BeyondGaming

Hunter Schafer en Dan Stevens in horrorthriller Cuckoo
  • 0
  • 1
Na het succes van Luz brengt de Duitse filmmaker Tilman Singer zijn tweede speelfilm Cuckoo naar het grote scherm. Deze horrorthriller neemt je mee naar de Duitse Alpen, waar Gretchen met haar vader en stiefmoeder naartoe verhuist. Bij aankomst worden ze begroet door meneer König, de baas van haar vader, wiens ongewone belangstelling voor Gretchens halfzus Alma al snel een sinistere wending neemt. Terwijl Gretchen haar nieuwe omgeving verkent, wordt ze geplaagd door vreemde geluiden en angstaanjagende visioenen.

De cast bestaat onder meer uit Hunter Schafer, Dan Stevens, Jessica Henwick, Marton Csokas, Jan Bluthardt, Greta Fernández, Konrad Singer, Àstrid Bergès-Frisbey en Proschat Madani. Cuckoo is te zien op het BIFFF (Brussels International Fantastic Film Festival).

Review: Desolatium
  • 0
  • 0
Meer dan drie jaar nadat de ontwikkeling van het spel lanceerde via een crowdfunding, werd Desolatium eind vorig jaar uitgebracht op diverse consoles, en nu zit ook de pc-versie eraan te komen. Desolatium is een first-person point-and-click puzzelspel, gebaseerd op de Lovecraft-mythologie. Echte horror kun je het niet noemen, maar toch zul je een aantal enigmatische locaties moeten bezoeken, om een duister mysterie te ontraadselen.
Games Podcast  Maandag 8 april om 14u - William Boeva live in onze podcast!
  • 2
  • 0
Wie maandag niet weet wat doen, die nodigen we uit om aan te schuiven bij onze heren van de podcast.
Om 14 uur verwelkomen ze immers de enige en echte WILLIAM BOEVA in de podcast.

De podcast zal live uitgezonden worden op Twitch en YouTube.
Hierdoor krijgen ook jullie de kans om leuke vragen te stellen aan William Boeva, uiteraard game-gerelateerd :)

Tot maandag, 14u!

1712481379388.png
Fotoverslag: Caravan Palace @ Ancienne Belgique
  • 0
  • 3
Wanneer je in je benen voelt dat het weer eens goed tijd is om te swingen dan is een concert van Caravan Palace altijd welkom. Dat was op 2 april het geval in de Ancienne Belgique waarbij de Franse electroswingers met hun live band iedereen aan het bewegen zetten. Naast hun nieuwe werk van de plaat Gangbusters Melody club werden er ook heel wat hits van hun eerdere werk gespeeld. De temperatuur in de uitverkochte zaal steeg en iedereen danste van het eerste tot het laatste nummer. Boogie Belgique kwam als support act eerst wat hitjes draaien om het publiek al op te warmen.
Swashbuckling tactical-RPG Flint: Treasure of Oblivion aangekondigd
  • 0
  • 0
Uitgever Microids en ontwikkelaar Savage Level hebben gisteren Flint: Treasure of Oblivion aangekondigd, een nieuwe tactical-RPG waarin een D&D-achtige ervaring wordt gecombineerd met het piratenleven. Het spel zal eind dit jaar verschijnen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S en de aankondiging werd vergezeld door onderstaande sfeervolle trailer.

