Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Videopreview: Enshrouded
  • 0
  • 3
Survivalgames zijn momenteel heel populair, denk maar aan het enorm populaire Palworld dat momenteel records breekt. Nu kwam er op 24 januari nog een survivalgame bij die moet zien op te boksen tegen dat succes en dat is Enshrouded. Enshrouded voegt wel een heel leuke twist toe aan het genre en dat is dat het RPG-elementen in een blender gooit samen met survival. Mrpoelie speelde uitgebreid de game voor deze videopreview die we hier voor jullie serveren.

EA onthult cinematische trailer voor Apex Legends: Breakout
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben de eerste cinematische trailer uitgebracht voor Apex Legends: Breakout, het aankomende seizoen van Apex Legends. De trailer luidt het vijfjarig jubileum van Apex Legends in. Het nieuwe seizoen laat spelers het leven als Legend ervaren, zowel op als buiten het strijdveld. Apex Legends: Breakout is vanaf 13 februari beschikbaar.

Het seizoen introduceert Legend-upgrades die de uitrusting en vaardigheden van elke Legend versterken. Ook kunnen spelers Breakout-beloningen verdienen. Dit betekent dat spelers gedurende het seizoen toegang krijgen tot zes Legends en ze uitdagingen kunnen voltooien om ze te behouden nadat het seizoen is afgelopen. Daarnaast beschikt de Ranked-modus over een nieuw systeem dat riskante acties beloont tijdens elke Ranked Split. Tot slot kunnen spelers meedoen aan het 5th Anniversary Collection Event met de razendsnelle, tijdelijke Straight Shot-modus en exclusieve maps. Wanneer spelers alle 24 nieuwe...
Persona 3 Reload viert launch met nieuwe lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Persona 3 Reload is nu door ATLUS uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Xbox Game Pass, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. Persona 3 Reload is een fascinerende nieuwe interpretatie van de RPG die het genre gedefinieerd heeft, herboren voor de moderne tijd met een opgefrist gevechtssysteem, totaal nieuwe en haarscherpe graphics, geremasterde audio met een nieuwe Engelse voice-over en gemoderniseerde functionaliteit voor een groot gebruiksgemak.

Spelers kunnen de Digital Premium, Deluxe en Standard Edition van de game op alle beschikbare platforms kopen, of de Standard Edition op fysieke media voor bepaalde platforms, via de website van de game. Om de release van Persona 3 Reload te vieren, vinden er momenteel een aantal digitale en fysieke activiteiten plaats:

  • Persona 3 Reload WEBTOON -...
Soul, Turning Red en Luca krijgen alsnog bioscooprelease
  • 0
  • 2
Enkele van de animatiefilms van Disney en Pixar verschenen, onder andere door corona, rechtstreeks op Disney. Daar komt binnenkort alsnog verandering in, zo maakte Disney vandaag bekend. De films Soul, Luca en Turning Red uit respectievelijk 2020, 2021 en 2022 zullen dit jaar namelijk nog een bioscooprelease krijgen. De films worden vertoond in de bioscoop in aanloop naar de nieuwe filmrelease van Disney en Pixar, Inside Out 2, die vanaf deze zomer in de bioscoop te zien is.

Net als bij eerdere Pixarbioscoopervaringen wordt het publiek voorafgaand aan elke film getrakteerd op een korte animatiefilm van Pixar. Soul speelt vanaf 14 februari in de bioscoop en wordt voorafgegaan door SparkShort Burrow. Turning Red, die op 27 maart in première gaat, wordt voorafgegaan door SparkShort Kitbull. Luca, die 1 mei op het grote scherm verschijnt, bevat de klassieke Pixarshort For the Birds.

Nieuwe trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden toont pak gameplay
  • 0
  • 1
Focus Entertainment en DON'T NOD onthulden vandaag hun officiële Gameplay Breakdown-trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden. In onderstaande video kun je alle kernfuncties van het spel ontdekken vooraleer je met de verhaalgedreven actie-RPG aan de slag gaat. Banishers: Ghosts of New Eden, DON'T NOD hun grootste project ooit, verschijnt op 14 februari.

In de actie-RPG keer je terug naar het jaar 1965 en dompel je jezelf onder in een meeslepend en persoonlijk verhaal. Hierin neem je de rollen aan van twee vaardige spokenjagers en minnaars, Antea Duarte en Red mac Raith genaamd. Zij worden geconfronteerd met uitdagende beslissingen terwijl ze het opnemen tegen de aanhoudende bedreiging van spoken en geesten. Alles verandert echter wanneer Antea dodelijk gewond geraakt en zelf in een geest verandert die ze zo veracht. Verwacht diepgaande gevolgen voor zowel de levenden als de doden.

PlayStation Plus-games voor februari zijn bekend
  • 0
  • 2
Naar maandelijkse gewoonte mogen we ook volgende maand nieuwe games verwachten als onderdeel van het PlayStation Plus-abonnement. Op de PlayStation Blog werd vandaag bekendgemaakt welke spellen we vanaf volgende week dinsdag, 6 februari, zonder extra kosten kunnen downloaden tot begin maart. Het gaat om Foamstars, Rollerdrome en Steelrising. Zowel Foamstars als Rollerdrome zijn zowel voor PlayStation 5 als PlayStation 4 beschikbaar. Steelrising is enkel voor PlayStation 5 te krijgen.

Dit is tevens een waarschuwing voor de games van januari, want A Plague Tale: Requiem, Evil West en Nobody Saves the World kun je nog downloaden tot dinsdag. Nadien dien je er dus weer voor te betalen.
Review: Song of Nunu: A League of Legends Story
  • 0
  • 1
Wie mijn gamescom-preview van Song of Nunu: A League of Legends Story gelezen heeft, weet dat ik was verkocht aan het spel. Ondanks de korte speelduur in Keulen wist het spel me te overtuigen. Het Spaanse Tequila Works verraste me niet voor de eerste keer. In 2017 deden ze dat zelfs twee keer. Enerzijds met het knappe RiME, anderzijds met het speciale The Sexy Brutale. De spellen erna liet ik links liggen, maar nu heeft de ontwikkelstudio me weer mee. Waarom? Dat lees je in onderstaande review.
WIN: duoticket voor Game On!
  • 0
  • 0
Volgende maand verschijnt met Game On een nieuwe film die jongeren als doelpubliek heeft. Dankzij WW Entertainment mogen wij weer enkele duotickets weggeven. Om deel te nemen, surf je naar onze wedstrijdpagina en beantwoord je de vraag. De wedstrijd loopt tot en met 9 februari. Let op: de tickets zijn geldig tot 28 februari.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out. Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD...
Planet Zoo verschijnt binnenkort op consoles
  • 0
  • 0
Consolegamers hebben er jaren op moeten wachten, maar dat wachten is bijna voorbij. Zopas kondigde Frontier Developments aan dat Planet Zoo op 26 maart voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S zal verschijnen. Pre-orders plaatsen is vanaf nu mogelijk. Doe je dit, dan krijg je drie exclusieve dieren. De pc-versie verscheen in november van 2019.

In Planet Zoo bouw je een zoo en onderhoud je alles. Zo moet je dieren aankopen, eventueel vrijlaten, personeel inhuren en de financiële kant van het geheel regelen. Flamingo's, zebra's, diverse beren, nog meer soorten apen en tal van reptielen, insecten en amfibieën zullen je zoo bevolken. De DLC zit helaas niet inbegrepen in Planet Zoo, hiervoor dien je de Season Pass aan te kopen. Hiermee krijg je dan toegang tot veertien nog voor consoles te verschijnen DLC-pakketten, goed voor meer dan tachtig nieuwe diersoorten, vijftien extra scenario's en meer dan tweeduizend nieuwe decorstukken.

Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Scarlet & Violet—Paldean Fates nu verkrijgbaar
  • 0
  • 1
The Pokémon Company International heeft Scarlet & Violet—Paldean Fates uitgebracht. Deze nieuwste uitbreiding in de succesvolle Pokémon Trading Card Game is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Geïnspireerd op de populaire uitbreidingen Hidden Fates en Shining Fates markeert Scarlet & Violet—Paldean Fates de terugkeer van Shiny Pokémon naar de Pokémon TCG en presenteert het Pokémon uit de regio Paldea. Trainers kunnen meer dan 130 Shiny Pokémon verzamelen en tijdens gevechten inzetten, waaronder Shiny Pikachu, Shiny Ceruledge, Shiny Tinkaton, Shiny Dondozo en Shiny Tatsugiri, om er maar een paar te noemen. Daarnaast introduceert de uitbreiding Shiny Tera Pokémon ex – Charizard ex, Forretress ex en Espathra ex – en meer...
Bordspelreview: Unmatched Adventures: Tales to Amaze
  • 0
  • 2
Ik ben een grote fan van de Unmatched-reeks en ik hoef dan ook niet te vertellen dat ik zo goed als alles van Unmatched in huis heb gehaald. Een deel ervan in het Engels, een ander deel in het Nederlands. Dat laatste is de laatste tijd steeds bewuster, want mijn twee kinderen zijn ook gebeten door het bordspelvirus en dan is het toch eenvoudiger om dat met de Nederlandse taal te doen. Unmatched Adventures: Tales to Amaze is sinds deze week ook in het Nederlands beschikbaar dankzij uitgever White Goblin Games. WGG stuurde ons een exemplaar op ter review en ik kan nu al verklappen dat het spel geweldig is.
Review: Hidden Through Time 2: Myths & Magic
  • 0
  • 3
Tijdreizen zit er helaas niet in, maar gelukkig kunnen we ons wel virtueel op enkele manieren terug in de tijd katapulteren. Is het niet met een film over Julius Caesar, dan wel met het bordspel Trekking Through History. Of in het geval van deze review dankzij het videospel Hidden Through Time 2: Myths & Magic. Zoals de titel doet vermoeden, is Hidden Through Time 2: Myths & Magic de tweede game in de reeks. En die onderging een paar opvallende veranderingen.
Bandle Tale: A League of Legends Story heeft pre-order trailer
  • 0
  • 0
Naast Song of Nunu: A League of Legends Story, dat door redacteur Tova warm werd onthaald, mogen we binnenkort nog een game verwachten uit hetzelfde universum. Deze keer staat niet ontwikkelstudio Tequila Works aan de wieg ervan, maar wel Lazy Bear. De RPG verschijnt op 21 februari voor Nintendo Switch en pc en is vanaf heden te pre-orderen.

In Bandle Tale: A League of Legends Story kunnen fans spelen als hun eigen Yordle - een van de vele pluizige en eigenaardige bewoners van Bandle City. Wanneer het portalennetwerk van Bandle City disfunctioneert en de wereld in chaos wordt gestort, ben jij de enige die het evenwicht kan herstellen. Spelers kunnen verzamelen en ambachtelijke vaardigheden gebruiken om missies te volbrengen met geliefde kampioenen uit League of Legends om Bandle City te redden en zijn bewoners te herenigen. Met zijn ontspannen fan-ervaring zal het spel...
Hellblade 2: Senua's Saga krijgt releasedatum in nieuwe video
  • 0
  • 2
Tijdens de Xbox Developer_Direct 2024 werd eindelijk een releasedatum voor Hellblade 2: Senua's Saga onthuld. Tijdens een uitgebreide video werd een pak informatie gedeeld. Veel gameplay kregen we helaas niet te zien, maar wel delen tal van medewerkers van ontwikkelstudio Ninja Theory wat we van de game mogen verwachten. Onder andere Dom Matthews, Studio Head van Ninja Theory, deelt wat van zijn inzichten.

Onderstaande video duurt maar liefst acht minuten, maar het belangrijkste is misschien wel de releasedatum. De game komt er behoorlijk snel aan, want vanaf 21 mei kunnen we de action-adventure met horrorelementen spelen op Xbox Series X|S en pc. Uiteraard zal de game vanaf dag één te spelen zijn via Xbox Game Pass.

Nu al actievolle lanceringstrailer voor Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games en DC hebben de gameplaytrailer onthuld voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person action-shooter van Rocksteady Studios. Tevens is dit de officiële lanceringstrailer voor de game die op 2 februari verschijnt voor de nieuwste generatie consoles en pc.

