Jeroen Van Rossem

Redacteur
Jeroen Van Rossem

Jeroen Van Rossem

Redacteur
Nieuwe cinematische trailer voor Middeleeuwse brawler Warhaven
  • 0
  • 0
Nexon Korea presenteerde gisteren tijdens het Summer Game Fest een fascinerende nieuwe trailer voor hun langverwachte Middeleeuwse fantasy brawler Warhaven. Deze opwindende teaser trailer biedt een blik in de adembenemende wereld van Herarth en de brute gevechtsgameplay die spelers te wachten staat als de game dit najaar op Steam Early Access verschijnt.

Op de sfeervolle klanken van Tribal Blood's Keep on Fighting, mengt de trailer naadloos filmbeelden met in-game beelden en laat een divers aantal speelbare personages zien, waaronder soldaten en Immortals. Elk personage heeft een unieke reeks vaardigheden die beschikbaar zullen zijn tijdens de Early Access-lancering van de game later dit jaar. De trailer biedt ook een voorproefje van het nieuwste personage, Hush, dat niet beschikbaar was tijdens de wereldwijde bètatest van Warhaven in oktober, en belooft een spannende laag strategie aan de game toe te voegen.

Warhaven is een spannende big-team PvP-vechtgame die spelers...
Final Fantasy VII Rebirth verschijnt begin 2024 voor PS5
  • 0
  • 0
Als onderdeel van het Summer Game Fest-event van donderdagavond onthulde Square Enix een nieuwe gameplay trailer voor Final Fantasy VII Rebirth, het langverwachte nieuwe verhaal in de veelgeprezen driedelige Final Fantasy VII-remake. De trailer laat de mysterieuze verhaalelementen, spannende gevechten en uitgestrekte wereld zien die spelers begin 2024 kunnen beleven.

Final Fantasy VII Rebirth is het tweede deel in dit project, waarin het verhaal van de iconische fantasy-game die het RPG-genre opnieuw definieerde in drie afzonderlijke games opnieuw wordt verteld. Final Fantasy VII Rebirth gaat verder met de iconische helden Cloud, Barret, Tifa, Aerith en Red XIII nadat ze zijn ontsnapt uit de dystopische stad Midgar en ziet ze een reis beginnen op jacht naar Sephiroth, de wraakzuchtige zwaardvechter uit het verleden van Cloud van wie werd gedacht dat hij dood was. In dit zelfstandige avontuur verkennen spelers een uitgestrekte wereld die tot leven komt met een nieuw niveau van...
Nimbus Infinity lanceert op 22 juni voor pc
  • 0
  • 0
Het zijn mooie tijden voor liefhebbers van mecha games, want we kunnen binnenkort niet enkel aan de slag met een nieuwe Armored Core, maar ook Nimbus Infinity, het vervolg op de indiehit Project Nimbus, verlaat later deze maand early access en verschijnt officieel op 22 juni voor pc. Nimbus Infinityis een snelle mech-actiegame die zich afspeelt in de toekomst van een door oorlog verscheurde aarde die net is begonnen te herstellen. Rust mechanische Battle Frames uit met wapens om je gevechtsstijl aan te passen en zweef door uitgestrekte slagvelden in de open lucht terwijl je het verhaal van een nieuwe generatie ontdekt

Belangrijkste kenmerken:

Snelle Mech-gevechten
Een verscheidenheid aan nieuwe vijandtypes en eindbazen die vechtvaardigheid en snelle beslissingen vereisen.
Kies je gevechtshouding en het beste wapen voor de klus... raketten, geweren of mêlee, niets doet ertoe als de toppiloot (jij!) onder druk bezwijkt.

Een epische ruimtesaga
Speel als...
Gangs of Sherwood verschijnt op 19 oktober
  • 0
  • 0
Nacon en Appeal Studios maakten vandaag bekend dat de co-op action-adventure game Gangs of Sherwood op 19 oktober verschijnt voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Dit werd aangekondigd met een nieuwe gameplay-video die de intensiteit toont van de spectaculaire gevechten, die spelers zowel solo als samenwerkend met twee tot vier spelers kunnen beleven.

