Finished 17/05 - 20u00 | Foto Uitdaging | Jury Photo Award | Tegenlicht

11.jpg

foto door @Avondland

Zoals de meeste van jullie weten is er elke maand een foto challenge onder de BeyondGaming leden. Omdat we nu ongeveer een jaar bezig zijn waren er enkele prijzen te winnen. Een prijs voor diegene die de meeste publiekstemmen kreeg en ook een jury prijs. De publiekslieveling is al bekend (een kat, uiteraard) maar nu gaan we op dinsdag 17 mei om 20u00 de resultaten van de jury live bekend maken. De nieuwe opdracht voor mei zal ook verklapt worden!

Kom dus allemaal gezellig meevolgen in ware eurovision song stijl (12 punten voor foto 3!) en wie weet had jij de winnende foto of wint je favoriete foto? We gaan ook dieper in op elke foto. Enkele jury leden hebben ook feedback gegeven op de foto's. We gaan dus zeker ook iets bijleren over fotografie en ook te weten komen hoe mensen die niets met BeyondGaming te maken hebben naar onze foto's kijken. En zal @Avondland voor de dubbel gaan of wint er toch iemand anders?


Livestream op 17 mei om 20u00

Thema van deze maand:
Tegenlicht

Prijzen
"BeyondGaming Audience Photo Award April 2022"
"BeyondGaming Jury Photo Award April 2022"


Jury prijs
Cadeaubon ter waarde van 50 euro voor Art & Craft - Elektronica en Fotografiewinkel
(35 euro gesponsord door hun)
images.jpg


Publieksprijs
Goodie bag met enkele gadgets
IMG_20220319_205928.jpg


Jury prijs
Er zullen 3 externe juryleden elk hun top 3 kiezen. Zij weten ook niet van wie welke foto is en hebben geen link met het forum. Wie het meeste stemmen krijgt wint de jury prijs. Achteraf zullen deze stemmen ook bekend gemaakt worden. Eventueel komt er nadien ook nog feedback van deze mensen.

Publieksprijs
Uiteraard kan er ook nog gewoon door jullie gestemd worden tijdens deze challenge! Wie hierbij het meeste stemmen haalt wint de goodie bag.

Extra
Crewies mogen meedoen maar kunnen uiteraard geen prijs winnen. Indien iemand van ons de challenge wint gaat de prijs gewoon naar de volgende in rij. Je kan ook enkel de jury of publieksprijs winnen. Indien je op beide op de eerste plaats staat gaat de goodie bag naar de 2e in rij. Het algemene wedstrijdreglement van BeyondGaming is uiteraard ook van kracht.

Hall Of Fame
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan