Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
EPOS H3PRO Hybrid krijgt twee nieuwe kleuren
  • 0
  • 2
Gaming audiomerk EPOS brengt twee stijlvolle nieuwe kleurvarianten uit voor de award winnende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White en Racing Green. De H3PRO Hybrid tilt volgens de fabrikant draadloos gamen naar een hoger niveau dankzij de low latency draadloze dongle-verbinding en beschikt over ingebouwde Active Noise Cancellation (ANC) voor het onderdrukken van achtergrondgeluid. Hiermee wordt de hoge mate van passieve ruisonderdrukking die zorgt voor een optimale game-ervaring, bekend van de H3-serie, verder uitgebreid. De H3PRO Hybrid biedt een kwalitatief hoogwaardige audio-ervaring voor gamers die op zoek zijn naar betrouwbare draadloze prestaties voor veelzijdig gebruik. Wij reviewden eind vorig jaar de H3PRO Hybrid en waren onder de indruk. Ter volledigheid wordt het persbericht hier integraal geplaatst.

"Met de H3PRO Hybrid hebben we volledig nieuwe functies toegevoegd aan de nieuwste...
Disney Speedstorm verschijnt komende zomer
  • 0
  • 1
Middels een nieuwe trailer heeft ontwikkelaar Gameloft aangekondigd wanneer we hun free-to-play racegame mogen verwachten en op welke platformen dat zal gebeuren. Zo werd bekendgemaakt dat Disney Speedstorm komende zomer verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Vanaf heden is het mogelijk om je via de website te registreren. Daarbij word je dan een van de eerste die met de game aan de slag kan, krijg je updates en exclusieve sneak peeks. Het enige wat je moet doen is je e-mailadres opgeven, je land selecteren en akkoord gaan met de voorwaarden.

Vecht als legendes in het Rengoku-event van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • 0
  • 0
Van 26 april tot 17 mei ervaren spelers in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege het nieuwe Rengoku-event. Rengoku introduceert een nieuwe gamemodus met unieke Kiba loadouts en versnelde respawn-tijd, wat zorgt voor snelle en actievolle gameplay.

Rengoku speelt zich af in Japanse tempel waar spelers het tegen elkaar opnemen in een gevecht voor de eeuwigheid. Spelers vechten als bezeten Samurai-krijgers voor de eer van de goden in een vernieuwde Skyscraper map. In de nieuwe 5v5-gamemodus moeten spelers vijf seconden lang ongehinderd in de buurt van altaren blijven om controlepunten te scoren of controlepunten van de tegenpartij te stelen. Het eerste team dat 300 punten haalt, wint de game. Tevens veranderen de controlepunten regelmatig van plaats om het nog extra spannend te maken.

Operators beschikken naast shotguns en pistolen ook over een explosieve Kiba waarmee ze vijanden in één klap uitschakelen. Fuze, Osa, Rook en Thunderbird kiezen tussen een vuur- of vergif-Kiba, terwijl Twitch...
Ubisoft haalt servers offline voor zo'n negentig games
  • 0
  • 1
Ubisoft heeft via een blogpost bekendgemaakt dat het de servers met onmiddellijke ingang online heeft gehaald voor meer dan negentig games. Wie nu al schrik heeft dat z'n favoriete game niet meer te spelen heeft, heeft eigenlijk weinig te vrezen. Het gaat namelijk uitsluitend voor oude spellen die speelbaar zijn op PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Wii U en pc. Door het uitschakelen van de servers is het niet mogelijk om nog online te gamen, ingame nieuws en spelerstatistieken te bekijken en uitdagingen te voltooien die je recht geven op units.

Enkele van de offline gehaalde spellen zijn Anno 1404, de Assassin's Creed-spellen tot en met Assassin's Creed: Revelations, Drives: San Francisco en en Settlers 3 en 4. De volledige lijst van de spellen waarvan de servers offline zijn gehaald, vind je op...
Eerste trailer voor Last Seen Alive nu te zien
  • 0
  • 1
The Searchers heeft de eerste trailer vrijgegeven van 'Last Seen Alive', een actiefilm met onder andere Gerard Butler (‘London Has Fallen’), Jaimie Alexander (’Thor: The Dark World’), Russell Hornsby ('Get Rich or Die Tryin'). Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

Review: Moss: Book II
  • 1
  • 3
Het is alweer even geleden dat ik nog met een PlayStation VR-game aan de slag ging. Dat toestel heeft zich in principe nooit terugbetaald, want het aantal noemenswaardige games voor dat stuk hardware is beperkt. Toch zal ook de PlayStation VR2 op de eerste dag in huis komen. Tot die tijd zal ik het moeten doen met de huidige PS VR-spellen en gelukkig is daar zopas weer eentje bijgekomen: Moss: Book II.
Splatoon 3 heeft releasedatum te pakken
  • 0
  • 0
Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt dat Splatoon 3, een Nintendo Switch-exclusieve game, op vrijdag 9 september 2022 wordt uitgebracht. In Splatsville en de zonovergoten Splatlands kunnen spelers deelnemen aan kliedergevechten met andere Inklings en Octolings, en functies, wapens en de meest trendy uitrustingen van het seizoen ontdekken.

