Tonerider

Ex-redacteur
Tonerider

Tonerider

Ex-redacteur
Review: Horizon Chase Turbo: Senna Forever
  • 1
  • 1
Sommige namen uit de sportwereld hoeven weinig tot geen uitleg, ook al ben je geen sportfan. Iedereen van een zekere leeftijd, en misschien zelfs jonge leeftijd, weet bijvoorbeeld wie een Maradona, Serena Williams of Eddy Merckx is. Het waren personen die op een of andere manier uitblonken in hun sport. Nog zo’n icoon is Ayrton Senna. Tot op vandaag wordt deze F1-legende door velen verheerlijkt. Grotendeels omdat hij gewoon goed was in wat hij deed, maar ook waarschijnlijk doordat hij veel te vroeg omkwam in een spectaculaire crash die bij heel wat mensen op het netvlies gebrand is. Als eerbetoon bracht Aquiris Game Studio in samenwerking met Ayrton Senna Institute voor zijn game Horizon Chase Turbo een DLC uit met de ronkende naam Senna Forever.
Kartrider Drift komt van achter de hoek gevlogen
  • 0
  • 0
Wie zone 30 en de file beu is, kan binnenkort ontstressen door te vlammen in Kartrider Drift. De game werd deze avond door Sony voorgesteld en zal in 2022 als een free-to-play game verschijnen. Spijtig genoeg gold de aankondiging enkel voor PS4, dus er is nog geen zekerheid of er ook een versie voor PS5 zal verschijnen.

De game ziet er in elk geval heel kleurrijk uit en kent alle gekende ingrediënten van een party-racer. Er zijn verschillende omgevingen zoals steden, spookkastelen en besneeuwde bergen. De beruchte power-ups en wapens zijn ook aanwezig en natuurlijk leuke karakters en verschillende race-autootjes.

Review: The Good Life
  • 0
  • 1
Het goede leven. De ene zal er over spreken als hij of zij in een warm land met een cocktail op het strand ligt, een ander gaat misschien vinden dat het pas begint nadat men niet meer moet werken en van zijn pensioen kan genieten. Maar het is ook de titel van een game waarin een journalist, een klein dorpje en katten en honden de hoofdrollen hebben gekregen. Of dit een geslaagd concept is, gaan we even bekijken.
Tiny Tina's Wonderlands onthult enkele classes in nieuwe trailer
  • 0
  • 2
2K en Gearbox Entertainment hebben via een nieuwe trailer enkele gameplaydetails vrijgegeven voor Tiny Tina's Wonderlands, de langverwachte fantasy looter shooter die op 25 maart 2022 gelanceerd wordt.

In Tiny Tina's Wonderlands creëer je je held onder andere door het gebruik van een multiclass-systeem waarmee je zes unieke personage-skilltrees kunt mixen en matchen. In de trailer worden twee van die classes belicht, namelijk de Stabbomancer en Brr-Zerker. Stabbomancers zijn ideaal voor degene die graag stealth spelen. Het zijn sluwe, op critical-hit gerichte moordenaars die magisch wervelende messen op het slagveld oproepen en naar believen in de schaduwen verdwijnen. Voor mensen die niet zo subtiel te werk willen gaan, zijn er de Brr-Zerkers. Dit zijn echte vechtersbazen die hun vuurkracht aanvullen met een reeks brutale melee-aanvallen.

Zoals gezegd wordt Tiny Tina's Wonderlands op 25 maart 2022 gelanceerd op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc...
Niet wachten op de komeetinslag met Instinction
  • 1
  • 0
Wat zou jij doen als je de kans had om naar de tijd te reizen waarin dinosaurussen deze planeet bewoonden? Persoonlijk zou ik hartelijk bedanken voor deze kans aangezien ik geen snack wil worden voor deze beesten. Het is goed vertoeven in mijn gaming chair.

Hashbane lanceert echter de officiële trailer van hun game Instinction en hierin reis je naar de dinosaurustijdsperiode met de bedoeling er een paar (of veel) om te leggen. Laat die komeet maar, in deze game ben jij de brenger des doods en dat zelfs met moderne wapens. De cutscenes zien er in elk geval prachtig uit. Qua gameplay is er al iets te zien, maar het is nog maar bitter weinig. We hopen op meer trailers. Instinction zou volgend jaar in september verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, pc en Stadia.

