Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Videoreview: Mortal Kombat 1
  • 2
  • 4
Enkele dagen geleden publiceerden we de geschreven review van Mortal Kombat 1 en nu is het tijd voor de videoreview. Daar waar Cerulean het beste gaf van zichzelf in deze review, klopte Mrpoelie op iedereens bakkes voor onderstaande videoreview. We danken nog eens Warner. Bros voor het geven van twee reviewcodes, waardoor we jullie dus kunnen verwennen met meer Mortal Kombat 1-lekkers!

Uitgebreide gameplaytrailer van Banishers: Ghosts of New Eden onthuld
  • 0
  • 3
Focus Entertainment en DON'T NOD hebben vandaag een uitgebreid overzicht van hun aankomende titel Banishers: Ghosts of New Eden onthuld middels onderstaande gameplaytrailer. De meeslepende en aangrijpende verhalende actie-RPG, waarin je bovennatuurlijke bedreigingen jaagt en bestrijdt om een tragische lotsbestemming te veranderen, heeft zichzelf onthuld in een gedetailleerde Gameplay Overview Trailer. De titel komt uit op 7 november voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc, en pre-orders zijn nu beschikbaar op alle platforms, met een Collector's Edition en de Red Echoes Edition exclusief verkrijgbaar in de Focus Store!

Je speelt als een paar Banishers, Antea Duarte en Red Mac Raith, ervaren geestenjagers die naar New Eden zijn gestuurd om een mysterieuze vloek op te heffen en spookachtige zaken op te lossen. Maar na een ondoordachte aanval wordt Antea gedood en wordt ze een van de geesten die ze verafschuwt. Verscheurd tussen hun eed om de levenden te beschermen tegen...
Geef je setup kleur met de Trust Luminus RGB Gaming Desk
  • 0
  • 0
Om het maximale uit je gamesessies te halen, is een stevig bureau een must-have voor je game setup. Dat een stevig gamebureau niet saai hoeft te zijn, probeert Trust te bewijzen met de lancering van de GXT 709 Luminus RGB Gaming Desk. De Luminus is niet alleen solide en duurzaam, het heeft ook handige on-desk touch besturing en RGB ledverlichting in de rand om jouw game setup nog meer in je eigen stijl te maken.

Bij het bouwen van een game setup begin je bij de basis: een solide en ruim bureau. De Luminus met afmetingen van 120 x 60 x 76 cm biedt alle ruimte voor je monitor, toetsenbord, muis en andere benodigdheden, en heeft een anti-kras toplaag met een strakke carbonlook. Het ruime tafelblad is bovendien van duurzaam FSC-gecertificeerd hout gemaakt. Maar waar de Luminus zich volgens Trust echt mee onderscheidt, is de RGB-magie in de rand van het gamebureau. Door de on-desk touch besturing kun je met tien verschillende RGB ledmodi het bureau laten oplichten in jouw eigen stijl...
Preview: Sky: Children of the Light
  • 0
  • 0
Op gamescom ging ik niet enkel het nieuwste van het nieuwste testen. Nee, ook oudere spellen waren aanwezig op een van de grootste gamebeurzen ter wereld. Een van die spellen was Sky: Children of the Light. Ik sprak met bedenker Jenova Chen en vertel je graag meer over wat je van Sky: Children of the Light kunt verwachten.
Vecht erop los in Prince of Persia: The Lost Crown
  • 0
  • 0
Op gamescom kon ik al even aan de slag met Prince of Persia: The Lost Crown en ik was aangenaam verrast. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de game die op 18 januari volgend jaar in de winkelrekken te vinden zal zijn. Gisteren stond de actievolle game nogmaals in de schijnwerpers, deze keer tijdens de laatste Nintendo Direct-uitzending. Hierin werd uiteraard de Nintendo Switch-versie getoond, maar de game verschijnt voor alle relevante platformen.

In Prince of Persia: The Lost Crown kruip je in de huid van Sargon. Deze held, lid van The Immortals, moet de ontvoerde prins Ghassan redden en reist daarvoor af naar Mount Qaf. Dat je het niet makkelijk zal krijgen, staat al vast. Een pak tegenstanders, of het nu gaat om zombies, groot uitgevallen ridders of roofdieren, zullen een stokje voor je plannen proberen steken. Gelukkig kun je rekenen op de vaardigheden van de held in blote bast...
Avatar: Frontiers of Pandora-trailer geeft meer prijs over het verhaal
  • 0
  • 0
Komende herfst kunnen we opnieuw de wondere wereld verkennen van Avatar, al is het deze keer niet in de bioscoop. Ubisoft Massive legt momenteel de laatste hand aan de game die op 7 december in de winkelrekken zal liggen. Om de game nog eens in de schijnwerpers te plaatsen, werd een nieuwe trailer gepubliceerd waarin wat meer over het verhaal wordt gelost.

In Avatar: Frontiers of Pandora wordt jij, de speler, ontvoerd door de militaristische organisatie RDA. Jij bent een Na'vi die werd ontvoerd en opgeleid door hen om hun doel te dienen. Zo'n vijftien jaar laten ben je op vrije benen, maar je merkt al snel dat je als een vreemdeling beschouwd wordt in je geboorteplaats. Het is aan jou om opnieuw verbinding te maken met je verloren erfgoed, terwijl je er ook achter wil komen wat het nu precies betekent op een Na'vi te zijn.

Special: PDP op gamescom
  • 0
  • 1
Gamescom is niet enkel de ideale gelegenheid om met nieuwe games aan de slag te gaan, maar ook om kennis te maken met bedrijven waar je nog nooit van gehoord hebt. Voor mij is dat bijvoorbeeld PDP, een fabrikant van headsets en controllers die al een jaar of 25 actief is. En toch ... Hoewel ik al bijna dertien jaar in het vak zit en alles van dichtbij probeer op te volgen, had ik van PDP nog nooit gehoord. Op gamescom maakte ik dus kennis met het bedrijf en ik vertel er jullie graag wat meer over.
Een vleugje horror in launchtrailer van Ad Infinitum
  • 0
  • 0
De Duitse studio Hekate en uitgever Nacon releasen met veel plezier Ad Infinitum, een psychologische horrorgame waarin spelers zich kunnen onderdompelen in de gekwelde geest van een jonge Duitse soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog. De soundtrack, geschreven en gemixt door Lukas Deuschel, co-founder van Hekate Studio, is nu verkrijgbaar via alle grote muziekdiensten. De game is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Is hij dood of levend? Bevindt hij zich in de loopgraven, of in het huis van zijn ouders? Ad Infinitum werpt de speler in de gekwelde geest van een jonge soldaat die zit gevangen tussen twee werkelijkheden. Dit personage raakt verwikkeld in een interne strijd om werkelijkheid van nachtmerrie te onderscheiden. In de loop van het avontuur ontdekken spelers het verhaal van zijn Duitse familie, en de diepe wonden die de oorlog nalaat in verschillende generaties.

In elke stage van de game...
Eerste beelden van Aquaman and the Lost Kingdom gelost
  • 0
  • 1
Regisseur James Wan en Aquaman zelf, Jason Momoa, keren samen met Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II en Nicole Kidman terug voor het vervolg op de grootste kaskraker van alle DC-films, Aquaman and the Lost Kingdom. De film is vanaf 20 december in de bioscopen te zien.

Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.

Riot Forge kondigt Bandle Tale: A League of Legends Story aan
  • 0
  • 0
Riot Forge heeft me verrast op gamescom, waar Song of Nunu: A League of Legends Story werd voorgesteld. Een releasedatum was er nog niet, maar gisteren werd aangekondigd dat we vanaf 1 november met de game aan de slag kunnen. Daar houdt uitgever Riot Forge het niet bij, want nu kondigde het bedrijf ook Bandle Tale: A League of Legends Story aan. De game verschijnt in de loop van volgend jaar voor Nintendo Switch en pc.

In het nieuw onthulde spel van Riot Forge kunnen fans spelen als hun eigen Yordle - een van de vele pluizige en eigenaardige bewoners van Bandle City. Wanneer het portalennetwerk van Bandle City disfunctioneert en de wereld in chaos wordt gestort, ben jij de enige die het evenwicht kan herstellen. Spelers kunnen verzamelen en ambachtelijke vaardigheden gebruiken om missies te volbrengen met geliefde kampioenen uit League of Legends om Bandle City te redden en zijn...
Review: We Were Here Expeditions: The FriendShip
  • 0
  • 3
Een vriendschap doorstaat heel wat watertjes. Een onenigheid veroorzaakt soms een onherstelbare breuk tussen twee vrienden. Vergelijk het met naar de Ikea gaan met je lief. In je leven kom je heel wat zaken tegen die een vriendschap testen. Neem nu bijvoorbeeld coöperatieve spellen. Spellen die ik in dat geval steevast met @Reaper speel. Al jaar en dag mijn vaste co-op partner en nog steeds kunnen we door één deur (figuurlijk dan, letterlijk zijn het een paar kilootjes te veel). Wij namen de nieuwste van ontwikkelstudio Total Mayhem Games onder handen, gekend van de populaire We Were Here-reeks.
Xbox kondigt aan dat er meer titels naar Game Pass Core komen
  • 0
  • 3
Vandaag heeft Xbox aangekondigd dat er extra titels naar Xbox Game Pass Core komen, die nieuwe service die morgen (14 september) wordt gelanceerd. Toen Game Pass Core vorige maand werd aangekondigd, deelde Xbox mee dat dit lidmaatschap zou worden geleverd met meer dan 25 hoogwaardige games uit de Xbox Game Pass bibliotheek. Met de aankondiging van vandaag heeft Xbox vanaf morgen 36 games beschikbaar voor Xbox Game Pass Core leden op Xbox Series X|S en Xbox One.

