Mr.Anderson
Well-known member
Zal ik eens proberen! Merci hé.Uitrollen in de vorm die ge wilt, dan op een bakplaat invriezen, vervolgens inpakken op de manier die jij wil. Als ge meerdere bodems hebt is het makkelijkste om ze met een bakpapier ertussen op mekaar te leggen, dan kan je ze makkelijk stuk per stuk eruit halen.
Eens ze ingevroren zijn kan je ze idd in een grote zak samensteken, enkel voor het initiele invriezen wel belangrijk dat je ze apart invriest (anders is het één grote deegplakboel)
Ik laat ze der wel niet langer dan een maand inzitten, maar dat gaat dus perfect.
Ik heb schrik dat ze te droog zullen zijn als ik ze kort voorbak. Laat gerust weten hoe jij het ervaren hebt.Misschien is dit een oplossing?
De avond zelf uw overschot pizzadeeg even voorbakken en zo invriezen , uithalen wanneer het past en eventueel in uw gewone thuis oven afbakken met de toppings dat je wil als het eens rap moet gaan, volgende keer probeer ik dat een keer.
Nog makkelijker. En dan een dag laten ontdooien in de frigo en uitrollen?Ik doe gewoon een scheut olijfolie in een ziplock zak en dan de deegbol erin.