Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Review: The Last Kids on Earth and the Staff of Doom
  • 0
  • 1
De animatieserie The Last Kids on Earth and the Staff of Doom staat al even op Netflix en er bestaat zelfs een boek van dat tot de bestsellers behoort met de titel De Laatste Helden op Aarde. Beide ontzettend populair, dus kon een kindvriendelijke videogame niet uitblijven. Een game die het zombiegenre naar de kleinere spelers brengt, waaronder mijn klein grut van zeven en acht jaar. Of zij het wat vonden? Je leest het in deze review.
Black Panther komt volgende maand naar Marvel's Avengers!
  • 0
  • 0
Het heeft even geduurd en de uitbreiding met Black Panther werd zelfs eens uitgesteld, maar Square Enix kondigde vandaag aan dat we volgende maand met de nieuwe superheld aan de slag kunnen. De Marvel’s Avengers expansion Black Panther – War for Wakanda verschijnt op 17 augustus als gratis update voor alle bezitters van de basisgame. Naast de toevoeging van Black Panther als derde nieuwe speelbare superheld, levert de War for Wakanda-uitbreiding ook twee nieuwe schurken, een gloednieuwe omgeving om te verkennen, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- en Threat Sector-missies voor solo-spelers of multiplayer en meer, waarmee dit de grootste toevoeging van nieuwe content voor Marvel’s Avengers is sinds de lancering van de game.

Op 16 augustus om 19 uur verschijnt op twitch.tv/crystaldynamics een Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream die dieper...
FIFA 22 onthult nieuwe gameplay in trailer
  • 3
  • 2
Vandaag heeft EA Sports de FIFA 22 Official Gameplay Trailer onthuld, met daarin nog niet eerder vertoonde beelden. Leer alles over de nieuwe HyperMotion-technologie voor de next-gen consoles en Stadia. Deze feature moet ieder moment op het veld naar een hoger niveau tillen. Werp tevens een blik op de fundamentele verbeteringen die het spel nog dichter bij de realiteit brengen.

De nieuwe game biedt ook nieuwe en innovatieve kenmerken op andere gameplay-facetten, en onze meest populaire modi waaronder Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Club en FIFA Ultimate Team. Fans kunnen meer consistentie en te onderscheiden persoonlijkheden tussen de doelpalen verwachten met een complete vernieuwing van het keeper-systeem, een volledig nieuwe Create a Club-ervaring in Career Mode, opnieuw geconfigureerde gameplay in VOLTA FOOTBALL, en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, compleet nieuwe items die verhalen van cultspelers en publiekslievelingen vertegenwoordigen. Meer nieuws over alle...
Nieuwe Pokémon en gebieden voor New Pokémon Snap
  • 0
  • 0
Op 4 augustus komt er een gratis contentupdate voor New Pokémon Snap op Nintendo Switch. Hiermee kunnen nieuwe gebieden verkend worden en er worden ook twintig nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd.

