Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Deathloop-trailer zet PlayStation 5-features in de verf
  • 0
  • 0
Vanaf 15 september kunnen we weer overvloedig aan het moorden gaan, want dan ligt Deathloop eindelijk in de winkelschappen voor PlayStation 5 en pc. Tegenover de pc-versie heeft de game een aantal voordelen. Deze voordelen worden in onderstaande trailer uit de doeken gedaan. Zo zullen de DualSense-features weer uitvoerig gebruikt worden, waaronder onder andere de adaptieve triggers en haptische feedback. Onderstaande trailer geeft je alvast wat info over wat je van de PlayStation 5-versie mag verwachten.

Finale trailer voor No Time to Die
  • 0
  • 1
Eind deze maand, op 30 september om wat preciezer te zijn, is het zover. Dan verschijnt No Time to Die, met opnieuw Daniel Craig als James Bond 007, in de bioscoop. Zoals gewoonlijk mag je weer heel wat over-the-top actie verwachten in de film. Universal Pictures publiceerde een nieuwe trailer waarin een deel van het verhaal uit de doeken wordt gedaan.

James Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk de nieuwigheden in nieuwe NBA 2K22-trailer
  • 0
  • 0
2K onthulde vandaag een diepgaande blik op de gameplay-updates voor NBA 2K22, met details over een ambitieuze lijst met functies, waaronder snellere gameplay, strakkere en meer responsieve bewegingen, meer op vaardigheden gebaseerde aanvallen, veranderingen aan de player builder, en nog veel meer.

"Vanaf het begin was het ons doel om leuke en competitieve gameplay te creëren die ervoor zorgt dat NBA 2K22 een van de meest authentieke sport game-ervaringen levert die er zijn," zegt Mike Wang, Gameplay Director bij Visual Concepts. "Dit jaar hebben we, in samenwerking met onze community, gebruik gemaakt van directe feedback om een aantal van de belangrijkste veranderingen waar zij naar op zoek zijn aan te pakken en een aantal nieuwe gameplay-verbeteringen te leveren die de ervaring in de game van dit jaar verder zullen verheffen."

NBA 2K22 introduceert een verscheidenheid aan nieuwe gameplay-innovaties, waaronder:
  • Verdediging en verdedigende AI: volledig vernieuwde...
Brullende motoren in nieuwe WRC 10-trailer
  • 0
  • 0
Het geluid van motoren is een belangrijk element in racegames en ontwikkelaar KT Racing, de ontwikkelaar van WRC 10, weet dat. Zij publiceerden een trailer waarin getoond wordt hoe de ontwikkelaars te werk gingen om het geluid van de motoren in de game te implementeren.

Omdat motorgeluiden essentieel zijn voor de onderdompeling in de ervaring, heeft het WRC 10-team met veel zorg de geluiden van echte racewagens opgenomen en in de game geïntegreerd. Dit was een complex proces, waarbij de geluiden vanuit verschillende bronnen en perspectieven werden opgenomen, om de geluidseffecten vervolgens zo nauwkeurig mogelijk te kunnen afstemmen op de situaties en acties van de speler. Na de opnames werden de verschillende bronnen verwerkt, gemixt en bij elk voertuig in de game geïntegreerd. Voor de eindmix werden tenslotte omgevingsgeluiden van publieke ruimtes, verschillende soorten wegen en de impact van het weer toegevoegd voor een zo realistisch mogelijke simulatie...
Electronic Arts toont om 19 uur Dead Space
  • 0
  • 0
Niet enkel Far Cry 6 zal vanavond in de schijnwerpers geplaatst worden. Ook de nieuwe Dead Space, van ontwikkelaar EA Motive Studio, doet mee. Vanavond om 19 uur onthult Electronic Arts namelijk een "erg vroege blik" op de ontwikkeling van de nieuw aangekondigde Dead Space.

De reboot van de game werd aangekondigd en kortstondig getoond tijdens het EA Play Live 2021-event en sindsdien bleef het stil rond de game. Daar komt vanavond dus verandering in. Kijken doe je via onderstaand Twitch-kanaal van EA Motive Studio.

De gamereleases van september 2021
  • 5
  • 6
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.

