Jeroen Van Rossem

Redacteur
Jeroen Van Rossem

Jeroen Van Rossem

Redacteur
Beleef een nieuw verhaal in The DioField Chronicle met update ver1.20
  • 0
  • 0
Square Enix heeft een gratis update uitgebracht voor de strategy role-playing game The DioField Chronicle. Update ver1.20 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De update breidt de ervaring van spelers uit met een schat aan nieuwe content, waaronder vijf nieuwe missies, twee submissies, gear, skills en meer. The DioField Chronicle bied een diepgaand en strategisch Real-Time Tactical Battle-systeem, waarin spelers en vijanden in realtime bewegen, en het tij van de strijd op elk moment kan keren. De game speelt in een unieke wereld en biedt spelers een grimmig en meeslepend verhaal met elementen uit fantasy, de middeleeuwen en moderne tijd.

In de nieuwe update is een hoofdrol weggelegd voor het personage Waltaquin Redditch, dat werd geïntroduceerd in de main game. In de update kunnen spelers als Waltaquin vijf nieuwe missies en twee nieuw submissies voltooien. In de update krijgen spelers ook toegang tot een nieuw...
Cities: Skylines II aangekondigd
  • 0
  • 3
Paradox Interactive en Colossal Order onthulden vandaag Cities: Skylines II, een vervolg op hun populaire city-simulatie-game. Cities: Skylines II is de meest realistische city-simulatie ooit ontwikkeld en laat spelers elke soort stad bouwen die ze maar kunnen bedenken, waarbij ze de groei ervan kunnen volgen van een simpel dorpje tot een bruisende metropool. Cities: Skylines II biedt zowel nieuwkomers als ervaren stadsbouwers een diepe en meeslepende simulatie met vele factoren, van individuele huishoudens tot de economie en de transportsystemen van de stad. Cities: Skylines II verschijnt later dit jaar voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Cities: Skylines II geeft een moderne draai aan het stadsbouwgenre en laat spelers steden bouwen en beheren die als nooit eerder tot leven komen, met complete transport- en economiesystemen, een schat aan constructie- en aanpassingsopties en geavanceerde modding-mogelijkheden. Cities: Skylines II werd onthuld tijdens de Paradox...
Review: Tales of Symphonia Remastered
  • 0
  • 3
In 2004 bracht Bandai Namco Tales of Symphonia uit voor de Nintendo GameCube. Het was een kritisch en commercieel succes dat de Tales-serie definitief op de kaart zette, maar helaas zagen veel gamers het spel aan hun neus voorbij gaan omdat het destijds een GameCube-exclusive was. Het zou tien jaar duren voordat het spel ook zijn weg zou vinden naar de PlayStation 3 en nog eens twee jaar voor een pc-versie in de vorm van een HD-remaster. Deze remaster is sinds kort ook beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, waardoor zowat iedereen deze klassieker kan ontdekken.
Ontdek de opening cinematic van Loop8: Summer of Gods
  • 0
  • 0
Marvelous Europe heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende JRPG Loop8: Summer of Gods. De trailer toont ons het openingsfilmpje van het spel en geeft spelers een blik op een aantal van de vele personages waarmee ze bevriend kunnen raken, locaties die ze kunnen verkennen en vijanden die ze tijdens hun reis kunnen tegenkomen. De video toont ook de verbluffende kunststijl van het spel, met zijn gedetailleerde, op waterverf geïnspireerde landschappen en op anime geïnspireerde karakterontwerpen tegen een muzikale achtergrond van het originele lied Genfunkei gezongen door NaHo/QiSui, dat de aangrijpende toon zet.

Loop8: Summer of Gods is een coming-of-age avontuur en volgt hoofdpersoon Nini en zijn klasgenoten terwijl ze proberen de Kegai te verslaan, demonische entiteiten die de mensheid op de rand van uitsterven hebben gebracht. Opgegroeid op een mislukt ruimtestation dat bekend staat als Hope, keert Nini terug naar de aarde om zijn zomer door te brengen in...
Mutation Invasion-update nu beschikbaar voor Fallout 76
  • 0
  • 0
In de nieuwste update voor Fallout 76, Mutation Invasion, beginnen de Public Events van de game te muteren. Mutated Events bieden een extra uitdaging en nog betere beloningen. Trommel je team op en bereid je voor op de uitdagingen die je te wachten staan in Mutation Invasion, nu beschikbaar en gratis te downloaden voor alle Fallout 76-spelers. De update luidt ook het begin in van seizoen 12: Rip Daring and the Cryptid Hunt, plus verbeteringen aan Daily Ops en meer!

Mutated Public Events
Mutaties zijn vreemde evolutionaire buffs die je vijanden nog gevaarlijker maken. Aan het begin van ieder uur verschijnt er een Mutated Public Event. Een speciaal pictogram geeft aan dat het Public Event gemuteerd is, en reguliere Public Events verschijnen de rest van het uur. Mutated Public Events bevatten condities als:
  • Active Camouflage: Vijanden zijn onzichtbaar tot ze worden aangevallen
  • Volatile: Vijanden ontploffen als ze doodgaan
  • Reflective Skin: Schade die je...
Atlas Fallen verschijnt op 16 mei
  • 0
  • 2
Focus Entertainment en studio Deck13 maakten vandaag bekend dat Atlas Fallen, de epische fantasy action-RPG waarin je op superkrachtige wijze tegen legendarische wezens strijdt, verschijnt op 16 mei en dit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Zet het in je agenda en bewonder alvast de verbluffende nieuwe screenshots die de ontzagwekkende actie en adembenemende omgevingen van de game in beeld brengen. Binnenkort verschijnt bovendien een spectaculaire gameplay-trailer, dus houd het nieuws in de gaten!

Beleef solo of met een vriend een heroïsche reis door diverse adembenemende omgevingen en glijd snel en soepel door de woeste landschappen van een met zand bedekte wereld. Verken oude ruïnes en ontrafel de geheimen van een gevallen samenleving. Strijd tegen een corrupte god en formidabele beesten met de kracht van je transformerende wapen. Ontgrendel krachtige vaardigheden en mogelijkheden om een unieke moveset op te bouwen en word de kampioen die de mensen van Atlas zal...
Duik vanaf 16 mei in de wereld van Trinitia in Trinity Trigger
  • 0
  • 0
Marvelous Europe heeft aangekondigd dat FuRyu's nieuwste game, de actie-RPG Trinity Trigger, op 16 mei wordt uitgebracht voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4 en PlayStation 5. XSEED Games brengt op 25 april ook de pc-versie uit voor Steam. Het spel wordt gemaakt door een heus all-star team uit de JRPG-wereld, waaronder worldbuilding artist Yuki Nobuteru (Trials of Mana), character designer Raita Kazama (Xenoblade), scenario schrijver Yura Kubota (Octopath Traveler), en componist Hiroki Kikuta (Secret of Mana, Trials of Mana).

Met Trinity Trigger willen ze een volledig nieuw actie-rollenspel op de markt brengen dat de look en feel van iconische RPG's uit de jaren '90 combineert met de nadruk op snelle, aanpasbare gevechten. Spelers nemen de controle over drie jonge helden in een poging het lot te tarten en het continent Trinitia te redden. Ze worden vergezeld door de Triggers, vreemde wezens met de unieke mogelijkheid om te veranderen in acht soorten wapens die...
Sfeervolle actiegame Strayed Lights verschijnt op 25 april
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Embers heeft de eerste gameplaytrailer onthuld voor de aankomende actie-avonturengame Strayed Lights, dat op 25 april uitkomt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De video geeft details over het innovatieve en uitdagende gevechtssysteem van het spel. Door te schakelen tussen een oranje en blauwe staat, kan je vijandelijke aanvallen pareren en, indien goed getimed, de energie van de tegenstander absorberen voor krachtige aanvallen die ongelooflijke schade kunnen aanrichten.

In Strayed Lights belichamen spelers een onevenwichtig wezen van licht en duisternis dat probeert te ontwaken. Als je de combat flow van het spel onder de knie krijgt, ontstaat er een klein lichtje dat de ziel van angstaanjagende tegenstanders, gekweld door hun eigen innerlijke demonen, helpt verzachten. Counter, pareer en sla met precisie om de kunst van het gevecht in Strayed Lights volledig tot zijn recht te laten komen...
De gamereleases van maart 2023
  • 2
  • 5
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special, samengesteld door de redactie, vinden jullie de belangrijkste releases terug die we met plezier kort even toelichten, met natuurlijk een trailer erbij! Zo krijgen jullie namelijk een duidelijk beeld van wat er van deze nieuwe games verwacht kan worden. Onderstaande spellen zouden ook voor jullie wel eens garant kunnen staan voor uren spelplezier, op gelijk welk platform!
Bordspelreview: Caldera Park
  • 0
  • 5
In december reviewde Joeri Savannah Park, een tegellegspel uit 2021 van het befaamde Duitse duo Michael Kiesling en Wolfgang Kramer. Een jaar na de release van Savannah Park, waren Kramer en Kiesling opnieuw van de partij met het vervolg Caldera Park. Na de Afrikaanse savanne, trekken we deze keer naar de wildernis van Noord-Amerika, waar elke speler het beste natuurpark in Yellowstone probeert te creëren voor de verschillende inheemse dieren.
Kerbal Space Program 2 nu beschikbaar in Early Access
  • 0
  • 0
Private Division en Intercept Games kondigen met trots aan dat Kerbal Space Program 2 nu verkrijgbaar is via Early Access voor een introductieprijs van € 49,99 op Steam en in de Epic Games Store, Private Division Store en andere digitale winkels. Kerbal Space Program 2, het vervolg op de originele raketsimulatiegame waarvan wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht, luidt de volgende generatie ruimteavonturen in door spelers hun eigen ruimteprogramma te laten samenstellen met honderden nieuwe en verbeterde onderdelen, een verbeterde introductie-ervaring, gemoderniseerde visuals, levendige en realistische omgevingen met ongekende details, aanpasbare kleurenschema's voor ruimteschepen en meer. Kerbal Space Program 2 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en kan nog jaren worden uitgebreid.

Kerbal Space Program 2 biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor het bouwen van voertuigen. Het vervolg bevat meer dan 350 originele en verbeterde onderdelen, waaronder procedurele...
Launchtrailer en nieuwe demo voor Wo Long: Fallen Dynasty
  • 1
  • 0
Koei Tecmo en Team Ninja lanceerden gisteren de launchtrailer en de laatste demo voor Wo Long: Fallen Dynasty, hun nieuwste soulslike actie-RPG die volgende week vrijdag verschijnt voor pc, PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X|S. Het spel is een spirituele opvolger van Nioh en verplaatst de duistere actie naar het China tijdens de Han-dynastie, zoals geromantiseerd in Romance of the Three Kingdoms.

Deze laatste demo, die speelbaar is tot en met 26 maart, biedt toegang tot twee vroege stages van de game die niet beschikbaar waren in de eerste demo: Chapter 1: Village of Calamity en Chapter 2: Two Chivalrous Heroes. In beide chapters kunnen spelers als anonieme soldaat genieten van spectaculaire, intense gevechten in het betoverende, door demonen geteisterde Three Kingdoms van de latere Han Dynasty. De demo biedt ook een online multiplayer-stand. Spelers die de demo voltooien en de opgeslagen spelgegevens na de release overzetten naar de volledige game, worden...
Review: Wild Hearts
  • 0
  • 6
In 2017 richtte Electronic Arts officieel het label EA Originals op, met als doel onafhankelijke studio's de kans te geven hun kleinere en vaak meer creatieve titels te ontwikkelen met de ondersteuning van een grote uitgever. Hier zijn enkele opvallende titels uit ontstaan zoals It Takes Two, Lost in Random of A Way Out. Onlangs liet de uitgever echter weten dat het label zich niet enkel meer zal focussen op indiegames, maar dat ze via partnerschappen ook AAA-spellen op de markt zullen brengen. De eerste titel die het levenslicht ziet dankzij deze nieuwe aanpak is Wild Hearts, waarvoor EA samenwerkte met Omega Force, de ontwikkelaar die vooral bekend is voor de Dynasty Warriors- en Samurai...
Ontdek de nieuwe gameplaytrailer van DC Justice League: Cosmic Chaos
  • 0
  • 0
Outright Games heeft in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC vandaag een nieuwe gameplay trailer uitgebracht voor DC Justice League: Cosmic Chaos, die de kleine superheldenfans een nog diepere blik geeft op de aankomende super powered, adventure game.

Deze volledig nieuwe open wereld actie-avonturentitel verschijnt op 10 maart 2023 en is ontworpen om leuk te zijn voor Justice League-fans van alle leeftijden. Spelers kunnen alleen spelen in de singleplayer modus of samenwerken en hun vaardigheden combineren in de couch co-op modus voor twee spelers. De nieuwste gameplay trailer laat gloednieuwe omgevingen zien, toont de Super-Villain roster en geeft fans ook een eerste blik op Artefacts of Justice en verzamelbare in-game kostuums.

Octopath Traveler II nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Square Enix lanceerde vandaag Octopath Traveler II, het tweede, opzichzelfstaande deel in de hooggeprezen Octopath Traveler RPG-serie, voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Octopath Traveler II verplaatst spelers naar de gloednieuwe wereld Solistia, waar acht reizigers met unieke verhaallijnen door verraderlijke landen trekken. Spelers moeten alles op alles zetten om de vele strategische, turn-based gevechten te winnen en hun weg te vinden tussen de gevaren en beloftes van een nieuw industrieel tijdperk. Spelers kunnen kennismaken met acht originele personages en genieten van gloednieuwe features en gameplay-elementen. Octopath Traveler II is perfect voor beginners, terwijl fans weer kunnen genieten van alle charme van het origineel, inclusief de iconische HD-2D-beelden, met een mix van retro-2D-personages en prachtige...
Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connection verschijnt later dit jaar
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europe heeft gisteren tijdens Sony's State of Play aangekondigd dat Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connection, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja Storm-serie, in 2023 uitkomt, ter ere van de 20e anime-verjaardag van Naruto. De game komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de gekende animestijl en dynamische gevechten met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connection zal het grootste roster in een Naruto-game bieden, inclusief nieuwe personages als Ashura en Indra Otsutsuki. De verhaalmodus van de game zal geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO bevatten, met de nadruk op de diepe band tussen Naruto en Sasuke. Daarnaast zal er ook een origineel verhaal beschikbaar zijn in de game.

