen als Ellie en Abby, maar je kunt ook nieuwe personages vrijspelen, waaronder onder andere Jesse, Tommy, Dina en Lev. Elk hebben ze...
Eerste beelden Dragon Age: Dreadwolf vrijgegeven op Dragon Age Day
  • 0
  • 1
Electronic Arts en BioWare hebben een ode gebracht aan Dragon Age en de ongelofelijk hechte community van deze geliefde franchise. Dit doen ze door de eerste beelden van enkele in-game locaties van Dragon Age: Dreadwolf te publiceren. De nieuwe video toont de verlaten, maar prachtige woestenij van Anderfels, de kronkelige grachten en blinkende torens van Antiva, en de azuurblauwe zeeën van Rivain. Dit zijn slechts een paar locaties waar spelers naar uit kunnen kijken. De volledige onthulling van Dragon Age: Dreadwolf vindt plaats in de zomer van 2024.

Daarnaast steunt BioWare gedurende de hele maand verschillende goede doelen, waaronder de Edmonton Food Bank, de Greater Vancouver Food Bank, de Banques Alimentaires Quebec en de Central Texas Food Bank. Elk doel verstrekt iedere maand voedsel aan...
Win: duoticket voor Bon Bini: Bangkok Nights
  • 0
  • 0
Wie Jandino Asporaat kent, weet dat de gekleurde comedian graag ook op televisie verschijnt. Zo speelde hij al meermaals de hoofdrol in diverse films, waarin Bon Bini Holland (2015), Bon Bini Holland 2 (2018), Bon Bini: Judeska in da House (2020) en Bon Bini Holland 3 (2022). Later deze maand, op 20 december op precies te zijn, wordt z'n nieuwste film in de cinemazalen vertoond: Bon Bini: Bangkok Nights. Dankzij WW Entertainment mogen wij weer enkele duotickets weggeven. Om deel te nemen, surf je naar onze wedstrijdpagina en beantwoord je de vraag. De wedstrijd loopt tot en met 17 december.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard...
Harold Halibut laat zich na lange tijd nog eens zien
  • 0
  • 0
Harold Halibut werd reeds enkele jaren geleden aangekondigd, maar nadien bleef het, op een trailer in 2021 na, behoorlijk stil rond de game. Daar kwam onlangs verandering in, want middels een nieuwe trailer werd bekendgemaakt dat Harold Halibut begin 2024 verschijnt. De game, die verschijnt voor alle relevante platformen met uitzondering van Nintendo Switch, belooft behoorlijk speciaal te worden. De gehele spelwereld werd namelijk als schaalmodel ontworpen. We worden begin volgend jaar dus getrakteerd op een handgemaakte videogame.

Harold Halibut is een verhalende game over vriendschap en het leven op een ruimteschip ter grootte van een stad, ondergedompeld in een buitenaardse oceaan. Het is 250 jaar geleden sinds jouw thuis - een ark-achtig ruimteschip - een aarde op het randje van de Koude Oorlog ontvluchtte om een bewoonbare planeet te vinden om de mensheid te behouden. Jij bent Harold, een jonge laboratoriumassistent van de hoofdonderzoeker van het schip, Jeanne Mareaux...
Nieuwe Grand Theft Auto wordt dinsdag onthuld
  • 0
  • 3
Veel woorden ga ik er niet aan vuilmaken, maar Rockstar Games heeft laten weten dat we volgende week dinsdag, 5 december om precies te zijn, de eerste trailer van de nieuwe Grand Theft Auto mogen verwachten. De trailer wordt om 15 uur gepubliceerd. Voorts is er nog geen nieuws bekendgemaakt, dus hopelijk wordt dinsdag dé dag. Zo, dit was het dan. Fijn weekend!
Destiny 2 lanceert vandaag nieuwe Warlord’s Ruin dungeon
  • 0
  • 0
Bungie lanceert vandaag Warlord’s Ruin, de tweede dungeon in het jaar van Destiny 2: Lightfall. Spelers proberen in de dungeon een verborgen fort van de vijand binnen te dringen om botten van een Ahamkara veilig te stellen, een wensvervullende draak die schijnbaar is uitgestorven. Alle bezitters van de Lightfall + Annual Pass krijgen direct toegang tot de nieuwe dungeon. Overige spelers kunnen aan de slag met Warlord’s Ruin bij aankoop van de Lightfall Dungeon Key.

