Tonerider

Ex-redacteur
Tonerider

Tonerider

Ex-redacteur
EPOS gamingheadsets tijdelijk in prijs verlaagd
  • 0
  • 3
Ik hoor mijn vader nog altijd zeggen dat het geld niet op zijn rug groeide als ik speelgoed wou. Ondertussen zijn we dertig jaar laten en heb ik geleerd dat ik zijn genen heb geërfd en het ook niet op mijne rug groeit. Daarom dat we altijd wel blij zijn met een leuke aanbieding, vooral als het met gamen te maken heeft. Wat blijkt nu? Vanaf deze week tot en met eind volgende week zijn de EPOS | SENNHEISER GAME ONE en GAME ZERO gamingheadsets op eposaudio.com in prijs verlaagd naar 129 euro.

Wat is het verschil tussen de twee headsets? De GAME ONE headset heeft een open akoestiek die uitzonderlijk realistisch geluid garandeert terwijl je omgevingsgeluiden blijft horen. De GAME ZERO headset heeft een gesloten akoestiek met uitzonderlijke geluidskwaliteit, voor uitzonderlijk realisme tot...
Review: Far Cry 6 DLC - Pagan: Control
  • 0
  • 1
Als kind en ook als jonge tiener was ik fan van André Van Duin. Ik keek graag naar zijn shows en had een cassette met zijn muziek op. Het was niet moeilijk te begrijpen dat ik geen vrienden had. Ondertussen zijn we veel ouder, maar nog steeds niet wijzer, want zelfs nu nog kijk ik af en toe op YouTube naar zijn shows of speel ik eens een liedje van hem af. Misschien vragen jullie zich af waarom ik jullie deelgenoot maak van dit verschrikkelijk geheim en wat dit nu in hemelsnaam te maken heeft met de DLC van Far Cry 6. Wel, André Van Duin had ooit een liedje met als titel: “Daar ben ik niet blij mee!” en het refrein klonk zo: “Daar ben ik niet blij mee, daar ben ik niet blij mee. Daar ben ik hele-hele-helemaal niet blij mee. Daar ben ik niet blij mee, daar ben ik niet blij mee. Ik ben hele-hele-helemaal niet blij.” Googlen voor de muziek doe je trouwens op eigen risico. Het is zeker geen hoogstaande tekst, maar dat refreintje schoot wel in m’n gedachten toen ik deze...
Gratis games voor Amazon Prime-leden
  • 0
  • 1
Elke maand krijgen Prime-leden van Amazon een aantal games gratis. Ook deze maand is het weer zover. Buiten een hele hoop skins en dergelijke zitten er toch ook een paar interessante volledige games tussen. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van Star Wars Jedi: Fallen Order (Origin) of World War Z: Aftermath (Epic Games Store)? Of mensen in een nostalgische bui kunnen Two Point Hospital (amazon gaming app) claimen, een game gebaseerd op het iconische Theme Hospital.

Prime is wel een betalende dienst van Amazon. Bij de amazon.nl-variant moet je er € 2,99 voor op tafel neerleggen in maandelijkse abonnementsvorm, maar op zich is dit geen geld als je ziet welke games je in de plaats krijgt.
Kijk The Batman uit de boom in de nieuwe The Bat and The Cat-trailer
  • 0
  • 2
Een bad en een kat kan spectaculaire beelden opleveren, daar zullen er niet veel het mee oneens zijn. Maar wat als je The Bat en The Cat bijeen zet? Ook dat levert prachtige plaatjes op. Dat moet toch blijken uit de nieuwe trailer die Warner Bros. Pictures op ons loslaat. Batman is duidelijk niet allergisch aan kattenhaar en dus bundelen ze hun krachten om gerechtigheid te doen geschieden. Miauwkes. Te zien in de bioscoop vanaf 4 maart 2022.

HBO Max tovert Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts trailer tevoorschijn
  • 0
  • 3
Betoverend. Magisch. Elementair, dat zijn de ogen van Emma Watson. Daar is eigenlijk alles mee gezegd. Of toch niet? Volgens onze mederedacteur ShPonGle wel, want de oren vindt hij maar niets. HBO Max denkt daar dan weer het zijne van en laat een trailer op ons los waarmee ze vieren dat den Harry twintig jaar geleden op het scherm kwam en dan bedoelen we niet de Britse prins.

Hou de cringe-bucket/zakdoekjes maar alvast bij de hand, want het zijn allemaal de beste vrienden en er wordt wat afgeknuffeld. Grapje natuurlijk (of toch niet?), de trailer belooft een inkijk in de persoonlijke beleving van de hoofdrolspelers en wat het samen maken van de Potter-films met hen gedaan heeft.

