Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Horizon Forbidden West heeft eindelijk releasedatum!
  • 1
  • 0
We hebben er lang op moeten wachten, maar Horizon Forbidden West heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Zoals verwacht wordt een release dit jaar niet meer gehaald, we moeten helaas geduld hebben tot 18 februari 2022 voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Helaas gebeurde die bekendmaking zonder nieuwe beelden, dus blijft het bij deze droge melding. Daarnaast werd bekendgemaakt dat er een nieuwe update voor Horizon Zero Dawn werd uitgebracht. Daardoor kan je de game op PlayStation 5 aan zestig frames per seconde spelen.
Nieuwe The Outlast Trials-trailer jaagt de stuipen op je lijf
  • 0
  • 0
Nee, horrorgames zoals The Outlast zijn niks voor mij. Het is nooit zo geweest en zal ook nooit zo worden. Dat wil echter niet zeggen dat ik het niet aandurf naar de trailers ervan te kijken. Met net geen bruine streep in mijn onderbroek kan ik jullie deze splinternieuwe gameplaytrailer aanbieden van The Outlast Trials.

De game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog. Er wordt multiplayer tot vier spelers ondersteund, maar je kan de game ook geheel solo ervaren. The Outlast Trials moet in de loop van volgend jaar verschijnen. Op welke platformen dat zal zijn, is nog niet bekend.

Riders Republic-bèta nu voor iedereen toegankelijk
  • 0
  • 0
Van maandag tot en met vandaag konden gamers aan de slag met de gesloten bèta van Riders Republic, maar dat verandert vanaf nu. Ubisoft maakte tijdens gamescom namelijk bekend dat de bèta vanaf nu voor iedereen beschikbaar is tot en met 28 augustus. Ook ik ging aan de slag met de bèta en werd bijgestaan door iemand van Ubisoft. De preview vind je op de frontpage.

Riders Republic verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S en pc.

Marvel's Midnight Sons aangekondigd tijdens gamescom-show
  • 1
  • 1
Het was al een tijdje bekend dat Firaxis en en 2K werkten aan een XCOM-achtige game in het Marvel-universum. Die game werd zopas aangekondigd en krijgt de naam Marvel's Midnight Sons. Tijdens de show werd een knappe trailer getoond, al ontbrak daarin gameplay. Dat element van de game zullen we in september te zien krijgen.

Midnight Sons moet in maart van 2022 verschijnen. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Schrijf je via de officiële website dan zeker in voor de nieuwsbrief.

Pak gameplay getoond van Call of Duty: Vanguard
  • 0
  • 2
Onlangs werd Call of Duty: Vanguard eindelijk officieel aangekondigd. Zoals ondertussen geweten is zal het single player verhaal zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard zullen er ook diverse multiplayermodi aanwezig zijn. Om ons al warm te maken voor de release, werd tijdens de gamescom liveshow een uitgebreide gameplayvideo gepubliceerd van bijna tien minuten. Leun achterover en geniet!

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S en pc. De onthulling van de multiplayer volgt op 7 september.

Nieuwe Saints Row aangekondigd!
  • 2
  • 0
Volgend jaar verschijnt er na lang wachten eindelijk nog eens een nieuwe Saints Row! Dit werd tijdens de openingsceremonie van gamescom aangekondigd. De nieuwe Saints Row wordt een complete reboot van het origineel. Veel meer woorden ga ik er nu niet meer aan spenderen, aangezien om 22 uur vanavond de preview verschijnt.

