Jeroen Van Rossem

Redacteur
Jeroen Van Rossem

Jeroen Van Rossem

Redacteur
Sword Art Online: Last Recollection deelt nieuwe intense trailer
  • 0
  • 0
Pre-orders voor Sword Art Online: Last Recollection zijn nu open en bevatten een bonus die je ontvangt zodra de game beschikbaar is: de Black Swordsman Skins-set, een uniek stuk kledij passend bij dit nieuwe avontuur, die fans zullen herkennen uit de anime. Het spel verschijnt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Samen met dit nieuws onthult een nieuwe trailer meer over de relaties en situaties waarin onze helden terechtkomen. Als Kirito en zijn vrienden zich door de Dark Territory wagen, ontdekken ze dat de inwoners niet zo vijandig zijn als ze eerst dachten en nieuwe allianties zullen hen helpen om alle obstakels te overwinnen. Een nieuw gevormde vertrouwensband wordt echter op de proef gesteld, te midden van woedende gevechten en nijpende omstandigheden staat er veel op het spel in de Underworld.

Neem deel aan de closed beta van RoboCop: Rogue City
  • 0
  • 2
Oproep aan alle burgers die de wet hoog in het vaandel hebben staan: Omni Consumer Products (OCP) nodigt je uit om deel te nemen aan een speciaal programma voor het RoboCop: Rogue City-project tijdens een closed beta die loopt van 3 tot 9 juli op Steam. Hoewel alleen de meest rechtschapen burgers voor dit elite-programma worden geselecteerd, raden we je toch aan om je aan te melden via het registratieformulier.

Je plichtsbesef blijft niet zonder beloning, want burgers die deelnemen aan de closed beta ontvangen een promocode voor 30% korting op een selectie van producten op nacongaming.com, naast een pc-code voor het digitale artboek dat...
SpongeBob SquarePants Special Pack is nu verkrijgbaar voor PowerWash Simulator
  • 0
  • 0
Square Enix en FuturLab, onder licentie van Paramount Consumer Products, hebben het SpongeBob SquarePants Special Pack voor PowerWash Simulator uitgebracht. Het SpongeBob SquarePants Special Pack is een eerbetoon aan de maffe uitstraling en sfeer van de tekenfilmserie. In deze uitbreiding van de heerlijk ontspannende schoonmaaksimulator moeten spelers het slijm en slijk van de iconische onderzee-stad Bikini Bottom spuiten.

Deze onderwater-uitbreiding omvat een nieuwe mini-campagne, zes nieuwe maps, een aangepast speler-personage, 10 nieuwe achievements en meer. Gewapend met een speciale power washer, kunnen spelers de volgende doelwitten verkennen en reinigen:

● Conch Street
● De Bikini Bottom Bus
● De Krusty Krab
● De Patty Wagon
● De Invisible Boatmobile
● De Mermalair

Het SpongeBob SquarePants Special Pack is voor € 7,50 te koop op Steam, Windows, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4...
Scorn verschijnt deze herfst voor PlayStation 5
  • 0
  • 1
PlayStation-eigenaars krijgen binnenkort de kans om een waar nachtmerrie te beleven, want het groteske en macabere Scorn komt later dit jaar uit op PlayStation 5. Uitgever Kepler Interactive en ontwikkelaar Ebb Software hebben ook onthuld dat de sfeervolle first-person horror adventure game meer dan twee miljoen spelers heeft vergaard sinds de lancering op Xbox en PC vorig jaar. Op PlayStation zullen spelers zich kunnen verheugen op het oplossen van de groteske puzzels in 4K/60fps met behulp van de haptische en DualSense-functies van PlayStation, die de onderdompeling in de verontrustende en onvergetelijke wereld van Scorn verder zullen bevorderen.

