Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Call of Duty: Modern Warfare III staat voor de deur!
  • 0
  • 3
Vorige week werd al bekendgemaakt dat we dit jaar een nieuwe Call of Duty mogen verwachten en nu werd de game officieel onthuld middels een uitgebreidere gameplaytrailer. Call of Duty: Modern Warfare III is vanaf 10 november beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Vandaag is nog maar het begin, maar volgens uitgever Activision hebben de teams hun zinnen gezet op het creëren van een ongelofelijke, jaarlijkse eersteklas game-ervaring in de Campaign-, Multiplayer- en Co-operative-modi en op een diepgaande integratie met Call of Duty: Warzone. Een paar hoogtepunten waar ze het meest enthousiast over zijn:
  • Voor de allereerste keer een direct vervolg met een volledig nieuwe campagne die de terugkeer van Makarov markeert.
  • Met Carry Forward kunnen spelers blijven genieten van hun inventaris en wapenvoortgang van Modern Warfare II naar het gloednieuwe Modern Warfare III van dit jaar.
  • Zei er iemand Zombies? Binnenkort meer informatie...
Twee nieuwe video's geven meer prijs over Gangs of Sherwood
  • 0
  • 0
Nacon en Appeal Studios delen met plezier twee nieuwe video’s van de coöperatieve action-adventure game Gangs of Sherwood. Sven Panes Robelo, game designer, Raphaël Villegas, concept artist en Andrea Di Stefano, game director van Appeal Studios, delen in deze video’s nieuwe informatie over het gevechtssysteem en de vijanden in de game. Zoals eerder aangekondigd verschijnt Gangs of Sherwood op 19 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam, Epic Games Store).

Al vanaf de conceptfase is het gevechtssysteem bedoeld om spelers het gevoel te geven dat ze legendarische helden besturen in dynamische en intense actie-fases. De game heeft unieke helden met onderscheidende en aanvullende vaardigheden, die spelers ruimte bieden om alleen te werken, of juist de voordelen van samenwerken te benutten. Elk personage vertegenwoordigt een archetype met speciale vaardigheden en aanvallen. Zo gebruikt boogschutter Robin Hood verschillende soorten pijlen voor afstandsaanvallen, terwijl...
Opnieuw pak nieuwe info over Pokémon-franchise
  • 0
  • 0
Het Pokémon Wereldkampioenschap 2023 onder auspiciën van The Pokémon Company International is afgesloten na drie dagen van intense wedstrijden en vriendschappelijke strijd in het Japanse Yokohama. De beste Trainers ter wereld hebben deelgenomen aan het belangrijkste toernooi van het jaar voor Pokémon-videospellen en de Pokémon Trading Card Game (TCG). Dit jaar werd er gestreden in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de Pokémon TCG, Pokémon GO en Pokémon UNITE. Meer dan 10.000 spelers en fans uit de hele wereld waren naar het PACIFICO Yokohama Convention Center gekomen voor het meest prestigieuze Pokémon-evenement ter wereld. De winnaars van elke divisie zijn hier terug te vinden.

Niet alleen streden tijdens dit toernooi de beste Pokémon-spelers om de hoogste eer, maar ook waren er enerverende aankondigingen en presentaties van het...
Nieuwe showcase zal meer over Destiny 2 tonen
  • 0
  • 0
Bungie organiseert op dinsdag 22 augustus de jaarlijkse Destiny 2 Showcase. Tijdens het online evenement worden meer details onthuld over de aankomende uitbreiding genaamd The Final Shape, Season 22, de volgende terugkerende raid en meer. De pre-show begint om 17 uur lokale tijd, gevolgd door de Showcase om 18 uur. Na de Showcase vindt er een live post-show plaats middels een roundtable-gesprek. Hierin gaat het over wat mensen kunnen verwachten in het komende jaar van Destiny. Bungie heeft een speciale trailer met reacties van spelers op het verhaal van Destiny uitgebracht om fans alvast te enthousiasmeren.

Exclusief embleem via Twitch Drops
Bungie heeft Twitch Drops ingeschakeld voor iedereen die op Twitch kijkt. Kijkers kunnen een exclusief embleem krijgen als ze in totaal dertig minuten kijken tussen het begin van de Showcase tot het einde van de post-show.