The Lost City komt bovendrijven in een trailer van Paramount
  • 0
  • 1
Sandra Bullock, de beach scene van in The Net zal voor eeuwig op mijn netvliezen gebrand blijven en daar ben ik de makers van de film dankbaar voor. Ondertussen is ze ook wat ouder geworden, maar ze ziet er toch nog steeds goed uit. Zoals de trailer van Lost City laat zien tracht ze haar kwaliteiten van vroeger, namelijk een grappige en zenuwachtige cutie weer uit te spelen in deze nieuwe avontuurlijke komedie. Of het nog altijd werkt, zal uit de hele film moeten blijken.

Oh ja, Channing Tatum, Brad Pitt en Daniel Radcliffe doen ook mee, maar dat is bijzaak. De film verschijnt vanaf 23 maart 2022 in de cinema.

Review: Firegirl: Hack 'n Splash Rescue
  • 0
  • 1
Het vraagt als zoon of dochter altijd moed om in de voetstappen, maar tegelijkertijd ook uit de schaduw, te stappen van een bekende vader of moeder. Iedereen kijkt met veel verwachting naar je, maar tegelijk wil je natuurlijk ook een eigen reputatie opbouwen en niet enkel goedkeuring krijgen omdat je ouder bekend was. Dat is ook zowat het verhaal van deze game, want je vader was een heldhaftige brandweerman en nu stap jij als dochter in de spotlights om zijn reputatie eer aan te doen en te tonen dat je minstens zo goed bent. Met het verhaal gaan ze geen prijzen uit de brand slepen, maar misschien is de gameplay wel iets waar we warm van worden.
Trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore op magische manier op het net verschenen
  • 4
  • 4
Vorige week werd er al een trailer voor een trailer op ons losgelaten, maar vandaag is het echte werk er dan. De officiële trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, niet te verwarren met Toblerone, toont prachtige beelden van een nieuw magisch verhaal.

Zelfs in de magische wereld is echte vrede niet te toveren, want ook nu is er onheil op komst. Gellert Grindelwald is namelijk van plan om de wereld over te nemen. Professor Albus Dumbledore zoekt daarom de hulp van Newt Scamander zodat ze met een bont allegaartje ten strijde kunnen trekken. De titel verraadt het al: in deze trektocht zullen ze een hoop beesten tegenkomen, zowel gekende als niet gekende.

Om te weten of dit goed afloopt, ga je nog even geduld moeten hebben, want de film verschijnt pas vanaf 7 april 2022 in de cinema.

Sniper Elite 5-trailer toont hoe je er vanbinnen uitziet
  • 0
  • 1
"It is I, Leclerc." Het zijn befaamde woorden uit een van de beste series ooit, Allo Allo genaamd. Wat heeft dat met de trailer van de game te maken? Wel, de nieuwe Sniper Elite - de vijfde ondertussen - speelt zich af aan de kust van Bretagne, waar de held van het verhaal contact maakt met The French Resistance. Allo Allo, dus. En daar houdt elke vergelijking wel op. Want waar de TV-serie zich beperkte tot een dorpje en humor, ga je in deze nieuwe game over een grote map en een verscheidenheid aan wapens beschikken, waardoor je een waaier aan opties krijgt om je vijanden uit te schakelen. De befaamde killcam zal ook weer aanwezig zijn en bij het snipen ga je nog altijd rekening moeten houden met de wind, de zwaartekracht en je eigen hartslag. Alle vertrouwde elementen zijn dus van de partij.

De game zal uitkomen voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Het zal ook ter beschikking gesteld worden via Xbox Game Pass en via de Windows Store voor pc. De...
Review: Ruined King: A League of Legends Story
  • 0
  • 3
Elke redacteur heeft wel zijn voorliefde voor een genre van games en ook games waar hij niet veel voeling mee heeft. RPG’s horen voor mij tot die laatste groep. Als je dan toch eens eentje moet reviewen, heeft dat het voordeel dat je eigenlijk van toeten noch blazen weet en met een frisse kijk een game kan aanvatten. Dit was zo met Ruined King en om er nog een schepje bovenop te doen, ben ik ook niet echt vertrouwd met de League of Legends-wereld. De vraag is dan ook: overleeft deze game de blik van iemand die niet direct een fan is?
Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) slingert trailer naar je toe
  • 1
  • 1
De meeste wetenschappers zijn het erover eens dat het universum uitdeint. Dat is al geweten sinds de jaren stillekes. In wat en hoe snel echter, is een moeilijker vraagstuk. Maar geen nood, want na onderstaande trailer gezien te hebben, weet je dat het uitdijt in omzet, creativiteit en meer Spidermannen. En vrouwen natuurlijk, alhoewel we niet altijd meer weten wanneer wie wat is.

