Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Finale trailer vol spoilers voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  • 0
  • 1
Sinds woensdag is de nieuwe Doctor Strange-film te bekijken in de cinemazalen. Uiteraard zorgt Marvel voor een bijpassende trailer. Ik heb de film dinsdag reeds gezien, de spoilervrije review lees je hier, en wil toch waarschuwen voor onderstaande trailer. Deze bevat een aantal spoilers die mogelijks het kijkplezier onderuit halen.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness steelt Doctor Strange weer de show. De wereld is in gevaar en hij schakelt de hulp in van Wanda Maximoff. Zij is namelijk heer en meester als het op hekserij aankomt. Er zit iemand achter nieuwkomer America Gomez die speciale krachten bezit. Ze kan namelijk als enige door het multiversum reizen en uiteraard is er wel iemand die haar van haar krachten wil ontdoen.

Spannende lanceringstrailer voor We Were Here Forever
  • 0
  • 0
Het is bijna zover! Over enkele dagen, op 10 mei om precies te zijn, kun je aan de slag met We Were Here Forever op pc. Dit is de vierde telg in de We Were Here-reeks. In deze gamereeks ga je elke keer opnieuw aan de slag met één medespeler om coöperatief een soort van escape room te voltooien. Jij en je partner krijgen in We Were Here Forever andere informatie die jullie nodig hebben om raadsels op te lossen en uit het mysterieuze Castle Rock te ontsnappen. Communicatie is van groot belang, maar dat betekent niet dat het makkelijk zal zijn!

De Nederlandse ontwikkelaar Total Mayhem Games heeft vandaag de lanceringstrailer gepubliceerd. Hierin krijg je te zien wat je van We Were Here Forever mag verwachten. Het belooft alvast spannend te worden! De game verschijnt op een latere datum ook voor consoles.

Review: Nintendo Switch Sports
  • 0
  • 1
Wie herinnert zich Wii Sports niet? Ik ken alvast niemand die nooit eens een Wii Remote-controller in de hand heeft gehad om een spelletje bowling of tennis te spelen. Wii Sports werd destijds standaard geleverd bij de Nintendo Wii en is om die reden dan ook een van de populairste spellen ooit geweest. Op Nintendo Switch konden we helaas geen partijtje strikes rollen, maar daar kwam afgelopen week eindelijk verandering in.
Vier Star Wars-dag met DLC voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  • 0
  • 0
Warner Bros. Games viert vandaag Star Wars-dag met de lancering van twee nieuwe DLC-pakketten voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – The Mandalorian Seizoen 2 en Star Wars: The Bad Batch-personagepakketten. Het The Mandalorian Seizoen 2-personagepakket bevat Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand en Moff Gideon. Star Wars: The Bad Batch-personagepakket bevat Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga werd op 5 april jongstleden uitgebracht en is sindsdien de recordlancering van een LEGO-game.

Filmreview: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
  • 6
  • 5
Review zonder spoilers!

Doctor Strange is terug van nooit weggeweest. Niet enkel steelt hij de show in zijn eigen films, ook in andere films uit het uitgebreide MCU-aanbod maakt hij regelmatig zijn opwachting. Daarnaast was hij ook een van de belangrijkste personages in Spider-Man: No Way Home, waardoor een miljoenenpubliek al kon genieten van zijn kunnen. In Spider-Man: No Way Home opende hij zelfs, al dan niet per ongeluk, het multiversum. Op dat elan gaan we nu verder. Of Doctor Strange in the Multiverse of Madness de moeite is, lees je in deze review.
Guardian Games van start gegaan in Destiny 2
  • 0
  • 0
Het populaire in-game-evenement genaamd ‘Guardian Games’ is terug in Destiny 2. Aan het einde van dit speciale evenement wordt één class uitgeroepen tot winnaar. Guardian Games is gratis voor alle spelers en duurt tot 24 mei.

Spelers kunnen met alle classes (Hunter, Warlock en Titan) meedoen aan verschillende activiteiten om punten te verzamelen in verschillende categorieën. Zo kunnen ze punten verdienen voor zichzelf, maar ook voor de class waarmee ze spelen. Spelers kunnen hun class helpen door PvE-content in Destiny 2 te spelen. Via een competitieve Strike-playlist kunnen spelers medailles verdienen en strijden om wekelijkse highscores. Iedereen kan beloningen vrijspelen, zoals de Heir Apparant Exotic Machine Gun en Catalyst, een Legendary SMG, een Exotic schip en meer.

