Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Speel Tropico 6 nu op je next-gen console
  • 1
  • 0
Uitgever Kalypso Media en in-house ontwikkelaar Realmforge Studios kondigen aan dat Tropico 6 nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met 4K resolutie. Naast de game zelf bevat Tropico 6 – Next Gen Edition ook de Llama of Wall Street DLC en het El Prez Pack met daarin een extra missie, nieuwe gebouwen en nieuwe decoraties voor het paleis van de Dictator.

Ervaar de Tropico-eilanden zoals nooit tevoren in 4K resolutie, waardoor de panoramische uitzichten en schitterende stranden van deze bananenrepubliek kristalhelder te zien zijn. Stap in de schoenen van El Presidente en speel door vier verschillende tijdperken heen waarin spelers de toekomst van Tropico en haar bewoners in eigen handen nemen. Speel als ijzingwekkende dictator of als vredelievende staatsman en vind de balans tussen politiek, infrastructuur en economie voor een uitgestrekt paradijs. Tenminste, voor El Presidente dan. In de bijgevoegde Llama of Wall Street DLC gaan spelers aan de slag met grote...
Bordspelreview: De Avonturen van Robin Hood
  • 1
  • 7
Een van de minst leuke dingen aan het spelen van bordspellen is dat je altijd door spelregels moet ploeteren. Bij een kaartspelletje is dat op vijf minuten gepiept, maar bij de zwaardere spellen kun je wel eens een uur of langer bezig zijn. Spelregels zijn nu eenmaal een noodzakelijk kwaad in de wereld der bordspellen, al tonen sommige gezelschapsspellen dat het ook anders kan. Zo ook De Avonturen van Robin Hood van uitgever 999 Games.
Volgende maand start open bèta van Space Punks
  • 0
  • 0
De Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag aangekondigd dat de open bèta van de top-down looter-shooter Space Punks op 20 april van start gaat. Het melkwegstelsel van wapens, glorie en over-the-top actie is vanaf deze datum gratis speelbaar op pc, exclusief via de Epic Games Store. Deze stap is een mijlpaal in de voortdurende ontwikkeling van de free-to-play titel.

Space Punks is een free-to-play top-down ARPG die zich afspeelt in een oneerbiedige sciencefiction-omgeving waar spelers zich een weg banen naar roem, glorie en fortuin door lucratieve opdrachten aan te nemen in de gevaarlijkste uithoeken van het sterrenstelsel. Space Punks wordt uitgebracht door de Britse videogame-uitgever Jagex, ontwikkelaar van de iconische RuneScape-franchise, die meer dan twintig jaar ervaring in het bouwen van enorme communities gebruikt om de nieuwste titel van Flying Wild Hog te ondersteunen.

Techreview: ROCCAT Kone XP
  • 0
  • 1
Muizen heb je - net als toetsenborden, headsets en meer - in alle kleuren, maten en prijzen. Zo is er voor ieder wat wils. Fabrikanten proberen je naar hun producten te trekken door onder andere verbluffende prestaties te beloven. Zo mochten wij al meerdere producten aan grondige tests onderwerpen. Met het nieuwste stukje randapparatuur dat we ontvingen, de ROCCAT Kone XP, is dat uiteraard niet anders. Of deze gamingmuis de adviesprijs van om en bij de negentig euro waard is, lees je in deze review.
Nieuwe versie van Pokemon Battle Academy nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Pokémon is de laatste jaren weer aan een serieuze opmars bezig. De vele nieuwe sets aan verzamelkaarten verkopen als zoete broodjes. Dat vertaalt zich nu ook naar de uitgave van een nieuwe versie van Pokémon Trading Card Game Battle Academy.

Battle Academy is de vernieuwde bordspelvariant van de succesvolle Pokémon TCG. Hiermee kan het hele gezin het klassieke kaartspel op een gemakkelijke en leuke manier leren. De nieuwe versie introduceert het Pokémon V-spelmechanisme en bevat nieuwe populaire Pokémon, onder wie Pikachu, Eevee en Cinderace. In elk Battle Academy-product (2022) zit alles wat nodig is om de beginselen van de Pokémon TCG te leren, waaronder een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Dit maakt het ideaal om het met familie en vrienden te spelen.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar...
Tiny Tina's Wonderlands ontvangt actievolle lanceringstrailer
  • 0
  • 1
Tiny Tina's Wonderlands is eindelijk beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Uiteraard hoort bij zo'n release ook een lanceringstrailer.