In Flint: Treasure of Olivion volgen we de avonturen van Kapitein Flint, zijn trouwe eerste stuurman Billy Bones en hun bemanning van doorgewinterde zeebonken die op zoek gaan naar een legendarische schat die vrijheid en fortuin belooft. Met een verhaal in de traditionele stijl van stripverhalen nodigt Flint: Treasure of Oblivion je uit om je halsoverkop in een historisch accuraat piratenavontuur te storten, gekruid met een vleugje fantasie. Maar pas op want de zeeën zijn verraderlijk! Flint: Treasure of Oblivion is meer dan een gezellig boottochtje op volle zee - het is een test van je strategische bekwaamheid! Met turn-based...
Nieuwe seizoen van Foamstars start op 13 april
  • 0
  • 0
Square Enix kondigde gisteren het nieuwe seizoen aan voor Foamstars, de online 4v4 foam party shooter. Dit nieuwe seizoen is getiteld Mysterious Swing en begint op 13 april 2024. Nieuwe en terugkerende spelers krijgen binnenkort toegang tot een nieuw personage, nieuwe evenementen en diverse nieuwe gratis en premium cosmetische content. Mysterious Swing komt beschikbaar voor alle spelers en loopt van 13 april tot 18 mei.online 4v4 foam party shooter. Dit nieuwe seizoen is getiteld Mysterious Swing en begint op 13 april 2024. Nieuwe en terugkerende spelers krijgen binnenkort toegang tot een nieuw personage, nieuwe evenementen en diverse nieuwe gratis en premium cosmetische content. Mysterious Swing komt beschikbaar voor alle spelers en loopt van 13 april tot 18 mei.

Mysterious Swing levert onder andere het volgende:
  • Een nieuwe Foamstar – Chloe Noir: een mysterieuze directrice van een kunstgalerie die rechte stralen schuim schiet en op tegenstanders jaagt met Ciel, haar...
SaGa Emerald Beyond-demo’s nu verkrijgbaar met platform-exclusieve verhaallijnen
  • 0
  • 0
Square Enix heeft gisteren drie speelbare demo’s uitgebracht van de komende RPG SaGa Emerald Beyond voor de Nintendo Switch, PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles en pc (Steam). In de demo’s maken spelers kennen met drie van de hoofdrolspelers uit SaGa Emerald Beyond en kunnen ze alvast een stukje van het avontuur voltooien. Opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game op hetzelfde platform.

De platform-exclusieve demo’s voor PlayStation, Nintendo Switch en pc laten spelers enkele uren lang de verhaallijnen van drie verschillende personages volgen:
  • Tsunanori Mido (PlayStation 5 en PlayStation 4) – Een man die kugutsu, of geanimeerde poppen, kan manipuleren en daarmee de grenzen bewaakt rondom zijn thuis, Miyako City. Wanneer de stad wordt geteisterd door allerlei bovennatuurlijke fenomenen, gaat Tsunanori op reis naar andere werelden om de vier elementgeesten te vinden en het evenwicht in het geestenrijk te herstellen.
  • Ameya...
Eddy Gordo vervoegt het roster van Tekken 8
  • 0
  • 0
Tekken 8 voegt Eddy Gordo toe, het eerste speelbare DLC-personage sinds de lancering in januari. De populaire vechter die zijn debuut maakte in Tekken 3 voegt zich vandaag bij de game. Spelers die de Tekken 8 Deluxe Edition, Ultimate Edition of Deluxe Edition Upgrade Pack hebben gekocht, hebben al toegang tot Eddy Gordo.

Eddy Gordo, bekend als de Ontembare Flits, zet zijn verlossingsreis voort in Tekken 8. Als ervaren capoeira-gebruiker volgt Eddy een slopende training en scherpt hij zijn moves aan tot nieuwe niveaus om wraak te nemen op Kazuya Mishima.

Het debuut van Eddy Gordo breidt het startroster van de game uit met 32 personages, waaronder veel fan-favorieten, de verrassende terugkeer van Jun Kazama en drie gloednieuwe toevoegingen met Azucena, Victor Chevalier en Reina. Eddy is het eerste personage van de Tekken 8 Season Pass, die nog 3 andere personages bevat die later worden onthuld.

Nieuwe trailer voor Star Wars: Tales of the Empire
  • 0
  • 0
Disney+ heeft de trailer onthuld voor Lucasfilms nieuwe, originele animatieserie Star Wars: Tales of the Empire. De nieuwe serie, het tweede deel in de Tales-serie, volgt stilistisch het veelgeprezen Star Wars: Tales of the Jedi uit 2022. Tales of the Empire gaat exclusief op Disney+ in première op Star Wars Day, op 4 mei, met alle zes afleveringen.

