Finished POLL | De BeyondGaming Foto Awards 2023

2023_beyondgaming foto awards.jpg

Net zoals vorig jaar organiseren we dit jaar weer de grote BeyondGaming Foto Awards (ook wel bekend als de BFA's). Net zoals vorig jaar vallen er weer enkele leuke prijzen te winnen en hopen we uiteraard op veel deelnemers. In tegenstelling tot vorig jaar waarbij je maar één maand had om in te zenden zal je nu wat meer tijd krijgen om de perfecte foto te maken.

Voor de foto awards dit jaar heb ik tien leuke onderwerpen in een trommel gestoken en er eentje willekeurig uit getrokken. De andere onderwerpen zullen gebruikt worden voor de komende foto uitdagingen.

Het onderwerp dit jaar is:
Zintuigen
(horen, voelen, zien, proeven, ruiken, het zesde zintuig?)

Stem hier op je favoriete foto!

De deadline om in te zenden ligt op 15 september 2023 om 23:59.

Prijzen​

Jury Prijs​

Cadeaubon ter waarde van 50 euro voor Art & Craft - Elektronica en Fotografiewinkel

Publieksprijs​

Cadeaubon ter waarde van 10 euro voor Bol.com

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je stuurt de inzending in via Google Forms - indien dat niet lukt kan het ook desnoods via mij in PM. De inzending moet gemaakt zijn tijdens de duur van de wedstrijd. De maximum resolutie zal nu ook 2048px korte zijde zijn.

Jury prijs​

Er zullen 3 externe juryleden elk hun top 3 kiezen. Zij weten ook niet van wie welke foto is en hebben geen link met het forum. Wie het meeste stemmen krijgt wint de jury prijs. Achteraf zullen deze stemmen ook bekend gemaakt worden. Eventueel komt er nadien ook nog feedback van deze mensen.

Publieksprijs​

Uiteraard kan er ook nog gewoon door jullie gestemd worden tijdens deze Awards! Wie hierbij het meeste stemmen haalt wint de cadeaubon van bol.com. Anders hier tegenover vorig jaar is dat je op je 2 favoriete foto's kan stemmen.

Extra​

Je kan enkel de jury of publieksprijs winnen. Indien je op beide op de eerste plaats staat gaat de cadeaubon van bol.com naar de 2e in rij. Het algemene wedstrijdreglement van BeyondGaming is uiteraard ook van kracht.

Veel succes iedereen!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan