Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Trailer plaatst Steam Deck-details in de kijker
  • 1
  • 0
Enkele weken geleden werd de Steam Deck aangekondigd en ondertussen kan je een pre-order voor het toestel van Valve plaatsen. Hoewel de Steam Deck z'n eigen website heeft waarop alle details prijken, heeft Valve nu ook een trailer gepubliceerd waarin enkele details van het toestel worden getoond.

De eerste Steam Decks worden nog dit jaar geleverd. Bestel je echter nu pas, dan moet je al wachten tot minstens het derde kwartaal van volgend jaar. De prijs start vanaf 419 euro voor het basispakket. Leg je 679 euro neer, dan kan je genieten van de all-in ervaring.

Rage Quit: Call of Duty-multiplayer
  • 4
  • 7
In tegenstelling tot mijn twee collega's die voor hun Rage Quit games namen die reeds enkele jaren geleden verschenen, pak ik een game die nog niet bijzonder lang beschikbaar is. Call of Duty Warzone verscheen pas zo'n anderhalf jaar geleden en vandaag gaat het vijfde seizoen van start. Black Ops Cold War wordt in november een jaar oud. Een Rage Quit waar ik die games met de grond gelijkmaak, gaat het hier niet worden, want met de shooter van ontwikkelstudio's, Treyarch, Raven Software en Infinity Ward heb ik een haat-liefdeverhouding. Hoe dat komt lees je in deze Rage Quit.
Preview: Marvel's Avengers: Black Panther - War for Wakanda
  • 0
  • 1
We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf 17 augustus is het eindelijk zover: dan kunnen we aan de slag met de War for Wakanda-uitbreiding voor Marvel’s Avengers. Dat geldt voor alle spelers die de game hebben, want de downloadbare content wordt volledig gratis uitgebracht. Dat het de grootste DLC sinds de launch van Marvel’s Avengers is, belooft al veel goeds.
Life is Strange Remastered Collection uitgesteld naar volgend jaar
  • 0
  • 0
Normaal gezien mochten de fans van de Life is Strange-franchise komende maand twee keer in hun handen wrijven, want naast het nieuwe Life is Strange: True Colors dat ook 10 september verschijnt (behalve voor Switch dan), konden ze later die maand ook aan de slag met de Remastered Collection die bestaat uit de eerste twee games. Helaas is dat niet meer het geval.

Life is Strange: True Colors blijft vastgepind op 10 september, al is de Switch-versie uitgesteld naar later dit jaar. Life is Strange Remastered Collection is echter uitgesteld voor alle platformen en dat naar volgend jaar. Dit liet de uitgever via Twitter weten. De release staat momenteel vast op 'begin 2022', zonder een exacte datum mee te geven.

Spectaculaire Battlefield 2042-kortfilm is er!
  • 0
  • 0
Laten we het even eenvoudig houden en het persbericht hier plaatsen. Zo ben je zeker dat je niks van informatie mist over het aankomende Battlefield 2042, waarvan daarnet een kortfilm werd gepubliceerd.

Electronic Arts en DICE hebben “Exodus” uitgebracht: een korte film die meer informatie geeft over de aanleiding van de No-Pat Civil War in Battlefield 2042, waarin de rijke cast met speelbare personages (ook wel Specialists genoemd) wordt geïntroduceerd. “Exodus” laat ons opnieuw kennismaken met een oude vriend van de serie: Kimble “Irish” Graves uit Battlefield 4, gespeeld door Michael K. Williams, die terugkeert naar 2042 als speelbare No-Pat Specialist. Exodus introduceert tevens de mysterieuze "Oz”, die totaal andere ideeën heeft over de toekomst van de No-Pats dan Irish en daarmee de kiem legt voor een conflict. Het verhaal zal zich in de loop der tijd blijven ontwikkelen, terwijl steeds meer Specialists (elk met hun eigen verhaal) betrokken raken in het conflict en spelers...
Marvel's Guardians of the Galaxy-team geeft uitleg over personages
  • 0
  • 0
Vandaag brengt Eidos-Montréal een nieuwe video uit waarin ontwikkelaars uitleg geven over de inspiratie achter het design van de personages in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Na de wereldwijde bekendmaking afgelopen juni tijdens de E3 worden nu de designs besproken van de belangrijkste leden van dit onwaarschijnlijke team van buitenbeentjes: Star-Lord (a.k.a Peter Quill), Gamora, Drax, Rocket en Groot.

Marvel’s Guardians of the Galaxy geeft spelers een nieuwe kijk op de iconische Guardians en de behind-the-scenes commentaar van Bruno Gauthier-Leblanc, Art Director bij Eidos-Montréal, laat merken dat er met veel zorg naar het design is gekeken om er zeker van te zijn dat elk personage past binnen het bredere Marvel universum en het originele verhaal van de game.

Marvel's Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, en digtaal voor pc, en als stream via GeForce NOW. Marvel's Guardians of the...
Nerf-pistolen spelen de hoofdrol in pas aangekondigde Nerf: Legends
  • 0
  • 0
IGN mag meermaals met de eer gaan lopen en bij de aankondiging van Nerf: Legends is dat niet anders. Zij mochten bekendmaken dat ontwikkelaar GameMill Entertainment momenteel werkt aan de arenashooter die in oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Cross-play tussen de verschillende platformen zal worden ondersteund.

In Nerf: Legends kan je aan de slag met de ontzettend populaire Nerf-pistolen van Hasbro in futuristische arena's. In deze arena's vind je vele vijanden en eindbazen. Naast 4v4- en 8v8-gevechten kan je ook je ding doen in negentien single player-levels. In de game kan je verschillende soorten munitie oprapen die elk een eigen kracht hebben. Magnetische pijltjes, die vijanden aantrekken of afstoten, is er een soort van.

The Siege of Paris voor Assassin's Creed Valhalla morgen beschikbaar!
  • 0
  • 0
The Siege of Paris, de tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla, is vanaf morgen verkrijgbaar op alle beschikbare platformen. The Siege of Paris speelt zich af in Francia en brengt Eivor op een gevaarlijk pad vol aangrijpende missies langs het Frankische platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis.

Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijgen spelers nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en skills. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de welgekende Black Box-missies. Met infiltratiemissies krijgen spelers de vrijheid om te kiezen wat voor hen de beste manier is om hun aangewezen doelwit te elimineren. The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.

Om de nieuwe uitbreiding te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken en een van de eerste verhaallijnen voltooien – Grantebridgescire of...
Trailer toont aanpassingsmogelijkheden van OlliOlli World
  • 0
  • 1
Vandaag onthulden Private Division en Roll7 dat OlliOlli World vreemde en grappige aanpassing toevoegt. OlliOlli World is het aankomende actie-platform-skateboardspel dat komende winter digitaal op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc uitgebracht wordt.

In deze gloednieuwe aanpassingsvideo introduceert co-CEO Simon Bennett de aanpasbare personages van OlliOlli World. Het spel laat spelers zijn wie ze maar willen zijn: Lichaamstype, huidskleur en haar zijn aanpasbaar en spelers kunnen hun individuele houdingen en skatetrucs bepalen om verder uitdrukking te geven aan hun persoonlijkheid.

Spelers kunnen hun look perfectioneren door kleding en accessoires te combineren uit een gigantisch aanbod aan stijlen en uitrusting: Skaters kunnen in OlliOlli World kiezen voor slippers die passen bij hun camouflagejas of voor een superstijlvolle "Face Melter"-zonnebril met een chique retro pelsjagershoed. Of gewoon een modieuze roomijshaarstijl...
Volg hier vanavond de nieuwe Nintendo Indie World-presentatie
  • 2
  • 1
Vanavond is het weer zover, dan zendt Nintendo een nieuwe Indie World uit. Hierin komen in tegenstelling tot een Nintendo Direct-uitzending geen kleppers aan bod, maar zal de focus liggen op diverse indiegames. De livestream start om 18 uur en de presentatie zal zo'n twintig minuten duren. Meer informatie vind je op de officiële Indie World-website.

Review: Watch Dogs Legion: Bloodline
  • 0
  • 0
Heel wat spellen van Ubisoft krijgen een Season Pass en gratis content. Voor het eind vorig jaar verschenen Watch Dogs Legion is dat niet anders. Op tijd en stond wordt er na de release van de game al dan niet betalende content gelost. April en mei hadden bijvoorbeeld een nieuw speelbaar personage en nieuwe missie als onderdeel van de Season Pass, terwijl enkele multiplayermodi gratis op het publiek werden losgelaten. Afgelopen maand kwam dan de eerste echte uitbreiding naar Watch Dogs Legion. Het werd hoog tijd om de Bloodline-uitbreiding te spelen.
Hellblade: Senua's Sacrifice heeft Xbox Series X|S-upgrade beet
  • 4
  • 0
Goed nieuws voor degenen die nog niet aan de slag gingen met Hellblade: Senua's Sacrifice maar wel een Xbox Series X|S in huis hebben. Microsoft maakte namelijk bekend dat de next-gen update voor hun nieuwste lading consoles live is gegaan. Daardoor kan je de game spelen met een aantal verbeteringen.

De update is door alle spelers gratis te downloaden. Daardoor wordt de Xbox One-versie van het spel op een aantal vlakken verbeterd, waaronder mooiere graphics door Direct X-raytracing en een hogere resolutie. De game maakt ook onderdeel uit van Game Pass, dus er is geen enkele reden om deze game aan je voorbij te laten gaan.

De game verscheen in 2017 voor pc en PlayStation 4. Een jaar later was de Xbox One-versie aan de beurt en nog een jaar laten konden ook Switch-gamers aan de slag met Hellblade: Senua's Sacrifice. Onlangs kocht Microsoft de ontwikkelingsstudio over en werd inmiddels het vervolg aangekondigd voor Xbox-consoles en pc. Of de game uiteindelijk ook naar andere...
Retro Games kondigt THEAM500 Mini aan!
  • 0
  • 0
Retro Games kondigt vandaag THEA500 Mini aan: een volledig gelicentieerde versie van de geliefde 16-bit computer, inclusief een aantal klassieke Amiga-games. De THEA500 Mini zet de lijn van vernieuwde versies van klassieke consoles voort. De THEA500 Mini is een eerbetoon aan de hoogtijdagen van 16-bit computers uit de jaren ’80 en staat gepland voor een release begin 2022. Deze vernieuwde versie van de computer is gebaseerd op de versie van de Amiga 500 uit 1987 met een 16/32-bit CPU, 512kb RAM en een reeks unieke chips die het beste beeld en geluid produceerde.

Speel één van de bijgevoegde 25 klassieke Amiga-games waaronder Another World, Simon The Sorcerer, The Chaos Engine en Worms, te kiezen uit een overzichtelijke carrousel. Het is ook mogelijk om je eigen games te side-loaden via een USB stick met volledige WHDLoad-ondersteuning en verschillende beschikbare opties. Ook kun je opslaan en hervatten wanneer je maar wilt, wat helpt bij het uitspelen van die pittige en moeilijke...
Review: Labyrinth City: Pierre the Maze Detective
  • 0
  • 1
Enkele maanden geleden haalde ik een Nintendo Switch in huis, puur om enkele Nintendo Switch-exclusieve games te spelen. Wist ik veel dat Labyrinth City: Pierre the Maze Detective op mijn radar zou komen. Deze op bestsellerboeken gebaseerde videogame sprak me direct aan na het zien van een trailer, al wist ik nog niet precies wat ik ervan moest verwachten. Nu de release al even achter de rug is en ik zowel mijn Switch als hoofdpersonage Pierre hard aan het werk heb gezet, kan ik jullie mijn review presenteren.
Darksiders III verschijnt eind volgende maand voor Nintendo Switch
  • 0
  • 0
De release van Darksiders III voor Nintendo Switch nadert met rasse schreden. Op 30 september is het eindelijk zover. Dan verschijnt de basisgame samen met twee DLC's (Keepers of the Void en The Crucible) voor de Switch-gamers. De adviesprijs hiervoor bedraagt 39,99 euro.

Darksiders III is het langverwachte derde hoofdstuk in de alom bejubelde Darksiders franchise. Keer terug naar een apocalyptische Aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de zeven hoofdzonden te vinden en te elimineren. Fury, de meest onvoorspelbare en raadselachtige van de Vier Ruiters van de Apocalyps, moet nu zien te slagen waar velen hebben gefaald - de machten die nu de Aarde teisteren weer in evenwicht brengen.

