Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Aliens: Fireteam Elite viert release met lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Bereid je voor om oog in oog te staan met de angstaanjagende Xenomorphs in de nieuwe lanceringstrailer van Aliens: Fireteam Elite, de intense coöperatieve survival shooter die zich afspeelt in het Alien-universum van Cold Iron Studios en 20th Century Games. De game is vanaf vandaag verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Aliens: Fireteam Elite plaatst je in de schoenen van een doorgewinterde Marine, waar je met een eigen Fireteam een wanhopige poging doet de groeiende Xenomorph-dreiging in te dammen. Spelers nemen het in vier unieke campaigns op tegen golven van meer dan 20 soorten vijanden, waaronder dodelijke Xenomorphs en Weyland-Yutani Synthetics. Spelers kunnen hun eigen Colonial Marine naar hartenlust aanpassen met verschillende klassen, wapens, gereedschap en andere extra’s om de wereld van deze bloedstollende Survival Shooter te overleven.

“Het Alien-universum tot leven brengen is een ongelofelijke ervaring geweest, en we kunnen niet...
Assassin's Creed Odyssey krijgt 'next-gen' update
  • 0
  • 1
Het heeft even geduurd, maar vandaag heeft Assassin's Creed Odyssey via een update een verbetering ontvangen voor de next-gen consoles. Hoewel het geen echte next-gen update is, kan je de game op PlayStation 5 en Xbox Series X|S nu aan zestig frames per seconde spelen. Dit liet de ontwikkelaar via Twitter weten. De update zou ondertussen beschikbaar moeten zijn. De game verscheen in 2018. In Assassin's Creed Odyssey verken je het Oude Griekenland.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 eindelijk beschikbaar voor PS5!
  • 0
  • 0
We hebben er even op moeten wachten, van op de overige platformen is deze shooter reeds enkele maanden beschikbaar. Vandaag is het dan eindelijk de beurt aan de PlayStation 5-versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

De vandaag verschenen “Elite Edition” voor de PS5 biedt verbeterde beelden en textures in een oogstrelende 4K-resolutie, waarmee het fraaiste deel in de serie er nóg beter uitziet. Dankzij de adaptieve triggers van de DualSense voelt elk wapen uniek en krijgen spelers nog meer controle over de zeer belangrijke 1000m+ extreme-range sniper-shots, terwijl de haptische feedback ervoor zorgt dat spelers elke kogel als nooit tevoren kunnen voelen. En mocht het toch eens misgaan, dan zorgen de bliksemsnelle SSD-laadtijden ervoor dat hardnekkige sluipschutters sneller dan ooit weer verder kunnen knallen.

De PS5-versie van uitgever CI Games bevat ook een gratis exemplaar van het “Crossbow Carnage” DLC-wapenpakket dat spelers toegang geeft tot de populaire arbalest en...
Zhu remixt nummers van Vince Staples, Cyn en Mabel voor Pokémon 25: The Blue Ep
  • 0
  • 0
Ik had er nog nooit van gehoord, maar Zhu had blijkbaar de eer om nummers te remixen voor de 25ste verjaardag van Pokémon. Er werden nummers gekozen van Vince Staples, Cyn en Mabel.

Op Pokémon 25: The Blue EP komt ZHU – een aantal jaren geleden genomineerd voor een Grammy – met originele bewerkingen van nummers van Vince Staples, Cyn en Mabel voor P25 Music, het muziekspektakel ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Met zijn remix van het nummer 'Got 'Em' van Vince Staples voert ZHU de knetterende spanning op en laat deze culmineren in een krachtige en nieuwe afsluitende hoornpassage van Trombone Shorty. De tracklist van de ep staat onderaan. De ep, die vandaag uitkomt en via deze website aan te schaffen is, verschijnt vlak na de release van Pokémon 25: The Red EP eerder deze maand. Hij zet de lange traditie voort van dubbele releases die zo kenmerkend is voor de hoofdserie Pokémon-videospellen en waarbij twee spellen in nuances van...
Nieuwe Let's Sing op komst!
  • 0
  • 0
Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook dit jaar een nieuwe Let's Sing verwacht. Ravenscourt en Voxler maken bekend dat Let's Sing 2022 in november zal verschijnen. Let’s Sing 2022 verschijnt niet alleen voor de PlayStation 4, de Xbox One en Nintendo Switch, maar ook voor de PlayStation 5, waarmee dit de eerste karaoke-game wordt voor de nieuwe generatie consoles. De game komt ook beschikbaar voor de Xbox Series X|S.