Welke nieuwe Pokémon toegevoegd worden, werd niet bekendgemaakt. Gelukkig zijn al enkele nieuwe beesten te zien in onderstaande trailer. Wel werd er extra informatie over de vrij te spelen gebieden onthuld:
  • Geheime zijweg (dag/nacht) – De NEO-ONE krimpt enorm als je dit gebied verkent. Hierdoor lijken de Pokémon die je ziet, reusachtig groot! In dit opwindende gebied kun je zelfs hun ademhaling en voetstappen horen. En je zou Pokémon kunnen ontdekken die gedrag vertonen dat je nog nooit eerder gezien hebt.
  • De rivier Mightywide (dag/nacht) – De Mightywide is een voedingsbron voor het hele eiland Belusylva. Terwijl je de rivier afgaat, doe je onderzoek. Wees dus bedacht op stroomversnellingen tijdens je zoektocht naar Pokémon. En houd je camera gereed, zodat je al hun...
Koei Tecmo kondigt Blue Reflection: Second Light aan
  • 0
  • 0
We hebben er even op moeten wachten, maar Koei Tecmo Europa vond het nu toch tijd om het er eindelijk over te hebben: de komst van Blue Reflection: Second Light naar onze contreien. Het vervolg op het in 2017 verschenen Blue Reflection is momenteel in ontwikkeling bij Gust Studios. De game verschijnt op 9 november voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Blue Reflection: Second Light volgt de avonturen van drie studentes: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou. Ze worden met geheugenverlies getransporteerd naar een mysterieuze zwevende academie, waar ze op zoek gaan naar aanwijzingen die ze kunnen helpen hun weg naar huis te vinden. Op een dag verschijnt er een pad naar een nieuw land, maar voor onze drie hoofdrolspeelsters het mysterie kunnen ontrafelen blokkeren dodelijke monsters de weg. Door het gevecht aan te gaan met deze duistere wezens ontdekken ze hun verborgen krachten die de cryptische omstandigheden allesbehalve verklaren. In de loop van het avontuur moeten de drie...
Launch trailer maakt je klaar voor The Falconeer: Warrior Edition
  • 0
  • 0
Volgende week, op 5 augustus om precies te zijn, verschijnt na flink wat geduld uitgeoefend te hebben Falconeer: Warrior Edition voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Pc- en Xbox-gamers moeten niet wanhopen, want voor hen verschijnt een nieuwe uitbreiding onder de noemen van Edge of the World. In z'n eentje werkte Tomas Sala vol overgave aan de game die zelfs met een BAFTA werd genomineerd.

The Falconeer is een actierijke open-wereldgame boordevol luchtgevechten en uitgebreide verkenningstochten in de mysterieuze open wereld van The Great Ursee. Generaties van giftige beslissingen en verraad borrelen op, terwijl verschillende groeperingen de strijd aangaan om het verleden te behouden of de verschrikkelijke gevolgen ervan te ontvluchten. Word The Falconeer en zweef door de lucht aan boord van een krachtige Warbird. Ontdek geheimen die verloren zijn gegaan in de zee terwijl je je aansluit bij of je verzet tegen verschillende facties en clans verspreid over de...
Bereid je voor op Back 4 Blood-bèta!
  • 2
  • 0
Uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar Turtle Rock Studios hebben onthuld wanneer we aan de slag kunnen met een open bèta. Daarnaast werd een nieuwe trailer gepubliceerd die al wat van de intense coöperatieve en player-versus-player(PvP)-actie toont die deelnemers kunnen verwachten tijdens de bèta, die start met vroegtijdige toegang op 5 augustus. De open bèta bevat de volledig nieuwe PvP-modus "Swarm", waarin twee teams van vier het tegen elkaar opnemen in een beste-uit-drie-reeks rondes waarin er wordt gewisseld tussen spelen als de Cleaners en de Ridden, naast extra campagnecontent.

De open bèta van Back 4 Blood bevat volgende content:
  • Twee maps voor de "Swarm"-PvP-modus
  • Twee co-opmaps om met je vrienden te strijden tegen de Ridden
  • Speel voor het eerst als Mom, net als andere Cleaners: Evangelo, Holly, Walker en Hoffman
  • Speel als zes verschillende Ridden-varianten in "Swam", waaronder: de Bruiser, Retch, Hocker, Exploder, Crusher en Stinger
  • Diverse...
Eerste nieuwe Pokémon is beschikbaar in Pokémon Unite
  • 0
  • 1
Goed nieuws voor Pokémon-fans die al met Pokémon Unite aan de slag gingen, want de eerste nieuwe Pokémon is beschikbaar. Het gaat om niemand minder dan psychic/fairy Pokémon Gardevoir. Ook ontvangen spelers, die dagelijks vanaf de launch hebben gespeeld, vandaag gratis de Cinderace Unite License.