Netflix brengt miniverhaal in teaser van ruimtewesternserie Cowboy Bebop
  • 0
  • 2
Netflix brengt een teaser uit voor de liveactionversie van de klassieke anime van Shinichiro Watanabe met John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda. De serie gaat over de stijlvolle maar arme premiejagers Spike Jet en Faye die door het zonnestelsel reizen op zoek naar werk. Spike heeft echter een verleden dat hij probeert achter zich te laten, maar de vraag is of dit ook wel zal lukken. De trailer leert ons dat er buiten stijlvolle gevechten ook heel wat interactie - lees gekibbel - zal zijn tussen de drie hoofdpersonages. Plusje voor de leuke spielerei met de splitscreen doorheen de trailer.

Aangezien de originele anime uit zesentwintig delen bestaat en Netflix tien episodes belooft, is het de vraag of ze heel de serie gecomprimeerd hebben of dat het de bedoeling is om meerdere seizoenen te produceren. De toekomst zal het ons leren. Wat we wel al weten is dat de serie vanaf 19 november beschikbaar zal zijn.

Sherlock Holmes schiet weer in actie in een nieuwe game met intrigerende titel
  • 0
  • 0
Sherlock Holmes hoeft natuurlijk geen introductie meer te krijgen. Al sinds het einde van de negentiende eeuw zijn de verhalen rond Sherlock en zijn trouwe kompaan Dr. Watson geliefd. Aan het begin waren het twaalf kortverhalen, maar ondertussen kent Sherlock al meer avonturen en niet enkel in boekvorm, maar ook via de moderne media zoals games. En het is vooral Frogwares die zich bezig houdt met het bedenken van nieuwe games voor de detective en dit met wisselend niveau qua gameplay.

Ook nu heeft Frogwares een ander verhaal voor Sherlock Holmes in de pijplijn en deze zal gereleased worden onder de oh zo spannende titel: 'Sherlock Holmes: Chapter One'. Hoe bedenken ze het toch? Wie andere Sherlockgames van Frogwares heeft gespeeld, zal dankzij de trailer merken dat er ten opzichte van de vorige games ook niet veel aan het concept geraakt werd. Soms is dat goed, soms niet, maar kijk vooral zelf even naar de trailer.

De game ligt vanaf 16 november in de (digitale) rekken en zal...
Warner Bros. Pictures lanceert trailer voor nieuwe Batman-film
  • 1
  • 4
Als franchises of personages uitgemolken worden, kan de creativiteit al eens beginnen verminderen. Dat is volgens mij duidelijk het geval bij degene die deze film een titel heeft gegeven, want verder dan een lidwoord toevoegen aan de naam kwam hij of zij niet. 'The Batman' is namelijk de titel van de volgende Batman-film. Klinkt nog altijd stoerder dan den Joeri of den Tonerider, maar echt spectaculair is het niet.

Gelukkig ziet de trailer er wel goed uit. Oké, het is ook meer van hetzelfde: donkere sfeer, overdreven dramatisch stoer praten en strakke pakjes, maar eigenlijk is dat ook alles wat we willen bij een goede Batman-film. Of deze elementen ook op een creatieve manier werden gebruikt en ondersteund worden door een solide verhaal, daar gaan we nog even op moeten wachten, want de film komt pas op 4 maart 2022 op het witte doek.

Electronic Arts en DICE onthullen trailer voor Hazard Zone
  • 0
  • 1
Neen, het gaat hier niet om de bekende voetballer, maar Hazard Zone is de derde unieke multiplayer-modus die op 19 november in Battlefield 2042 wordt uitgebracht. EA en Dice beloven ons dat dit gloednieuw squad-based speltype zenuwslopende gameplay combineert met het allerbeste uit de Battlefield-sandbox waarbij elke kogel en besluit van belang is.

