Tonerider

Ex-redacteur
Tonerider

Tonerider

Ex-redacteur
Venom: Let There be Carnage getoond in tweede trailer
  • 1
  • 2
Onder het thema "je bent wat je eet" laat Sony Pictures Entertainment de tweede officiële trailer van Venom: Let There be Carnage op je los. In deze trailer wordt getoond hoe de nieuwe vijand van Venom, Carnage genaamd, ontstaat. Deze nieuwe vijand maakt gebruik van de sadistische seriemoordenaar Kasady (Woody Harrelson) en blijkt dezelfde krachten als Venom te hebben.

De hoofdrollen in Venom: Let There be Carnage worden naast Hardy en Harrelson gespeeld door Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott en Stephen Graham. De film verschijnt 13 oktober in de bioscoop.

Review: The Protagonist: Ex-1
  • 0
  • 0
Je naam is Angel, een bewoonster en soldaat van een planeet genaamd Terra. Terra wordt plots bedreigd door een alienras en het is jouw taak om het enorme ruimteschip dat in een baan rond je planeet zweeft te vernietigen. Dat loopt grondig mis en je wordt wakker in je ruimteschip. Gelukkig blijk je volledig onbewaakt en zonder boeien of iets dergelijke in een ziekenboeg te liggen. Het is dan ook maar logisch dat je besluit te ontsnappen. Je blijkt ook niet alleen te zijn, want je krijgt ook instructies - via een implant - van een zekere ‘pilot’ wiens identiteit mysterieus blijft. Hij gaat je begeleiden naar de uitgang en ondertussen is het aan jou om ook de rest van je team te vinden en samen met hen de vijand uit te schakelen.
Horizon Forbidden West uitgesteld tot 2022
  • 0
  • 3
Verschillende betrouwbare bronnen melden dat Horizon Forbidden West pas zal uitgebracht worden in het eerste kwartaal van 2022, in plaats van in het laatste kwartaal van dit jaar. Dit nieuws moet nog wel officieel bevestigd worden door Sony.

Aangezien er nog geen officiële bevestiging is, blijft het raden naar de juiste reden. Maar heel de game industrie is dit jaar geplaagd geweest door vertragingen, al dan niet door COVID-19, dus een echte verrassing is het nu ook weer niet. We hopen dat Sony snel wat extra licht laat schijnen op de situatie.

Sony’s eerste PS5-softwarebèta met M.2 SSD-support komt eraan
  • 1
  • 5
Sony start vandaag met het uitrollen van het PS5 systeemsoftware bètaprogramma. Een belangrijke feature van deze bèta is dat het gebruikers in staat stelt om een M.2 SSD toe te voegen aan de console. Voor degene die niet weten wat dit is: een M.2 SSD is een high-speed solid state drive die men kan installeren om de opslagcapaciteit van de PS5 uit te breiden. Let wel: deze moet dus nog apart aangekocht worden en zit niet in de console bij aanschaf.

Bij die aankoop dient men op te letten dat men het juiste type koopt want niet elke M.2 SSD voldoet aan de voorwaarde. Enkele belangrijke voorwaarden waaraan de M.2 SSD moet voldoen zijn dat het een PCIe Gen4 x4 M.2 interface heeft en over een sequentiële leessnelheid van minstens 5.500MB/s beschikt. Dit betekent dat de meeste moderne M.2 SSD's gebruikt kunnen worden. Een uitgebreide lijst van specificaties en een uitleg in verband met de installatie van de M.2 SSD vindt men op...
Review: Skydrift Infinity
  • 0
  • 0
Wanneer weet je dat een arcade racegame goed is? Wel, als je met je tong mee aan het sturen bent en ook mee naar links of rechts leunt om toch maar die bocht iets scherper te kunnen nemen. Oh ja, en in mijn geval, dat je na een half uur even een pauze moet inlassen omdat je zeeziek bent geworden van al dat draaien. Dan en alleen dan heb je een goede arcaderacer.
Een nieuwe mijlpaal in de wereldwijde verkoop van Playstation 5
  • 0
  • 2
Ondanks dat de PS5 maar met mondjesmaat binnenkomt bij de verkooppunten en er globaal een pandemie heerst (alhoewel dit laatste misschien ook juist een stimulans kan zijn), blijkt de verkoop enorm goed vooruit te gaan. De PS5 is namelijk de snelst verkopende console in de geschiedenis van Sony Interactive Entertainment (SIE). Op 18 juli 2021 bereikten ze een mijlpaal van tien miljoen verkochte stuks over heel de wereld. Niet slecht voor een console die pas in november werd gelanceerd.