Aan het einde van elke week worden gouden, zilveren en bronzen aura’s via een podiumceremonie toegekend aan elke class op basis van hun huidige status. Tijdens de sluitingsceremonie op 24 mei wordt de winnende...
Bordspelreview: Geestenvlucht
  • 1
  • 1
De paasvakantie is ondertussen alweer even gepasseerd, maar dat wil niet zeggen dat ouders hun kinderen niet meer moeten bezighouden. Mijn twee koters hebben speelgoed met hopen, maar toch slagen ze er regelmatig in om zich te vervelen. Gelukkig konden we rekenen op bordspeluitgever Megableu die mij enkele spellen uit hun uitgebreide portfolio opstuurde om de kinderen te vermaken. Starten doe ik met het spel Geestenvlucht.
Razendsnel vooruit in nieuwe F1 22-trailer
  • 0
  • 1
Vandaag hebben Codemasters en Electronic Arts aangekondigd dat Charles Leclerc van Scuderia Ferrari de rol krijgt van EA SPORTS-ambassadeur en dat hij de coverster van de game F1 22 is. Deze game wordt wereldwijd uitgebracht op 1 juli. De huidige kampioenschapsleider in het 2022 FIA Formula One World Championship staat op de cover met twee andere rijzende sterren: Lando Norris van McLaren en George Russell van Mercedes. Spelers kunnen nu ook de Champions Edition pre-orderen: deze editie eert voormalige wereldkampioenen: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso en de huidige titelhouder Max Verstappen. De Champions Edition wordt geleverd met drie dagen eerder toegang tot de volledige game en extra content, waaronder een tijdelijk beschikbaar Miami-contentpakket, geïnspireerd door de iconische skyline en lichten van de stad. Deze content staat stil bij de toevoeging van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX in de game.

F1 22 verwelkomt een nieuw tijdperk van Formula 1...
Sifu: Vengeance Edition nu beschikbaar voor PlayStation 4 en 5
  • 0
  • 0
We hebben er even op moeten wachten, maar sinds vandaag is Sifu: Vengeance Edition beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Deze editie bevat een exclusieve SteelBook-case, een unieke artbook met bijna vijftig pagina’s, een digitale soundtrack en meer.

In de genadeloze beat 'em up-game Sifu volgen spelers een jonge Kung-Fu-leerling die wraak wil nemen op de moordenaars van zijn familie. Zonder bondgenoten en met talloze vijanden, staat hij er alleen voor. Hij moet vertrouwen op zijn beheersing van Kung-Fu om te overwinnen en de nalatenschap van zijn familie in stand te houden. Zodra de speler sterft, herrijst deze op magische wijze op dezelfde plek, met een verschil … namelijk de leeftijd. Naarmate het personage sterft en ouder wordt, kan de speler nieuwe, krachtigere moves te leren, maar herrijzen is niet onvoorwaardelijk; het kent een limiet…

De lancering van Sifu: Vengeance Edition gaat gepaard met gratis updates, deze voegen de opties toe om de gewenste...
Bordspelreview: Explorers
  • 0
  • 3
Bij het nieuwste spel van Ravensburger, Explorers genaamd, moest ik onmiddellijk aan mijn Tinder-periode denken. Dat is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden en toen wou zo goed als elke vrouw al wanderlustend de wijde wereld verkennen. Nu kan dat ook in bordspelvorm, want Explorers laat je heel wat verkennen en ontdekken. Laat de vrouwkes het geld maar door de deuren smijten om hun 'doel' te bereiken, ik hou me nu wel bezig met Explorers van designer Phil Walker-Harding. Alvast een klinkende naam in de bordspelwereld. Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht in mijn review.
Bordspelreview: Pokémon Battle Academy 2022
  • 2
  • 7
Het klein kind is mij is weer tevreden. Vele jaren geleden, toen de dieren nog spraken (zoals Meowth van Team Rocket) en ik net mijn middelbare schoolcarrière startte, was Pokémon in. Op de speelplaats werden heel wat Pokémonkaarten van eigenaar gewisseld. Het was zelfs zo populair dat veel scholen besloten de kaarten te verbieden. De vele ruzies en diefstallen hadden daar natuurlijk ook iets mee te maken. Ikzelf startte toen mijn carrière als Pokémonverzamelaar, maar besteedde niet veel aandacht aan het spel. Op de zolder liggen nog enkele van die kaarten, al ben ik zo'n tien jaar geleden gestopt met het kopen van nieuwe sets. Onlangs ontving ik echter Pokémon Battle Academy. Kaarten die dienen om gespeeld te worden. En ja, wat liet ik me weer gaan ...
Spectaculaire trailer maakt ons klaar voor Jurassic World: Dominion
  • 1
  • 1
8 juni is het zover: dan verschijnt het langverwachte Jurassic World: Dominion in de cinemazalen. Voor het zover is maakt Universal Pictures ons klaar met een splinternieuwe trailer.

