bRahms

Redacteur
bRahms

bRahms

Redacteur
Nieuwe korte trailer van Horizon Call of the Mountain gelanceerd
  • 0
  • 1
Zij die het nieuws vandaag wat volgden, hoeft geen uitleg meer te krijgen dat er gisteren de jaarlijkse The Game Awards waren. Een hele resem aan trailers werd op ons losgelaten, waaronder deze zeer korte trailer van Horizon: Call of the Mountain. Guerilla Games ontwikkelt de game als één van de launch games voor PlayStation VR2 en geeft ons in deze amper 40 seconden durende trailer opnieuw een beeld van wat we allemaal mogen verwachten qua locaties.

De game komt (al dan niet voorlopig) exclusief uit op de PlayStation 5 en zal enkel speelbaar zijn met de PlayStations VR2. Aangezien laatstgenoemde gelanceerd wordt op 22 februari van volgend jaar, verschijnt ook deze game op die dag.

Idris Elba krijgt een belangrijke rol in Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
  • 0
  • 2
CD Projekt RED lanceerde gisteren een tweede trailer voor hun opkomende uitbreiding van Cyberpunk 2077. In de trailer zien we Solomon Reed, een FIA agent van de New United States of America. Op zich niet zo'n wereldnieuws, maar het is niemand minder dan Idris Elba die de rol van Solomon op zich neemt in de game, nadat eerder al duidelijk werd dat ook Keanu Reeves zijn opwachting opnieuw zal maken in de uitbreiding.

Phantom Liberty heeft nog geen exacte releasedatum meegekregen, maar zonder tegenbericht mogen we de uitbreiding voor de game in 2023 verwachten voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Bordspelreview: Great Plains
  • 0
  • 1
Ik moet eerlijk toegeven dat, toen ik Great Plains van 999 Games opgestuurd kreeg om te reviewen, ik er nog niet van gehoord had en louter op het design van de doos afgaande was ik eerder sceptisch tegenover het spel. De ontwerpers van het spel, Trevor Benjamin en Brett J. Gilbert, daar had ik dan wel weer van gehoord, gezien beide heren ook de bedenkers zijn van dat ander spel voor twee spelers: Mandala. Aangezien ik wel een fan ben van Mandala, was mijn hoop terug dat ook Great Plains een mooi tussendoortje zou worden voor twee spelers.
CoD: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 Battle Pass Trailer onthult volledig nieuw ontwerp
  • 0
  • 0
We worden tegenwoordig bijna dagelijks verwend met nieuwe trailers van Call of Duty. Ditmaal lanceerden ze een trailer die het vernieuwde Battle Pass uit de doeken doet. Eerder was het al geweten dat de Battle Pass in Modern Warfare 2 en in Warzone 2.0 een volledige make-over zou krijgen en deze trailer gunt ons een eerste blik op het nieuwe ontwerp.

Season 1 van Modern Warfare 2, dat vandaag van start gaat, heeft namelijk een kaart uitgetekend voor de battle pass met verschillende sectoren. In plaats van 100 niveaus van vrij te spelen items, krijg je nu minstens 20 sectoren van vijf items in iedere sector. Spelers krijgen zo de vrijheid om zelf te kiezen welke items ze het eerst willen vrijspelen op de map. Alle andere nieuwigheden kan je ontdekken in onderstaande trailer!

Launch trailer van Call of Duty: Warzone 2.0 belooft veel goeds!
  • 1
  • 1
Fans van Call Of Duty: Warzone hebben 16 november zonder twijfel met stip aangeduid in hun agenda, want dan zal Warzone 2.0 eindelijk te spelen zijn. Warzone 2.0 belooft meer van hetzelfde goeds, maar daarnaast staan er ook een paar vernieuwingen klaar om losgelaten te worden op de fans. De grootste vernieuwing in deze battle royale is ongetwijfeld te toevoeging van een nieuwe map: Al Mazrah, de tot nu toe grootste map van Warzone en waar je doorheen oude ruïnes moet lopen, maar ook onder water zult aan de slag kunt gaan.

Buiten de toevoeging van deze map zijn er nog tal van andere vernieuwingen, zoals een nieuw cirkelsysteem die de veiligheidszone kan opsplitsen in meerdere gebieden die langzaam zullen samenkomen en is er ook nieuw speltype DMZ dat zijn intrede doet. Deze en alle andere vernieuwingen worden mooi in beeld gebracht in onderstaande launch trailer!