Scorn speelt zich af in een desolate wereld die door de vorige bewoners is verlaten en aan monsterlijke wezens is overgelaten. Het laat spelers navigeren door een onderling verbonden biolabyrint. De enige manier om te ontsnappen is door de regels van deze nachtmerrieachtige plek te leren kennen en de wrede machines die er zijn...
Techreview: JBL Clip 4 Eco
  • 0
  • 0
De zomervakantie staat voor de deur, de festivals zijn herbegonnen en het kwik loopt weer op. De tijd is dus opnieuw aangebroken om tot de late uurtjes buiten te vertoeven en liefst met een streepje muziek natuurlijk. Hiervoor heb je keuze uit heel wat draadloze speakers en een van deze keuzes is de JBL Clip 4 Eco. Deze speaker is het nieuwste model in JBL's Clip-reeks, waarbij de voornaamste features de geïntegreerde karabijnhaak en het IP67-certificaat zijn.
Nieuwe uitbreiding voor Heartstone verschijnt in augustus
  • 0
  • 0
Bereid je voor, stervelingen! De goden van het Warcraft-universum zijn aangekomen op de planeet Azeroth. Vanuit hun stad Ulduar gebruiken de titans hun enorme smederijen om de rassen te creëren die de wereld zullen bevolken, terwijl ze hen klaarstomen voor succes! Deze uitbreiding zit boordevol geavanceerde titan-technologieën, met 145 gloednieuwe kaarten - waaronder 10 Legendarische Titan minions - een nieuw Keyword: Forge, een terugkerend Keyword: Magnetic en een gloednieuwe twist op de Classic mode.

Beheer de kracht van de Titans
  • De Titans-uitbreiding bestaat uit 145 nieuwe verzamelkaarten en verschijnt in augustus!
  • De Titans Pre-Purchase Mega Bundel bevat 80 packs, 5 Golden packs, 1 willekeurige Signature Legendary, 1 willekeurige Golden Legendary, de Death Knight Inge Hero Skin en cardback, en een Diamond Zilliax Legendary-kaart. De standaardbundel bevat 60 packs, 2 niet-gouden willekeurige Legendary-kaarten en de Inge cardback.
  • Bij het inloggen vanaf...
Review: AEW: Fight Forever
  • 0
  • 1
Na lang uitstel heeft All Elite Wrestling eindelijk haar eigen videogame. Pro wrestling fans beschikken natuurlijk al over de jaarlijkse WWE 2K-games en ook New Japan Pro Wrestling kreeg in 2017 sinds lang nog eens een eigen game met het nieuwste deel in de Fire Pro Wrestling-serie. Met AEW Elite General Manager was er wel al een mobile game beschikbaar van deze relatief jonge worstelpromotie, maar dat was natuurlijk niet waar de echte fans op zaten te wachten. Zij wouden met in de huid kruipen van Kenny Omega, John Moxley, CM Punk, Sting en alle andere AEW-sterren en spannende gevechten beleven, en vanaf 29 juli hoeven zij hier niet langer van te dromen.
Preview: Nobunaga's Ambition: Awakening
  • 0
  • 1
De Japanse uitgever Koei Tecmo is vooral bekend voor haar actiespellen zoals Dynasty Warriors en Samurai Warriors, alsook de vele spin-offs die gebaseerd zijn op dit systeem. Maar naast de honderd versus één-actie van deze reeksen, heeft de uitgever ook twee strategische series die zich afspelen tijdens diezelfde tijdsperiodes. Romance of The Three Kingdoms laat je op strategische wijze China veroveren in het tijdperk van de Drie Koninkrijken, terwijl Nobunaga's Ambition je hetzelfde laat doen maar dan wel in het Japan van de Sengoku-periode. De eerste Nobunaga's Ambition dateert intussen alweer van 1983, maar westerse localisaties waren eerder beperkt en het is pas in 2015 dat de reeks enigszins beschikbaar werd bij ons met de release van Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence.
Farming Simulator 22: Premium Edition en uitbreiding aangekondigd
  • 0
  • 2
Premium-content onderweg naar boeren: Met de komende Premium Edition van Farming Simulator 22 biedt uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software virtuele boeren meer variatie en mogelijkheden dan ooit. De Premium Edition omvat het wereldwijd bekroonde Farming Simulator 22, zes kaarten, zeven officiële contentpakketten en twee uitbreidingen, zodat zowel nieuwe als terugkerende boeren kunnen genieten van eindeloos veel activiteiten, ook met en tegen andere spelers. Deze versie verschijnt op 14 november voor pc en consoles – zowel fysiek als digitaal.

