sharkmen

Ex-redacteur
sharkmen

sharkmen

Ex-redacteur
Ferry Bouman toont zich in eerste trailer van solofilm
  • 4
  • 0
Netflix loste een teaser trailer voor de film rond Ferry Bouman, de drugsbaron uit de serie Undercover. Deze kreeg de toepasselijke naam 'Ferry'. Frank Lammers neemt deze rol opnieuw op zich en ook Elise Schaap keert terug als Danielle, zijn echtgenote. Een releasedatum werd jammer genoeg niet vrijgegeven.

De film neemt ons mee naar de beginjaren van Ferry Bouman in Amsterdam. Daar werkt hij voor hasjbaron Ralph Brink. Op een dag wordt de bende overvallen en raakt diens zoon levensgevaarlijk gewond. Het is aan Ferry om de daders te vinden en vervolgens op gepaste wijze te straffen.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Dolittle en 365 Days grootste kanshebbers bij de Razzies
  • 0
  • 0
De nominaties voor de Golden Raspberry Award, ook wel de Razzie genoemd, zijn bekend. In tegenstelling tot de Oscars worden de slechtste films en acteerprestaties van het afgelopen jaar beloond. Traditiegetrouw vindt deze uitreiking de avond voor die van de Oscars plaats. Dit jaar is dat zaterdag 24 april.
Nieuwe Godzilla vs. Kong-trailer belooft veel spektakel
  • 2
  • 3
Op 24 maart verschijnt Godzilla vs. Kong en komen we eindelijk te weten welk monster als winnaar uit deze strijd komt. Om ons alvast in de juiste sfeer te brengen, werd er een nieuwe trailer gelanceerd waarbij we meer te weten komen over de rol van de cast in deze film. Zij proberen allemaal de beweegredenen van deze twee monsters te achterhalen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Review: Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4
  • 2
  • 0
Sportgames zijn een wederkerend fenomeen. Ieder jaar mogen we een nieuwe versie verwachten met meestal slechts kleine aanpassingen. Ontwikkelaars doen ons echter geloven dat deze zo baanbrekend zijn dat ze de game voorgoed veranderen in positieve zin. Daar sta je vervolgens dan met het hoesje in de hand aan de kassa, om een paar uur later tot de constatering te komen dat deze wel zeer hard lijkt op zijn voorganger. Een update voor een kleine prijs had meer geschikt geweest, maar zo werkt hun verdienmodel nu eenmaal niet. Voor zover mijn vooroordelen over sportgames, die ik nu aan de kant schuif bij de beoordeling van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4. In deze review lees je mijn verdict over de vierde game in deze reeks. Verwacht je aan scheurende motoren, spectaculaire valpartijen en veel modder.
MotoGP 21 toont eerste gameplaybeelden
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar Milestone heeft zonet de eerste gameplaytrailer vrijgegeven van MotoGP 21. Er werd ook meegedeeld dat we ons konden opmaken voor de meest authentieke MotoGP-ervaring tot nog toe. Deze game verschijnt op 22 april voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Zoals het hoort, werd de game ook dit jaar voorzien van extra features. Zo werd er een extra controle ingebouwd voor wegpiraten, want de Long Lap Penalty werd geïmplementeerd. Deze straf voegt extra seconden toe aan de tijd van een racer en kan zo het verschil betekenen tussen winst of verlies.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge aangekondigd
  • 3
  • 0
Onze geliefde schildpadden zijn terug van weggeweest. 30 jaar na Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time brengt ontwikkelaar Tribute Games ons een spirituele opvolger met Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. De ontwikkelaar was eerder verantwoordelijk voor Scott Pilgrim vs. The World: The Game.

In deze side-scrolling beat ‘em up nemen Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello het op tegen onder meer de Foot Clan, Bepop en Rocksteady. De game is in co-op te spelen met vier personen en verschijnt 'binnenkort' voor consoles en pc. Meer informatie is er helaas niet, al werd wel onderstaande trailer gepubliceerd.

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy zou op komst zijn
  • 6
  • 0
Op de website ResetEra is een screenshot geplaatst van de Microsoft Store waarop de Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy te zien is. Deze collectie is echter nog niet officieel aangekondigd. Even later was deze game dan ook van de Microsoft Store verdwenen.

De collectie zou verschijnen op 18 maart en bevat deze drie games: Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider. Content die later werd uitgebracht in de vorm van DLC, zou inbegrepen zijn. In deze trilogie zien we Lara Croft evolueren van een onzeker meisje naar een zelfzekere vrouw.
The Falcon and the Winter Soldier toont zich in nieuwe trailer
  • 0
  • 2
Er kwam vorige week een einde aan WandaVision, maar Marvel-fans hoeven niet te treuren. Disney komt al op de proppen met de volgende serie rond onze geliefde superhelden. Er werd een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Falcon and The Winter Soldier. De eerste aflevering zal vanaf 19 maart beschikbaar zijn op de streamingservice.