De nieuwe video toont twee speelbare personages in Gangs of Sherwood: Robin Hood en Friar Tuck. De legendarische boogschutter Robin Hood is doeltreffend in gevechten op afstand, waarbij hij groepen pijlen schiet die in de lucht blijven hangen voordat ze vijanden raken. Friar Tuck is een sterke fysieke verschijning die met zijn zware strijdknots vijanden van dichtbij grote schade kan toebrengen, terwijl hij zichzelf met een energieschild beschermt. De nieuwe gameplay-video toont enkele van de eerste levels, waarin onze helden door de straten van Locksley worden nagezeten door het leger van de Sheriff van Nottingham en in gevecht...
Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023 zijn nu verkrijgbaar
  • 0
  • 1
Nacon en Cyanide Studio lanceren vandaag met veel plezier hun jaarlijks verschijnende duo wielrensimulatiegames. Tour de France 2023 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, en Pro Cycling Manager 2023 is nu verkrijgbaar voor pc (Steam).

Tour de France 2023 levert alle spanning en sensatie van de grote tour

Met nog enkele weken te gaan voordat de 110e Tour de France begint, verschijnt nu Tour de France 2023, de officiële game van dit evenement! De game levert uiteraard de officiële route van dit jaar, en biedt naast de “Race of the Moment” nu ook de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om te stijgen in de wereldwijde klassementen. De statistieken zijn uitgebreid met waardes voor Agility en “Medium Mountain”, wat leidt tot onvoorziene ontwikkelingen die spelers aanmoedigen nieuwe strategieën te gebruiken. Tenslotte zijn de botsingsimulaties, trajectvinding en intelligentie van...
MotoGP 23 vanaf vandaag beschikbaar
  • 0
  • 0
Milestone en Dorna Sports S.L. maken bekend dat MotoGP 23 nu verkrijgbaar is. Dit nieuwste deel in de iconische franchise bevat alle officiële coureurs, circuits en indelingen van de klasses MotoGP, Moto2, Moto3 en MotoE. Virtuele coureurs kunnen vanaf vandaag hun race-avontuur beginnen op PlayStation 5, PlayStation ,4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Om dit te vieren werd er een nieuwe trailer online geplaatst die ons warm moet maken voor het racegeweld met deze tweewielers. Je kan de trailer alvast hieronder ontdekken!

Capcom organiseert Showcase op 12 juni
  • 1
  • 0
Helaas geen E3 dit jaar en dus zetten heel wat vooraanstaande publishers hun eigen online event op poten, vaak in de vorm van een livestream. Ook Capcom organiseert dit jaar opnieuw een Showcase en deze zal doorgaan in de nacht van 12 op 13 juni, om middernacht onze tijd.

De Showcase dit jaar, die ongeveer 36 minuten zal duren, belooft bovendien speciaal te worden want de Japanse uitgever viert haar veertigste verjaardag. Hopelijk heeft Caopcom enkele leuke verrassingen voor ons in petto, naast het recent aangekondigde Dragon's Dogma 2. Persoonlijk hoop ik vooral op wat meer info rond het enigmatische Pragmata, dat werd onthuld tijdens de PlayStation 5 Showcase in 2020.

Je zal de Showcase live kunnen volgen via YouTube, Twitch en Tiktok.

Capcom-Showcase-2023.jpg
Pikmin 4 krijgt Rise to the Occasion-trailer
  • 0
  • 1
Het vierde deel in de geliefde Pikmin-serie kreeg gisteren een nieuwe trailer die de naam Rise to the Occasion draagt. Welke gelegenheid is dit vraag je je waarschijnlijk af? Wel, kapitein Olimar en het Rescue Corps zijn neergestort op een mysterieuze planeet en alleen jij kan hen redden!

De trailer vormt niet enkel een korte proloog op het spel, maar gunt ons ook een eerste blik op de editor voor het aanmaken van je personage. Pikmin 4 verschijn op 21 juli voor Nintendo Switch.

Diablo IV zet nieuw record als snelst verkopende game aller tijden van Blizzard Entertainment
  • 0
  • 0
Diablo IV, het langverwachte nieuwe deel van de iconische Diablo-serie is eindelijk live voor iedereen en het is nu al de snelst verkopende game aller tijden van Blizzard Entertainment, met het hoogst genoteerde aantal sales van pre-launch units ooit op zowel console als pc. In de vier dagen sinds de vroege toegang begon op 1 juni, is Diablo IV meer dan 93 miljoen uur gespeeld, wat gelijkstaat aan meer dan 10.000 jaar - het equivalent van 24 uur per dag spelen sinds het begin van de menselijke beschaving.

"Dit is een moment waar het Diablo IV-team jarenlang naartoe heeft gewerkt", zei Rod Fergusson, algemeen directeur van Diablo. "We zijn buitengewoon trots om spelers het rijkste verhaal ooit in een Diablo-game te kunnen bieden. Spelers hebben verschillende keuzes, waaronder het personaliseren van hun personages, het uitrusten van persoonlijke vaardigheden om angstaanjagende demonen te bevechten, of het verzamelen van Legendary loot om je speelstijl te ondersteunen en...
Review: Loop8: Summer of Gods
  • 0
  • 1
Films zoals Groundhog Day, Edge of Tomorrow en Happy Death Day toonden ons al aan hoe vermakelijk tijdlussen kunnen zijn, maar of dit zou kunnen werken in een computerspel is natuurlijk een andere vraag. Gelukkig toonden Returnal, The Forgotten City en Deathloop dat deze aanpak ook in dit medium kan werken. Al is het niet altijd een formule tot succes, kijk maar naar 12 Minutes bijvoorbeeld. Met Loop8: Summer of Gods proberen de Japanse ontwikkelaar SIEG Games en uitgever Marvelous ons een Persona-achtige JRPG voor te schotelen met een tijdlus. Als fan van het genre, was ik alvast benieuwd naar het resultaat.
The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar op pc
  • 0
  • 0
Vandaag hebben ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks het nieuwste hoofdstuk in de saga van The Elder Scrolls Online gelanceerd, The Elder Scrolls Online: Necrom. Dit nieuwe chapter bevat meer dan 30 uur aan nieuwe content en introduceert twee nieuwe gebieden om te verkennen, een gloednieuwe class genaamd de Arcanist om onder de knie te krijgen, en een sinistere samenzwering die de realiteit zelf bedreigt. Het Necrom-hoofdstuk is nu beschikbaar op pc/Mac, en vanaf 20 juni 2023 voor Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Necrom gaat verder met het verhaal dat begon met de DLC Scribes of Fate; spelers hoeven echter niet de vorige DLC te hebben voltooid om alles te ervaren wat dit chapter te bieden heeft.

Het Telvanni-gebied en Apocrypha

Als thuisbasis van de bedrieglijke tovenaars van House Telvanni en de stad Necrom, kunnen de torenhoge paddenstoelenbossen van Telvanni bekend aanvoelen voor degenen die zich eerder...
Bandai Namco en Outright Games kondigen PAW Patrol World aan
  • 0
  • 1
Outright Games, de uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, onthult in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master met trots PAW Patrol World, de grootste PAW Patrol-game ooit gemaakt. Dit is de eerste videogame in de franchise waarmee spelers vrijelijk de wereld van de nummer 1 tv-show voor kleuters kunnen verkennen. PAW Patrol World verschijnt 29 september 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

PAW Patrol World brengt een authentieke ervaring voor fans van alle leeftijden, een open wereld avonturengame die de omgevingen en personages van de fenomenaal populaire TV-show getrouw nabootst. Gezinnen kunnen samen spelen terwijl ze de straten van Adventure Bay, de torens van Barkingburg, Jake's Mountain en de wilde Jungle verkennen. PAW Patrol World wordt het grootste avontuur van de pups tot nu toe.