Bordspelreview: Bureau of Investigation: Investigations in Arkham & Elsewhere
  • 0
  • 3
Zij die mij al een beetje kennen, weten dat ik een zwak heb voor escape room-games (en boeken) en alles wat maar in de buurt komt van het genre. Toen ik Bureau of Investigation: Investigations in Arkham & Elsewhere zag liggen, was ik niet alleen buiten adem van de titel luidop te zeggen, maar was ik ook ergens verbaasd toen ik de slagzin op de doos zag: “An investigative game set in the Cthulhu Mythos and based on Sherlock Holmes Consulting Detective”. Wow, een shitload aan informatie. We vroegen de game aan bij Asmodee ter review, waarna het tijd was om het spelgezelschap te contacteren en de game onder handen te nemen. Even benieuwd naar het eindresultaat als ik was bij het zien van de game? Lees dan zeker verder (en anders lees je maar iets anders).
Bordspelreview: Blasting Billy
  • 1
  • 2
Bordspelavonden worden bij ons vaak afgesloten met een luchtig spelletje. Afhankelijk van je medespelers is het dan vaak een spelletje a la Regenwormen of Sushi Go die op tafel komt. Om wat variatie in deze spellen te steken, zijn we altijd op zoek naar alternatieven en met Blasting Billy leken we zo’n opvolger te hebben gevonden. Of het ook daadwerkelijk een welgekomen aanvulling is, kom je te weten in deze review!
Nieuwe veelbelovende trailer van Scars Above vrijgegeven
  • 0
  • 0
In de zomer van vorig jaar kondigde het Duitse Koch Media het nieuwe premium gaming label Prime Matter aan, met als missie het brengen van geweldige meeslepende games van studios over de hele wereld. Toen werd ook Scars Above aangekondigd, een sci-fi action avonturengame van ontwikkelaar Mad Head Games, waarin je als eenzaat moet zien te overleven op een gevaarlijke nachtmerriewereld.

Het bleef lang stil rond de ontwikkeling van de game, maar Gamescom is natuurlijk een ideale gelegenheid om daar verandering in te brengen. In onderstaande nieuwe trailer krijgen we voor het eerst een glimp van het verhaal en wat we zullen mogen verwachten van de gameplay. Scars Above komt uit voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Nieuwe RPG Wyrdsong aangekondigd
  • 0
  • 0
Something Wicked Games, een recent door Jeff Gardiner en Charles Staples (gekend van respectievelijk Bethesda en Obsidian) opgerichte gamestudio, kondigde gisteren met een korte teasertrailer de komst aan van een nieuwe rpg, getiteld Wyrdsong. De term teasen geldt voor deze trailer zeker en vast, want de ontwikkeling van de game is nog maar pas gestart en bijgevolg is er dus nog niks van gameplay bekend, laat staan dat er al een releasedatum bekend zou zijn.

Wat we wel al weten is dat de game een openwereld-rpg zal worden dat zich afspeelt in een middeleeuwse versie van wat Portugal moet voorstellen - mits van fantasie. De twee heren hebben eerder al naam gemaakt in de gamingwereld (ze werkten mee aan onder andere The Elder Scroll V: Skyrim en Fallout 4 en The Outer Worlds), waardoor met grote belangstelling uit zal worden gekeken naar deze game.

BLACKTAIL verschijnt deze winter
  • 0
  • 0
Gisteren werd tijdens de openingsavond van Gamescon een grafisch mooie en lange trailer getoond van Blacktail, een spel over hekserij en de mythische legende Baba Yaga. Het verhaal volgt een jong meisje dat verbannen werd uit haar huis nadat ze werd beschuldigd van hekserij. De keuzes die ze maakt gedurende haar zwerftocht zal uiteindelijk bepalen welk soort heks ze wordt - een goede bewaker van het bos of een volslagen verschrikking voor alles en iedereen.

Blacktail wordt ontwikkeld door The Parasight en zal worden uitgegeven door Focus Entertainment, De game staat gepland voor een release deze winter op PS5, Xbox Series X en S en Steam. Op laatstgenoemde is het nu al mogelijk om jouw pre-order te plaatsen!

Bloody Ties uitbreiding voor Dying Light 2: Stay Human komt uit in oktober
  • 0
  • 0
De downloadable content (DLC) van Dying Light 2: Stay Human, gaande onder de naam Bloody Ties, zal dan toch niet in september verschijnen, maar schuift een maandje op naar oktober, liet diens uitgever Techland gisteren tijdens de openingsavond van Gamescom weten.