Dat laatste gevoel kan je ook hebben bij het bekijken van de eerste officiële trailer van Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) die recent door Sony Pictures werd vrijgegeven, want het verhaal van Miles Morales gaat verder. De video toont ons dat zijn avonturen niet beperkt blijven tot zijn buurt, maar dat hij samen met Gwen Stacy het Multiverse gaat doorkruisen in de hoop om de krachtigste vijand ooit te verslaan.

Je gaat echter nog wel wat geduld moeten tonen om deze uitdijing van het Spider-man multiversum te zien, want de film verschijnt pas op 7 oktober 2022 in onze cinema's. Wil je die...
Hap naar adem met de tweede officiële trailer van The Matrix Resurrections
  • 0
  • 5
Wat is echt? Wat is niet echt? Het voordeel van verhalen als The Matrix is dat je er altijd nog een extra draai aan kan geven. Warner Bros. presenteert ons het bewijs hiervoor in de tweede officiële trailer van The Matrix Resurrections.

In deze nieuwe film komen Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss weer samen om in de huid van Neo en Trinity te kruipen. En ditmaal moet Neo een Matrix aanpakken die nog gevaarlijker is dan voorheen. Alsof de vorige versie nog niet erg genoeg was. Nu dus echter met twintig percent meer loops en kogels. En dat allemaal voor de prijs van een cinematicket.

Dat cinematicket kan je misschien al reserveren, want op 22 december komt de film op het witte scherm. De uren en cinema's kan je zelfs nu al checken via hun officiële site.

GRID Legends komt aangesneld
  • 0
  • 6
Electronic Arts en Codemasters lieten weten dat GRID Legends op 25 februari zal uitkomen. De game zal beschikbaar zijn op PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en ook op PC via het Steam- en Origin-platform.

Wie geld heeft dat hij kwijt wil, kan de game nu al bestellen. Om je te overtuigen dit te doen, bevatten de pre-orders een extra pack, “Seneca & Ravenwest Double Pack” genaamd, welke je vier extra wagens geeft. Deze zijn zeker niet van de minste want het gaat om een Aston Martin Vantage GT4, een Porsche 962C, een Ginetta G55 GT4, en een Koenigsegg Jesko. Daarbij krijg je ook nog een aantal exclusieve events, icons en andere opsmuk. Wil je nog meer goodies, kan je in plaats van de standaardversie voor de deluxeversie gaan, welke ongeveer twintig euro duurder zal zijn. Deze versie levert je twee extra wagens, namelijk een VW Golf GTI en een Audi R8 en nog wat extra zaken, zoals exclusieve uitdagingen.

De game biedt een aantal mooie features, bijvoorbeeld cross-platform...
Review: Lone McLonegan: A Western Adventure
  • 0
  • 2
Als er een man is die zeker in de geschiedenisboeken mag opgenomen worden, is het wel George Lucas, de man die zowel de film- als gamewereld wist te veroveren met de Lucasfilm- en LucasArts studio's. Dit laatste bedrijf ontstond al in de jaren tachtig, maar wist vooral in de jaren negentig menig hart te veroveren met games zoals Monkey Island, Indiana Jones and the Fate of Atlantis en later ook Grim Fandango en Full Throttle. Deze games vormden de hoogdagen van de point-and-click adventure games. De jaren negentig zijn natuurlijk al een ver verleden ondertussen en de gloriedagen van de point-and-click adventure games liggen al lang achter ons, maar toch bestaat er nog steeds een publiek dat van deze games houdt.
Review: Far Cry 6 DLC - Vaas: Insanity
  • 0
  • 3
Hoeveel geluk kan je hebben? Ik had net Far Cry 6 uitgespeeld, toen me werd gevraagd of ik interesse had in de DLC die zou uitkomen. Het zijn er wat minder dan vroeger, maar toch was er geen haar op mijn hoofd dat daar aan twijfelde. Of ik volgende keer nog naar mijn haar ga luisteren is een andere vraag. In elk geval is de DLC Vaas: Insanity de eerste in een rij van drie. Ook bad guys Pagan Min en Joseph Seed zullen nog hun opwachting maken.
Rainbow Six Extraction geeft (een beetje) om je maten
  • 1
  • 0
Op 20 januari 2022 lanceert Tom Clancy's Rainbow Six Extraction een cross-play Buddy Pass-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je gratis met je vrienden kan spelen. Of toch twee van je vrienden, want elke speler die een eigen editie van Rainbow Six Extraction heeft, krijgt twee Buddy Pass-tokens, niet meer, niet minder. Zo kan je al direct kleur bekennen wie je je beste vrienden noemt of in welke je het meeste vertrouwen hebt.