De Warlord’s Ruin dungeon
Degenen die moedig genoeg zijn om de uitdaging aan te gaan, maken kans op een nieuwe armor-set en de nieuwe Exotic Void sidearm genaamd Buried Bloodline. Spelers die de Warlord's Ruin dungeon voltooien vóór 3 juni 2024 om 17:59 lokale tijd, krijgen de mogelijkheid om verschillende Bungie Rewards aan te schaffen via de Bungie Store. De Bungie Rewards bevatten onder andere een...
Review: Jumanji: Wild Adventures
  • 0
  • 0
Het Jumanji-verhaal begon in 1995 met een film waarin onder andere Robin Williams de hoofdrol speelde als Alan Parrish. Nadien bleef het jarenlang stil, tot we zo'n zes jaar geleden een tweede film kregen, waarin onder andere Dwayne Johnson en Jack Black hun kunnen toonden. Twee jaar later volgde dan het vervolg daarop, met dezelfde hoofdrolspelers, maar rond videogames bleef het behoorlijk stil. Tot nu dan, want sinds kort is Jumanji: Wild Adventures van uitgever Outright Games beschikbaar. Mijn kinderen en ik gingen er in co-op mee aan de slag en het oordeel lees je hieronder.
Special: in gesprek met G2A.com
  • 1
  • 7
G2A.com kent zo goed als iedereen wel. Is het niet omdat ze gamecodes kopen via de website, dan is het wel omdat het bedrijf in het verleden al een paar keer kritiek te slikken kreeg. Normaal zou ik afgelopen gamescom in gesprek gaan met het team van G2A.com, maar een drukke agenda stak daar een stokje voor. Gelukkig konden beide partijen zich vrijmaken om een online meeting te houden, vergezeld door het Belgische PR-bureau.
Lanceringstrailer voor Batman: Arkham Trilogy op Nintendo Switch gedropt
  • 0
  • 2
Warner Bros. Games en DC hebben de officiële gameplay-lanceringstrailer onthuld voor Batman: Arkham Trilogy, de aankomende compilatie van de bekroonde videogames van Rocksteady Studios die Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight samenbrengt in één iconisch pakket, dat op 1 december 2023 voor het eerst naar Nintendo Switch komt.

De trailer bevat gameplayhoogtepunten van de drie veelgeprezen titels op het Nintendo-platform, samen met een eerste blik op het nieuwe Batman-personageskin geïnspireerd op de hitfilm The Batman van Warner Bros Pictures, dat bij de lancering (1 december) exclusief verkrijgbaar is in Batman: Arkham Knight op Nintendo Switch en vanaf 15 december in Batman: Arkham Knight op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Batman: Arkham Trilogy, ontwikkeld voor Nintendo Switch door Turn Me Up Games, bevat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight en bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) van alle drie de...
Destiny 2 lanceert Season of the Wish
  • 0
  • 0
Bungie lanceert vandaag Season of the Wish. Dit is het laatste seizoen in Destiny 2 voor de release van The Final Shape. Dit seizoen borduurt voort op het verhaal van het afgelopen jaar waarin een verborgen Ahamakra-ei werd ontdekt. Deze wordt nu gebruikt om te onderhandelen met de wensdraak genaamd Riven. Koningin Mara Sov hoopt dit in haar voordeel te gebruiken om een pad te creëren naar de Traveler om de Witness te confronteren. Dit seizoen brengt wekelijkse spannende verhaalmissies, een gloednieuwe dungeon, een nieuwe activiteit genaamd Riven's Lair, de introductie van Bungie's nieuwe Fireteam Finder-functie, de terugkeer van de Citadel-map in de Crucible en meer.