In Tiny Tina's Wonderlands maken spelers de reis van de Fatemaker door een uitzonderlijke tabletop-wereld waar regels zelden gelden. Samen met een all-star celebrity cast, kunnen spelers hun eigen multiclass helden creëren en aanpassen terwijl ze zich een weg banen door bizarre monsters en kerkers vol schatten op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. De chaotische fantasiewereld wordt tot leven gebracht door de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een oogwenk verandert en spelers begeleidt op hun respectieve reizen.

Nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video toont de Dark Side van de Force
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag 'Darkness is Rising' uitgebracht: een nieuwe trailer met schurken uit LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dat op 5 april 2022 verschijnt op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Van de grootste en visueel krachtigste LEGO Star Wars-game ooit, werpt de trailer een blik op de duistere kant van de Force met de grootste schurken uit de negen films van de saga. Spelers worden verleid om zich aan te sluiten bij de duistere kant door een aantal beruchte schurken, waaronder Keizer Palpatine, wiens schaduw alom aanwezig is in de saga. Palpatine kan bliksemstralen afvuren vanuit zijn vingertoppen en is extreem gevaarlijk en dreigend.

Generaal Grievous, een spichtige, vierarmige droid, is vooral bekend om zijn sterke aanwezigheid en vaardigheid in het hanteren van vier lichtzwaarden tegelijk. Darth Maul is een geduchte krijger van de duistere kant. Kylo Ren bewondert zijn...
Far Cry 6 voegt Stranger Things-crossover missie toe
  • 0
  • 0
Far Cry 6 is vanaf nu tot en met 27 maart gratis te spelen op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Spelers hebben toegang tot de volledige game in zowel single- als multiplayer, inclusief alle gratis updates en crossovers die tot nu toe zijn verschenen. Voor hen die na het gratis weekend het eiland Yara wil blijven verkennen, wordt de spelvoortgang behouden. Als kers op de taart is er vandaag een gratis crossover missie gebaseerd op Netfix’ Stranger Things toegevoegd aan de game!

In Far Cry 6 ontdekken spelers de uitgestrekte open wereld van het eiland Yara, terwijl ze vanuit guerillakampen een rebellenleger opbouwen om het regime van de dictator Antón Castillo te ondermijnen. Voor alle informatie over de gloednieuwe Stranger Things-missie, zie dit artikel. Sinds de wereldwijde lancering op 7 oktober 2021 is Far Cry 6 al flink uitgebreid met nieuwe content. Denk hierbij aan nieuwe...
Met LEGO Bricktales is er een nieuw LEGO-spel op komst
  • 1
  • 4
Thunderful heeft vandaag een nieuw LEGO-spel aangekondigd; een nieuw avontuurlijk spel dat ontwikkeld wordt door Clockstone, de makers van onder andere Bridge Constructor. LEGO Bricktales verschijnt dit jaar op pc. Of de game later ook op consoles verschijnt, is op dit moment nog niet bekend.

De speler belooft in LEGO Bricktales heel wat vrijheid te krijgen. Zo krijg je telkens een diorama voorgeschoteld dat volledig is opgebouwd uit LEGO-steentjes. In die diorama's zitten minifigures die hulp nodig hebben. Hulp die enkel jij kunt aanbieden. Hiervoor moet je oplossingen creëren, bestaande uit LEGO. Zo zie je in de trailer hoe je met een vooropgesteld aantal steentjes een helikopter moet zien te bouwen. Liefst eentje dat deftig vliegt ... Kijk en aanschouw vooral zelf.

Accolades-trailer toont waarom je Ghostwire: Tokyo in huis moet halen
  • 0
  • 0
Ghostwire: Tokyo valt bij velen in de smaak. Dat is ook duidelijk zichtbaar in onderstaande accolades-trailer die uitgever Bethesda heeft gepubliceerd. Daarin passeren heel wat quotes van diverse media, quotes die aangeven waarom jij als speler de game in huis moet halen.