Saints Row neemt je mee naar Santo Ileso; een fictieve stad in het zuidwesten van Amerika. In deze stad vechten vier verschillende facties tegen elkaar en de criminaliteit is er niet klein te krijgen. Daar profiteren de diversie facties van en jij hebt de leiding over één ervan. The Saints is de naam van je groep en samen met Kevin, Neenah en Eli zal je het moeten opnemen tegen de overige rivaliserende bendes: Los Panteros, Marshall en The Idols. Het meeste invloed hebben op de stad is je ultieme doel, maar je start van nul. Je zult jezelf dus moeten bewijzen en je samen met je team moeten opwerken naar de top. Daar krijg je een groot speelveld voor; een nieuwe...
Nieuwe trailer voor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
  • 0
  • 0
Vanavond is het tijd voor de gamescom-opening die om 20 uur startte, maar een half uur op voorhand vond de pre-show plaats. Hierin kwam onder andere The Dark Pictures Anthology: House of Ashes aan bod.

Enkele maanden geleden mocht ik hiervoor een presentatie bijwonen en schreef ik er een preview van. Onderstaande trailer geeft opnieuw meer duiding over wat we van de game mogen verwachten. Normaal gezien verscheen de game deze maand, maar helaas werd The Dark Pictures Anthology: House of Ashes uitgesteld naar 22 oktober. Dan moet de game verschijnen voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Preview: Riders Republic
  • 0
  • 1
Vliegen, fietsen, snowboarden, skiën, op een sneeuwscooter naar boven of beneden sjezen... Geen of weinig spellen die het bevatten. Binnenkort komt daar verandering in, want Ubisoft werkt momenteel aan Riders Republic. De gesloten bèta liep van maandag tot eerder vandaag en wij kregen de kans om samen met een Ubisoft-medewerker de uitgebreide Riders Republic-wereld te verkennen.
Little Nightmares 2 krijgt next-gen update
  • 1
  • 0
Bandai Namco heeft middels een trailer aangekondigd dat de next-gen update voor Little Nightmares 2 vanaf nu beschikbaar is. Zowel op PlayStation 5 als Xbox Series X|S geniet je van verbeteringen tegenover het origineel. Ook de pc-versie krijgt die verbeteringen.

In deze versie werden de schaduwen onder handen genomen, zijn er meer details aanwezig in het spel, kan je nu van de game genieten met ray tracing en wordt er voor 3D audio gezorgd. Onderstaande trailer geeft mooi weer wat je van de update mag verwachten. Het mooiste van al moet nog komen: de update is volledig gratis!

WarioWare: Get It Together! heeft nieuwe trailer te pakken
  • 0
  • 1
Wario is terug van weggeweest en dat zullen we geweten hebben. Dit keer moeten spelers Wario en zijn crew helpen om uit een wereld vol microgames te ontsnappen. Voor de eerste keer in de serie kunnen spelers aan de slag met verschillende personages uit het WarioWare-universum in diverse spelstanden, inclusief een Verhaalstand, de Megamix en online-uitdagingen. Wie reeds met de game aan de slag wil, kan zich laten gaan met een demo die sinds vandaag in de Nintendo eShop te vinden is.

Spelers kunnen niet alleen Wario besturen, maar ook de rest van de crew, inclusief Jimmy T, Ashley, 9-Volt en andere mafkezen, binnen honderden van hun eigen chaotische microgames, waarbij ze hun ongekend absurde vaardigheden moeten gebruiken om elke uitdaging te overwinnen. Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen de Verhaalstand, of geniet van de gekte op je eigen Switch-systeem in de draadloze multiplayerstand.

Chernobylite voor consoles uitgesteld
  • 0
  • 0
Vorige maand verscheen Chernobylite voor pc en begin volgende maand zou het de beurt zijn aan de consoles. De Xbox One- en PlayStation 4-bezitters die met Chernobylite aan de slag willen, zullen drie weken langer geduld moeten uitoefenen. Uitgever All in! Games en ontwikkelaar The Farm 51 hebben namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe releasedatum op 28 september wordt gezet. The Farm 51 is onverwachts op onvoorziene moeilijkheden gestoten en dit wensen ze uiteraard op te lossen vooraleer de game op het grote publiek wordt losgelaten.

Naast dit spijtige nieuws werd ook wat positiefs de wereld ingestuurd: een nieuwe trailer waarin heel wat positieve quotes van diverse media de revue passeren.

