BeyondGaming

Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu kruisen elkaars pad in Like a Dragon 8
  • 1
  • 0
Naast het heugelijke nieuws dat Sega en Ryu Ga Gotoku Studio eindelijk Yakuza: Ishin naar het Westen met een remaster genaamd Like a Dragon: Ishin, was er nog een andere belangrijke aankondiging. Vandaag werd namelijk het achtste deel in de hoofdreeks officieel aangekondigd voor een release in 2024 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Like a Dragon lijkt trouwens de nieuwe naam te zijn van de franchise, want Yakuza 8 werd aangekondigd als Like a Dragon 8.

Zoals de ontwikkelaar eerder al liet weten, zal het spel opnieuw gebruikmaken van het turn-based gevechtssysteem van Yakuza: Like a Dragon, terwijl de realtime variant voorbehouden blijft voor de Judgment-games. Like a Dragon 8 belooft alvast de grootste titel in de reeks te worden en in het verhaal zullen de paden van de twee protagonisten van de franchise, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, elkaar eindelijk kruisen. Het vreemde kapsel van Kiryu zullen we er maar bijnemen zeker.

Om het verhaal van...
Download vanaf vandaag de demo van Harvestella op Nintendo Switch
  • 0
  • 0
De gratis downloadbare demo van Harvestella, een gloednieuwe life-simulation RPG, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Harvestella verplaatst spelers naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. In die wereld kunnen spelers genieten van diverse gameplay, van het verbouwen van gewassen en praten met dorpsbewoners tot het verkennen van uitdagende kerkers.

In de demo kunnen spelers hun avontuur beginnen in een levendige, kleurrijke wereld die wordt besmet door het seizoen des doods dat Quietus wordt genoemd. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo meenemen naar de volledige game wanneer deze op 4 november 2022 verschijnt voor Nintendo Switch en pc.

Daarnaast kreeg Harvestella ook een nieuwe trailer die werd getoond tijdens de Nintendo Direct gisterenavond. Je kan de trailer hieronder ontdekken.

Romancing SaGa -Minstrel Song- krijgt een remaster
  • 0
  • 0
Tijdens de Nintendo Direct-stream werd ook onthuld dat Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered op 1 december 2022 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, pc, iOS en Android. Het vierde deel in de geliefde SaGa-serie, Romancing SaGa, verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, en als remake in 2005 in Noord-Amerika en Japan. Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered verschijnt in Noord-Amerika, Japan en Europa en laat spelers genieten van nieuwe HD-graphics, features en updates om de ervaring beter dan ooit te maken.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered bevat een groot aantal verbeteringen en toevoegingen, waaronder geremasterde graphics, nieuwe quality of life-functies om de speelbaarheid te verbeteren, en nieuwe gameplay-functies. Spelers volgen de avonturen van een van de acht hoofdpersonen, elk met een eigen verhaallijn en doel, en creëren hun eigen unieke avontuur waarbij hun acties de wereld om hen heen beïnvloeden dankzij het Free-form...
Square Enix kondigt Various Daylife aan, nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc
  • 0
  • 0
Square Enix maakte bekend dat het ontwikkelteam achter de bekroonde games Octopath Traveler, Bravely Default en Triangle Strategy hun nieuwe game Various Daylife uitbrengt voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc. De game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc, en verschijnt op 16 september voor PlayStation 4. Spelers die Various Daylife vóór 17 oktober 2022 aanschaffen voor Nintendo Switch of Steam ontvangen een digitaal artbook als pre-order bonus. Various Daylife komt op pc ook beschikbaar als onderdeel van een bundel met Triangle Strategy Digital Deluxe Edition via de Steam Store. Spelers die deze bundel aanschaffen op pc krijgen 29% korting en ontvangen Triangle Strategy Digital Deluxe Edition wanneer deze game op 13 oktober 2022 verschijnt.

Various Daylife is een nieuwe JPRG in de stijl van Bravely Default 2 en speelt zich af in het jaar 211 van het keizerlijk tijdperk, waarin een...
Maak kennis met het ritmische Theatrhythm: Final Bar Line
  • 0
  • 0
De populaire ritme-actie-serie Theatrhythm keert terug op 16 februari 2023 met Theatrhythm: Final Bar Line, zowel fysiek als digitaal voor Nintendo Switch en PS4. Pre-orders voor de digitale versie zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch en later op PS4.

De basisgame bevat 385 muziektracks uit de Final Fantasy-franchise. De Digital Deluxe en Premium Digital Deluxe Editions bevatten daarnaast muziek uit diverse andere series van Square Enix waaronder NieR, SaGa, Live A Live, Octopath Traveler en meer. Met drie spelmodi en meer dan 100 Final Fantasy-personages, kunnen spelers hun eigen vechtfeestje met hun eigen droommuziek vormen. Wanneer spelers komende winter aan deze kleurrijke en muzikale reis beginnen, hebben ze dus heel wat om naar uit te kijken. Na de lancering wordt de game nog eens uitgebreid met aanvullende downloadbare content.

Crisis Core Final Fantasy 7 - Reunion verschijnt op 13 december
  • 0
  • 0
Tijdens de uitgezonden Nintendo Direct-presentatie werd de releasedatum van Crisis Core Final Fantasy 7 - Reunion onthuld. De game is een vernieuwde versie van de PSP-klassieker met fraaie HD-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack en een vernieuwd vechtsysteem. Crisis Core begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra SOLDIER-eenheid. In de loop van zijn avontuur ontdekt hij de duistere geheimen van Shinra’s experimenten en de monsters die ze maken.

Crisis Core Final Fantasy 7 verschijnt op 13 december 2022 voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Triangle Strategy verschijnt op 13 oktober voor pc
  • 0
  • 0
Square Enix heeft bekendgemaakt dat de turn-based tactische role-playing game, Triangle Strategy op 13 oktober verschijnt voor pc via Steam. Triangle Strategy verscheen in maart 2022 al voor de Nintendo Switch en werd op dat systeem warm ontvangen (lees onze review). Het betreft een spannende HD-2D tactische RPG van het bekroonde ontwikkelteam achter Octopath Traveler en Bravely Default, en biedt een strategisch turn-based gevechtssysteem, diepgaande, vertakkende verhaallijnen en ingrijpende morele keuzes.

Triangle Strategy verplaatst spelers naar het continent Norzelia, waar spelers het lot bepalen van drie machtige, met elkaar strijdende naties: Glenbrook, Aesfrost en Hyzante. In een verhaal dat 30 jaren na de Saltiron War begint, gaan spelers op avontuur met de held Serenoa Wolffort en zijn trouwe metgezellen, jeugdvriend Prince Roland, verloofde Princess Frederica Aesfrost, en huismeester Benedict...
Voice of Cards: The Beasts of Burden vanaf vandaag verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Square Enix maakte vandaag bekend dat het nieuwste, opzichzelfstaande deel in de unieke, op kaarten gebaseerde RPG-franchise Voice of Cards, Voice of Cards: The Beasts of Burden, nu digitaal verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam. Na de warme ontvangst van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars en Voice of Cards: The Forsaken Maiden kunnen spelers nu genieten van een derde turn-based avontuur in de Voice of Cards-franchise dat wederom helemaal via het medium kaarten wordt verteld.

Voice of Cards: The Beasts of Burden verplaatst spelers naar een sfeervolle wereld die via kaarten wordt gepresenteerd. In deze derde uitgave in de Voice of Cards-franchise kunnen spelers verslagen monsters in kaarten vangen om ze vervolgens tijdens gevechten als vaardigheden te gebruiken. Beleef een nieuw verhaal in een wereld waar de haat tussen mensen en monsters al duizenden jaren de toon zet, en een meisje dat haar thuis is verloren zweert zich op de monsters te wreken...
Bijna over en uit voor Babylon's Fall
  • 0
  • 0
Square Enix heeft beslist de ondersteuning voor Babylon's Fall binnenkort te stoppen. Momenteel is de game nog speelbaar en dat blijft zo tot 27 februari 2023, waarna de stekker er onherroepelijk uitgaat. Babylon's Fall werd verkocht voor de volle pot en zal net geen jaar speelbaar geweest zijn. Wat een farce! Aangezien je verbonden moet zijn met de servers van Babylon's Fall om de game te spelen, krijgt de game dus op 27 februari een nekschot toegediend. Je zuurverdiende centen kon je evengoed ergens in een riool smijten. De game werd ondertussen uit alle digitale winkels gehaald en ook de fysieke versies zullen niet meer verkocht worden.

De grote updates die ontwikkelaar PlatinumGames nog gepland had, zullen ook niet doorgaan. Wel zullen er nog een aantal ingame evenementen georganiseerd worden. Daarmee willen de ontwikkelaar en de uitgever hun dank betuigen. Hah!
Project Eve gaat vanaf nu door het leven als Stellar Blade, verschijnt in 2023
  • 0
  • 0
Tijdens Sony's State of Play gisteren werd de officiële titel van het Koreaanse hack and slash-spel, dat voordien de werktitel Project Eve had, uit de doeken gedaan. Stellar Blade zal verschijnen in 2023 en wordt uitgegeven door Sony Interactive Entertainment, waardoor het spel meteen ook een PlayStation 5-exclusive wordt.