Pokémon Unite is het eerste strategische Pokémon-spel waarin teams tegen elkaar strijden. Spelers nemen het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5. Tijdens deze gevechten proberen spelers samen met hun teamgenoten wilde Pokémon te verslaan en hun level te verhogen, zodat ze hun eigen Pokémon kunnen evolueren. Ze moeten de Pokémon van hun tegenstanders verslaan en proberen om binnen de toegekende tijd meer punten te verdienen dan het andere team. Pokémon Unite is een free-to-start spel met optionele in-game aankopen.

Eerste Marvel's Avengers end-game uitdaging nu live!
  • 0
  • 1
Het heeft even geduurd, maar sinds vandaag is de eerste end-game uitdaging voor Marvel's Avengers eindelijk beschikbaar: Omega-Level Threat: Family Reunion. De Omega-Level Threat-missies zijn toegankelijk voor volledige aanvalsteams van vier spelers met een Power Level van minimaal 145 (het maximale Power Level van 150 wordt aanbevolen). Hoewel spelers deze missies zo vaak ze willen kunnen spelen, belonen Omega-Level Threats spelers slechts eenmaal per week met de highest-end gear.

De gratis game-update voegt ook de door spelers gevraagde mogelijkheid toe om bestaande Mega Hive-missies met andere spelers te spelen, en maakt de populaire functie permanent die spelers met meerdere exemplaren van dezelfde held laat spelen - een mogelijkheid die debuteerde als onderdeel van het Tachyon Anomaly-evenement. Dit betekent dat spelers vanaf nu bij elke multiplayer-missie online-teams kunnen vormen met meer dan één van dezelfde superheld.

Knockout City Season 2: Fight at the Movies nu live
  • 0
  • 0
EA en Velan Studios hebben Knockout City Season 2: Fight at the Movies gelanceerd! De camera rolt en nu kunnen spelers een filmervaring beleven zoals nooit tevoren. Holowood Drive-In is de nieuwe map in de game en biedt een cinematisch thema met dynamische gebieden die zijn geïnspireerd door klassieke films, waarin spelers zelf de hoofdrollen vertolken.

In Season 2 treffen spelers ook de nieuwe Soda Ball aan. Deze bal blijft middels plakkerige siroop vastplakken aan de tegenstander en brengt nieuwe strategische twists met zich mee voor maximale impact. Tevens kunnen brawlers uitkijken naar een nieuwe set met kleding die is geïnspireerd op films, een nieuw seizoen van League Play, nieuwe cosmetics, playlists en meer.

Knockout City is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S door middel van backwards compatibility. Xbox Game Pass en EA Play-leden kunnen Knockout City gratis spelen. Iedereen kan de game gratis proberen...
EA publiceert infographic die Mass Effect Legendary Edition-keuzes in kaart brengt
  • 0
  • 2
Het Mass Effect Legendary Edition-team van BioWare heeft een nieuwe infographic onthuld waarin de keuzes die spelers hebben gemaakt in de remastered versie van de trilogie in kaart zijn gebracht. Van de achtergrond van hun eigen Shepard tot de teamgegenoten die de hoogste kans hadden om te overleven in de Suicide Mission.

De vele keuzes die zijn gemaakt in de Mass Effect Legendary Edition hebben geleid tot interessante resultaten, bijvoorbeeld:
  • Mordin is het personage dat het minst waarschijnlijk de Suicide Mission overleeft
  • Wrex overleefde de Virmire-missie bij maar liefst 94% van alle spelers
  • 4% van de spelers verbande fan-favorite Tali
  • De meerderheid van de Shepards slaat reporters... au.

