Jeroen Van Rossem

Redacteur
Jeroen Van Rossem

Jeroen Van Rossem

Redacteur
Nieuwe story trailer werpt een blik op het verhaal van Steelrising
  • 0
  • 0
Nadat we een kleine maand geleden nog berichtten dat Steelrising werd uitgesteld naar 8 september, hebben we vandaag gelukkig wat beter nieuws ontvangen. Uitgever Nacon en ontwikkelaar Spiders hebben namelijk een nieuwe trailer gelanceerd waarin het verhaal van Steelrising wat meer uit de doeken wordt gedaan.

In deze Soulslike actie-RPG kruip je in de huid van Aegis, een automaton die eerder voor het plezier van het hof moest dansen maar nu functioneert als krijger en de lijfwacht van Marie-Antoinette. Het is aan jou om de koning en zijn meedogenloos robottenleger waarmee hij de Franse revolutie bloederig probeert te onderdrukken te stoppen.

Maak kennis met de personages van The Legend of Heroes: Trails from Zero
  • 0
  • 0
NIS America heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Legend of Heroes: Trails from Zero, de remaster van de PSP-titel uit 2010 die later dit jaar voor het eerst beschikbaar zal zijn in het Westen. De trailer introduceert de protagonisten van het spel: de leden van Crossbell's Special Support Section. Dit team bestaat uit de beginnende detective Lloyd Bannings, de politieke prinses Elie MacDowell, het jonge genie Tio Plato en de soldaat en playboy Randy Orlando.

The Legend of Heroes: Trails from Zero verschijnt op 30 september voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Neem jij deel aan de PlayStation Fortnite community challenge?
  • 0
  • 0
Speel jij Fornite op je PlayStation-console? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de periode van 18 mei 2022 (10:00) tot 24 mei 2022 (05:59) kunnen alle PlayStation Fortnite-spelers aan de Supply Llama Community Goal deelnemen door in één van deze gamemodes te spelen; Fortnite Battle Royale & Zero Build (Solo, Duo, Trio, Team).

Het doel van deze community challenge is om samen zoveel mogelijk stormen te overleven. Elke Storm circle telt!

Het werkt als volgt:
  • Log in: Bezoek de Supply Llama Goal website en log in met je PSN ID en je Epic account.
  • Overleef: Speel Fortnite en overleef de Storm fases
  • Beloningen: Ontvang de beloningen nadat de community doelen door de Fortnite community zijn behaald.
De Supply Llama Community Goal is in drie fases verdeeld. Iedere keer dat spelers samen met alle andere deelnemers voldoende stormen hebben overleefd, verdient iedereen een beloning en kan er...
WWE 2K22's Most Wanted Pack nu beschikbaar
  • 0
  • 0
The Most Wanted Pack is sinds gisteren beschikbaar en brengt een aantal grote kanonnen naar WWE 2K22. Het tweede DLC-pakket* wordt aangevoerd door Cactus Jack, een van de vele persona's van WWE Hall of Famer Mick Foley, voormalig drievoudig WWE-kampioen, achtvoudig WWE Tag Team-kampioen, WWE Hardcore-kampioen, WCW World Tag Team-kampioen en tweevoudig ECW Tag Team-kampioen. In het pakket zit ook de machtige Vader, drievoudig WCW Heavyweight Champion en WCW United States Champion, en in hun debuut in de WWE 2K-franchise, de angstaanjagende, wormkauwende Boogeyman, NXT UK Champion Ilja Dragunov en voormalig NXT Women's Tag Team Champion Indi Hartwell. Alle vijf Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te gamen in het speltype MyFACTION.