In Splatoon 3 zorgt de spelstand Grondoorlog online voor een bont spektakel in zowel nieuwe als bekende levels, waar teams van vier het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk terrein bekliederen met hun inkt. Nieuwe beelden hebben een inkijkje gegeven in een van de nieuwe levels, Forelviaduct. Daarnaast zijn er beelden opgedoken van de Spanner, een nieuw wapentype in de vorm van een boog waarmee spelers zowel verticaal als horizontaal inkt kunnen schieten. De nieuwe trailer laat al deze opnames zien, en werpt bovendien een blik op enkele nieuwe uitrustingen en informatie.

Naast de knotsgekke vier-tegen-vier-multiplayergevechten heeft Splatoon 3...
Nieuwe Lightyear-trailer is weer om te kwijlen
  • 0
  • 0
Lightyear vertelt het oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld waarop het actiefiguur uit Tot Story is gebaseerd. Het verhaal volgt de legendarische Space Ranger nadat hij samen met zijn commandant en hun bemanning is achtergelaten op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde. Terwijl Buzz probeert een weg terug te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotrechterhand Sox. Wat de zaak bemoeilijkt en de missie bedreigt is de komst van Zurg, een machtige verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

In de film horen we de stem van Chris Evans als de talentvolle Space Ranger Buzz Lightyear, Uzo Aduba als zijn commandant en beste vriendin Alisha Hawthorne en Peter Sohn als Sox. Keke Palmer, Taika Waititi en Dale Soules lenen hun stemmen aan de Junior Zap Patrols Izzy Hawthorne, Mo Morrison en Darby Steel. James Brolin is te horen als de raadselachtige Zurg. De...
Next-gen launchtrailer van Chernobylite toont wat je kunt verwachten
  • 0
  • 2
Chernobylite is eindelijk beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, nadat de game vorig jaar al verscheen voor de vorige generatie consoles en pc. Bij een nieuwe lancering hoort uiteraard ook een nieuwe trailer en die werd gisteren gepubliceerd. Redacteur Killjoy ging ondertussen ook met de PlayStation 5-versie aan de slag en zijn review kun je uiteraard via deze link raadplegen.

In de game kruip je in de huid van Igor, bijgenaamd The Professor, die in de Chernobyl Zone op zoek is naar Tatyana, zijn verloofde op het moment van de nucleaire catastrofe zo'n dertig jaar geleden. Sinds de ramp is hij elk spoor naar haar bijster en hij is ervan overtuigd dat de ware toedracht van haar verdwijning enkel op die locatie ontrafeld kan worden. Het is deze Tatyana die in onderstaande trailer de hoofdrol gekregen heeft. Vind jij haar terug? Je komt het vanaf vandaag te weten!

Xbox One-gebruikers moeten Sherlock Holmes: Chapter One op hun buik schrijven
  • 0
  • 0
Slecht nieuws voor de Xbox One-spelers die aan het wachten waren op Sherlock Holmes: Chapter One. Die versie wordt met pijn in het hart geannuleerd. De reden daarvoor is dat de studio in Oekraïne gevestigd is en ze momenteel maar beperkte middelen en personeel hebben. De studio heeft beslist de PlayStation 4-versie af te werken, maar moest dus ook de keuze maken om de Xbox One-versie te laten vallen. Daarnaast was er nog veel werk om de huidige versies te optimaliseren, meer werk dan de studio voor ogen had.

Vorig jaar verscheen Sherlock Holmes: Chapter One op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De PlayStation 4-versie verschijnt op 28 april. Wie een pre-order voor de Xbox One-versie heeft staan, krijgt uiteraard een volledige terugbetaling.
Nieuwe soundbar van Razer laat gamers echt genieten van geluid
  • 0
  • 0
Razer introduceert de Razer Leviathan V2. Dit is de nieuwste pc-soundbar van Razer die volgens de fabrikant helder geluid levert en zorgt voor een gedetailleerde, meeslepende luisterervaring voor pc-gebruikers. Het is bovendien de eerste gaming soundbar die gebruikmaakt van THX Spatial Audio. Prijskaartje: 249,99 euro.