WIN: early bird ticket voor Retro Games & Collectibles of the Universe
  • 0
  • 1
Dankzij de organisatoren van Retro Games & Collectibles of the Universe mogen we via onze frontpage vijf early bird-tickets voor de beurs te Vosselaar weggeven. Ook op onze socials loopt er een aparte wedstrijd, dus verdubbel je winstkansen door ook op Instagram mee te doen! Op deze beurs, die in de gemeentehal van Vosselaar plaatsvindt, vind je onder andere retrogames, Funko pops, LEGO, Pokémon en meer terug.

Wil je kans maken op een ticket? Surf dan naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet ontvang jij binnenkort een early bird-ticket.

MEEDOEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

rgcotu2023.jpg
THQ Nordic kondigt South Park-game aan
  • 0
  • 2
Er komt een nieuwe South Park-game aan! Nee, het gaat niet om een vervolg op The Stick of Truth of The Fractured But Whole, maar wel om een splinternieuwe game van ontwikkelstudio Question Games en uitgever THQ Nordic. In tegenstelling tot de eerder vermelde games én de televisieserie, zal de nieuwe South Park: Snow Day geen 2D-animaties hebben, want alles gebeurt deze keer in 3D.

Sluit je aan bij Cartman, Stan, Kyle en Kenny, in driedimensionale glorie, om de meest magische dag in het leven van elk jong kind te vieren: een sneeuwdag! Grijp maximaal drie vrienden en vecht je een weg door de besneeuwde straten van South Park op een zoektocht om de wereld te redden en te genieten van een dag zonder school. South Park: Snow Day verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Zeventien jaar na origineel krijgen we nieuwe Titan Quest
  • 1
  • 1
We hebben er even op moeten wachten, maar liefst zeventien jaar eigenlijk, maar het is dan eindelijk zover. Er komt een nieuwe Titan Quest met de weinig originele titel Titan Quest 2. Uitgever THQ Nordic kondigde dit nieuws aan middels een bijpassende aankondigingstrailer. Wanneer we de game mogen verwachten, werd niet aangekondigd.

Spelers worden opnieuw ondergedompeld in het mythologische rijk van het oude Griekenland waarbij ontelbaar veel uitdagingen aangegaan moeten worden. Daar krijgt je heel wat loot voor in de plaats, waarmee je uiteindelijk een aantal krachtige personages kunt creëren. Het uiteindelijke doel is om Nemesis, de Goddess of Retribution zelf, te stoppen terwijl ze kwaadaardigheid in de Threads of Fate zelf weeft. Ben je bereid een godheid uit te dagen en je eigen heroïsche verhaal te etsen?

Review: Stray Gods: The Roleplaying Musical
  • 0
  • 0
Ik doe weinig dingen liever dan naar musicals gaan, dus was de beslissing wie Stray Gods: The Roleplaying Musical zou reviewen al snel beslecht. Ik eigende de game mezelf toe en ging er onmiddellijk mee aan de slag, om me tussen de melodieën door mee te laten voeren met wat Stray Gods me verder te bieden zou hebben. Muziek is alvast aanwezig, maar zijn andere belangrijke elementen dat ook? Je komt het te weten in deze review.
Bordspelreview: Outsmarted
  • 0
  • 0
Wie een quiz in de vorm van een bordspel koopt, weet dat het ding binnen een aantal jaar outdated is. Neem nu bijvoorbeeld de bekendste: Trivial Pursuit. Wie dit tien jaar geleden kocht, speelt nu met vragen die amper nog relevant zijn. Bij het door Tucker's Fun Factory onlangs uitgebrachte Outsmarted is dat niet het geval, want de vragen lees je af van een digitaal apparaat en worden om de zoveel tijd geüpdatet. Dat belooft!
Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthult Reptile, Ashrah en Havik
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games heeft Reptile, Ashrah en Havik aangekondigd als de nieuwe speelbare krijgers in de personagelijst van Mortal Kombat 1, de nieuwste release in de geprezen franchise van het bekroonde NetherRealm Studios.

Alle drie de personages komen uit verschillende werelden en zijn te zien in een nieuwe trailer genaamd The Banished, die tevens een glimp van de gameplay en verhaalelementen bevat. Reptile, oftewel Syzoth, is een reptielachtige slaaf en gedaanteverwisselaar van de rand van de Buitenwereld en kan een krachtig zuur middel op tegenstanders spuwen. Ashrah is een demon uit het Onderrijk die haar kwade ideologie losgelaten heeft en nu met een betoverde kris-dolk vecht om verlossing. Havik is een anarchistische rebel van het onderdrukte rijk Seido, die het regime in zijn wereld wil neerhalen met zijn unieke, lichaamsverscheurende vechtstijl. Ook Sareena is in de video te zien als een nieuwe kameovechter die met een reeks ondersteunende moves hulp kan bieden tijdens een...
Overleef in een wereld vol zand in Atlas Fallen
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en zijn studio Deck13 Interactive lanceren vandaag met veel plezier Atlas Fallen, de action-RPG die je verplaatst naar een epische zandwereld om tegen legendarische wezens te strijden. De game is nu als Standard en Limited edition verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Wij gingen er uiteraard mee al aan de slag en publiceerden een uitgebreide review.

Atlas Fallen komt voort uit de passie die Deck13 heeft voor spannende action-RPG-ervaringen. De game geeft een nieuwe draai aan razendsnelle gevechten in een unieke middeleeuwse fantasy-wereld. Glijd door het zand van een tijdloos land vol oeroude gevaren, mysteriën en resten van het verleden. Jaag op legendarische monsters en versla ze met machtige, van vorm veranderende wapens en vernietigende zandkrachten.

Raak en verzamel de essentie van je vijanden en gebruik die om je eigen speelstijl te ontwikkelen. Vorm een nieuw...
WIN: duotickets voor The Last Voyage of the Demeter
  • 0
  • 0
Halloween is nog niet voor direct, maar ook deze zomer kunnen we griezelen dankzij de release van The Last Voyage of the Demeter. Noteer dus met stip 23 augustus, want vanaf dan speelt de film in de Belgische bioscopen. Dankzij WW Entertainment mogen wij ook twee duotickets weggeven (geldig tot 12/9/2023). Wil je een duoticket winnen? Surf dan naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet kun jij binnenkort gaan griezelen! De wedstrijd loopt tot en met 20 augustus.

MEEDOEN AAN ONZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis:
In The Last Voyage of the Demeter komt de legende van Dracula tot leven. Het bloedstollende verhaal begint wanneer het oude handelsschip, “The Demeter”, zich opmaakt voor de zware overtocht. Aan boord van het schip bevindt zich een geheimzinnige vracht, waarvan de aard onbekend is. De situatie aan boord wordt steeds grimmiger en...
Kijk deze namiddag naar nieuwe Pokémon Presents
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International nodigt fans van over de hele wereld uit om te kijken naar een speciale Pokémon Presents-videopresentatie, die op 8 augustus 2023 om 15:00 uur wordt gestreamd op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Fans kunnen ongeveer een half uur aan Pokémon-nieuws verwachten, evenals een blik op enkele van de nieuwste ontwikkelingen van het merk. Hier is een teaser van de komende presentatie te bekijken.
Necromancy is nu beschikbaar in RuneScape
  • 0
  • 0
RuneScape heeft vandaag de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy uitgebracht. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort. Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen. Verder introduceert Necromancy negen quests en twee dodelijke boss fights.

Spelers betreden de onderwereld van Gielinor, beter bekend als The City of Um, door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills. Necromancy is eenvoudig te leren en zeer de moeite waard om onder de knie te krijgen, zowel voor ervaren spelers als voor terugkerende en nieuwe...
Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd
  • 1
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd. Deze kan later deze week gedownload worden op alle platforms en focust zich op wijzigingen aan de Hourglass-map, evenals verdere wijzigingen die de algehele spelervaring verbeteren.

Kijk hieronder voor een kort overzicht van de verbeteringen die spelers mogen verwachten:
  • Wijzigingen Hourglass - De laatste map rework voor Battlefield 2042 is gearriveerd. Hiermee heeft het team van ontwikkelaars in elke map verbeterde dekking, zichtlijnen, en gevechten mogelijk gemaakt. Zo heeft Hourglass nu een kleiner formaat om de strijd geconcentreerder te houden, meer verdedigingsmogelijkheden door middel van extra dekking langs de primaire routes en nog veel meer.
  • Vault Weapons - SMG's en LMG's ontvangen attachments uit de All-Out Warfare-modus. Hiermee voegen ze zich bij de andere wapentypes om deze behandeling te ontvangen.
  • Squad Management - Via Squad Orders kunnen teamleiders...
Apex Legends: Resurrection onthuld middels 'Kill Code: Part 2'
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het tweede deel van de Apex Legends-miniserie 'Kill Code' uitgebracht. De serie verkent de wereld van Apex Legends op een nieuwe en meeslepende manier. Ook worden veranderingen geïntroduceerd die tot ver na het komende seizoen merkbaar zijn. Spelers komen meer te weten en duiken dieper in het verhaal, te beginnen met het komende seizoen getiteld Apex Legends: Resurrection.