Word de superster die je altijd al wilde worden en kies je song uit een playlist vol recente hits en heerlijke klassiekers. Lady Gaga met “Stupid Love”, Shawn Mendes & Justin Bieber met “Monster”, Ariana Grande met “Positions”, Jason Derulo & Jawsh 685 met “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” en Billie Eilish met “everything I wanted” zijn nog maar enkele van de tophits in het nieuwste deel van de Let’s Sing-serie. Zing je liever iets uit een wat verder verleden? Wat dacht je van de Backstreet Boys met “Everybody (Backstreet’s Back)” of The White Stripes met “Seven Nation...
Pak nieuwe informatie over Rainbow Six Extraction bekendgemaakt
  • 0
  • 0
Vandaag publiceerde Ubisoft een nieuwe video waarin heel wat nieuwe details over het aankomende Rainbow Six Extraction bekend werden gemaakt. Voor de volledigheid plaats ik het persbericht integraal hier.

De game komt met tal van features, waaronder een uitgebreid Operator progressiesysteem, vier aanpasbare moeilijkheidsgraden, 12 steeds evoluerende mappen, 13 dynamische missiedoelen, meer dan 90 wapens en gadgets, een unieke ranked modus en een uitgebreide gratis post-launch ondersteuning.

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de parasiet tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege om het op te nemen tegen mysterieuze buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans. Uitgerust met meer dan 65 wapens, 10 Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën, zijn de Operators aangepast om de buitenaardse dreiging zo...
Bordspelreview: The Lockdown
  • 0
  • 2
We worden het laatste anderhalf jaar om de oren geslagen met de negatieve gevolgen van een dodelijk virus dat de ganse wereld in z'n greep houdt. Veel landen kondigden meermaals versoepelingen aan, maar moesten die later terugschroeven. Het einde is nu wel in zicht, al zal het nog even duren vooraleer COVID-19 echt verdwenen is. Hoewel het kaartspel The Lockdown niet exact over dit virus gaat, krijg je wel de kans om een dodelijk virus tegen te houden. Nu "onze lockdown" zo goed als voorbij is, presenteer ik jullie graag het kaartspel met de naam The Lockdown.
Bordspelreview: Beverbende
  • 6
  • 0
Als fervent bordspeler ligt mijn smaak erg ruim. Ik kan zowel genieten van een zwaardere game (als het maar niet té is) als wat lichtere spelletjes die op een kwartiertje gespeeld zijn. Of het nu met of zonder bord is, met of zonder dobbelstenen of met of zonder kaarten: als er maar gestreden kan worden om de winst. Ook in Beverbende is dit het geval. Het spelletje bestaat enkel uit kaarten, maar is daarom niet minder plezant.
Lost in Random-blogpost toont de zes verschillende rijken
  • 0
  • 0
EA Originals en Zoink Studios hebben een nieuwe blogpost gepubliceerd voor Lost in Random, het binnenkort verwachte verhalende avontuur dat spelers meeneemt op een duistere reis tijdens hun strijd in het onvoorspelbare koninkrijk Random. Spelers komen in Lost in Random zes unieke rijken tegen, elk met unieke personages en obstakels die de hoofdrolspelers uit het spel, Even en Dicey, op nieuwe manieren op de proef stellen. Hieronder vind je een korte beschrijving van ieder rijk:
  • Onecroft: Onecroft, het meest vervallen rijk, is een verwaarloosd gebied dat is gevuld met de rotzooi die is weggegooid in de andere vijf sectoren. Dit is het thuis van Even en haar zus Odd, die hier troost vinden binnen de veiligheid van haar muren.
  • Two-Town: Two-Town is een plek van dualiteiten en gespleten persoonlijkheden, die elke dag veranderen met een dobbelsteenworp van de koningin. Dit magische rijk...
Zin in Riders Republic? Wij helpen je aan een bètacode!
  • 35
  • 3
Van 23 tot en met 25 augustus gaat de bèta live van Riders Republic en wij kunnen je aan een code helpen! We hebben 25 codes gekregen en de eersten die op dit bericht reageren ontvangen van ons een code die ingewisseld kan worden op een platform naar keuze. Het mooie is dat je ook tot wel vijf Ubisoft Connect-vrienden kunt uitnodigen om deel te nemen, zodat jullie samen aan de slag kunnen en Riders Republic kunnen verkennen.