Expansion met nieuwe gewassen, map en machines
De Premium Expansion maakt deel uit van de Premium Edition en is ook apart verkrijgbaar. Deze uitbreiding introduceert een nieuwe map: Zielonka – een omgeving in Centraal-Europa die perfect is om groenten te verbouwen, temeer omdat wortelen, pastinaak en rode bieten nu zijn toegevoegd aan de lijst van in totaal 20 gewassen, naast nieuwe fabrieken en productieketens.

Daarnaast wordt de...
Trailer van Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged belicht nieuwe features
  • 0
  • 0
Mattel en Milestone hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged, dat op 19 oktober verschijnt voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam, Epic Games Store en Nintendo Switch. Met nieuwe mechanics, omgevingen, soorten voertuigen en categorieën, biedt de game even verfrissende als spannende mogelijkheden voor alle Hot Wheels-racers.

Om te beginnen heb je in Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged méér nodig dan een snelle wagen om te zegevieren. De game geeft namelijk een nieuwe draai aan de gameplay met de introductie van twee nieuwe moves die de races spannender dan ooit maken. Met de kracht van boost kunnen spelers op elk moment een sprong of dubbele sprong uitvoeren. Deze nieuwe actie is ideaal om vijanden in te halen of obstakels te ontwijken. Daarnaast kunnen spelers deze nieuwe moves gebruiken om stukken af te snijden of nieuwe delen van de baan te bereiken. Een andere nieuwe mechanic is de zijwaartse dash, waarmee snel opzij kunnen...
Review: Final Fantasy XVI
  • 2
  • 12
Eindelijk is hij er! Zeven jaar na de release van Final Fantasy XV worden we getrakteerd op een nieuwe titel in deze iconische rollenspelserie. Intussen hebben we ons wel kunnen uitleven in de online wereld van Fantasy Fantasy XIV of de talloze spin-offs, remasters en remakes kunnen spelen. Maar voor zij die zoals mij aan het wachtten waren op een volwaardig nieuw deel in de hoofdserie, was het een lange zit. Sinds de officiële reveal van het spel tijdens de PlayStation Showcase in 2020 is de anticipatie enkel toegenomen en deze week kunnen we ontdekken of het spel de enorme verwachtingen weet in te lossen.
Fate/Samurai Remnant verschijnt op 29 september
  • 0
  • 0
Koei Tecmo Europe en ontwikkelaar Omega Force, in samenwerking met Type-Moon en Aniplex, kondigden gisteren Fate/Samurai Remnant aan, het nieuwste hoofdstuk in de wereldwijd geliefde Fate-serie van anime en videogames. Deze even stijlvolle als spectaculaire actie-RPG is nu in ontwikkeling voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam, en verschijnt op 29 september 2023 in Europa.

In de hele Fate-franchise strijden paren van masters en heldhaftige geesten – ook wel bekend als servants – zich een weg door de geschiedenis. Het duo dat als laatste overblijft in deze Holy Grail Wars ontvangt een oude kunstschat die wensen in vervulling doet gaan. In Fate/Samurai Remnant wordt de epische Holy Grail War vervolgd in het vierde jaar van het Keian-tijdperk in Edoperiode Japan. Het is dan enkele decennia geleden dat een turbulent, bloederig tijdperk eindigde. Terwijl de mensen eindelijk genieten van rust en vrede, vindt in de schaduwen het “Waxing Moon Ritual” plaats en...
Marvelous kondigt actie-RPG Silent Hope aan
  • 0
  • 0
Marvelous en XSEED Games kondigden gisteren Silent Hope aan, een nieuwe actie-RPG die op 3 oktober uitkomt voor Nintendo Switch en pc via Steam.

Welke hoop is er voor de mensheid in een wereld zonder woorden? Silent Hope speelt zich af in een ooit vreedzaam land, tot zwijgen gebracht door de voormalige koning die de spraak van de mensen stal voordat hij ontsnapte in de eindeloze afgrond die bekend staat als de Abyss. Na deze gebeurtenissen rouwde de prinses om de daden van haar vader en huilde tot ze werd bedolven door haar eigen gekristalliseerde tranen. Nu, jaren nadat deze gebeurtenissen uit het geheugen zijn verdwenen, voelen zeven helden zich tot de prinses aangetrokken. Om haar uit haar gevangenis te bevrijden, moeten ze de diepten van de Abyss trotseren om de lang verloren koning te vinden en de koninklijke familie te herenigen.

Silent Hope grijpt terug naar de gloriedagen van isometrische , maar geeft ze een moderne benadering. Spelers kruipen in de huid van zeven...
Harry Potter: Magic Awakened verschijnt op 27 juni
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games en NetEase, Inc. hebben aangekondigd dat Harry Potter: Magic Awakened op 27 juni 2023 wereldwijd wordt uitgebracht en dat er een nieuwe gameplaytrailer is onthuld waarin de spannende avonturen worden getoond die spelers zullen beleven in een gloednieuw verhaal tien jaar na de Slag om Zweinstein. Deze langverwachte, gratis te spelen RPG (collectible card role-playing game) zal beschikbaar zijn voor iOS- en Android-apparaten. Spelers kunnen zich nu alvast preregistreren om exclusieve beloningen te ontvangen zodra de titel uitkomt.

Mede ontwikkeld en uitgegeven door Warner Bros. Games en NetEase Games, is Harry Potter: Magic Awakened de nieuwste titel die wereldwijd wordt gelanceerd onder Portkey Games, het label dat zich richt op het creëren van nieuwe mobiele en videogame-ervaringen geïnspireerd door de Tovenaarswereld die de speler in het...
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince verschijnt wereldwijd op 1 december
  • 0
  • 0
Square Enix maakt bekend dat Dragon Quest Monsters: The Dark Prince op 1 december 2023 wereldwijd zal verschijnen voor de Nintendo Switch. Dragon Quest Monsters: The Dark Prince laat spelers verschillende soorten monsters rekruteren en commanderen om een episch nieuw avontuur te beleven.

Het hoofdpersonage in Dragon Quest Monsters: The Dark Prince is Psaro, de demon prince, die vanwege een vloek geen schade aan monsters kan toebrengen. Daarom is hij gedoemd tot de rol van een Monster Wrangler, en vangt hij monsters om die voor hem te laten strijden. Het avontuur voert spelers door de fantastische wereld van Nadiria, waar de seizoenen regelmatig verlopen van lente naar zomer, winter en herfst. Hierdoor veranderen niet alleen de landschappen, maar worden ook nieuwe gebieden toegankelijk en kunnen spelers monsters tegenkomen die alleen tijdens een bepaald seizoen verschijnen.

Een van de krachtigste tools in het arsenaal van de speler is het vernieuwde synthese-systeem dat spelers...
Square Enix onthult Star Ocean The Second Story R
  • 1
  • 0
Square Enix Ltd. maakte vandaag bekend dat het hooggeprezen tweede deel in de Star Ocean-serie, Star Ocean The Second Story, zal terugkeren als Star Ocean The Second Story R. Het tweede deel in deze geliefde serie verscheen oorspronkelijk in 1998 in Japan en keert op 2 november 2023 terug als 2.5D-remake met de naam Star Ocean The Second Story R. Deze RPG zal verschijnen voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en PlayStation 4, en digitaal via Steam voor pc, en is nu al te pre-orderen.

In de vandaag verschenen trailer biedt Square Enix fans een eerste blik op Star Ocean The Second Story R. De trailer toont de wonderschone nieuwe vormgeving van de game, naast actierijke gameplay, spannende gevechten en gloednieuwe illustraties van Yukihiro Kajimoto, een oudgediende van de serie. Star Ocean The Second Story R wordt uitgebracht met Japanse en Engelse tekst, met voice-overs die zijn ingesproken door leden van de originele cast.