2 september

WRC 10 (PS5, PS4 XSX|S, XOne, pc

Het kampioenschap is vorige maand al door ons land gepasseerd, nu is het onze beurt om te vlammen. De officiële game van het wereldkampioenschap rally van 2021 laat ons door Kroätië, Estland, Ieper en Catalonië razen. WRC 10 viert twee jubilea: de tiende game in de reeks, maar ook de vijftigste verjaardag van het WK rally. Ter gelegenheid hiervan pakt men uit met een gamma historische wagens, waaronder enkele uit de de legendarische maar dodelijke Group B.
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two nu beschikbaar op Nintendo Switch
  • 0
  • 0
The Ancient Gods – Part Two, de laatste singleplayer-uitbreiding van DOOM Eternal, is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Pak je Sentinel Hammer op en beleger het bastion van Immora van de Dark Lord in een laatste gevecht om de demonenplaag voor eens en voor altijd uit te roeien. Of je nu onderweg of in de tv-modus speelt, de Slayer zijn epische strijd tegen het kwaad komt vandaag tot een einde.

Standalone uitbreiding Shadow Tactics eindelijk in beeld gebracht
  • 0
  • 0
We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag werd de eerste gameplay uitgebracht voor Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Aiko's Choice. Shadow Tactics verscheen in 2016 voor pc en een jaar later voor consoles en krijgt nu pas een standalone uitbreiding.

Deze standalone uitbreiding focust op één van de protagonisten uit het basisspel: Aiko. Niet enkel zij zal haar opwachting maken in december, ook andere hoofdpersonages uit Shadow Tactics keren met plezier terug om aan het moorden te gaan. Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Aiko's Choice verschijnt in december voor pc. Of de game in een later stadium ook voor consoles zal verschijnen, is nog niet bekend.

Review: Islanders: Console Edition
  • 0
  • 0
Vanaf september wordt het weer wat drukker op vlak van releases, want het najaar staat altijd garant voor een pak kleppers. Hoewel we afgelopen weken ook getrakteerd werden op enkele AAA-games, blijft het voor de kleinere spellen moeilijk om een plekje in de spotlichten te krijgen. Bij BeyondGaming verdienen ook de kleinere games wat aandacht, waaronder Islanders: Console Edition.
The Medium ontvangt PS5-lanceringstrailer
  • 0
  • 1
Nog vier keer slapen en dan kunnen ook PlayStation 5-spelers opnieuw griezelen, deze keer met The Medium van ontwikkelaar Bloober Team, de makers van Layers of Fear. Begin dit jaar verscheen de horrorgame voor Xbox en pc. Onder andere ondersteuning voor de DualSense controller moet voor een meer immersieve ervaring zorgen.

The Medium is een psychologische horrorgame waarin je reist door het geestenrijk met Marianne. Zij gebruikt haar gaven die ze als medium bezit om puzzels op te lossen. Tijdens haar tijd in het geestenrijk dient zij af te rekenen met allerlei duistere krachten. Hieronder kan je alvast de lanceringstrailer bekijken.

Chernobylite ontvangt late gamescom-trailer
  • 0
  • 0
Chernobylite verscheen vorige maand al voor pc, terwijl consolegamers nog steeds geduld moeten uitoefenen. Het wachten is bijna voorbij, want op 28 september ligt de game in de winkelschappen voor PlayStation 4 en Xbox One. Een next-gen versie werd helaas nog niet aangekondigd.

In de game kruip je in de huid van Igor, bijgenaamd The Professor, die in de Chernobyl Zone op zoek is naar Tatyana, zijn verloofde op het moment van de nucleaire catastrofe zo'n dertig jaar geleden. Sinds de ramp is hij elk spoor naar haar bijster en hij is ervan overtuigd dat de ware toedracht van haar verdwijning enkel op die locatie ontrafeld kan worden. Het is deze Tatyana die in onderstaande trailer de hoofdrol gekregen heeft. Vind jij haar terug? Je komt het op 28 september te weten!

Wedstrijd: Win Scarlet Nexus én bijhorend canvas gemaakt door Zwoltopia!
  • 18
  • 1
Wij mogen van Bandai Namco een Xbox Series X|S/Xbox One-spel weggeven van Scarlet Nexus. Daar blijft het niet bij, want je krijgt hier ook een canvas van Zwoltopia bij! Een uniek collector's item! Wat je hiervoor moet doen, is erg eenvoudig.