Volg hier vanavond de gamescom Opening Night Live-persconferentie!
  • 0
  • 1
Jaaaa, het is weer die tijd van het jaar: gamescom. Helaas zijn we daar niet fysiek aanwezig en moeten we het stellen met persconferenties die live worden uitgezonden. Corona heeft daar uiteraard iets mee te maken.

Ondanks dat gamescom dit jaar volledig digitaal gehouden wordt, mogen we heel wat nieuws verwachten. De officiële opening van de 'beurs' vindt vanavond plaats om 20 uur. Om 19:30 uur start de pre-show. Tot vanavond!

Team17 kondigt post-apocalyptische Broken Roads aan
  • 0
  • 1
Team17 kennen velen onder ons als uitgever van de Worms-franchise, maar ze hebben nog een pak meer in hun portfolio. Dat portfolio wordt uiteraard op regelmatige basis uitgebreid en voor volgend jaar hebben ze alvast een nieuwe game aangekondigd: Broken Roads van ontwikkelstudio Drop Bear Byte.

Broken Roads wordt een post-apocalyptisch avontuur waarin er voor het verhaal een belangrijke rol is weggelegd. De game laat je vijf personages besturen in West-Australië. Er werd inspiratie gehaald uit de klassieke westerse RPG's. Onderstaande trailer geeft je alvast een pak meer inzichten. De game moet volgend jaar verschijnen voor pc en consoles, al werd niet verduidelijkt om welke consoles het gaat.

Acht minuten aan Forza Horizon 5-gameplay getoond
  • 0
  • 0
Er kwamen heel wat games aan bod tijdens de Microsoft gamescom showcase, maar afsluiten deed het bedrijf met een klepper van formaat: Forza Horizon 5. De game kwam tijdens de persconferentie uitgebreid aan bod. Zo werd er maar liefst acht minuten aan gameplay getoond. De tweede trailer die je onderaan dit bericht vindt, toont de auto's die de cover zullen sieren. Daar blijft het niet bij, want er werd ook een Xbox-controller aangekondigd, geheel in de stijl van de game.

Forza Horizon 5 zal vanaf 9 november in de winkelrekken te vinden zijn voor Xbox One en Xbox Series X|S. De racegame zal vanaf dag één ook onderdeel uitmaken van Xbox Game Pass.


Alle gamescom-aankondigingen vind je hier!
  • 0
  • 1
Niet alleen E3 is druk op vlak van gaming gerelateerde nieuwsberichten en trailers. Ook gamescom moet niet onderdoen. Om het jullie makkelijk te maken, hebben we alle gamescom gerelateerde berichten een tag gegeven. Het enige wat je moet doen is op deze link klikken en de poort gaat voor je open! Ook onderstaande afbeelding linkt je door naar de juiste pagina. Magic!

https://www.beyondgaming.be/news/categories/gamescom-2021.486/
Zomerse Forza Horizon-controller aangekondigd
  • 0
  • 0
Tijdens de Xbox-persconferentie werden niet alleen nieuwe games of samenwerkingen aangekondigd. Ook de komst van een nieuwe controller stond op de planning. En niet zomaar eentje, maar wel een controller in het teken van Forza Horizon 5. Die game verschijnt op 9 november. Tijdens de herfst dus, al ziet de nieuw aangekondigde controller er heel wat meer zomers uit. Uiteraard spelen de kleuren van Forza Horizon 5 een grote rol. De controller zal in een beperkte oplage worden uitgebracht. Een pre-order plaatsen is dus aan te raden.

Crusader Kings III aangekondigd voor Xbox-consoles
  • 0
  • 0
Tijdens de persconferentie die Microsoft Xbox naar aanleiding van gamescom heeft gehouden, werd bekendgemaakt dat Crusader Kings III zal verschijnen voor Xbox One en Xbox Series X|S. Het is aannemelijk dat de game ook voor PlayStation zal verschijnen, al komt dit op een Microsoft-persconferentie natuurlijk niet ter sprake. Ook maakte Microsoft bekend dat de game vanaf dag één op de Xbox Game Pass-abonnementsdienst beschikbaar zal zijn. De game is reeds een jaar beschikbaar voor pc en ontving overwegend positieve reviews. Laat de game maar komen!