Laat hieronder een bericht achter. De eerste 25 BeyondGamers die dit doen, krijgen een code. Er is slechts één voorwaarde: je moet minstens drie maanden lid zijn op BeyondGaming.

Succes!
Heel wat muzikale info over Marvel's Guardians of the Galaxy gelost
  • 0
  • 0
Wie aan Marvel's Guardians of the Galaxy denkt, denkt ongetwijfeld aan de rockmuziek die door de boxen knalt. Bij de game die later dit jaar in de winkelrekken zal liggen, is dat uiteraard niet anders. Uitgever Square Enix publiceerde vandaag een video waarin heel wat informatie wordt verschaft over de muziekkeuze. Zo zal je in Marvel's Guardians of the Galaxy kunnen genieten van onvergetelijke muziek.

In de soundtrack van Marvel’s Guardians of the Galaxy komen drie verschillende muziekstijlen samen: epische orkestmuziek, een all-star mixtape van gelicenseerde jaren 80-tracks en een origineel rockalbum dat speciaal voor de game is gemaakt. In de video beschrijft Steve Szczepkowski, senior audio director bij Eidos-Montréal, hoe hij en zijn team deze elementen lieten samensmelten tot een unieke muzikale ervaring met een op muziek gebaseerd gameplay-mechanic.

Steve Szczepkowski: “Omdat muziek zo’n belangrijke rol speelt in de Guardians-franchise wilden we de muziek ook centraal...
Call of Duty: Vanguard officieel aangekondigd!
  • 2
  • 1
We hebben er even op moeten wachten, maar een groot geheim was het niet meer. Vandaag werd Call of Duty: Vanguard officieel aangekondigd. Naast een splinternieuwe trailer werd ook de releasedatum aangekondigd: 5 november. Daarnaast werd bekendgemaakt dat ontwikkelaar Sledgehammer aan de game werkt.

Call of Duty: Vanguard speelt zich zoals verwacht af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hierin maken de spelers kennis met de eerste generatie speciale eenheden. Uiteraard komt de game met diverse multiplayermodi. Met maar liefst twintig maps en de nieuwe Champion Hill-modus moet er voor iedereen wel wat leuks aanwezig zijn. Natuurlijk kunnen ook zombies niet ontbreken en hiervoor wordt Treyarch ingeschakeld.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Eerste gameplay voor Life is Strange: True Colors gedeeld
  • 0
  • 0
Volgende maand, op 10 september om precies te zijn, verschijnt Life is Strange: True Colors. Square Enix publiceerde al een aantal trailers, maar we kregen nog geen gameplay te zien. Daar komt vandaag eindelijk verandering in. Zo gaf de uitgever een een trailer vrij waarin meer dan dertien minuten aan gameplay te zien is.

Wandel met Alex door de platenwinkel van Haven Springs in deze exclusieve first look op de gameplay! Verken de winkel, blader door platen, en ontmoet onderweg twee potentiële nieuwe vrienden.

RiMS Racing viert launch met trailer
  • 0
  • 0
Nacon en RaceWard Studio lanceren vandaag met veel plezier RiMS Racing, een uniek motorrace-simulatieconcept dat nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. De experts van de Italiaanse studio RaceWard hebben een game ontwikkeld die spelers een ongekende ervaring biedt die niet alleen draait om racen maar ook om het sleutelen aan de motoren, waarbij de grenzen van realisme en aanpassingsmogelijkheden worden verlegd.

RaceWard nodigt spelers uit om te racen met 8 van de snelste motoren ter wereld: de Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 en de Yamaha YZF R1. Alle motoren zijn buitengewoon gedetailleerd en realistisch in het spel gereproduceerd, en je zult ze moeten onderhouden en upgraden via innovatieve gameplay, die mechanische precisie met de pure sensatie van het rijden combineert.

Het gedrag van je motorfiets wordt direct beïnvloed door...
Ghost of Tsushima Director's Cut-lanceringstrailer maakt je klaar voor vrijdag
  • 0
  • 1
Vrijdag is het eindelijk zover: dan ligt het langverwachte Ghost of Tsishima Director's Cut eindelijk in de winkelschappen en dit voor zowel voor PlayStation 4 als PlayStation 5. Naast het hoofdverhaal bevat de Director's Cut ook een nieuwe uitbreiding. Daarin kan Jin naar het eiland Iki reizen. De PlayStation 5-versie bevat ook optimalisaties voor de console, waaronder ondersteuning voor de DualSense 5 controller en uiteraard veel snellere laadtijden. Daarmee moet het de beste en meest complete Ghost of Tsushima-ervaring worden.