Zoals de titel al doet vermoeden, draait deze serie rond Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier). In tegenstelling tot hun ondersteunende rol in de films, krijgen zij nu voor het eerst de schijnwerpers op zich gericht. Zo dienen zij af te rekenen met Baron Helmut Zemo en John F. Walker, de nieuwe Captain America van de Amerikaanse overheid. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Review: Journey of the Broken Circle
  • 0
  • 0
Dit jaar zijn we nog niet verwend geweest met grote gamereleases. Op de meeste toppers is het nog even wachten omdat ze vaak werden uitgesteld om een wel zeer gekende reden. Thuiswerk heeft duidelijk impact op de ontwikkelingstijd van een game. Dit was niet het geval voor Journey of the Broken Circle. Deze game verscheen vorig jaar al voor pc en Nintendo Switch en nu kunnen ook de PlayStation 4-spelers aan de slag met deze indie.
Release A Quiet Place: Part II vervroegd
  • 0
  • 2
Er valt goed nieuws te melden op filmvlak. De release van de horrorprent A Quiet Place: Part II werd vervoegd waardoor deze nu op 28 mei verschijnt in de bioscoop. Die datum werd niet toevallig gekozen, Amerikanen vieren dat weekend Memorial Day. Regisseur John Krasinski verspreidde dit heuglijke nieuws via Twitter.

Oorspronkelijk zou dat weekend Fast 9 verschijnen, maar die werd verplaatst naar 25 juni. Paramount Pictures besloot dan maar prompt om de release van A Quiet Place: Part II te vervroegen. In dit vervolg, dat zowel een prequel als een sequel vormt op zijn voorganger, staat nog steeds de familie Abbott centraal. Cillian Murphy, bekend van Peaky Blinders, werd aan de cast toegevoegd.

Lupin krijgt komende zomer nieuwe afleveringen
  • 5
  • 4
Netflix loste eerder vandaag een teaser trailer voor het tweede deel van Lupin. Komende zomer zullen de nieuwe afleveringen van deze populaire serie op Netflix te zien zijn. Een specifieke datum werd nog niet meegedeeld.

De serie vond zijn inspiratie bij de avonturen van Arsène Lupin en vertelt het verhaal van de galante dief Assane Diop, een glansrol van Omar Sy, die zijn vader wil wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Streamer van de maand: abulic
  • 14
  • 5
Streamers zijn de laatste jaren ontzettend populair. Hoog tijd dus om enkele streamers in de schijnwerpers te plaatsen. Deze maand kozen we voor abulic.
Review: Maquette
  • 1
  • 4
PlayStation Plus-gebruikers krijgen iedere maand de kans om games te ontdekken. Vaak valt er nogal wat gemor op te merken onder de abonnees telkens deze worden aangekondigd. Ze zijn ofwel te bekend waardoor iedere PlayStation Plus-bezitter deze reeds in het bezit heeft, ofwel bieden ze een obscure indie aan. Sony lijkt het geweer van schouder te veranderen en nu ook games rechtstreeks op de release naar PlayStation Plus te brengen. Zo zal in april Oddworld: Soulstorm meteen beschikbaar zijn en ook deze maand krijgen we met Maquette een nieuwe game voorgeschoteld. In deze review kom je te weten of deze puzzelgame de moeite waard is om te spelen.
Nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass
  • 4
  • 0
Microsoft heeft op hun website aangekondigd welke games zullen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit abonnement geeft je toegang tot meer dan honderden games die je kan downloaden en spelen op Xbox One of Xbox Series X/S. Indien je upgradet naar de Xbox Game Pass Ultimate, krijg je ook toegang tot Xbox Live Gold, Xbox Game Pass voor pc, EA Play en de Cloud Gaming-service.

Hieronder vind je een overzicht van de games met het platform en datum waarop ze beschikbaar zullen zijn:
  • Madden NFL 21 (console) EA Play – Nu beschikbaar
  • Football Manager 2021 (pc) – 4 maart
  • Football Manager 2021 Xbox Edition (console en pc) – 4 maart
  • NBA 2K21 (cloud en console) – 4 maart
  • Star Wars : Squadrons (console) EA Play – Beschikbaar in maart
  • NHL 21 (console) EA Play – Beschikbaar in april
Nieuwe Switch vermoedelijk dit jaar nog in de winkelrekken
  • 0
  • 1
Nintendo zou van plan zijn om nog dit jaar een nieuwe versie van de Nintendo Switch op de markt te brengen. Dat is althans het nieuws dat Bloomberg vandaag naar buiten bracht. Dit nieuwe model zou voorzien worden van een groter OLED-scherm. Samsung zou in juni al van start gaan met de productie van dit beeldscherm, dat een schermdiagonaal van 7 inch zou hebben en een beeldformaat van 720p.