In Kill Code: Part 2 hackt Crypto een fragment van Revenant om enkele verontrustende gedragsveranderingen te onderzoeken. Revenant verliest langzaamaan de controle over zichzelf - maar aan wie?

Het nieuwe deel in de miniserie introduceert Apex Legends: Resurrection, die binnenkort beschikbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de EA-app en Steam. Naast de geheel nieuwe look en dodelijke vaardigheden van Revenant, betreden spelers nieuwe strijdtonelen voor Mixtape en kunnen ze hun vaardigheden bewijzen tijdens...
Terminator maakt Xbox onveilig vanaf oktober
  • 0
  • 0
Reef Entertainment heeft aangekondigd dat Terminator de Xbox-consoles vanaf 27 oktober onveilig zal maken. Terminator: Resistance - Complete Edition stelt Xbox Series X|S-spelers in staat om in de stalen platen te kruipen van de iconische T-800. De bekendmaking wordt vergezeld van onderstaande aankondigingstrailer waarin al wat gameplay wordt getoond.

Deze Complete Edition bevat naast een verbeterde versie van Terminator: Resistance ook Terminator: Resistance Annihilation Line en de Infiltrator Mode. Je beleeft in deze game de gebeurtenissen die leiden tot de laatste beslissende veldslag om het lot van de mensheid. Kun jij de boel in deze first-person shooter redden? Je weet het vanaf 27 oktober op Xbox Series X|S.

Welkom bij je nieuwe Xbox Home
  • 0
  • 1
Vandaag heeft Xbox via een Xbox Wire-post een nieuwe Home experience aangekondigd voor Xbox Series X|S en Xbox One consoles voor een meer gepersonaliseerde, vloeiende Home interface. Het nieuwe Home wordt vanaf vandaag uitgerold naar spelers en zal de komende weken beschikbaar zijn voor alle consolegebruikers.

Het Xbox-team creëerde de nieuwe Home ervaring na feedback en gebruikersgegevens van de community en Xbox Insiders te hebben bekeken, een analyse van branchevoorbeelden te hebben gemaakt en te hebben bestudeerd wat klanten gebruikten op hun Home interface. Het doel was om voor alle Xbox klanten manieren te creëren om nieuwe games te ontdekken, in contact te komen met hun community's en de games die ze al leuk vinden opnieuw te ontdekken.

In één oogopslag zal het nieuw Home de volgende functies implementeren:

  • Biedt eenvoudige navigatie naar jouw bibliotheek, de...
Nieuw vervolg voor iconische quest in Old School RuneScape
  • 0
  • 0
Old School RuneScape, de MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Desert Treasure II – The Fallen Empire gelanceerd. Deze update vervolgt de geliefde Desert Treasure-verhaallijn, waar twee decennia voorbereidend werk aan vooraf ging. Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe Grandmaster-quest, die bestaat uit vier gloednieuwe eindbazen en een scala aan mystieke en krachtige beloningen.

De originele Desert Treasure-quest werd in 2005 gelanceerd. Deze introduceerde een hele generatie spelers aan de Mahjarrat en een unieke verhaallijn rond dit oude, mysterieuze volk. In Desert Treasure II beginnen spelers aan een epische quest die ze door vier nieuwe gebieden leidt. Hierbij nemen ze het op tegen vier angstaanjagende nieuwe eindbazen om toegang te krijgen tot een oude kluis, die gevuld is met roem en rijkdom. Echter, de kans bestaat dat Gielinor voor altijd veranderd wordt door het openen van de kluis.

De vier...
Verdien geld met het spelen van gezelschapsspellen bij Asmodee
  • 0
  • 2
Ben jij een bordspelfanaat? En student? Dan heeft Asmodee België misschien wel de coolste studentenjob ooit voor jou. Een maand lang kan je op hun kantoor in Kortenberg spelletjes komen spelen en er nog geld mee verdienen ook! Vandaag plaatste Asmodee deze vacature op hun site.

Asmodee België is de grootste verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen in ons land en kan je kennen van Ticket to Ride, Pandemic, 7 Wonders, Dobble, Time’s Up, Jungle Speed, Dixit, en nog zo’n 2.100 andere bord- en kaartspellen. Wij kregen al heel wat spellen van hen ter review, dewelke je allemaal achter deze link kunt vinden. Voor augustus en/of september gaat Asmodee op zoek naar een jobstudent marketing die hun spelletjes nog beter kan maken.

Bert De Smet, directeur van Asmodee België: “We hebben een studentenjob voor een jonge creatieve geest die samen met ons...
Terug
Bovenaan