Om jullie klaar te stomen voor de release, werd vandaag de launch trailer gepubliceerd.

Review: OMNO
  • 0
  • 1
Degenen die me kennen, weten dat ik evenveel van een kleine indiegame kan genieten als van een echte kaskraker die gemaakt werd met een budget van enkele miljoenen. Helaas genieten veel van die kleinere games niet van de aandacht die ze verdienen en naar mijn inziens is OMNO ook zo eentje. Ik ging er onlangs mee aan de slag en kan nu al verklappen dat de game op je must-buy lijstje moet komen.
Ga nu aan de slag met Black Panther in Marvel's Avengers!
  • 0
  • 0
De nieuwe, volledig gratis update die de held Black Panther introduceert is nu beschikbaar voor Marvel's Avengers. War for Wakanda is nu verkrijgbaar is als gratis update voor alle bezitters van de game. Naast de toevoeging van Black Panther, als negende speelbare superheld in de game, levert de War for Wakanda-uitbreiding twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers en multiplayer en meer, waarmee het de meeste nieuwe content ooit aan Marvel’s Avengers toevoegt sinds de lancering van de game.

Om de lancering te vieren verscheen op 16 augustus een Marvel’s Avengers War Table over de War for Wakanda-uitbreiding die spelers een uitgebreid toont wat ze van War for Wakanda kunnen verwachten.

Crystal Guard onthuld voor Rainbow Six Siege
  • 0
  • 0
Rainbow Six Siege gaat al jaren mee en het einde lijkt nog niet direct in zicht. Ubisoft blijft investeren in de first-person shooter. Zo werd vandaag Crystal Guard onthuld. Crystal Guard brengt een gloednieuwe aanvaller, Osa uit Kroatië, naar de game en introduceert onder andere kleine veranderingen aan de maps Coastline, Bank en Clubhouse.

In Crystal Guard ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. De aanvaller Osa is uitgerust met een Talon-8 Clear Shield: een transparant, kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Verder kan ze met het schild lopen, maar levert dat wel restricties op (geen wapen in de hand, geen sprint en niet de mogelijkheid om te liggen). Osa is een Operator met een gemiddeld pantserniveau en gemiddelde snelheid, uitgerust met een 556 XI of PWD9 als primair wapen en een PMM als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn...
Call of Duty: Vanguard-teaser maakt ons klaar voor donderdag!
  • 0
  • 2
UPDATE: ondertussen werd er een officiële teaser gepubliceerd!

Laat de hypetrein maar komen, want nu donderdag vindt de officiële onthulling van Call of Duty: Vanguard plaats. Tom Henderson, schrijver bij DualShockers, merkte in de PlayStation Store een tegel op waarop reclame wordt gemaakt voor de onthulling die nu donderdag om 19:30 uur Belgische tijd zal plaatsvinden.

De officiële voorstelling zal niet plaatsvinden op YouTube of Twitch, maar wel in de gratis multiplayergame Call of Duty: Warzone. Volgens geruchten vindt de nieuwe Call of Duty, die vermoedelijk ook dit jaar weer in november zal verschijnen, tijdens de Tweede Wereldoorlog plaats. Of die geruchten kloppen, komen we donderdag te weten!

Bethesda Benelux presenteert unieke wedstrijd voor opkomende streamers
  • 0
  • 0
Het Bethesda Benelux Twitch-kanaal loopt sinds december 2019 en heeft al een aantal geweldige livestream-shows gezien, van een liefdadigheidsevenement in een kattencafé tot een kerstspecial met Bethesda's Senior Vice President of Global Marketing and Communications, Pete Hines. Echter is dit de eerste keer dat het kanaal een streamer-talentenshow met meerdere afleveringen organiseert. Skate zal de gastheer zijn, en elke aflevering zal een verrassend gastjurylid deelnemen en hun streamingexpertise gebruiken om de deelnemers te helpen.

Van alle Nederlandse en Belgische deelnemers zijn er slechts drie Twitch-streamers geselecteerd door Bethesda Benelux om hun streamingtalenten live te laten zien tijdens verschillende uitdagingen in de afleveringen van Bethesda Benelux Next Streamer. Deze deelnemende streamers zijn...
Terug
Bovenaan