In een nieuwe blogpost op de PlayStation-blog kan je alvast wat meer info en heel wat beeldmateriaal terugvinden over deze aankomende titel. Hieronder geven we je alvast de nieuwe verhaaltrailer mee die werd getoond tijdens de State of Play.

De zusjes Sanderson zijn terug in Hocus Pocus 2-trailer
  • 0
  • 0
De donkere dagen komen eraan. Een beetje magie is dus zeker welkom! Dat moet ook Disney gedacht hebben, die ons vanaf 30/09/2022 het langverwachte vervolg brengen op de originele Hocus Pocus van 1993.

Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy kruipen 29 jaar later opnieuw in de huid van heksen Sarah, Winifred en Mary. Wanneer drie jonge vrouwen per ongeluk de Sanderson-zusjes terugbrengen, blijken ze uit te zijn op wraak. Lukt het hen om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen een ravage aanrichten in Salem? Je ontdekt het eind deze maand op Disney+!

God of War Ragnarök krijgt eigen DualSense-controller
  • 0
  • 0
Naast een bijzonder knappe verhaaltrailer is er nog meer nieuws over God of War Ragnarök. De game is namelijk een van de eerste die een eigen, gelimiteerde DualSense-controller krijgt. De kleuren wit en blauw sieren de controller, evenals een afbeelding van twee wolven. Kratos en Atreus zelf zijn niet aanwezig op de DualSense.

Deze nieuwe gelimiteerde editie is vanaf 9 november beschikbaar, samen met de release van God of War Ragnarök dus. Hoeveel de controller gaat kosten en hoelang die beschikbaar zal zijn, is niet bekend.

Schitterende verhaaltrailer voor God of War Ragnarök
  • 0
  • 0
God of War Ragnarök is momenteel een van de games waarnaar ik het hardst naar uitkijk. PlayStation weet dan ook hoe ze de gamers klaar moeten maken voor de release op 9 november. Deze keer publiceerden ze een schitterende verhaaltrailer die je al wat inzicht geeft in wat er staat te gebeuren.

In God of War Ragnarök kruip je opnieuw in de huid van Kratos en krijg je net zoals in het eerste deel je zoon Atreus aan je zijde. Zijn vaardigheden zijn er ondertussen een pak op vooruit gegaan, maar laat je niet vangen. De bedreigingen zijn nog steeds groot en je zal samen met je zoon alles op alles moeten zetten om het er levend vanaf te brengen.

Review: Turbo Golf Racing (Early Access)
  • 0
  • 1
Iedereen die al in aanraking is gekomen met Rocket League zal bij Turbo Golf Racing een gevoel van herkenning hebben. Persoonlijk heb ik zelf vele uren met eerstgenoemde doorgebracht, dus wou ik met veel plezier Turbo Golf Racing een kans geven. De gelijkenissen zijn immers op het eerste zicht duidelijk en de nieuwsgierigheid om te ontdekken hoe het kan in een andere sport was groot. Ook al speel je in beide met ballen en auto's, toch is de uitwerking en het gevoel anders.
Octopath Traveler II verschijnt op 24 februari 2023
  • 0
  • 0
Tijdens de uitgezonden Nintendo Direct maakte Square Enix bekend dat Octopath Traveler II, het volgende deel in de hooggeprezen Octopath Traveler RPG-serie, op 24 februari 2023 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam.

In Octopath Traveler II beginnen spelers een spannende reis door de gloednieuwe wereld Solistia. Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht. Net als het eerste deel maakt de game gebruik van unieke HD-2D-graphics, waarin spelers hun retro-2D-personages besturen door prachtige 3D-omgevingen, maar dan van een nóg hoger niveau. De nieuwe verhaallijn en features van de game maken hem perfect voor beginners, terwijl alle charme van het origineel weer ruimschoots aanwezig is. Spelers kunnen een nieuwe wereld verkennen met acht nieuwe, unieke helden, in een avontuur waarin de turn-based gevechten weer voor volop strategische diepgang zorgen...
Prachtige beelden in eerste trailer van Babylon
  • 1
  • 0
Oscarwinnaar Damien Chazelle is een talent pur sang. Met films als La La Land en Whiplash bewees hij Hollywoodwaardig te zijn. Deze getalenteerde regisseur brengt ons nu Babylon, een origineel epos dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren ’20. In dit verhaal van buitensporige ambitie en excessieve uitspattingen schitteren Margot Robbie, Brad Pitt en Diego Calva. We volgen hen in een tijdperk van ongeremde decadentie en corruptie in het vroege Hollywood.