De Razer Leviathan V2 is voorzien van twee full-range drivers, twee passieve radiatoren, twee tweeters en een naar beneden gerichte subwoofer. Dit zorgt voor heldere, duidelijke hoge tonen en een diepe, krachtige bas die elke entertainment-ervaring overtreft. De pc-soundbar met meerdere drivers is speciaal ontworpen om een volledig en natuurgetrouw geluid te leveren. De Leviathan V2 maakt gesprekken in games en films duidelijker, verhoogt de spanning in actiescènes en laat soundtracks nog beter klinken.

De nieuwste PC-soundbar van Razer biedt ook THX Spatial Audio die via de PC kan worden geactiveerd. Daarnaast is de Razer Leviathan V2 voorzien van Razer Chroma...
RuneScape-bordspel aangekondigd!
  • 0
  • 2
Steamforged Games, uitgever van enkele populaire bordspellen waaronder Dark Souls en Resident Evil, heeft samen met videogame-uitgever en RuneScape-ontwikkelaar Jagex de eerste details onthuld van het RuneScape-bordspel dat later dit jaar op Kickstarter komt.

RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg is een coöperatief bordspel voor één tot vijf spelers en speelt zich af in RuneScapes fantasiewereld Gielinor. Dit table-top avontuur is gedreven door verhaal en immersie in plaats van door complexe strategie. Het spel is ontworpen om liefhebbers van de franchise een nieuwe manier van spelen te geven. Maar ook om zij die nog niet bekend zijn met de MMORPG kennis te laten maken met de spannende wereld van RuneScape,

Verken de koninkrijken Asgarnia en Misthalin met een spelbord dat is vormgegeven als een fast-travel map. Reis van regio naar regio terwijl je je skills verbetert en quests voltooit. Zoom in voor persoonlijke ontmoetingen met iconische eindbazen, die steeds lastiger worden...
Razendsnelle motoren in actie in MotoGP 22-trailer
  • 1
  • 1
Milestone en Dorna Sports S.L. maken met trots bekend dat MotoGP 22, het nieuwste deel van de serie motorrace-simulaties, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam.

MotoGP 22 eert de motorsport en verrijkt de videogame-ervaring met een unieke game-mode. Het NINE Season 2009 is een fascinerende manier om een van de spectaculairste seizoenen uit de MotoGP-geschiedenis opnieuw te beleven. Deze mode plaatst spannende gameplay in de omlijsting van een nostalgische en aangrijpende docu-film, gepresenteerd door Mark Neale, regisseur van enkele van de beste MotoGP-documentaires, inclusief meer dan 50 minuten aan originele beelden van het 2009-seizoen, voor een bijzonder meeslepende motorsimulatie-ervaring. Stap in de laarzen van legendarische coureurs als Rossi, Pedrosa, Stoner en Lorenzo, en overwin adembenemende uitdagingen om historische momenten na te bootsen.

Exploding Kittens krijgt televisieserie op Netflix
  • 0
  • 3
The Oatmeal, maker van het ontzettend populaire kaartspel Exploding Kittens, kondigt via zijn website aan dat hij momenteel werkt aan een televisieserie die via Netflix uitgezonden zal worden. De serie zal worden gemaakt door Mike Judge, bekend van onder andere Beavis and Butthead en Office Space, en Greg Daniels, bekend van onder andere The Office en Space Force. Ook de cast is niet van de minste, met bijvoorbeeld Lucifer-ster Tom Ellis en Lucy Liu uit onder andere Elementary. The Oatmeal maakt ook bekend dat de serie volgend jaar op Netflix verwacht mag worden. Daarnaast zul je via dat streamingplatform vanaf volgende maand aan de slag kunnen met het spel zelf.

Het verhaal van de Exploding Kittens-serie gaat over een eeuwigdurend conflict tussen de hemel en de hel. God en de duivel worden naar de aarde gestuurd, al is dat in de vorm van katten. Vermoedelijk zullen er ook explosieve katten aanwezig zijn.

Open bèta van Space Punks nu speelbaar!
  • 0
  • 0
De Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag onthuld wat spelers kunnen verwachten van de open bèta van Space Punks, die vanaf vandaag gratis te spelen is. Space Punks is een top-down ARPG die zich afspeelt in een oneerbiedige sciencefiction-omgeving, waar spelers zich een weg banen naar roem en fortuin door lucratieve opdrachten aan te nemen in de gevaarlijkste uithoeken van het sterrenstelsel. De lancering van de Open Beta (of content-update 'The Cracked One' voor degenen die het bijhouden) gaat gepaard met een volledig herontworpen gameplay-loop, een nieuwe 'Get-A-Job'-functie die dient als een quickplay-modus, en een soepeler crafting-systeem dat spelers toegang geeft tot tools om in het begin van hun ruimtevaarcarrière al maximale chaos te zaaien.