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion, een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld.

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd...
In juni vindt er een nieuwe Xbox & Bethesda Games Showcase plaats
  • 0
  • 2
Microsoft en Bethesda hebben aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe Xbox & Bethesda Games Showcase uitgezonden zal worden. De showcase zal dit jaar plaatsvinden op zondag 12 juni om 19:00 uur.

De show kan worden bekeken op de Xbox Twitch, Xbox YouTube, Xbox Twitter en Xbox Facebook kanalen. Het evenement zal zich richten op titels van Xbox Game Studios, Bethesda en verschillende creator-partners over de hele wereld.

De Xbox & Bethesda Games Showcase zal veel informatie geven over de games die binnenkort in het Xbox-ecosysteem zullen worden uitgebracht, evenals over de games die binnenkort in de Game Pass-catalogus zullen verschijnen, op Xbox en pc.

Bugsnax en DLC nu beschikbaar op alle platformen!
  • 0
  • 0
Mensen met een PlayStation 5 of 4 in huis konden al langer aan de slag met Bugsnax, maar vanaf vandaag kunnen ook Xbox-, pc- en Nintendo Switch-spelers Bugsnax verkennen. De game werd vandaag uitgebracht voor die platformen.

Daarnaast is sinds vandaag ook downloadbare content beschikbaar voor de game, in de vorm van The Isle of Bigsnax. Het mooie is dat de DLC volledig gratis is. In The Isle of Bigsnax kunnen spelers een volledig nieuw eiland ontdekken met nieuwe quests, verhalen en zoals de titel al doet vermoeden reuzegrote Bugsnax. Daarnaast kun je uitdagingen voltooien waarbij je meubels en meer ontvangt. Zaken die je kunt gebruiken om je eigen hut te pimpen.

Nieuwe trailer toont Knabbel en Babbel in actie
  • 2
  • 1
In Knabbel en Babbel: Rescue Rangers maken de Disney Festival tv-sterren na vele jaren een comeback in het hedendaagse Los Angeles. In deze actiefilm, waarin live-actionbeelden en CG-animatie worden gecombineerd, wonen Knabbel en Babbel tussen de mensen en tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Het is al decennia geleden dat hun succesvolle tv-serie "Rescue Rangers" van de buis verdween en Knabbel (stem van John Mulaney) leidt nu een leven als verzekeringsagent in een buitenwijk. Babbel (stem van Andy Sandberg) heeft een CGI-operatie ondergaan en probeert op beurzen voor nostalgische cartoonfans zijn gloriedagen te doen herleven. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Knabbel en Babbel hun verbroken vriendschap herstellen en opnieuw in de rol van detective duiken om hem te redden.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers verschijnt niet in de bioscoop, maar is vanaf 20 mei te bekijken via...
Nintendo biedt korting op meer dan duizend games aan in de eShop
  • 0
  • 1
Tijdens de lente-actie zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding, met bijzonder grote kortingen. De actieperiode in de Nintendo eShop begint op donderdag 28 april om 15:00 uur en eindigt op zondag 8 mei om middernacht.

Sommige topgames zijn voor het eerst in de aanbieding, zoals The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, waarin spelers de oorsprong van het Meesterzwaard kunnen ontdekken, terwijl ze met Mario en zijn trouwe vriend Cappy rond de wereld kunnen reizen in Super Mario Odyssey. In Fire Emblem: Three Houses moeten spelers als Byleth hun studenten leiding geven, zowel op school als tijdens tactische, turn-based gevechten. De uitbreidingspas levert een nieuw verhaal waarin spelers kennis kunnen maken met het geheime vierde huis van de academie, de Ashen Wolves.

Spelers kunnen in een epische fantasy-wereld duiken in The Elder Scrolls V...
RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg komt volgende maand op Kickstarter
  • 0
  • 1
Vorige week werd aangekondigd dat er een RuneScape-bordspel uitgebracht zou worden. Helaas ontbraken toen nog alle details. Nu komt daar verandering in, aangezien Jagex en bordspeluitgever Steamforged Games het een en ander delen. Allereerst is bekendgemaakt dat de Kickstarter-campagne voor RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg live gaat op 31 mei. Ook werd vandaag de doos van het spel voor het eerst onthuld. Deze bevat artwork van Elvarg, een groene draak die is verwikkeld in een vurig gevecht met een dappere ridder. Het bordspel is geïnspireerd op RuneScape, een van de populairste en langstlopende online videogamefranchises ter wereld.

RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg is een coöperatief bordspel voor één tot vijf spelers en wordt ontworpen en ontwikkeld door Steamforged in samenwerking met Jagex. Het speelt...
The Batman 2 aangekondigd op CinemaCon 2022
  • 1
  • 3
Het is officieel: Robert Pattinson keert terug als Batman in de tweede The Batman-film. Op de regisseursstoel zal opnieuw Matt Reeves zitten. Dit werd bevestigd door Toby Emmerich, de voorzitter van Warner Bros. De enige details die werden gedeeld, zijn dat Robert Pattinson terugkeert en dat, hoewel ze niet specifiek genoemd werd, Zoë Cravitz terug in de rol van Catwoman zal kruipen in de sequel. Details over het plot zijn er niet en wanneer we het vervolg mogen verwachten, is niet bekendgemaakt.

Dat er een opvolger van The Batman komt, is logisch. De superheldenfilm met DC-personages deed het ontzettend goed. Robert Pattinson en Matt Reeves schotelden ons een duister verhaal voor en menig fan wist dit wel te smaken.
PlayStation Plus-games voor mei bekendgemaakt
  • 3
  • 3
Zondag start een nieuwe maand en met het einde van april in zicht, betekent dit dat PlayStation aankondigt welke nieuwe PlayStation Plus-games abonnees aan hun collectie kunnen toevoegen. Zopas maakte PlayStation via de PlayStation Blog bekend dat we in mei drie spellen kunnen downloaden.

Vanaf komende dinsdag kun je aan de slag met volgende spellen:
  • FIFA 22 (PS5/PS4)
  • Tribes of Midgard (PS5/PS4)
  • Curse of the Dead Gods (PS4)
Je hebt tot dinsdag dus nog de tijd om de spellen van deze maand te downloaden, zijnde Outlaws & Legends, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated en Slay the Spire. Daarnaast werd ook bekendgemaakt dat je nog tot 11 april Persona 5 kunt downloaden als onderdeel van de PlayStation Plus Collection.

PSplus.png
Tweede seizoen Riders Republic nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Showdown, het tweede seizoen voor Riders Republic, is nu live op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen introduceert onder meer een nieuwe arena, een 6v6-multiplayermodus en nieuwe massaraces. In dit gloednieuwe seizoen ontdekken spelers de nieuwe Showdown-arena met een eigen 6v6-multiplayermodus. In deze spannende modus nemen twee teams het tegen elkaar op om zoveel mogelijk bliksem te verzamelen, met behulp van nieuw speelgoed dat zorgt voor waanzinnige actie.

Spelers dagen zichzelf uit in nieuwe massaraces, speciale outfits en het gloednieuwe speltype Wheeling-modus, waarin ze in stijl op één wiel rijden. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om een eigen in-game vriendenlijst aan te maken en er aan deel te nemen, en hun eigen community te creëren met de nieuwe clan-functie. Verder introduceert dit seizoen een nieuwe seizoensprogressie met zeven wekelijkse spotlights, waar alle spelers exclusieve beloningen kunnen vrijspelen. Ook kunnen spelers deelnemen aan...
Terug
Bovenaan