Op de officiële release is het nog even wachten tot 18/01/2023, maar de eerste trailer vinden jullie hieronder terug. Volgens mij alvast eentje om op de watchlist te zetten! Dat bewijzen ook de prachtige posters die onderaan het nieuwsartikel terug te vinden zijn.


Galactic Edition van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt uit op 2 november
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben de gloednieuwe Galactic Edition aangekondigd voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga: het meest uitgebreide LEGO Star Wars-spel tot nu toe met alle negen films uit de Skywalker-saga en dertien pakketten met speelbare personages vanuit het hele sterrenstelsel. Deze versie is vanaf 2 november 2022 beschikbaar voor Xbox One-consoles, Xbox Series X, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en op pc.

De Galactic Edition bevat zes nieuwe pakketten in de Character Collection 2, Star Wars: Andor, de tv-special LEGO Star Wars: Summer Vacation, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Star Wars: The Book of Boba Fett, Star Wars: Rebels en Star Wars: The Clone Wars, voor een totaal van meer dan dertig speelbare personages. Plus de zeven pakketten uit de originele Character Collection: The Mandalorian Seizoen 1, Solo: A Star Wars Story, de klassieke personages, het Trooper-pakket, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian...
Sony en Team Ninja werken samen voor actie-RPG Rise of the Ronin
  • 0
  • 0
Drukke tijden voor Team Ninja, na het succes van de Nioh-games ... Begin volgend jaar kunnen de actie-fanaten onder ons Wo Long: Fallen Dynasty in de wacht slepen, maar hebben de oosterse ontwikkelaars reeds iets in gedachte voor 2024? Blijkbaar wel, want Sony presenteerde een aangename verrassing tijdens de State of Play die men eerder vandaag uitzond. Beide bedrijven hebben namelijk hun handen vol met Rise of the Ronin, een actievolle role-playing game met een open wereld die je enkel op de PlayStation 5 kunt verkrijgen.

Rise of the Ronin situeert zich (zoals de naam al deed vermoeden) in Japan, hoewel deze game vooral een andere periode zal behandelen dan hetgeen dat je in Nioh-serie kon zien. Regisseur Fumihiko Yasuda schreef op...
Kruip opnieuw in een wanzer dankzij remakes van Front Mission 1, 2 en 3
  • 3
  • 0
Ik moet bekennen dat Front Mission 3 een van mijn favoriete spellen is uit het PlayStation-tijdperk en tot mijn grote spijt zijn de eerste twee delen nooit verschenen in Europa. De enige andere Front Mission die bij ons werd uitgebracht, Front Mission: Evolve, was helaas slechts een schim van het geniale Front Mission 3.

Mijn verbazing én vreugde was dan ook enorm wanneer uitgever Forever Entertainment en ontwikkelaar MegaPixel Studio gisteren aankondigden dat de eerste drie Front Mission-spellen een remake krijgen voor Nintendo Switch en dat we al in oktober aan de slag kunnen gaan met Front Mission 1st: Remake. Het tweede deel zal verschijnen in 2023 en van Front Mission 3: Remake werd alleen gezegd dat het in ontwikkeling is. Hieronder kan je alvast de aankondigingstrailers van Front Mission 1st: Remake en Front Mission 2: Remake ontdekken.

Ook Story of Seasons keert terug naar de Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Naast de aankondiging van Rune Factory 3 Special, kondigde Marvelous gisteren ook Story of Seasons: A Wonderful Life aan voor Nintendo Switch. Het spel zal verschijnen in de zomer van 2023 en laat je een nieuw leven opbouwen op je nieuwe boerderij in het vredige stadje Forgotten Valley. Breng leven op het land, vind liefde onder de vriendelijke bevolking van het stadje en maak blijvende herinneringen met je eigen familie in deze heruitvoering van een geliefde boerderij-sim.

Of dit nu je eerste Story of Seasons-avontuur is of dat je terugkeert naar Forgotten Valley, er staat je een prachtig leven te wachten in een rustige gemeenschap waar je jouw nieuwe zorgeloze leven kan beginnen met het verbouwen van gewassen en het houden van dieren, omringd door familie. Terugkerende fans zullen tal van spannende updates vinden in Forgotten Valley, terwijl nieuwkomers in de serie de geneugten van het gezellige boerenleven en de buitengewone personages die deze serie doen schitteren zullen...
Terug
Bovenaan