Het verhaal volgt burgemeester Humdinger en de plannen van zijn Kitten Catastrophe Crew om de...
We Love Katamari Reroll + Royal Reverie nu beschikbaar voor alle platformen
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europe bracht gisteren Katamari Reroll + Royal Reverie uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. We Love Katamari werd oorspronkelijk uitgebracht in 2005 en is nu terug in een geremasterde versie! Spelers kunnen blijven spelen met nieuwe elementen en verbeterde visuals, met behoud van de iconische gameplay van het besturen van The Prince of All Cosmos die zijn Katamari over de wereld duwt en een gigantische bal van alles en nog wat maakt om de sterren te bereiken.

De King of All Cosmos ontdekt dat sinds hij in Katamari Damacy de sterren aan de hemel heeft nagemaakt, hij nu duizenden bewonderaars op Aarde heeft! Om de wensen van zijn geliefde fans te vervullen, stuurt de Koning zijn zoon de Prins om opnieuw een Katamari te maken.

De game heeft zijn offline multiplayermodus behouden, waarin twee vrienden samen de grootste Katamari kunnen rollen of elkaar kunnen uitdagen. Tot slot voegt Katamari Reroll + Royal Reverie vijf...
Review: Puzzle Bobble Everybubble!
  • 0
  • 0
Puzzle Bobble, ook wel gekend als Bust-a-Move, zorgt al bijna dertig jaar voor heel wat bubbelig puzzelplezier en de succesvolle formule heeft voor tal van bubble shooter-klonen gezorgd. Al is er maar één echte Puzzle Bobble natuurlijk! Terwijl het vorige deel Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey nog een 3D-twist gaf aan de formule, gaat Taito met Puzzle Bobble Everybubble! opnieuw meer naar de roots van de serie. De tijd is opnieuw aangebroken om in een tweedimensionaal veld gekleurde bubbels uit de lucht te schieten.
Bulletstorm krijgt later dit jaar een VR-editie
  • 0
  • 1
People Can Fly en Incuvo hebben vandaag onthuld dat de klassieke shooter Bulletstorm uit 2011 later dit jaar een VR-versie krijgt voor pc en PS VR2. Bulletstorm VR biedt een geheel nieuwe manier om het Bulletstorm-universum te beleven. Bulletstorm VR zet spelers in de schoenen van voormalig Dead Echo Squad Leader Grayson Hunt, terwijl hij zich een weg vecht door de verlaten vakantieplaneet Stygia in glorieuze VR! Ga op een komische, ultragewelddadige reis terwijl Grayson en zijn bemanning proberen te overleven en wraak nemen op de corrupte generaal Sarrano.

Gebruik alles van je Flailgun tot Bulletstorms iconische Energy Leash om creatieve slachtpartijen aan te richten op je vijanden. Wissel moeiteloos tussen mêlee- en afstandsgevechten en voer een reeks unieke Skillshots uit op je tegenstanders om extra ervaring te verdienen en je vaardigheden te verbeteren. Deze variëren van het schoppen van een vijand in een cactus tot het spietsen op betonijzer en het schieten in het kruis. In...
Sword Art Online: Last Recollection krijgt eerste gameplaytrailer
  • 0
  • 0
Vandaag deelde Bandai Namco een eerste blik op meer diepgaande gameplay van Sword Art Online: Last Recollection. Van het aanpassen van personages tot verkenning, de inventaris en vaardigheden; ontdek hoe Kirito en vrienden de Dark Territory zullen overleven en Vecta, de God van de Duisternis, zullen verslaan om de onderwereld te redden.