ME info.jpg
Vecht tot je erbij neervalt in Samurai Warriors 5
  • 0
  • 0
Uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Omega Force kondigen met trots de release aan van Samurai Warriors 5. Dit avontuur is een compleet nieuwe ervaring op vlak van verhaal en graphics. De game met de tactische "1 tegen 1000"-actie is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4 en de Xbox One-consoles. Op next-gen consoles is de game beschikbaar via de gekende backwards compatibility-feature van die toestellen. Een gloednieuwe trailer viert de release en toont de nieuwe kleurrijke grafische stijl en spannende actiescenes.

Samurai Warriors 5 speelt zich af richting het einde van de Ōnin War, gedurende de Sengoku-periode, en vertelt het verhaal van twee belangrijke militairen uit deze tijd: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi. In de game zijn verschillende tijdperken verwerkt, waaronder de jongere jaren van Nobunaga toen hij bekend stond als de ‘Grote Dwaas van Owari’ en de turbulente periode in aanloop naar het Honnō-ji-incident.

Alle personages zijn opnieuw...
Releasedatum voor nieuwe Assassin's Creed Valhalla-DLC
  • 0
  • 1
Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat The Siege of Paris, de nieuwe uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla, vanaf 12 augustus beschikbaar is. The Siege of Paris speelt zich af in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis. Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijgen spelers nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de welgekende Black Box-missies. Met infiltratiemissies krijgen spelers de vrijheid om te kiezen wat voor hen de beste manier is om hun aangewezen doelwit te elimineren. The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.

Daarnaast gaf Ubisoft ook meer details over het derde gratis seizoen, Sigrblot Season. Nieuwe exclusieve beloningen en...
Ook next-gen update voor Shadow of the Tomb Raider
  • 0
  • 2
Ook Shadow of the Tomb Raider, de game uit 2018 die de nieuwe trilogie aan Tomb Raider-games afsloot, heeft een next-gen update beet. In tegenstelling tot bij veel andere spellen, werd de update hier doorgevoerd zonder veel toeters en bellen. Eurogamer meldt dat de game op PlayStation 5 middels update 2.01 gespeeld kan worden in 4K aan zestig frames per seconde. Ook voor Xbox Series X|S werd de game geoptimaliseerd, zo blijkt uit het 'optimized for Xbox Series X/S' in de Microsoft Store.
Sniper Elite 4 heeft eindelijk next-gen update beet
  • 0
  • 1
We hebben er even op moeten wachten, maar Sniper Elite 4 heeft eindelijk zijn langverwachte next-gen update gekregen. Spelers met een PS4-versie kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie, terwijl Xbox One-gebruikers zonder meerkost hun game kunnen updaten naar de Xbox Series X|S-game.

In onderstaande trailer wordt getoond wat je van de next-gen update mag verwachten. Zestig frames per seconde, 4K-beelden en snellere laadtijden moeten de ervaring verbeteren van de in 2017 verschenen game.

Seizoen 2 van Knockout City onthuld
  • 0
  • 0
Pak je popcorn en neem plaats, want Electronic Arts en Velan Studios hebben tijdens EA Play Live 2021 onthuld wat brawlers kunnen verwachten van Knockout City Season 2 - spoilerwaarschuwing: dit season bevat een map met continu veranderende en door films geïnspireerde arena's, een nieuwe bal (waarvan het verfrissende koolzuur absoluut fantastisch zal passen bij die popcorn die je net hebt gepakt), nieuwe playlists, uitrustingen en beloningen. Bekijk Fight at the Movies van Knockout City vanaf 27 juli 2021 op het grote doek (of in ieder geval de thuisbioscopen van brawlers uit de hele wereld).