Dit omvat titels als Fallout 4, Grounded, Elder Scrolls Online, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Vampire Survivors, Stardew Valley, Gang Beasts, Golf With Your Friends en nog veel meer! Er worden twee tot drie keer per jaar nieuwe titels toegevoegd.

Xbox Game Pass Core is de evolutie van Xbox Live Gold. Leden hebben toegang tot ons multiplayernetwerk en exclusieve ledendeals en kortingen, allemaal voor € 6,99 per maand. Huidige Xbox Live Gold-leden hoeven geen...
Tweede seizoen van Crash Team Rumble is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Het feest stopt nooit nu Crash Team Rumble Seizoen 2 is gelanceerd! Bereid je voor op gloednieuwe manieren om te spelen - nieuwe speltypen, maps, een nieuwe held en nieuwe krachten - die allemaal beschikbaar zijn in het nieuwe seizoen. Grijp je vrienden en spring in de gloednieuwe Party Mode, een remix voor vier spelers in co-op die fans een nieuwe kijk op Rumble geeft. Stort je op twee nieuwe maps, vol gevaar en nieuwe strategieën om te ontdekken, en bereid je voor op de komst van Ripto, die het feestje komt verstoren vanuit het Spyro-universum! Seizoen 2 is vandaag live, compleet met een gloednieuwe Battle Pass met 100 levels!

Preview: Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin
  • 0
  • 0
Bijzonder veel ervaring met real-time strategy games heb ik niet, maar wel moet ik zeggen dat ik destijds Company of Heroes, de opvolger en alle uitbreidingen heb gespeeld. Ook World in Conflict heb ik 'kapot gespeeld', maar daar bleef het eigenlijk bij. Tot afgelopen gamescom dan, toen ik plaatsnam voor een pc-scherm om er aan de slag te gaan met Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Hoe dat is verlopen, lees je in deze preview.
Klop op bazen hun bakkes in nieuwe Lies of P-gameplaytrailer
  • 0
  • 2
Lies of P ligt over enkele dagen in de winkelrekken en dat zullen we geweten hebben. Afgelopen weken en dagen is ontwikkelstudio actief geweest met het publiceren van diverse gameplaytrailers. Zo kregen we eerder deze week al enkele wapens te zien en vandaag is het tijd voor enkele bazen die een pak slaag verdienen. Voor de volledigheid heb ik beide trailer in dit nieuwsbericht toegevoegd.

Lies of P neemt je mee naar een alternatieve versie van het sprookje Pinokkio. Lies of P is een soulslike, dus eenvoudig wordt de opdracht om een of andere Gepetto te vinden niet. Daar steken tal van vreemde, gemechaniseerde vijanden een stokje voor. Gelukkig kan Pinocchio zelf rekenen op zijn zwaard én zijn mechanische arm om de vijanden, die soms enkele keren groter zijn dan hijzelf, een kopje kleiner te maken. Lies of P is vanaf 19 september beschikbaar op alle relevante platformen, met uitzondering van de Nintendo Switch...
De oceaan nogmaals over in Planet Zoo: Oceania Pack
  • 0
  • 0
Al heel wat werelddelen zijn de revue gepasseerd in Planet Zoo, maar blijkbaar nog niet allemaal. Binnenkort reizen we af naar Oceanië om er kennis te maken met onder andere vijf nieuwe diersoorten: de noordereilandkiwi, Tasmaanse duivel, dwergpinguïn, quokka en een soort vleerhond. Het blijft niet bij de nieuwe diersoorten, want ook omgevingsobjecten maken deel uit van de betalende DLC. Zo mag je je verwachten aan meer dan 200 nieuwe voorwerpen om je fantasie de vrije loop te laten gaan.