In de komende maanden zullen nog drie DLC-packs beschikbaar zijn. De contentpakketten na de lancering zijn los te koop, terwijl de volledige set pakketten wordt meegeleverd met de Season...
Review: Monark
  • 0
  • 2
Het is momenteel wat rustiger wat betreft de videogamereviews, wat een uitgelezen kans biedt om een spel dat eind februari is verschenen op te pikken. Toen werden de toptitels in een spervuur op ons afgevuurd, waardoor deze titel door de mazen van het net was geglipt. Maar omdat de titel op mijn radar stond en we een reviewexemplaar hadden ontvangen, wou ik het spel toch graag onder de loep nemen.
Bordspelreview: Vivid Memories
  • 0
  • 2
Hoewel ik het liefst een zware eurogame of een ameritrash game met een kilo plastiek speel, komt hier regelmatig ook een abstract puzzelspel op tafel. Enkele van onze favorieten die regelmatig op tafel komen, zijn bijvoorbeeld Azul, Sagrada en Cascadia. Helaas moet ik meestal het onderspit delven tegen mijn wederhelft, maar dit belet de pret niet om mezelf naar een zo hoog mogelijke score te puzzelen. Met Vivid Memories kregen we een nieuwe uitdaging voorgeschoteld en deze keer mochten we jeugdherinneringen maken.
MultiVersus Closed Alpha vindt plaats van 19-27 mei
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games heeft vandaag de aankomende Closed Alpha van MultiVersus aangekondigd, de gloednieuwe free-to-play platform fighter met de immer-uitbreidende groep van iconische personages en legendarische universums in ontwikkeling van Player First Games. De Closed Alpha begint volgende week op 19 mei en loopt tot en met 27 mei. Het is een test die alleen op uitnodiging beschikbaar is en waarmee spelers de nieuwste MultiVersus-content kunnen ervaren, inclusief de teamgebaseerde 2 vs. 2-modus, samen met een verscheidenheid aan geliefde helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) en Shaggy (Scooby-Doo) tot Bugs Bunny (Looney Tunes) en Arya Stark (Game of Thrones), en meer.

De Closed Alpha is speelbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige ondersteuning voor cross-play en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor stevige online concurrentie. Spelers kunnen zich nu registreren op...
Sword and Fairy: Together Forever verschijnt deze zomer voor PlayStation 4 en 5
  • 0
  • 0
Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited heeft vandaag aangekondigd dat de op Chinese mythologie gebaseerde actie-RPG Sword and Fairy: Together Forever, een gloednieuw standalone deel in de franchise, deze zomer zal verschijnen op PlayStation 5 en PlayStation 4. Wie vorig jaar net als mij kon genieten van Xuan-Yuan Sword 7, heeft dus een nieue titel om naar uit te kijken.

De Sword and Fairy-serie, die begon in 1995, spreekt al tientallen jaren tot de verbeelding van Chineestalige spelers en is intussen bij ons ook al beschikbaar via Steam. Nu, in 2022, brengt Sword and Fairy: Together Forever de gameplay en grafische presentatie naar de huidige generatie consoles. Aangedreven door Unreal Engine 4, bevat Sword and Fairy: Together Forever intense real-time gevechten en uitgebreide gedetailleerde omgevingen om te verkennen, aangevuld met diepgaande en boeiende verhalen die de franchise...
Nightwing en Red Hood aan het werk in nieuwe Gotham Knights-trailer
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag de eerste officiële gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights, de aankomende openwereld-, third-person actie-RPG in ontwikkeling bij Warner Bros. Games Montreal. Verteld door Game Director Geoff Ellenor, krijg je in de nieuwe video voor het eerst een uitgebreid beeld van beide speelbare personages terwijl zij gerechtigheid brengen in Gotham City's criminele element, en ze aanwijzingen onderzoeken rondom de mysterieuze Court of Owls. In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen.

Vanaf vandaag is Gotham Knights bovendien beschikbaar voor preorders op alle lanceerplatforms via de PlayStation Store, Microsoft Store, Steam en Epic Games Store. Spelers kunnen de Gotham Knights Standard Edition vooruitbestellen voor € 74,99 (adviesprijs). De...
LEGO Brawls verschijnt eind deze zomer voor console
  • 0
  • 0
Bandai Namco Europa duikt in het oneindig diepe LEGO-universum om LEGO Brawls, een kindvriendelijk knokspel, wereldwijd naar consoles te brengen. De luchtige game is de eerste in z’n soort waarin spelers hun aanpasbare minifigures kunnen besturen in een multiplayer-knokpartij met iconische LEGO-sets als locatie. LEGO Brawls, ontwikkeld door Red Games Co., verschijnt eind deze zomer op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch.

Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter te creëren, inclusief unieke uitrusting en power-ups aangepast aan iedere spelers smaak en speelstijl. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, gaande van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten kan de...
Outward: Definitive Edition vanaf 17 mei verkrijgbaar
  • 0
  • 1
Vanaf 17 mei krijgt Outward een Definitive Edition die vekrijgbaar zal zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. In de Definitive Edition kunnen ervaren spelers de basisgame herontdekken met de DLC Three Brothers en The Soroboreans, evenals een grote hoeveelheid nieuwe en geüpdate content. Speler die in het bezit zijn van het basisspel en de eerste uitbreiding Three Brother, zullen bovendien gratis kunnen upgraden naar de Definitive Edition.