Humble Games en Microsoft slaan handen in elkaar
  • 0
  • 0
Iedereen kent Humble als het platform waarop je voor enkele euro's een pak toppers in huis kunt halen. Humble Bundle deelt dan nog eens een groot deel van de winst ook met een goed doel. Wat velen echter niet weten, is dat Humble ook zelf games uitgeeft voor diverse platformen. Microsoft en Humble gaan nu de handen in elkaar slaan en dat is goed nieuws voor Game Pass-abonnees.

Zo werd tijdens de persconferentie van Microsoft bekendgemaakt dat alle games die Humble uitbrengt vanaf de eerste dag beschikbaar zullen zijn via Game Pass. De line-up bestaat uit volgende games:
  • Archvale
  • Bushiden
  • Chinatown Detective Agency
  • Dodgeball Academia
  • Flynn: Son of Crimson
  • Midnight Fight Express
  • Next Space Rebels
  • Signalis
  • Unpacking
  • Unsighted
Er werd ook een begeleidende video gepubliceerd die hieromtrent wat meer informatie verschaft.

Meer details over nieuwe DLC voor Destiny 2 onthuld
  • 0
  • 0
Tijdens een livestream heeft Bungie details onthuld over wat we nog van Destiny mogen verwachten. Zo werd bekendgemaakt dat we de volgende uitbreiding voor Destiny 2, The Witch Queen, op 22 februari 2022 mogen verwachten. Nog een half jaar te gaan dus. In The Witch Queen zal je de wereld van de koninging Savathûn verkennen. Zij heeft namelijk Light gestolen. Daarnaast zal je nieuwe wapens kunnen craften om Savathûn te lijf te gaan.

Bij een nieuwe uitbreiding hoort natuurlijk ook een nieuw te verkennen gebied. In The Witch Queen wordt dat Savathûn Throne World, waar de koningin haar paleis staat. Hierin krijg je te maken met de fragiele balans van kracht. Ook moerasgebieden staan op de planning in de nieuwe downloadbare content. Om de uitbreiding in de schijnwerpers te plaatsen, werd een cinematische trailer gepubliceerd.

Savathûns leger gebruikt Light en dus zal je als Guardian nieuwe manieren moeten ontdekken om dat leger te lijf te gaan. The Glaive, een nieuw wapen met diverse...
Title Update 5.5 voor Watch Dogs Legion nu live
  • 0
  • 0
Titelupdate 5.5 voor Watch Dogs Legion is nu beschikbaar op alle platformen. De nieuwe update introduceert Assassin’s Creed Crossover-content, een Invasion modus, Watch Dogs Legion of The Dead voor consoles en nog veel meer.

Titelupdate 5.5 brengt Assassin’s Creed naar Watch Dogs Legion met twee gratis verhalende missies – ‘Enter the Assassins’ en ‘The New Creed’ – en twee open wereld missies – ‘Templar Hunt’ en ‘Artifact Hunt’. Spelers die de Season Pass bezitten, gaan in single player en online aan de slag met Darcy, een lid van de Assassin Order uit Assassin’s Creed. Ze bevat verschillende vaardigheden, zoals:
  • Hidden Blade: Het iconische wapen van de Assassins. Verbetert de melee en maakt het neerhalen van vijanden mogelijk vanuit elke hoek.
  • Eagle Drone: Een drone om te scouten die zichzelf kan vernietigen en een elektromagnetische puls van een korte afstand kan laten afgaan.
  • AR Disguise: Spelers nemen het gedaante van een vijand aan om toegang te krijgen tot...
Terug
Bovenaan