Het introduceert ook nieuwe endgame-content genaamd 'The Crack', een nieuwe eindeloze dungeons ervaring die zich afspeelt in de diepten van een zwart gat en maximaal vier spelers van de ene naar de andere dimensie moeten...
Eindelijk nog eens een nieuwe map in Tom Clancy's Rainbow Six Siege
  • 0
  • 0
Spelers van Tom Clancy's Rainbow Six Siege moesten het afgelopen jaren met dezelfde mappen doen, maar Ubisoft heeft bekendgemaakt dat daar eindelijk verandering is in gekomen. Sinds gisteren is er met Emerald Plains een nieuwe map beschikbaar voor alle platformen. Onderstaande trailer toont je alvast wat je van de nieuwe map kunt verwachten.

Spelers ervaren de heuvels van Noord-Ierland in de Emerald Plains country club en private ranch. In de Idyllische omgeving verkennen ze het terrein om de beste aanpak voor hun match uit te zoeken. Dat doen ze onder meer door een rappel door het dakraam te riskeren, gebruik te maken van de drie binnentrappen of dekking te zoeken naast de open haard.

De twee verdiepingen binnen Emerald Plains zijn verschillend. De benedenverdieping is modern en staat in contrast met de klassieke stijl van de bovenverdieping van het landhuis, om zo duidelijke herkennings- en oriëntatiepunten te benadrukken. De ruime kamers zijn deeltelijk geïnspireerd door...
Eerste DLC voor Tiny Tina's Wonderlands aangekondigd
  • 0
  • 0
Vandaag hebben 2K en Gearbox Software onthuld dat Coiled Captors, de eerste downloadbare content voor Tiny Tina's Wonderlands, beschikbaar zal zijn op 21 april. Coiled Captors wordt de eerste van vier spannende post-launch content drops in de Tiny Tina's Wonderlands Season Pass. Of je nu net begint in de Wonderlands of al in de end game zit, bereid je voor op een reis door Vesper's eerste Mirror of Mystery.

Coiled Captors begint in Dreamveil Overlook, waar de raadselachtige waarzegster Vesper wacht. Eeuwen geleden hadden de Coiled Naga de grootste vangst van allemaal: een oude god. Ze hebben het wezen gevangen in het lichaam van een machtige zeewerg met scherpe tanden en een leerachtige huid, en hebben het diep in een ijzige berg gekooid. Alleen jij hebt de kracht om hem uit zijn vlezige gevangenis te bevrijden, maar dat betekent dat je door winterse woestenijen, dorre ruïnes en ondergelopen spelonken vol vijanden moet waden. Coiled Captors bevat:
  • Nieuwe boss...
Volg het Pokémon Europe International Championship 2022 live
  • 0
  • 1
Fans uit de hele wereld kunnen komend weekend via een livestream getuige zijn van alle actie tijdens het eerste Pokémon International Championship-evenement van 2022: het Europe International Championship. Enkele van de beste Pokémon Trainers ter wereld gaan de strijd aan met elkaar in de Pokémon Trading Card Game, de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, Pokkén Tournament DX en Pokémon GO.

De uitzendingen vinden verspreid over drie dragen plaats – van 22 tot 24 april 2022 – en worden in het Engels van commentaar voorzien door prominenten uit de Pokémon-community:
  • Pokémon-videospellen: Twitch.tv/Pokemon
  • Commentatoren: Adam Dorricott, Labhaoisa Cromie, Lee Provost en Rosemary Kelley
  • Pokémon Trading Card Game...
Bordspelreview: Libertalia: De Winden van Galecrest
  • 0
  • 6
Libertalia, van designer Paolo Mori, is terug van weggeweest! Het bordspel met een piratenthema verscheen tien jaar geleden en duikt nu bij uitgever 999 Games op in een nieuw jasje. Laatstgenoemde zorgt namelijk voor de Nederlandstalige versie van het door Stonemaier Games nieuw leven ingeblazen spel. Hierbij zet je als baas van een vloot enkele bemanningsleden in om schatten te grijpen, zit je andere piraten dwars en kom je het liefst met een rijkgevulde schatkist weer thuis. Ik neem je graag mee in mijn review van Libertalia: Winden van Galecrest.
Bordspelreview: Weerwolven: Genootschap van het Kwaad
  • 3
  • 4
Disney ... Wie is er in zijn leven nog niet mee in aanraking gekomen? Als kind keek ik de films (toen nog op videocassette) elke keer opnieuw bij mijn oma. Nadien kwamen dvd's en Blu-rays uit en sinds anderhalf jaar wordt het boeltje ook gestreamd. Ook het pretpark in Parijs werd ondertussen al drie keer bezocht en het aantal bordspellen in mijn collectie met een Disney-thema groeit ook. Met dank aan Asmodee, de uitgever van wie ik Genootschap van het Kwaad ontving, is mijn collectie nog wat uitgebreid. Ik neem je graag mee in de review van dit op Weerwolven geïnspireerde kaartspel.
Terug
Bovenaan