Star Ocean The Second Story R is opnieuw tot leven gewekt in...
The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar op consoles
  • 0
  • 0
Het nieuwste hoofdstuk in de saga van The Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Necrom, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles. Dit nieuwe chapter bevat meer dan 30 uur aan nieuwe content en introduceert twee nieuwe zones om te verkennen, een gloednieuwe class om te beheersen, de Arcanist, en een sinister complot om te onthullen dat de realiteit zelf bedreigt.

Telvanni schiereiland en Apocrypha
Het Telvanni schiereiland is de thuisbasis van de slinkse magiërs van het Huis Telvanni en de stad Necrom. De torenhoge paddenstoelwouden van Telvanni schiereiland zullen je misschien bekend voorkomen als je al eens in andere delen van Morrowind bent geweest. Deze nieuwe zone bevat unieke gebeurtenissen die spelers kunnen ontdekken, waaronder nieuwe zijmissies, world bosses, delves, public dungeons en meer.

Necrom stelt spelers ook in staat om Hermaeus Mora's eigen rijk Apocrypha te verkennen. Dit mysterieuze deel van...
Fallout 76 Once in a Blue Moon-update is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Vanaf vandaag is de nieuwste update van Fallout 76, Once in a Blue Moon, gratis beschikbaar op alle platforms. Deze update bevat twee nieuwe Public Events, Safe and Sound en Beasts of Burden en verwelkomt twee nieuwe cryptids, de Blue Devil en de Ogua. Spelers die Fallout 76 al in hun bezit hebben, kunnen de Once in a Blue Moon-update vandaag downloaden op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4/5 en PC.

Safe and Sound
De Middle Mountain Cabins zijn gerenoveerd tot de nieuwste en beste Brahmin-pitstop, maar het lijkt erop dat ze vaak worden bezocht door ongewenste gasten. Spelers hebben de taak om deze beestjes weg te houden en tegelijkertijd het Repeller-luidsprekersysteem te repareren, zodat ze de wezens kunnen afstoten en hun brahmaan veilig en gezond kunnen houden.

Beasts of Burden
Luca Costa heeft hulp nodig nadat een groep lokale sekteleden zijn Brahmin en een lading geïmproviseerde explosieven heeft gestolen. Spelers moeten hem helpen het...
Wat speel jij via Game Pass en PlayStation Plus de komende weken?
  • 2
  • 0
Het is de derde week van de maand en dat betekent dat er weer heel wat nieuws te ontdekken valt via Game Pass en PlayStation Plus. De aftrap werd gegeven met de maandelijkse update van de PlayStation Plus-catalogus voor Premium- en Extra-leden. Zij kunnen vanaf vandaag aan de slag met onder meer Far Cry 6, Soulstice, Inscryption en Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Meer info kan je lezen op de PlayStation-blog.

Ook voor Xbox en pc-eigenaars is er goed nieuws, want zij kunnen vanaf donderdag de nieuwste Need for Speed downloaden, maar ook day one-release The Bookwalker, Bramble: The Mountain...
PLAION en Ubisoft sluiten distributiedeal
  • 0
  • 0
Zoals je allicht hebt opgevangen, sloot Ubisoft haar Benelux-kantoren op 1 april. Intussen heeft het Oostenrijkse mediabedrijf PLAION met trots aangekondigd dat er een nieuwe distributiedeal is getekend met Ubisoft. De samenwerking betekent de eerste keer dat PLAION en Ubisoft samenwerken en de deal zal zich richten op de Scandinavische en Benelux regio’s. Als onderdeel van de samenwerking zal PLAION volledig verantwoordelijk zijn voor distributie en trade marketing activiteiten van Ubisoft in deze twee regio's (PR en marketing blijft in handen van Ubisoft).

“We zijn erg blij dat Ubisoft ons in vertrouwen heeft genomen als partner om onze distributiediensten te leveren voor hun indrukwekkende line-up games, waarvan er onlangs veel getoond werden in Ubisoft Forward. Deze samenwerking is alweer een voorbeeld van de langdurige toewijding van PLAION aan fysieke distributie en onze vastberadenheid om consumenten de keuze te geven hoe en waar ze hun entertainmentproducten...
Terug
Bovenaan