Fireteam Finder
Vanaf 30 november zet Bungie de eerste stap in de bètatest van de langverwachte Fireteam Finder-functie. Zodra de functie volledig is uitgerold, kunnen spelers eenvoudig andere Guardians vinden om groepsactiviteiten mee te spelen. Deze activiteiten omvatten onder anderen raids, dungeons...
WIN: Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
  • 2
  • 2
Het actievolle Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections is sinds 16 november beschikbaar en dankzij de uitgever mogen wij enkele spellen weggeven voor Nintendo Switch en PlayStation 5. Deelnemen aan onze wedstrijd is zoals gewoonlijk erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vragen en wie weet mogen wij je binnenkort trakteren op Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections. De wedstrijd loopt tot en met 10 december. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections heeft het grootste roster in een NARUTO-game met meer dan 130 personages, waaronder nieuwe toevoegingen zoals Ashura en Indra Otsutsuki, en de BORUTO-personages Boruto (Karma), Kawaki en Jigen. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime, samen met...
Destiny 2: The Final Shape paar maanden uitgesteld
  • 0
  • 0
Wie reikhalzend uitkijkt naar de release van Destiny 2: The Final Shape, zal helaas enkele maanden langer geduld moeten uitoefenen. Bungie heeft namelijk via een blogpost bekendgemaakt dat de release is uitgesteld. In plaats van 27 februari zal je nu pas vanaf 4 juni met het laatste hoofdstuk van Destiny 2 aan de slag kunnen gaan. Via een blogpost geeft de ontwikkelstudio meer uitleg.

Het uitstellen van de release is nodig om een nog grotere en gedurfdere visie mogelijk te maken. Tevens is er nieuwe content in ontwikkeling, waaronder Destiny 2: Into the Light, een twee maanden durende contentupdate voor alle spelers. Deze contentupdate gaat van start in april 2024.

Apex Legends onthult spectaculair slot van 'Kill Code'-miniserie
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het spannende slot van de Apex Legends-miniserie 'Kill Code' uitgebracht. Vorige week konden spelers in Kill Code: A Life for a Life al zien hoe Loba tot het besef kwam dat ze haar verleden onder ogen moest komen en het op moest nemen tegen het meesterbrein Duardo Silva. Met het slot, getiteld 'Kill Code: Part 4', heeft het verhaal van Apex Legends zijn laatste grote mijlpaal bereikt en de toekomst van sommige Legends onzekerder gemaakt dan ooit tevoren. Het achtergrondverhaal van Apex Legends blijft zich uitbreiden en ontwikkelen in cinematische trailer, in-game-dialogen, strips en nog veel meer.

In Kill Code: Part 1, Kill Code: Part 2 en Kill Code...
Ontdek de meest ambitieuze trailer van Gangs of Sherwood
  • 0
  • 0
In deze ambitieuze nieuwe trailer van Gangs of Sherwood, waarin live-action-beelden worden afgewisseld met gameplay-beelden, laat de minstreel Alan-A-Dale je via zijn lied kennismaken met het verhaal en de helden van Gangs of Sherwood. Andrea Di Stefano, Game Director bij Appeal Studios en Maxime Prevosteau, Product Manager bij Nacon, hadden dit te zeggen over Alan-A-Dale en de nieuwste Gangs of Sherwood-trailer.

Wie is Alan-A-Dale en welke rol speelt hij in de legende?
Andrea Di Stefano: “Hoewel hij niet zo bekend is als andere helden, zoals Friar Tuck of Little John, is dit personage in de legende een belangrijk lid van Robin Hoods Merry Men. In de game speelt hij een belangrijke rol als verteller die elk nieuw avontuur introduceert met een grappige poppenshow. Hij spreekt zich regelmatig uit tegen de tirannie van de Sheriff van Nottingham.”

Wat vormde de inspiratie voor deze trailer?
Maxime Prevosteau: “We wilden eer betonen aan dit weinig...
Terug
Bovenaan