Company of Heroes 3 nu beschikbaar voor pc
  • 0
  • 3
We hebben er net geen tien jaar op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we aan de slag met het nieuwste deel in de Company of Heroes-reeks. Dit derde deel is sinds vandaag beschikbaar voor pc en ook een consoleversie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S is onderweg. Om deze launch te vieren, hebben Relic Entertainment en Sega alvast een nieuwe trailer klaargestoomd. De trailer is wel age-restricted en kan je de video ontdekken via volgende link.

Company of Heroes 3 neemt je opnieuw mee naar het strijdtoneel van de Tweede Wereldoorlog en laat je de Duitse oorlogsmachine te stoppen door tal van iconische slagvelden te herbeleven, waarbij de strategische actie je deze keer meeneemt naar Noord-Afrika en Italië. Gezien tien jaar een lange periode is en je mogelijks de tactische gameplay niet meer in de vingers hebt, of dit mogelijks zelfs je eerste Company of Heroes-spel al zijn, hebben de makers...
Waan je vanaf vandaag chef-kok met Chef Life: A Restaurant Simulator
  • 0
  • 0
Nacon en studio Cyanide lanceren vandaag hun nieuwste simulatie-game in de LIFE-serie, Chef Life: A Restaurant Simulator, dat nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. In de game kunnen spelers een eigen restaurant beheren, waarmee ze uiteindelijk zelfs kunnen worden opgenomen in de Michelin-gids en beroemde prijzen kunnen winnen. Daarvoor moeten ze op het hoogste niveau presteren in de keuken, de beste ingrediënten kiezen en op hun team vertrouwen om hun klanten elke dag weer tevreden te stellen.

Spelers kunnen hun koksmuts opzetten en zich onderdompelen in het leven van een restauranteigenaar met al het realisme waar de LIFE-serie voor staat. De game biedt een management- en simulatie-ervaring waarin alle facetten van het restaurantleven aan bod komen, van het selecteren van ingrediënten tot het kiezen van leveranciers, het managen van het team en de inrichting van de keuken.

Nieuwe video toont de gameplay van Transport Fever 2: Console Edition
  • 0
  • 0
Nacon en Urban Games presenteerden vandaag de eerste gameplayvideo met commentaar voor de game Transport Fever 2: Console Edition. Deze transportsimulatie-game gooide al hoge ogen op pc, en verschijnt op 9 maart 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

De gameplayvideo wordt begeleid door commentaar van Nihat Isik, een ontwikkelaar bij Urban Games, en toont enkele van de mechanics die spelers kunnen gebruiken om hun eigen transport-imperium te bouwen. Als voorbeeld wordt in de video een tropisch eiland in de jaren 70 als basis hiervoor gebruikt.

De ontwikkeling van je transportbedrijf is nauw verbonden aan de groei van de omringende steden. Hoe meer de steden zich uitbreiden en met elkaar verbonden worden, hoe meer gebruikers en goederen je bedrijf moet vervoeren, wat de inkomsten verhoogt. Voor optimale resultaten kun je verschillende transportdiensten aanbieden: bus, spoor, lucht, zee, enz. Dit maakt het makkelijker om nieuwe gebieden binnen...
Werp een blik op de wereld van Redfall
  • 0
  • 0
Microsoft en Bethesda Softworks hebben ons onlangs een beetje verrast met de onaangekondigde release van het uitmuntende Hi-Fi RUSH, maar eigenlijk zou Redfall de eerste grote exclusive van de uitgever zijn voor dit jaar. De nieuwste titel van Arkane Austin, de studio achter Dishonored en Prey, verschijnt op 2 mei voor pc en Xbox Series X|S.

Het speel kreeg gisteren een nieuwe trailer waarin we kennismaken met de open wereld van deze coöperatieve shooter. De wereld van Redfall was vroeger aangenaam, zonnig, zelfs schilderachtig, maar de dingen zijn er tegenwoordig slecht aan toe. Overspoeld door bloeddorstige vampiers die de stad in duisternis dompelden, is Redfall veranderd in een bloedbad. Terwijl de stad in chaos vervalt, hebben de inwoners van Redfall (zij die het overleefd hebben) geen andere keuze dan terug te vechten tegen de vampierbedreiging.

Redfall bevat een prachtige en spookachtige open wereld...
Terug
Bovenaan