Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zowel qua smaak en textuur heeft een "frikandel" nochtans meer gemeen met een platte hamburger zoals die tussen een hamburgerbroodje zit. Lang is dan ook gewoon een perfecte beschrijving van de manier waarom die afwijkt. De XL versie die ge tegenwoordig in de frituur kunt kopen, waarin verschilt die? Awel, die is nog langer... dus ne lange.
Curryworst is de naam die waarschijnlijk iemand aan een frikandel gegeven heeft toen hij zo dronken was dat hij het verschil tussen die snack en een échte Duitse Currywurst niet meer besefte. De enige vraag is nog: was dat een dronken Belg of een dronken Duitser?
Wat ik niet snap is dat hier vroeger in het frituur een bicky frik te krijgen was, en dat was een langwerpig bickybroodje met 2 curryworsten tussen. Much confused.
Zeg niet langer speculoos tegen de koekjes en pasta van Lotus Bakeries. Vanaf volgend jaar heten ze Biscoff, net als in het buitenland. Maar veel fans lusten die naamsverandering niet en laten luid hun ongenoegen blijken over de teleurgang van dit “cultureel erfgoed”. De Vlaming is koppig genoeg...