De huidige Switch moet het doen met een schermgrootte van 6,2 inch, de Switch Lite zelfs met slechts 5,5 inch. Dit nieuwe model zou ook in staat zijn om games af te spelen in 4K 2160p wanneer het wordt aangesloten op een televisie. Zowel Nintendo als Samsung wensten geen commentaar te geven op deze geruchten.
Nieuwe game aangekondigd in het Alien-universum
  • 3
  • 0
Goed nieuws voor de Alien-fans onder ons, want er wordt binnenkort een nieuwe game aan het Alien-universum toegevoegd. Komende zomer verschijnt Aliens: Fireteam voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X, Xbox One en Steam. Ontwikkelaar Cold Iron omschrijft het spel als een co-op survival shooter waarbij de nadruk dus ligt op het overleven in een omgeving die krioelt van Xenomorphs.

De game speelt zich 23 jaar na de originele trilogie af aan boord van de USS Endeavor. Je neemt de rol op van een Colonial Marine die een noodsignaal ontvangt van buitenaf. Maak je maar op voor een reis door onder meer achtergelaten onderzoekscentra en verlaten ruïnes. Je kan alle missies samen met twee teamgenoten doorlopen. Iedere speler kan een klasse op zich nemen, zo zijn er vijf beschikbaar: Gunner, Demolisher, Technician, Doc en Recon. Elke klasse komt met zijn eigen vaardigheden en perks.

Hopelijk benadert deze game de kwaliteit van Alien: Isolation en niet die van Aliens: Colonial Marines. Bekijk...
Golden Globes-winnaars zijn bekend: Netflix valt stevig in de prijzen
  • 0
  • 1
Op de uitreiking van de Golden Globes had Netflix heel wat reden tot vieren. The Crown werd tot beste dramaserie gekroond en The Queen’s Gambit kaapte de prijs weg voor beste miniserie. The Crown viel uiteindelijk vier keer in de prijzen. Emma Corin mocht een beeldje in ontvangst nemen voor haar glansrijke vertolking van Princess Diana. Josh O'Connor werd beloond voor zijn rol als Prince Charles. Tenslotte werd Gillian Anderson gelauwerd voor haar verpersoonlijking van Margaret Thatcher. Bij de films ging er heel wat aandacht naar Nomadland van regisseur Chloé Zhao. Zij is nog maar de tweede vrouw die erin slaagt om het beeldje voor beste regie in de wacht te slepen.

Deze uitreiking gaat normaal gepaard met een groots opgezette show, maar door de coronapandemie werden er enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo presenteerden de hosts Tina Fey en Amy Poehler vanop twee verschillende locaties, respectievelijk New York en Beverly Hills. Dit jaar waren er ook geen beroemdheden in de zaal...
Twee Pokémon-remakes aangekondigd voor Nintendo Switch
  • 1
  • 0
Pokémon Diamond en Pearl krijgen dit najaar een remake voor de Nintendo Switch. De nieuwe namen voor deze games zijn respectievelijk Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. De games werden origineel uitgebracht voor de Nintendo DS in 2007. Het waren de eerste games waarin spelers online konden ruilen, praten en vechten met elkaar.

De remakes worden verzorgd door ontwikkelaar ILCA. De games zullen gebruikmaken van een 3D-art stijl en de speler zal de wereld kunnen doorkruisen in een top-down view. De gevechten zullen op het eerste zicht meer in lijn liggen met de recentere 3DS en Switch-games.

PlayStation Plus-games voor maart zijn bekend
  • 5
  • 0
Sony heeft zonet de PlayStation Plus-games voor maart aangekondigd. Vanaf dinsdag kunnen alle PlayStation Plus-bezitters naar goede gewoonte twee PlayStation 4-games en één PlayStation 5-game downloaden. Sony voorziet volgende maand echter ook een VR-game om de aankondiging van het next-gen VR-systeem te vieren. Destruction AllStars werd vorige maand al toegevoegd, maar kan je ook deze maand nog downloaden. Hieronder vind je een overzicht van alle games die volgende maand tot de PlayStation Plus-line-up behoren.
  • Maquette (PS5)
  • Destruction AllStars (PS5)
  • Final Fantasy VII (PS4)
  • Remnant: From the Ashes (PS4)
  • Farpoint (PSVR)

Spider-Man: No Way Home verschijnt dit najaar in de bioscoop
  • 5
  • 0
Goed nieuws voor alle fans die het Marvel Cinematic Universe een warm hart toedragen, want een nieuwe Spider-Man film zal vanaf 17 december te bekijken zijn in de bioscoop. Tom Holland kruipt andermaal in de huid van Peter Parker in de film die de naam "Spider-Man: No Way Home" zal dragen. Meer details zijn vooralsnog niet bekend, maar wij kijken er in ieder geval naar uit om hem opnieuw te zien rondslingeren als nooit tevoren.

Terug
Bovenaan