Star Wars: Tales of the Empire is een reis van zes afleveringen door het angstaanjagende Galactische Keizerrijk door de ogen van twee krijgers op verschillende paden, tijdens verschillende tijdperken. Na alles verloren te hebben navigeert de jonge Morgan Elsbeth door de groeiende Keizerlijke wereld naar een pad van wraak, terwijl de voormalige Jedi Barriss Offee doet wat ze moet doen om te overleven in een snel veranderend sterrenstelsel. De keuzes die ze maken zullen hun lot bepalen.

De getalenteerde stemmencast bestaat uit Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), Rya Kihlstedt (Lyn aka Fourth Sister)...
Season 3 van Call of Duty: Modern Warfare III is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De gigantische Season 3-drop van Call of Duty: Modern Warfare III is nu verkrijgbaar, inclusief zes Core 6v6 maps, Zombies-missie plus Rift-verkenningen en de terugkeer van Rebirth Island! Samen met vier nieuwe wapens en acht Aftermarket Parts is Season 3 het grootste seizoen ooit! En dat is ook te zien aan de trailers, want Activision publiceerde maar liefst drie nieuwe video's waarin de nieuwe content wordt getoond.

Season 3 barst los met nieuwigheden in de Battle Pass, BlackCell en Store. Van Makarov tot Snoop Dogg en de gedigitaliseerde Stasis; dit seizoen bevat een verscheidenheid aan nieuwe Operator Skins, wapenblauwdrukken en meer. Met meer evenementen, uitdagingen en geheimen dan ooit tevoren, begint Season 3 voor Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone nu op alle platformen.

Multiplayer
  • 6 nieuwe Core 6v6 maps: 6 Star (launch), Emergency (launch), Growhouse (launch), Tanked (launch), Grime (mid-season) en Checkpoint (mid-season)...
Review: Withering Rooms
  • 0
  • 0
Nightingale, een jongedame ontwaakt in een bed, middenin een spookhuis waar moordzuchtige wezens rondlopen. Met zakken over hun hoofd en, niet meteen een detail, met hakbijlen in hun bebloede pollen. Uiteraard met de bedoeling om haar te vermoorden, want zo betaamt het een typische horrorgame. Hoe kan het arme meisje deze nachtmerrie overleven? Dat is dus de insteek van Withering Rooms, al een poosje in vroegtijdige toegang op Steam, en erg positief bejegend door het spelende plebs daar. Met enig scepticisme druk ik zelf ook maar eens de Play-knop in. In het achterhoofd herhaalt zich die welbepaalde slagzin, sporadisch aangewend wanneer men totaal geen idee heeft wat te verwachten: “We zullen het aankijken”.
Gezien op Sooner in maart
  • 0
  • 3
Sooner, een Belgische streamingdienst, biedt een uitgebreide selectie aan films, variërend van onafhankelijke producties tot tijdloze meesterwerken. De catalogus wordt regelmatig aangevuld en het platform heeft verschillende abonnementsvormen, maar biedt ook de mogelijkheid om afzonderlijk een film te huren.
Trailer voor Neil Gaimans Dead Boy Detectives
  • 0
  • 0
Netflix heeft de officiële trailer onthuld voor Dead Boy Detectives, een nieuwe serie die vanaf april te zien zal zijn op hun platform. De serie, gebaseerd op de stripreeks van Neil Gaiman, is een nieuwe toevoeging aan "The Sandman Universe" voor Netflix.

In Dead Boy Detectives bundelen twee tienergeesten hun krachten met een helderziende om mysterieuze zaken op te lossen. Maar hun missie neemt een duistere wending wanneer een machtige heks hun pad kruist. Ze zijn vastberaden om bij elkaar te blijven, zelfs als dit betekent dat ze kwade heksen en de hel moeten trotseren. De cast bestaat uit George Rexstrew als Edwin en Jayden Revri als Charles, Kassius Nelson, Yuyu Kitamura, Jenn Lyon, Briana Cuoco, Lukas Gage, David Iacono en Ruth Connell. Dead Boy Detectives zal vanaf 25 april exclusief te zien zijn op Netflix.

Trailer voor The Bikeriders met Austin Butler en Jodie Comer
  • 0
  • 1
Universal Pictures heeft zojuist een gloednieuwe trailer onthuld voor The Bikeriders van regisseur Jeff Nichols. Dit drama volgt de opkomst van motorclub Vandals in het Midwesten tijdens de turbulente jaren zestig, gezien door de ogen van de leden. De cast bestaat onder meer uit Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook en Norman Reedus. The Bikeriders is vanaf 19 juni in de bioscoopzalen te zien.

Review: Sons of Valhalla
  • 0
  • 1
Op 5 april komt Sons of Valhalla uit voor pc, een zogenaamde fight and build-game met roguelike elementen én real time tactics, welke zich afspeelt in het Engeland van tijdens de Vikingtijd. In het pixel art style spel dien je met je leger dorpen en steden te veroveren, na oneindig veel tegenstanders plat te walsen. Allemaal met het uiteindelijke doel om een gigantisch rijk uit te bouwen, terwijl je ondertussen de liefde van je leven probeert terug te vinden.
Bumba bestaat 20 jaar en krijgt een nieuwe show: Het Verjaardagsboek
  • 1
  • 1
Wie Bumba al kent sinds zijn begindagen, zet zich beter even neer. Het clowntje wordt namelijk twintig jaar! Ter ere van deze verjaardag krijgt hij een nieuwe show: Het Verjaardagsboek. In deze Bumba show worden de jarige Lies en Lars verrast met een schitterend Verjaardagsboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze binnen in de kleurrijke Bumbawereld. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en alle andere vrienden uit het circus, beleven ze een reuzegroot verjaardagsfeest! Trek je dansschoenen aan, warm je stem op en zet je leukste clownsneus op. Het is tijd voor een groot feest! Kom jij ook? Na de show mogen alle kleintjes op de foto met Bumba!
Dans en lach erop los met komediestuk De Ballroombeker
  • 0
  • 0
Ook deze zomer zet Het Achterland haar zomertraditie voort en brengt vanaf 28 juni 2024 zeven weken lang de komedie De Ballroombeker in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Regisseur en scenarist Jeroen Maes verwelkomt het publiek in de wereld van het ballroomdansen en kan hierbij rekenen op een vierkoppige hoofdcast bestaande uit Carry Goossens, Greet Rouffaer, Ann Van den Broeck en Vicky Florus. Verder zullen ook Matthew Michel, Jervin Weckx, Thomas Boudrez en Ylenia Mele te zien zijn in deze komedie. De choreografie is in handen van Frank en Laura Zegels, die bij het grote publiek al bekend zijn door hun choreografieën in James De Musical en Dancing With The Stars.
It's the Hard Knock Life! Backstage Producties brengt Annie - de musical
  • 0
  • 0
Backstage Producties, dat vorig jaar nog de musical Pocahontas bracht, kondigde onlangs haar nieuwste musical aan: Annie - De musical. Regisseur Jaak Lema zal het creatief team onder handen nemen, samen met choreograaf Laurent Flament. De musicalklassieker is bedoeld voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De cast wordt nog dit voorjaar bekend gemaakt.
Filmreview: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (blu-ray)
  • 0
  • 0
Gegroet inwoners van BeyondGaming, steek jullie hand op met een provocerende branie wanneer je dacht dat het een uitstekend idee was om een jaar of acht na de val van Panem met een heuse prequel op de The Hunger Games-films op de proppen te komen. Zat er iemand, nadat Katniss Everdeen de dictatuur van Coriolanus Snow omverwierp, met het brandende verlangen om te ontdekken hoe die knakker aan de macht kwam? Aan de lauwe ontvangst aan de wereldwijde bioscoopkassa te zien, was er in elk geval geen sprake van een revolutionaire herstart van de franchise. Of dat echter aan de kwaliteit van de film lag, of eerder de timing van de release, ontdekken we bij deze herkansing op Home Video.
Review: One Last Breath
  • 0
  • 1
De wereld is doodziek, en wij zijn zelf de ziekte. Alle hoop rust nu op Gaia, een machtig wezen geboren uit de laatste zucht van Moeder Natuur. Gebruikmakend van haar vaardigheden om de omgeving te veranderen, dient ze te ontsnappen aan gevaarlijke wezens, doordachte puzzels op te lossen en te overleven in deze stervende wereld.
Terug
Bovenaan