Buiten de uitzonderlijke goede verkoop van de PS5, hebben ze ook weten te scoren met games van eigen stal:
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales van Insomniac Games ging meer dan zes en een half miljoen keer over de toonbank sinds de release op 12 november 2020
  • MLB The Show 21 van San Diego Studio was de snelst verkopende titel in de franchise geschiedenis met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren over alle platformen en heeft meer dan vier miljoen spelers sinds de launch op 16 april...
Review: Ranch Simulator (Early Access)
  • 0
  • 1
Old MacDonald had a farm - heya heya hoo. And a kwek kwek here and a kwek kwek there. Sorry mensen, maar ik moest hiermee beginnen. Geen boerderijspel zonder dat goede oude kamplied. Want zeg nu zelf, met een titel als Ranch Simulator valt er weinig als introductie te vertellen. Volgens Wikipedia is een ranch een uitgestrekt gebied, inclusief de gebouwen die zich hierop bevinden, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het fokken van grazend vee. En dat, beste mensen, is de setting van deze game.
Review: Indoorlands (Early Access)
  • 4
  • 4
Je moet het maar aandurven: een game maken over een concept waar niet zo veel games van bestaan, maar de games die dat thema hebben, leggen de lat wel enorm hoog. Het is dan duidelijk dat we het niet over shooters of rpg's hebben, maar over iets helemaal anders: pretparkmanagment. Pixelsplit heeft zich eraan gewaagd en kwam met Indoorlands op de proppen. De vraag is natuurlijk of ze mee mogen draaien met toppers als Rollercoaster Tycoon en Planet Coaster of dat ze eerder whack-a-mole gewijs terug in hun kast worden geklopt.
Review: Space Engineers
  • 2
  • 2
Ongetwijfeld hebben jullie het ook gelezen: Jeff Bezos gaat de ruimte in. Zijn onmetelijk fortuin zorgt ervoor dat hij een kinderwens in vervulling kan doen gaan. En samen met zijn broer stapt hij dus volgende maand in een raket van zijn eigen firma die hen ongeveer honderd kilometer boven zeeniveau gaat brengen, waar ze enkele minuten van gewichtloosheid kunnen genieten en de kromming van onze aarde kunnen aanschouwen, als de raket niet ontploft natuurlijk. Voor degenen die de Dalton Terror in Walibi al hoog genoeg vinden of ook geen centjes over hebben voor zo’n reis (reken op een € 200.000 voor de gewone ticketjes), maar wel eens van de ruimte willen proeven hebben we een alternatief: Space Engineers.
Review: Pecaminosa
  • 0
  • 6
Naast de steeds meer fotorealistische games die ook logischerwijs veel ruimte innemen op de schijf, blijft er in hedendaags gamewereld toch ook een solide markt bestaan voor games die helemaal niet meedoen met dit grafisch geweld en die doen denken aan de graphics van de eerste Monkey Island of Indiana Jones: Fate of Atlantis. Pecaminosa is er zo eentje: 470MB tussen de soep en de patatten downloaden en deze top down view-based game staat in zijn pixel art-glorie te wachten om gespeeld te worden.
Terug
Bovenaan