De gloednieuwe trailer bevat gameplaybeelden van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark in actie terwijl ze loeihard in de chaos duiken die Metropolis overspoelt om het op te nemen tegen de steeds groter wordende strijdkrachten van Brainiac. De video biedt ook een glimp van de epische gevechten die spelers zullen aangaan tegen Green Lantern, The Flash en andere vijanden als het Squad de onmogelijke missie aangaat om 's werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, te verslaan.

Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 2 februari 2024. Spelers die de Deluxe Edition pre-orderen, krijgen tot 72 uur eerder toegang tot de game vanaf 30...
The Last of Us Part II Remastered
  • 0
  • 7
Zo'n anderhalf jaar geleden verscheen The Last of Us Part I, een remake van het originele verhaal dat in 2013 voor PlayStation 3 werd uitgebracht. Part II is sinds 2020 voor PlayStation 4 beschikbaar, maar krijgt middels deze Remastered-versie ook een volwaardige upgrade voor PlayStation 5. Zoals de titel van de game al verraad is deze geen remake, maar een 'simpele' remaster. Moet je The Last of Us Part II Remastered in huis halen als je het originele tweede deel reeds gespeeld hebt op PlayStation 4? Je komt het in deze review te weten. Opmerking: deze review bevat kleine spoilers over het eerste spel, maar géén spoilers over The Last of Us Part II.
Bordspelreview: Sounds Fishy
  • 2
  • 4
Ik ben altijd wel te vinden voor een goed bordspel. Qua genre maakt het me niet zoveel uit. Zo kan ik evengoed genieten van spellen die wat denkwerk vereisen, maar ook van partygames. Een van mijn favoriete bordspellen, Secret Hitler, behoort namelijk tot die laatste groep. Ook Sounds Fishy, onlangs uitgegeven door uitgever 999 Games, is een partygame zonder meer. Zij stuurden me een exemplaar op ter review en wat ik ervan vind, kun je hieronder lezen.
Boardgames of the Year 2023 van de redactie
  • 0
  • 2
De uitgevers van bordspellen zitten niet stil en wij bij BeyondGaming proberen te volgen. We hebben dit jaar enkele nieuwe bordspelreviewers aangeworven, waardoor we de weekends steeds beter kunnen vullen met de tofste reviews van zowel nieuwe kleppers als oude klassiekers. Uiteraard heeft elke redacteur ook z'n voorkeuren en favorieten, dus wij presenteren jullie graag deze special waarin elke redacteur zijn bordspel van het jaar 2023 bespreekt. Veel leesplezier!
Xbox presenteert Developer_Direct op 18 januari
  • 0
  • 1
Xbox heeft de terugkeer van Developer_Direct aangekondigd, die op donderdag 18 januari om 21 uur zal plaatsvinden. Developer_Direct geeft een kijkje achter de schermen bij een aantal langverwachte games die naar Xbox Series X|S, pc en Game Pass komen.

Fans kunnen afstemmen op Xbox-kanalen (Twitch & YouTube) en Bethesda-kanalen (Twitch & YouTube) voor een in-depth look op aankomende games die door de gamemakers zelf worden gepresenteerd. We zullen MachineGames in Zweden bezoeken om Indiana Jones te checken, gaan langs de kantoren van Obsidian in Irvine om meer te zien van Avowed, gaan naar Oxide Games in Maryland om meer te weten te komen over Ara: History Untold, en maken een reis naar Cambridge, Engeland om Hellblade II: Senua’s Saga van Ninja Theory te zien.

Kort...
Games of the Year 2023 van de redactie
  • 1
  • 8
Iedereen die gamet heeft wel enkele favorieten. Ook in onze redactie is dit het geval. In deze special sommen we niet onze all-time favorites op, maar kijken we terug naar wat het jaar 2023 ons te bieden had. De een kiest voor een spel dat een pak prijzen in de wacht sleepte, de ander kiest voor een spel waar de helft het bestaan niet van af wist. Ik presenteer jullie met enige fierheid onze Games of the Year van 2023. Een jaar dat op gamevlak ontzettend veel te bieden had!
Terug
Bovenaan