Ook onze eigenste FreakyJP is die mening toegedaan. In zijn review gaf hij Ghostwire: Tokyo een mooie acht op tien. Ghostwire: Tokyo ligt vanaf vandaag in de winkelrekken voor PlayStation 5 en pc.

Review: Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök
  • 1
  • 2
Assassin's Creed Valhalla biedt de spelers vele tientallen uren spelplezier aan. De bijzonder grote open wereld, de vele zijmissies, de vele te ontdekken geheimen en meer zorgen er allemaal voor dat gamers zich geen seconde in de virtuele wereld vervelen. Vorig jaar verschenen daarnaast nog eens twee stukken downloadbare content. Enerzijds om op verkenning te gaan in Parijs, anderzijds DLC die je naar de druïden van Ierland brengt. En wie hiermee nog altijd niet genoeg heeft, biedt Ubisoft sinds deze maand een erg uitgebreide uitbreiding aan: Dawn of Ragnarök.
Wreckfest heeft Nintendo Switch-releasedatum te pakken
  • 0
  • 0
Nintendo Switch-gebruikers hebben er lang op moeten wachten, maar het einde is in zicht. Uitgever THQ Nordic maakte namelijk bekend dat de Nintendo Switch-versie van Wreckfest vanaf 21 juni beschikbaar zal zijn. Net als in de overige versies wordt het op de Nintendo Switch mogelijk om je online te begeven om auto's van tegenstanders in frut van elkaar te rijden. Daarnaast maakt THQ Nordic bekend dat zowel de online modi (tot zestien spelers) als de offline modi zullen draaien aan een stabiele dertig frames per seconden.

We Were Here-trilogie krijgt binnenkort vierde telg!
  • 0
  • 0
Ik ben fan van de We Were Here-games, bestaande uit We Were Here, We Were Here Too en We Were Here Together. Binnenkort mogen we met We Were Here Forever de vierde telg aan toevoegen. Enkele uren geleden maakte ontwikkelstudio Total Mayhem Games bekend dat die nieuwe game op 10 mei voor pc zal verschijnen. Een release van de consoleversies vindt op een latere datum plaats, al is niet bekendgemaakt wanneer precies.

De We Were Here-spellen zijn uitsluitend in co-op te spelen. Beide spellers hebben een walkietalkie in de hand en kunnen enkel zo communiceren. De vorige games waren een soort van escape rooms en het lijkt dus logisch dat ook de opvolger iets in dat genre wordt. Ik ben alvast benieuwd!

Review: Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous
  • 0
  • 0
Wie de review van Jurassic World Evolution 2 heeft gelezen, weet dat de simulatorgame een heel vermakelijk tijdverdrijf is. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de vele soorten dino's, heeft ontwikkelaar Frontier Developments goed nieuws, want door het tweede pakket aan downloadbare content aan te schaffen, worden er weer enkele exemplaren aan de reeds uitgebreide lijst toegevoegd. Deze keer staan de dino's volledig in het teken van Netflix-serie Camp Cretaceous.
PlayStation neemt weer studio over
  • 0
  • 0
Op de PlayStation Blog maakte PlayStation bekend dat het opnieuw een studio heeft overgenomen. Het gaat over het Canadese Haven dat pas vorig jaar werd opgericht. De studio werd pas vorig jaar opgericht door Jade Raymond. Zij draaide in de beginjaren van Assassin's Creed mee bij Ubisoft, vond erna haar plek bij Electronic Arts en versaste nadien naar Google. Ook daar hield ze hier niet lang vol, waarna ze met enkele medewerkers een nieuwe studio uit de grond stampte.

Haven Studios moet zich binnen de PlayStation-familie focussen op een nieuw IP die een AAA-multiplayer-ervaring moet voorschotelen. Wanneer we die game mogen verwachten, is niet aangekondigd.
Godfall verschijnt binnenkort op Xbox en pc
  • 1
  • 2
Godfall was een tijdlang een PlayStation-exclusieve game (en op pc via Epic Games Store), maar daar komt volgende maand verandering in. Uitgever Gearbox kondigt namelijk aan dat hun Godfall vanaf 7 april beschikbaar zal zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc via meerdere platformen. Gamers mogen meer dan enkel het basisspel verwachten, want de game verschijnt in de vorm van een Ultimate Edition voor die platformen.