Hazard Zone, dat kan worden gespeeld op alle zeven de Battlefield 2042 All-Out Warfare-maps, is een extractiemodus voor vier spelers, waarin zij een squad kiezen op basis van hun speelstijl. Zo kan men aan de hand van een combinatie van specialisten een offensieve squad opstellen of juist voor een meer defensieve benadering gaan. Het doel van het spel? Het terugvinden van Data Drives die over het slagveld verspreid liggen. Deze taak moet worden voltooid terwijl je het opneemt tegen vijandelijke squads met hetzelfde doel en uitdagingen in de omgeving aangaat, zoals een tornado die op onvoorziene tijdstippen toeslaat, dodelijke Occupying...
Review: Far Cry 6
  • 7
  • 11
Hoever zou je als vader of moeder gaan om je kind te beschermen of een goede toekomst te bezorgen? Het is een vraag die zelfs op ons eigen forum tot discussies leidt. Een ouder gaat namelijk redelijk ver, soms zelfs te ver. Zo ook in Far Cry 6 waarbij de president van het Caraïbische eiland Yara en vader van Diego zijn land in een paradijs wil veranderen zodat zijn zoon hierover kan regeren. Het probleem is echter dat de weg naar het paradijs gelegd wordt ten koste van de levens van de onderdanen en het telen van serieus heftige drugs met behulp van vergif. Niet de doorsnee vader, maar wel goed voor een typisch Far Cry-verhaal.
Review: Sheltered 2
  • 0
  • 0
In maart 2016 verscheen Sheltered op PC. Het was een post -apocalyptische survival game zonder een echt achtergrondverhaal waar je maar één doel had: zo lang mogelijk met je familie overleven in de bunker. En daar had je genoeg aan, want het werd je niet gemakkelijk gemaakt om lang te overleven. Dit jaar brengt Team17, die ook het originele spel uitbracht, een tweede deel uit. Geen vervolg, maar eerder een remake met een upgrade van het grafische en wat aanpassingen qua verhaal en dingen die je moet doen. Loont het de moeite om deze game te spelen? Lees a.u.b. even mee.
Jagged Alliance 3 in de pijplijn
  • 0
  • 1
Voor de liefhebbers van Jagged Alliance is er deze week alleen maar goed nieuws. Eerst kregen we het nieuws dat de eerste game van Jagged Alliance momenteel gratis is en nu is er ook een deel drie aangekondigd door middel van een trailer. De trailer laat zien dat er niet veel afgeweken wordt van het vertrouwde patroon, want er wordt gebruik gemaakt van tactische turn-based combat.

Op de steam-pagina zijn al enkele prachtige screenshots te zien die de omgeving waarin je te werk zal gaan, namelijk het fictieve Grand Chien, tonen en verklapt men de rode draad van het verhaal. Je gaat namelijk met een bont allegaartje van huurlingen de president van Grand Chien moeten bevrijden en het land ontdoen van een paramilitaire groep, 'The Legion' genaamd. Dit allegaartje ga je alleen kunnen...
Early Access Feature: Train Life: A Railway Simulator
  • 0
  • 1
RailCowGirl, dat is het YouTube-kanaal dat ik gedurende een tijd regelmatig bekeek. Het is een kanaal van een treinmachinist die haar ritten door het prachtige landschap van Noorwegen streamt. Het was ongeveer de periode dat ik zelf niet wist welke richting mijn leven moest uitgaan en op dat moment leek treinmachinist me wel wat. Tot ik de eigenschappen las waarover je moest beschikken. Een logische maar belangrijke vaardigheid is dat je in staat moet zijn om je gedurende lange tijd te concentreren. Aangezien mijn gedachten soms al mijlenver weg zijn terwijl ik de straat nog niet uit ben, heb ik die plannen maar opgeborgen. Dat dit een juist besluit was, is ook getoetst door de Early Access-versie van Train Life: A Railway Simulator.
Ontdek de trailer voor Vampire: The Masquarade - Blood Hunt
  • 0
  • 0
Farming Simulator, Surgeon Simulator, Lawn Mowing Simulator, van alles bestaat tegenwoordig een simulator. Daarom ben ik niet verrast u te mogen melden dat Sharkmob een simulator heeft gelanceerd waarbij je als Rode Kruis-medewerker de stad rondrijdt op zoek naar bloed. Of toch niet? Natuurlijk niet. In Vampire: The Masquarade - Blood Hunt ben je als vampier op zoek naar vers bloed. De game is een gratis battle royale game die zich situeert (de naam verraadt het al) in het Vampire: The Masquerade-universum. De PlayStation Showcase -trailer toont je anderhalve minuut aan bloedvergieten. Op PC is het reeds beschikbaar, maar het zou dit jaar ook nog voor PS5 op de markt moeten komen.