Dit seizoen kunnen brawlers hun moves laten verfilmen op een nieuwe map: de Holowood Drive-In, inclusief door films geïnspireerde speelvelden die real-time veranderen - van de spookachtige “Cathedral of Horror“ tot het charmante "Bridge of Love”, deze map heeft het allemaal. Maar wat is een film zonder snacks? De gloednieuwe Soda Ball zal zeker een spetterende indruk maken door de schermen...
Eerste gameplay voor Farming Simulator 22 onthuld
  • 2
  • 0
Giants Software heeft eerder deze week de allereerste gameplay onthuld voor Farming Simulator 22. Tijdens het jaarlijkse FarmCom event onthulde de ontwikkelaar enkele nieuwigheden over hun nieuwste game die vanaf 22 november verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Zo mogen virtuele boeren nieuwe gewassen verwachten: druiven, olijven en sorghum. Daarnaast geniet Farming Simulator 22 van verbeteringen op vlak van geluid en aanpassingsopties. Onderstaande video, waarin één van de ontwikkelaars een woordje uitleg verschaft, geeft alvast een pak meer prijs.

Lost in Random heeft releasedatum te pakken
  • 0
  • 0
Electronic Arts en ontwikkelaar Zoink, de Zweedse studio die ons eerder Zombie Vikings en Fe bracht, hebben aangekondigd dat Lost in Random op 10 september verkrijgbaar zal zijn en dit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Daarnaast werd er ook een nieuwe trailer gepubliceerd waarin heel wat gameplay te zien is.

Het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een kwaadaardige koningin, is verdeeld in zes schimmige rijken waarin het leven wordt bepaald door een vervloekte zwarte dobbelsteen. Spelers reizen als Even over de mysterieuze keienstraten van het land, ontmoeten de mysterieuze inwoners en doen mee aan heldhaftige missies om haar zus Odd te redden uit de klauwen van Hare Majesteit. Onderweg werken ze samen met Dicey, een kleine en vreemde levende dobbelsteen, en onthullen ze samen een eeuwenoud verhaal met een verrassend moderne boodschap: willekeur in de wereld is niet iets wat gevreesd of gestuurd moet worden, het is een...
Kijkje achter de schermen bij Jurassic World Evolution 2
  • 1
  • 0
Jurassic World Evolution 2 belooft heel wat nieuwigheden te bevatten in vergelijking met het in 2018 verschenen Jurassic World Evolution. Zo bevat het vervolg een campagne die verdergaat op het verhaal van Jurassic World: Lost Kingdom. Daarnaast wordt er met Chaos Theory een nieuwe modus toegevoegd. Hierin worden enkele belangrijke momentel uit de Jurassic World-films nagespeeld.

Spelers zullen ook nieuwe uitdagingen de baas moeten kunnen, onder andere door nieuw toegevoegde omgevingen. Denk hierbij aan woestenij of dichtbegroeide bossen. Een van de leukste en vermoedelijk ook meest logische veranderingen is de toevoeging van extra dinosaurussen, iets wat in de eerste game nogal beperkt was. Deel twee wordt aangevuld met onder andere zwemmende en vliegende soorten.

Onderstaande developer diary toont je alvast enkele van deze nieuwigheden. De game moet nog dit jaar verschijnen voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PlayStation 4. Een precieze releasedatum kan...
Observer: System Redux nu beschikbaar voor consoles
  • 0
  • 0
Bloober Team lanceerde gisteren Observer: System Redux op PlayStation 4 en Xbox One. Observer: System Redux is vanaf nu zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Eigenaars van Observer: System Redux op PlayStation 4 en Xbox One kunnen op elk moment na de aankoop gratis upgraden naar de next-gen versie. Observer: System Redux kijkt opnieuw naar het verhaal van het in 2017 verschenen Observer, met drie nieuwe missies, vernieuwde karaktermodellen, verbeterde mechanics en quality of life features. De fysieke editie van Observer: System Redux komt met de game, een softcover art book en de soundtrack.

Observer: System Redux is de definitieve versie van de bekroonde cyberpunk thriller, herbouwd en verbeterd voor de nieuwe generatie. Jij speelt Daniel Lazarski, een hooggeplaatste onderzoeker in de toekomst, gespeeld door Rutger Hauer, de onlangs overleden icoon van de cyberpunk. Als Observer hack je de geest van verdachten...
Terug
Bovenaan