Voor nieuwkomers is dit de perfecte mogelijkheid om een diepe duik te nemen in alle avonturen die de wereld Aurai te bieden heeft, zowel alleen of met een vriend. Als doodgewone avonturier moet je niet alleen jezelf zien te verdedigen tegen gevaarlijke wezens, maar ook overleven in het gevaarlijke klimaat, jezelf beschermen tegen besmettelijke ziektes en ervoor zorgen dat je genoeg slaap en hydrateert. Ga op uitdagende expedities over ongetemde landen en bereik nieuwe steden, neem gevarieerde missies aan en ontdek verborgen dungeons vol...
Bordspelreview: Orlog: Assassin's Creed Valhalla Dice Game
  • 0
  • 4
Veel wat spellen, vooral openwereld- en rollenspellen, hebben minigames en sommige van deze minigames zijn zelfs volwaardige bord- of kaartspellen, zoals het iconische kaartspel in Final Fantasy of het naar mijn mening minder geslaagde kaartspel in de Voice of Cards. Heel af en toe gaan deze minigames een eigen leven leiden en worden we getrakteerd op een zelfstandige versie, zoals bijvoorbeeld het geval was voor het Gwent-kaartspel uit The Witcher 3 of meer recentelijk Orlog uit Assassin's Creed: Valhalla. Deze minigame ging zelfs een stapje verder, want er verscheen onlangs een fysieke versie van Orlog waardoor we het dubbelspel nu ook in het echt kunnen spelen.
Nieuwe trailer voor Game of Thrones-spin-off House of the Dragon
  • 0
  • 2
De finale van Game of Thrones mag dan wel in een sisser zijn afgelopen, maar de culturele impact en de populariteit van de televisieserie valt moeilijk te ontkennen. Zo probeerden niet alleen andere grote spelers zoals Netflix of Amazon Prime een graantje mee te pikken van dit succes, maar kon een spin-off van de HBO-serie natuurlijk niet uitblijven.

Met House of the Dragon werd deze spin-off officieel aangekondigd eind oktober 2019. De tiendelige serie is gebaseerd op het boek Fire & Blood: A Song of Ice and Fire en zal dieper ingaan op de geschiedenis van de Targaryen en hun strijd om de Zeven Koninkrijken te verenigen, zo'n 300 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones.

De serie zal te zien zijn vanaf 21 augustus en bij ons waarschijnlijk te streamen zijn via Streamz.

Nacon Studio Milan ziet het levenslicht, werkt mogelijk aan een Terminator-survivalspel
  • 0
  • 0
De Franse uitgever Nacon kondigde gisteren aan dat haar Italiaanse ontwikkelingsstudio vanaf nu door het leven gaat als Nacon Studio Milan. Op YouTube kan je een interview met de CEO bekijken over de nieuwe studio. Nacon Studio Milan bestaat enerzijds uit RaceWard Studio, de studio achter het motorracespel RiMS Racing, en zij zullen zich verder specializeren in racespellen.

Daarnaast is er ook een tweede team dat werkt aan een post-apocaliptische surivalspel gebaseerd op razendpopulaire filmfranchise. Voor dit ambitieus project is de studio trouwens nog op zoek naar extra mankracht. Het is wachten op extra informatie later dit jaar, want veel meer werd er helaas nog niet prijsgegeven. Al heeft de gaming website Gematsu...
Disney trakteert ons vandaag met nieuwe trailer van Obi-Wan Kenobi
  • 2
  • 1
Velen hadden verwacht dat de Obi-Wan Kenobi-serie vandaag op Disney+ zou verschijnen, want 04/05, maar Disney koos ervoor om de serie te lanceren op 27 mei, twee dagen na de verjaardag van Star Wars: A New Hope, zijnde 25 mei. Maar een nieuwe trailer van Obi-Wan Kenobi kon vandaag uiteraard niet ontbreken!

Obi-Wan Kenobi speelt zich af tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Episode III: Revenge of the Sith en volgt Obi-Wan die opgejaagd wordt door de Inquisitors en zijn voormalige leerling, terwijl hij een oogje in het zeil probeert te houden op een jonge Luke Skywalker.

Manage je eigen ranch in My Fantastic Ranch
  • 0
  • 0
De nieuwste aankondiging van Nacon zal vooral de BeyondGamers met jonge kinderen interesseren. Nacon en Piece of Cake studio, de ontwikkelaar van de assymetrische coöp stealthgame Hacktag, onthulden vandaag namelijk My Fantastic Ranch, een management-game voor jonge spelers, gesitueerd in een magische wereld vol wonderlijke wezens.