Buiten de beperking van twee vrienden is er ook nog een tijdlimiet. Je vrienden krijgen veertien dagen om de game gratis te spelen. Gedurende die twee weken wordt de voortgang van alle spelers wel opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om, als je vrienden later besluiten de game aan te schaffen, gewoon verder te spelen van waar je gebleven was. Slim gezien van de afdeling marketing. Wil je meer info over deze vriendenpas, dan kan je terecht op Ubisofts officiële pagina.

De game...
Playdate komt een beetje later
  • 0
  • 0
Misschien eerst voor alle duidelijkheid: het gaat hier om een handheldconsole van Panic, een softwareontwikkelaar die zich ook heeft toegelegd op het uitgeven van games. Panic is onder andere de maker van macOS- en iOS-applicatie Coda en de uitgever van de game Firewatch.

In 2019 kwamen ze met het nieuws dat ze een handheldconsole zouden maken, die in 2020 zou worden uitgebracht. Dit werd al een eerste keer uitgesteld tot 2021 vanwege problemen bij de ontwikkeling. Maar ook nu moet de verwachte datum weer verlegd worden want er zijn kritieke problemen met de batterijen opgedoken. Hierdoor moet men alle Playdates die momenteel in productie waren van een nieuwe batterij voorzien en bovendien heeft men beslist de productielijnen tijdelijk stil te leggen. Dit betekent dat de eerste twintigduizend stuks pas begin 2022 zouden geleverd worden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreidere uitleg over het hoe en waarom van deze vertraging en wanneer men verwacht om de console...
Zoek Vaas' vijs met Far Cry 6 DLC
  • 0
  • 0
Bij de release van Far Cry 6 was ook al geweten dat er mettertijd DLC's zouden verschijnen die teruggrijpen naar de vorige versies. Vanaf 16 november is het zover en komt de eerste DLC uit. Deze heeft als titel 'Vaas: Insanity'. Hierbij kruipen spelers in de huid van Vaas, de iconische schurk uit Far Cry 3 gespeeld door Michael Mando, onder andere bekend van Better Call Saul.

In deze versie begin je met niet meer dan een pistool en zal je op zoek moeten gaan naar power-ups en betere wapens. Op deze manier word je sterker en ga je verder in Vaas zijn gedachten kunnen komen. Vaas: Insanity wordt gepromoot als een mix van intense actie en storytelling, waarbij een unieke kans wordt geboden om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Vaas beter te begrijpen. Of hoe Vaas zijn vijs kwijt geraakte.

De DLC zal verkrijgbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows pc via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. De...
2K en Gearbox Software laten Tiny Tina op ons los
  • 0
  • 2
Hoera, het is een game! 2K en Gearbox Software laten weten dat hun nieuwe spruit het daglicht heeft gezien. De naam van deze spruit: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Op zich eigenlijk meer een reïncarnatie, want de spruit bestond al in 2013 als een add-on quest van Gearbox Software, maar aangezien de fans van de series dit volgens IGN als een van de beste qua gameplay en verhaal rekenden, krijgt het een wedergeboorte als standalone. De makers beloven de oude chaos en plezier, maar ook nieuwe loot en cosmetics.

De game kost ongeveer tien euro en is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Xbox Series X|S en PlayStation 5-bezitters gaan het ook kunnen spelen via backwards compatibility. De pc-minnende gamer kan het spel downloaden via Steam of Epic Games Store. Deze laatste doet er trouwens nog een schepje bovenop door het zelfs gratis aan te bieden tot en met 16 november. Als dat niet mooi is, tien euro in de...
Review: Conway: Disappearance at Dahlia View
  • 1
  • 0
Conway: Disappearance at Dahlia View is een detectiveverhaal over een gepensioneerde, aan een rolstoel gekluisterde privédetective, Robert Conway genaamd. Deze man besluit zijn diensten aan te bieden, of eerder op te dringen, aan zijn buurman wanneer die zijn achtjarig dochtertje wordt ontvoerd. En volgens Conway moet de dader tussen de directe buren gezocht worden. Niemand is echter echt blij met deze nieuwsgierige man, zelfs zijn dochter niet. Zij werkt bij de politie en ondervindt enkel hinder van haar vader. Om al direct iets weg te geven: ik kan haar geen ongelijk geven.
Terug
Bovenaan