In de DLC zal je het operagebouw The Carnage Hall bezoeken, en daar wacht je tal van verrassingen, nieuwe wapens en verschillende nieuwe quests, als we Techland mogen geloven tenminste. Om het allemaal toch wat visueel mooier te maken, lanceerden ook zij gisteren onderstaande eerste trailer van de uitbreiding, die nu geprikt staat om op 13 oktober te verschijnen.

Om het wachten wat dragelijker te maken, lanceerde Techland bovendien ook een eerste communitty update voor Dying Light: 2 en ze beloofden er meteen bij dat dit pas een eerste update was van veel meer extra's. Dat belooft!

Moving Out 2 aangekondigd voor volgend jaar
  • 0
  • 0
Uitgever Team17 en ontwikkelaars SMG Studio en DevM Games hebben gisteren aangekondigd dat we ons mogen opmaken voor het vervolg van Moving Out! Moving Out 2 zal volgend jaar uitkomen en dit op de PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Ninendo Switch, PlayStation 4 en zal ook via Steam speelbaar zijn.

Nieuwigheden die aangekondigd waren zijn onder andere de introductie van een online coöperatieve modus en de toevoeging van cross-play mogelijkheden. De bizarre en unieke karakters zullen ook opnieuw van de partij zijn om vrij te spelen naargelang het spel vordert in het meer dan 50 levels tellende spel. Bekijk alvast de aankondingstrailer om het aftellen naar 'ergens 2023' wat dragelijker te maken!

Nieuwe co-op action game Gangs of Sherwood aangekondigd met trailer
  • 0
  • 0
Nacon had gisteren heel wat te vertellen en deed heel wat onthullingen voor de komende maanden. Zo kondigden ze onder andere ook deze nieuwe coöperatieve actiegame Gangs of Sherwood aan, die ze samen met ontwikkelaar Appeal Studio's in 2023 op de markt zullen brengen. Meer bepaald brengen ze de game, dat zowel alleen als met vier zal kunnen worden gespeeld, naar de PlayStation 5, pc en Xbox Series X|S. De aankondiging ging gepaard met een eerste trailer, die we jullie zeker en vast niet willen onthouden!

Crown Wars - The Black Prince onthuld met eerste trailer
  • 0
  • 0
Gisteren stond de Nacon Connect op het programma en daar werd onder andere deze nieuwe turn-based strategy game uit de doeken gedaan. In Crown Wars - The Black Prince reis je terug naar het Frankrijk tijdens de Honderjarige Oorlog en neem je de rol van het hoofd van een adellijke familie op. Je probeert zo goed als mogelijk je tegenstanders af te weren met de hulp van soldaten die je zelf zal moeten zien op te leiden. Onderweg zullen er verschillende uitdagingen op jouw pad komen te liggen, waarbij je telkens verschillende keuzes zult moeten maken om uiteindelijk 'het kwaad' te verslaan.

Tijdens Nacon Connect werd de eerste trailer op ons losgelaten, qua releasedatum kregen we voorlopig vaag 2023 mee. Wat we wel al weten is dat de game beschikbaar zal zijn op PlayStation 5, Xbox Seriex X|S, Nintendo Switch en op de pc. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Super Bomberman R 2 aangekondigd voor diverse consoles
  • 0
  • 0
Goed nieuws voor de fans van Super Bomberman R, want gisteren kondigde Konami het vervolg aan die de niet geheel onlogische titel van Super Bomberman R 2 meekreeg. Het vervolg, dat voorlopig enkel een vage releasedate van 2023 meekreeg, zal alle klassieke spelmodi bevatten, maar daarnaast zal er ook een nieuwe Castle Mode worden toegevoegd. In deze modus moet een team van maximaal 15 spelers het opnemen tegen één verdedigende speler, die wel het voordeel krijgt om het level te maken en zo tactisch defensieve vallen te plaatsen die de aanvallers moeten vertragen of zelf uitschakelen.