Muzikale gametrailer met Kid A Mnesia Exhibition
  • 0
  • 0
Kid A Mnesia Exhibition is geen typfout. Het gaat hier om een samenwerking tussen Epic Games en Radiohead, die ooit in een ver verleden het album Kid A en Amnesiac hebben uitgebracht. De trailer verraadt weinig van de gameplay, maar als uitleg wordt gegeven dat het gaat om een ondersteboven digitaal/analoog universum, gecreëerd uit het originele artwork en opnames. Dit alles om de eenentwintig jaar van Radioheads Kid A en Amnesiac te eren. Fans van de groep kijken ongetwijfeld uit naar november 2021, want dan staat de game gepland voor release.

Fans van het paranormale verwend met trailer van Ghostwire: Tokyo
  • 0
  • 0
In Ghostwire: Tokyo zit Tokyo met een klein probleempje: ze worden geplaagd door dodelijke bovennatuurlijke krachten die bijna de hele bevolking heeft doen verdwijnen. Om de strijd aan te gaan met deze krachten ga je zelf beroep moeten doen op een bovenmenselijke entiteit en gebruik moeten maken van je krachtige capaciteiten. Ontdek de intro naar dit paranormale verhaal in onderstaande trailer. Ghostwire verschijnt voor PlayStation 5 en pc en dit in de lente van 2022.

Maak kennis met de zotte wereld van Tiny Tina's Wonderland
  • 1
  • 2
Tiny Tina's Wonderland is een spin off van de Borderlands-serie en dus een wereld waar de zotheid van afstraalt. Dat ga je ook merken in de trailer die net verschenen is. Kogels, magie en zwaarden overgoten met een chaotisch en kleurrijk sausje zullen de ingrediënten van deze game zijn.

De game verschijnt niet enkel op PS4 en PS5, maar zal ook beschikbaar zijn voor PC, Xbox One en Series X|S. Tot nu toe is de release gepland voor 25 maart 2022. De officiële site voor de game is https://playwonderlands.2k.com/

Lanceringstrailer Bus Simulator 21 komt aan zijn halte
  • 0
  • 0
Uitgever astragon heeft vandaag een trailer gelanceerd voor het spel Bus Simulator 21. De trailer toont de mooiste kanten van het leven als buschauffeur en geeft enkele van de belangrijkste taken in het spel weer. Of het werkelijk allemaal goud is wat er blinkt, kunt u lezen in de eerlijke review van een van de aangenaamste en grappigste redacteuren hier op BeyondGaming.

De game is sinds vandaag te koop voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Review: Bus Simulator 21
  • 0
  • 6
Neen, ik ga niet beginnen met ‘busje komt zo’ of ‘hier, nen euro’. Dat zou veel te gemakkelijk zijn als intro voor een bus simulator. Het zou je het idee kunnen geven dat ik geen inspiratie heb bij zo’n boeiend onderwerp als buschauffeur. Een beroep waarbij je in contact komt met een verscheidenheid aan mensen, van vriendelijk tot boertig, van beleefd tot asociaal, en via onregelmatige uren een groot deel van je leven mag spenderen op de meest stresserende werkplek van de wereld: het verkeer. Het is niet meer dan logisch dat er dan een game van wordt gemaakt die je als ontspanning kan spelen. Nu ja, of het ontspannend of net zo stresserend als de realiteit is, zal nog moeten blijken.
Review: Beyond Mankind
  • 1
  • 2
Heb jij iets waar je je voor schaamt? Misschien een uitspraak die je ooit gedaan hebt? Of misschien ben je eens zo zat geweest dat je niet meer wist wat je deed en heb je je toen keihard belachelijk gemaakt? Ik denk dat de meesten onder ons wel een momentje in het leven hebben waarvan we later dachten: “Waarom heb ik dat gedaan?”. Ik weet dat ik toch zo’n moment heb, zelfs meerdere. Maar om eerlijk te zijn, ik wist toen gewoon niet beter. Het was pas achteraf, toen ik wat wijzer was en meer inzicht bezat, dat ik terugkeek en me voor de kop kon slaan. Waarom vertel ik jullie dit? Wel, omdat ik hoop dat de makers van dit spel ook niet beter wisten toen ze beslisten dit spel op de markt te brengen en ze zich nu schamen. Is het dan zo erg? Ja.
Terug
Bovenaan