In gevechten zorgt een breed scala aan wapentypes voor diversiteit. Pas het skill palette van elk personage aan naar jouw speelstijl en word onverslaanbaar. Zet vaardigheden en kunsten in tijdens intense teamgevechten terwijl je door deze landen trekt waar het licht van Solus nooit schijnt. Wissel tijdens het gevecht van personage en gebruik de Command Mode om je groepsleden bevelen te geven om vaardigheden te activeren of op het juiste moment aan te vallen om al je vijanden uit te schakelen.

Sword Art Online: Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc...
Maandelijkse PlayStation Plus-games voor juni aangekondigd
  • 0
  • 1
De laatste dinsdag van de maand betekent voor de PlayStation-eigenaars maar één ding: we komen te weten welke maandelijkse games kunnen downloaden. PlayStation lijkt haar winning streak verder te zetten, want in juni kunnen we opnieuw aan de slag met drie interessante en zeer diverse spellen. Of je nu een balletje wilt gooien, je eigen dinopark maken of jezelf in een Kurosawa-film wanen, de drie spellen hebben voor elk wat wils. Wie meer wil weten over deze titels, kan zoals gewoonlijk terecht op de PlayStation-blog.

Maandelijkse games:
  • NBA 2K23 (PS4, PS5)
  • Jurassic World Evolution 2 (PS4, PS5)
  • Trek to Yomi (PS4, PS5)
Graag herinneren we je ook aan dat je nog tot 6 juni hebt om GRID Legends, Chivalry 2 en Descenders te downloaden.

a5ed3f37dfcd68b8311dbab2b15bb5db203aa773.jpg
De gamereleases van juni 2023
  • 1
  • 8
Een nieuwe maand betekent steevast een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze maandelijkse special, samengesteld door de redactie, vinden jullie de belangrijkste releases terug die we met plezier kort even toelichten, met natuurlijk een trailer erbij! Zo krijgen jullie namelijk een duidelijk beeld van wat er van deze nieuwe games verwacht kan worden. Onderstaande spellen zouden ook voor jullie wel eens garant kunnen staan voor uren spelplezier, op gelijk welk platform!
Microsoft maakt Games with Gold en eerste lading Game Pass-games voor juni bekend
  • 0
  • 1
Microsoft heeft laten weten welke spellen we volgende maand gratis kunnen downloaden. De twee Games with Gold-titels volgende maand zijn het cinematische avonturenspel Adios (1/6 tem. 30/6) en The Vale: Shadow of the Crown (16/6-15/7), een wel zeer uniek rollenspel. Het spel is namelijk volledig gebaseerd op het geluid. Je kan meer lezen over de twee titels in de blogpost op Xbox Wire.

Natuurlijk kan je via Game Pass ook elke maand heel wat games ontdekken en de eerste lading voor juni werd intussen ook bekendgemaakt. Hieronder vind je een overzicht van de games die worden toegevoegd. Voor een extra woordje uitleg kan je ook terecht op de bijhorende blogpost op Xbox Wire. Voor de volledigheid geven we je ook mee welke spellen de abonnementsdienst binnenkort verlaten.

Vandaag...
Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september
  • 1
  • 1
Square Enix kondigt vandaag aan dat Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai wereldwijd op 28 september 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Steam en de Microsoft Store. In Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai kunnen spelers het verhaal beleven van de spannende tekenfilmserie Dragon Quest The Adventure of Dai, in een action role-playing game die prachtige beelden combineert met art uit de beroemde anime en manga.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai laat spelers op twee verschillende manieren van de game genieten – in de Story Mode en in de Temple of Recollection. Terwijl de Story Mode spelers op een klassieke manier in het verhaal laat vorderen, stuurt de Temple of Recollection spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert. Versla de monsters in deze kerkers voor spannende beloningen die je helpen in de strijd tegen vijanden die steeds sterker...
Terug
Bovenaan