Naast de toevoeging van de Castle Mode, zal je in de Level Editor ook de kans krijgen om zelf levels te maken op verschillende ondergronden en zal je daarna jouw creatie ook kunnen delen met andere online spelers. Bekijk vooral ook onderstaande announcement trailer! Superman Bomberman R 2 zal uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Ninentdo Switch en PC...
Nintendo Switch demo voor Live A Live vanaf vandaag beschikbaar!
  • 0
  • 0
Live A Live doet misschien bij de iets oudere gamer een belletje rinkelen, want de game werd in 1994 al gelanceerd op de SNES, weliswaar enkel in Japan. De RPG kreeg nooit de aandacht die de game verdiende en daar wil Nintendo nu verandering in brengen met de remake van de game voor de Nintendo Switch. Square Enix zorgt opnieuw voor de distributie in Japan, maar de game zal deze keer wel bij ons -ook fysiek- te vinden zijn! Om de lancering van volgende maand kracht bij te zetten, kondigde Nintendo in hun Nintendo Direct Mini aan dat je vanaf vandaag een demo van de game kunt vinden in hun Nintendo eShop. In de demo kan je het begin spelen van drie van de zeven hoofdstukken én kan je bovendien je vordering meenemen als je beslist om de game effectief aan te kopen.

Samen met de lancering van de demo, gooide Nintendo ook nog een korte nieuwe trailer op het wereldwijde web, dewelke we jullie zeker en vast niet...
Microsoft maakt titels voor Xbox Live Gold voor juli bekend
  • 0
  • 2
We naderen alweer een nieuwe maand, en dit betekent steevast dat Microsoft een nieuwe resem titels op ons loslaat die we gedurende een maand gratis en voor niks kunnen spelen, tenminste als je in het bezit bent van een Xbox Live Gold of Game Pass Ultimate. Micorsoft koos deze keer voor onderstaande vier titels, die in de bijhorende video kort uit de doeken worden gedaan :
  • Beasts of Maravilla Island (Xbox One): beschikbaar van 1 juli tot en met 31 juli
  • Relicta (Xbox One): beschikbaar van 15 juli tot en met 16 augustus
  • Thrillville: Off the Rails (Xbox 360): beschikbaar van 1 juli tot en met 15 juli
  • Torchlight (Xbox 360): beschikbaar van 16 juli tot en met 31 juli
Bordspelreview: Port Royal: Big Box
  • 0
  • 3
Bij het ontvangen van een Big Box denk ik altijd aan gigantische dozen met enorme extra’s die in de doos zullen zitten. Denk maar aan de Big Box van Carcasonne of El Grande bijvoorbeeld. Bij de Bix Box van Port Royal krijg je echter een redelijk compacte doos, die enkel een pak extra kaarten bevat. Spelauteur Alexander Pfister ken ik voornamelijk van de zwaardere, meer strategische spellen zoals Marcaibo. Ik verwachtte me dus ook aan een pittig spel met een resem aan te doorbladeren spelregels. Maar is Port Royal wel een zwaar spel, aangezien het enkel kaarten bevat en een eerder beknopt boekje spelregels? Je komt het te weten in deze review!
Bordspelreview: Escape Room The Game 2
  • 0
  • 6
We hebben bij BeyondGaming al enkele Escape Room-spellen onder de loep genomen. Zo bespraken we eerder al de basisgame en gingen we ook al aan de slag met verschillende uitbreidingen. Om het plaatje compleet te maken hebben we voor jullie ook de review van Escape Room The Game 2, het vervolg op de eerste basisgame. Of deze ook in de smaak viel, kom je te weten in deze review.
De FIFA-games veranderen definitief hun naam naar EA Sports FC
  • 1
  • 0
Het ging al maanden in de lucht, de naam was al een paar maanden geleden gelekt, maar gisteren werd het dan ook eindelijk officieel bevestigd. De voetbalgame FIFA brengt met FIFA 23 dit jaar zijn laatste telg op de markt, want vanaf volgend jaar brengt EA Sports hun voetbalgame uit onder de naam EA Sports FC. Reden hiervoor is de belachelijk hoge prijs van meer dan één miljard dollar die FIFA eiste om hun naam nog vier jaar langer aan de game te binden. De jarenlange onderhandelingen hiervoor tussen EA Sports en FIFA draaiden uiteindelijk op een sisser uit voor FIFA. Hun eis bleek voor EA net teveel van het goeie, wat ervoor zorgt dat we na 30 jaar afscheid zullen nemen van FIFA als voetbalgame.

Cam Weber, de EVP bij EA Sports & Racing garandeert ons in een open brief dat er voor de rest weinig tot niks zal veranderen aan de game en dat alle licenties met de grote competities behouden blijven voor de verdere uitbouw van de...
Terug
Bovenaan