In Planet Zoo: Oceania Pack kan je ook aan de slag in een nieuw scenario, waarin je samenwerkt met Bernie Goodwin en zijn dochter om een nieuw wildpark uit de grond te stampen. Naast betalende elementen krijgt Planet Zoo ook een gratis update, waarin je onder andere een aantal extra's en verbeteringen kunt verwachten. Planet Zoo: Oceania Pack verschijnt op 19 september voor pc en zal 9,99 euro kosten.

Lara Croft maakt haar opwachting in Call of Duty
  • 0
  • 0
Fan van Lara Croft, of het nu voor haar ronde vormen of voor haar schietkunsten is? Dan heeft Activision goed nieuws, want ze maakt nu haar opwachting in Call of Duty. Ervaar de legendarische avonturier, beroemde archeoloog en ultieme expert op het gebied van boogschieten, dubbele pistolen en andere gevechten met kleine wapens.

De Tracer Pack: Tomb Raider Bundle - nu verkrijgbaar - bevat drie Weapon Blueprints: een versie van het nieuwe melee-wapen de "Ice Axe", de "Mythic Defender" SMG en haar kenmerkende "Mach-5" dubbele pistolen gebaseerd op het nieuwe pistool dat met de Reloaded-update komt. En ja, ze worden ook gebruikt in haar "Play for Sport" Finishing Move. De Bundle bevat ook de "Tomb Buggy" Vehicle Skin voor de Chop Top, een Loading Screen, een Sticker en een Emblem.

De Grinch in actie in De Grinch: Kerstavonturen
  • 0
  • 0
De Grinch: Kerstavonturen is de eerste videogame in zestien jaar tijd die binnenkort verschijnt, gebaseerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas! van de legendarische bedenker Dr. Seuss. Vandaag brengt Outright Games een gloednieuwe gameplaytrailer uit die meer toont over de kleurrijke grafische stijl van de game, authentiek nagebootst uit de originele illustraties van het boek.

Bandai Namco Europe is samen met Outright Games trots om voor het eerst de gameplay van deze iconische franchise te laten zien. De trailer laat niet alleen de groene grompot en zijn trouwe hond Max in actie zien, maar ook de energieke 2D-platformgameplay en heerlijk feestelijke power-ups zoals de lasso-snoepstok en vijandelijke bevriezende sneeuwballen.

De Grinch: Kerstavonturen is ontworpen met families in gedachten, met toegankelijkheidsfuncties voor de jongste gamers, evenals een asymmetrische co-op modus waarin de tweede speler de controle neemt over de hondachtige...
Deze week in Pokémon: Dit komt er in week 37/2023
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden (bijna) wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Blaziken doet mee aan de strijd in Pokémon UNITE
Blaziken, die op 14 september zijn debuut maakt op Aeos Island, is een All-Rounder Pokémon met vurige moves die er niet om liegen! Kijk uit voor zijn moves in UNITE: "Spinning Flame Fist", die schade toebrengt aan Pokémon in de buurt van de tegenstander en de bewegingssnelheid van Blaziken voor korte tijd verhoogt, en "Spinning Flame Kick", die ook schade toebrengt aan Pokémon in de buurt van de tegenstander en de Attack van Blaziken voor korte tijd verhoogt.

Voor meer informatie en om up to date te blijven over Pokémon UNITE volg: https://twitter.com/PokemonUnite

Oddish-gethematiseerde activiteiten in Pokémon GO
Op dinsdag 17 september 2023, van 14.00 tot 17.00 uur plaatselijke tijd, is...
Xbox-controller krijgt een nieuw kleurtje
  • 1
  • 1
Xbox is verheugd om vandaag de nieuwste toevoeging aan de klassieke Xbox controller lijn te onthullen, de Xbox Wireless Controller – Astral Purple. In een dieppaarse kleur, ook aanwezig op de thumbsticks en de knoppen, voegt deze controller een vleugje elegantie toe aan de game setup van gamers.

De Xbox Wireless Controller – Astral Purple wordt geleverd met alle functies van de huidige generatie Xbox-controllers. Met een comfortabele en nauwkeurige grip, met name dankzij het hybride ontwerp van de D-Pad, belooft het urenlang gamen in de beste omstandigheden. Dankzij bluetooth en Xbox Wireless-technologieën kan de Astral Purple controller verbinding maken met Xbox Series X|S en Xbox One consoles, pc's, mobiele telefoons en tablets. Gamers kunnen met een gerust hart langer op avontuur gaan, met een batterijduur tot veertig uur.

Gamers kunnen hun ervaring personaliseren door de Xbox Accessoires app te gebruiken en de knoppen op hun controller aanpassen naar hun behoeften. De Xbox...
Terug
Bovenaan