Subaru Impreza steelt de show in WRC 10-trailer
  • 0
  • 2
Uitgever Nacon en ontwikkelingsstudio KT Racing presenteren met plezier een nieuwe gameplaytrailer voor WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze game is nu beschikbaar voor pre-orders voor pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

De nieuwe video toont de iconische Subaru Impreza WRC tijdens de 1997 Rallye Sanremo, toen Colin McRae één van de indrukwekkendste overwinningen in zijn carrière behaalde na het inhalen van de indrukwekkende Tommi Mäkinen en Carlos Sainz. Dit historische evenement komt in WRC 10 beschikbaar voor spelers die de Standard of de Deluxe versie van de game pre-orderden. Zo kun jij op de wegen van Sanremo ook een legende als Collin McRae worden!

WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Op een nog nader te bepalen tijdstip kunnen ook Nintendo Switch-gamers aan de slag met de game.

Win Scarlet Nexus voor Xbox!
  • 0
  • 7
Af en toe hebben we iets weg te geven en deze keer is dat het spel Scarlet Nexus voor Xbox Series X en Xbox One. We hebben één exemplaar te geef en wat je moet doen is heel simpel. Ga naar onze Instagram-pagina, volg onze pagina, like het bericht en tag 1 vriend(in) die ook kans wil maken op deze game.

De wedstrijd loopt tot 31/08, enkel op onze Instagrampagina en is uitsluitend voor Belgische deelnemers. Op 1/09 wordt de winnaar/winnares bekendgemaakt. Veel succes!

Scarlet wedstrijd.png
Review: Tribes of Midgard
  • 0
  • 0
Norsfell Games... Ik had er nog nooit van gehoord en geheel onlogisch is dat niet. Het spel dat ik in deze review bespreek is namelijk hun eerste. Daarachter schuilt met Gearbox wel een bijzonder grote uitgever. Een garantie op een goed spel is dat echter niet. Ik neem je graag mee naar Midgard en de strijd tegen allerhande Noords gespuis.
Cinematische trailer voor Season 5 van Call of Duty
  • 0
  • 1
Volgende week donderdag is het weer zover, dan wordt een nieuw seizoen van Call of Duty Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War ingeluid. Zoals gewoonlijk mag je in dit nieuwe seizoen weer enkele nieuwigheden verwachten.

In Verdansk schuilt er een spion onder de strijdende soldaten, wat ervoor zorgt dat er voor het eerst in de franchise een Double Agent-modus geïntroduceerd wordt. Ook nieuwe en klassieke Black Ops-mappen zullen hun opwachting maken. Uiteraard worden de fans van de Zombie-modi niet vergeten. Je vindt alle nieuwe content terug in onderstaande trailer en alle details vind je in de Call of Duty blog post.

Lady Hellbender steelt de show in Marvel's Guardians of the Galaxy-trailer
  • 0
  • 0
Eidos-Montréals cinematics and animation director deelt onverwacht inzicht over een van de indrukwekkendste personages in nieuwe video van Marvel's Guardians of the Galaxy. Na de wereldwijde onthulling van Marvel's Guardians of the Galaxy op de E3 van afgelopen juni, heeft Eidos-Montréal een nieuwe gameplayvideo uitgebracht waarin Star-Lord en de Guardians aan hun onderhandelingen beginnen met Lady Hellbender: leider van de Hellraisers, koningin van Seknarf Nine en berucht monsterverzamelaar.

Tijdens deze bijzondere situatie kunnen spelers zelf kiezen welk ‘zeldzaam monster’ ze willen verkopen: Groot of Rocket. Het is het begin van een reeks aangrijpende gebeurtenissen die onze groep misfits op een wilde rit door de kosmos stuurt om het lot van het universum te bepalen. Uit het commentaar van Darryl Purdy, cinematics & animation director bij Eidos-Montréal, blijkt al snel dat niet alles is wat het lijkt, en Lady Hellbender misschien niet de kosmische monstertrofeejager is waar de...
Terug
Bovenaan