De gameplay is speciaal ontwikkeld om toegankelijk voor kinderen te zijn. Zij worden uitgedaagd om hun droomranch te ontwikkelen door draken en eenhoorns te verzorgen en rijlessen te organiseren. Ook kunnen ze bepaalde leerlingen en wezens met elkaar combineren om ze samen tot ontwikkeling te brengen. Door deel te nemen aan evenementen en toernooien kunnen spelers hun ranch naar een steeds hoger niveau tillen.

We wilden een management-game maken die de jongste spelers kunnen spelen, een game waarin ze moeten nadenken maar die ook ruimte voor hun verbeelding biedt, en My Fantastic Ranch is het resultaat. Alle handelingen in de game zijn zo gemaakt...
Review: MotoGP 22
  • 0
  • 2
Een potje racen, wie doet het nu niet graag. Sommigen verkiezen om hun eigen krachten te gebruiken, anderen gaan dan weer voor een gemotoriseerd hulpmiddel. Zelf geef ik de voorkeur aan autoraces, maar in de virtuele wereld waag ik me af en toe ook graag eens aan een racegame waarbij er geracet wordt met tweewielers. In deze categorie is het vooral de Italiaanse ontwikkelaar Milestone die met de scepter zwaait met reeksen zoals MotoGP, Monster Energy Supercross, MXGP en Ride. Al brachten Nacon en Race Ward met RiMS Racing vorig jaar een te duchten concurrent, ook al was ik minder fan van dat hele onderhoudsgedoe.
Ubisoft Montreal neemt ontwikkeling Prince of Persia: The Sands of Time Remake over
  • 2
  • 0
Ubisoft heeft vandaag laten weten dat het de ontwikkeling van de remake van Prince of Persia: The Sands of Time heeft overgedragen van Ubisoft Pune en Ubisoft Mombay naar Ubisoft Montreal. Haar Montreal-studio is gekend voor de Assassin's Creed- en Far Cry-franchises, maar belangrijker: het is de studio die ook de Sands of Time-trilogy zelf ontwikkelde. Deze trilogie verscheen oorspronkelijk op PlayStation 2, Xbox en pc en het nieuwe Prince of Persia-spel is een remake van het eerste spel in dit drieluik.

De reden voor deze verandering, is dat Ubisoft de fans de allerbeste ervaring wilt geven met de remake van deze klassieker. Het spel kende tot nu toe een tumultueuze ontwikkeling en werd meerdere keren uitgesteld. Prince of Persia: The Sands of Time Remake werd aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en pc, maar een releasedatum werd helaas nog niet meegedeeld.

Eerste lichting van Game Pass-spellen voor mei gekend
  • 0
  • 1
Gisteren maakte Sony bekend welke nieuwe spellen beschikbaar zijn via PlayStation Now, vandaag is het de beurt aan Microsoft. Dungeon-crawlers, actie-RPG's, sportgames en meer komen binnenkort naar Game Pass! Als je de voorkeur geeft aan titels die vanaf de eerste dag in de bibliotheek verschijnen, heeft Microsoft alvast opnieuw enkele knappe titels weten te strikken. Hieronder vind je het volledige overzicht.

Vandaag beschikbaar:
  • Loot River (cloud, console en pc) ID@Xbox
Binnenkort beschikbaar:
  • Trek to Yomi (cloud, console en pc) ID@Xbox – 5 mei
  • Citizen Sleeper (cloud, console en pc) ID@Xbox – 5 mei
  • Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (cloud, console en pc) – 10 mei
  • Eiyuden Chronicle: Rising (cloud, console en pc) – 10 mei
  • This War of Mine: Final Cut (cloud, console en pc) ID@Xbox – 10 mei
  • NHL 22 (console) EA Play – 12 mei

image005 (1).jpg
Wat spelen we in mei met PlayStation Now?
  • 1
  • 3
De PlayStaion Plus- en Games With Gold-spellen voor mei zijn gekend en ook de spellen die je kan downloaden via Amazon Prime zijn intussen beschikbaar. Op de aankondiging van Game Pass is het nog even wachten, maar Sony heeft via haar blog intussen wel al laten weten wat we kunnen spelen via de abonnementsdienst.

Het valt trouwens op dat Sony zich aan het voorbereiden is voor de lancering van haar vernieuwde PlayStation Plus-dienst, die PlayStation Now zal incorporeren, want het is een magere oogt deze maand met slechts drie spellen. Niettegenstaande worden we getrakteerd op drie kwalitatieve spellen die een welkome toevoeging vormen voor het aanbod "gratis" spellen deze maand.

PlayStatio Now-spellen voor de maand mei:
  • Blasphemous
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
  • Soulcalibur VI

[ATTACH type="full"...
Terug
Bovenaan