Volgens de uitgever is deze Ultimate Edition de beste en meest complete manier om Godfall te spelen. Tussen de lancering van de game en nu werden vele updates uitgebracht die de spelervaring naar een hoger niveau tillen. Naast Godfall zelf mag je dus ook de uitbreiding Fire & Darkness verwachten, evenals enkele pre-order cosmetics.

Ook Humble Bundle komt met pakket voor Oekraïne
  • 0
  • 2
Anderhalve week geleden werd er al een gamebundel ten voordele van Oekraïne uitgebracht, met bijna duizend games, boeken en meer. Voor tien dollar kon je dit hele pakket in huis halen. Ook Humble Bundle doet nu z'n duit in het zakje.

Via de website van Humble Bundle kun je nu 123 games in huis halen voor het minimumbedrag van een goede 36 euro. Daarvoor krijg je heel wat in de plek. Zo maken spellen als Back 4 Blood, This War of Mine, Metro Exodus en Spyro Reignited Trilogy deel uit van het pakket, aangevuld met vele andere toppers. Er kan vrijblijvend meer gedoneerd worden. De volle honderd procent van de opbrengst wordt gebruikt om humanitaire organisaties financieel te ondersteunen. Het totaalbedrag staat op dit moment om meer dan 3,7 miljoen euro.

WIN: verjaardagspakket van Ubisoft
  • 0
  • 1
Onze frontpage viert z'n eerste verjaardag en dat vieren we met prijzen. Van Ubisoft kregen we een mooi pakket! Zo kun je een steelcase van Watch Dogs Legion winnen, maar ook enkele collectibles van Rabbids, Assassin's Creed Chronicles, Watch Dogs Legion en Watch Dogs. En wat die grote door van Rainbow Six Siege is? Dat ontdek je zelf! Deelnemen aan deze wedstrijd kan via deze link. Het enige wat je dan moet doen, is antwoorden op de wedstrijdvraag en hopen dat je wint. Succes!

Wedstrijdlink: https://www.beyondgaming.be/form/wedstrijd-verjaardagspakket-van-ubisoft.72/select
Uitgebreide blik op Hogwarts Legacy, verschijnt eind dit jaar
  • 2
  • 2
Vandaag vond er een State of Play plaats die volledig gewijd was aan Hogwarts Legacy. Zo werd er tijdens de presentatie bijna vijftien minuten, opgenomen op een PlayStation 5, aan gameplay getoond, waarbij heel wat nieuwe omgeving en details te zien zijn. De game verschijnt ook voor PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

In Hogwarts Legacy speel je als een vijfdejaars student van Zweinstein. Je kunt je eigen personage creëren, wordt ingedeeld in een van de vier groepen en kunt dan aan de slag om toverspreuken te leren en toverdranken te brouwen. Hogwarts Legacy moet nog dit jaar verschijnen en wel rond de feestdagen.

The Crew 2 Season 5 Episode 1: American Legends nu gratis beschikbaar
  • 0
  • 0
Episode 1 van The Crew 2 Season 5: American Legends is nu gratis beschikbaar op alle platformen. Ook wordt The Crew 2 komende zomer bijgewerkt om op zestig frames per seconde te draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Na te hebben rondgetrokken door Amerika en missies voor verschillende bedrijven te hebben voltooid, gaan spelers in Season 5 Episode 1: American Legends de archieven binnen. In deze archieven liggen souvenirs, dagboeken en voorwerpen van personages uit het verleden opgeslagen. Al deze voorwerpen dienen als aanwijzingen die spelers naar verbazingwekkende schatten leiden, deze schatten liggen begraven over de hele VS. Spelers kiezen het verhaal dat ze willen ontdekken, reizen door het land op zoek naar verdere aanwijzingen en breiden zo hun voertuigencollectie uit met een aantal van Amerika's meest iconische exemplaren. Elke week worden er twee nieuwe verhalen toegevoegd, gratis beschikbaar voor alle spelers. De eerste auto die via deze verhalen geïntroduceerd is...
Terug
Bovenaan