Gamescom is alweer voorbij. Net als andere jaren was deze beurs, die dit jaar volledig digitaal werd gehouden, weer goed voor enkele nieuwe aankondigingen. Naast nieuwe aankondigingen werden ook heel wat nieuwe trailers van grote en kleine kleppers getoond. Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke game voor jou de show stal op gamescom. Er wordt van alle deelnemers een willekeurige winnaar geloot. De wedstrijd loopt tot en met 12 september. Succes!

Zwoltopia.jpg
Review: Ghost of Tsushima: Director's Cut
  • 4
  • 5
Ik durf mijn reviews wel eens te beginnen met een kleine bekentenis. Zo moet ik bekennen dat ik Ghost of Tsushima altijd straal genegeerd heb, zelfs als PlayStation-fanaat. Nu de Director's Cut uit is, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Het belooft dé ultieme ervaring te worden als je op PlayStation 5 speelt. Awel, dat kan ik zelfs in de inleiding al beamen!
Ontwikkelaars geven meer details over Starfield-locaties vrij
  • 0
  • 0
Helaas moeten we nog meer dan een jaar wachten vooraleer we met Starfield aan de slag kunnen, want de game verschijnt pas op 11 november volgend jaar. Meer dan tijd genoeg dus om nog heel wat van de game te ontdekken. Zo geven de ontwikkelaars graag meer details vrij over drie locaties. Bethesda geeft graag een inkijk in het ontwikkelingsproces en de inspiratie voor de game. In onderstaande video's geven de ontwikkelaars meer uitleg over de locaties New Altantis, Akila en Neon.



Uitgebreide trailer onthult heel wat Saints Row-details
  • 0
  • 1
Deep Silver en Volition onthullen de Welcome To Santo Ileso-trailer die laat zien welke ambitieuze plannen de ontwikkelaar heeft voor de evolutie van de beruchte Saints Row-franchise. De nieuwste trailer levert een schat aan informatie van de creatieve geesten bij Volition en biedt een exclusieve eerste blik op verbluffende gameplay-momenten en de spannende nieuwe wereld van Saints Row. Daarnaast is in de trailer de Amerikaanse acteur Bryce Charles te horen als stem van de default-baas in de game, en krijgen spelers een indruk van de rivaliserende gangs, frisse toon en nieuwe personages. Dit alles binnen de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit.

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor de Xbox One en Xbox Series X|S, de PlayStation 4 en 5 en Epic Games Store voor pc.

Tails of Iron ontvangt knappe gamescom-trailer
  • 2
  • 0
Oké, na het zien van onderstaande trailer was ik direct verkocht. Vooral de knappe, handgetekende stijl deed me overstag gaan. Tails of Iron is een handgetekend RPG-avontuur met pittige gevechten in een grimmig land dat gebukt gaat onder oorlog. Als Redgi, de rattentroonopvolger, moet je het verscheurde koninkrijk herstellen door de genadeloze kikkerclan te verjagen en af te rekenen met hun woeste leider, Greenwart. Op je reis door het bedrieglijk mooie land ontmoet je unieke metgezellen die je graag helpen met je opdracht. En je kunt alle hulp gebruiken, of het nu gaat om recepten voor gerechten, blauwdrukken van dodelijke wapens en pantsers of zelfs een gravende, bepantserde mollenmobiel!

De game verschijnt op 17 september voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, Nintendo Switch en pc.

Beleef Far Cry nu in VR in België!
  • 0
  • 1
Far Cry VR: Dive Into Insanity, een op locatie gebaseerde VR-ervaring die is ontwikkeld in samenwerking met Zero Latency VR, is nu speelbaar op 33 locaties wereldwijd, waaronder in de Benelux. De game was reeds te spelen in Rotterdam en vanaf nu ook in Brussel.

De game neemt een groep van maximaal acht spelers mee naar de Rook Islands, de wereld van Far Cry 3. Nadat spelers gevangen zijn genomen door Vaas en zijn handlangers, moeten ze het eiland verkennen en samen vechten om te overleven. De unieke setup van Zero Latency VR biedt spelers voldoende bewegingsruimte en rekwisieten om volledig op te gaan in het avontuur. De mechanics van deze VR-ervaring zijn eenvoudig en intuïtief, waardoor spelers de vrijheid krijgen om de enorme, kleurrijke wereld van de game te ontdekken. Samenwerking tussen spelers is van groot belang om de weg te vinden door de jungle van de gestoorde krijgsheer.

Elke Zero...
Pokémon TV-app nu beschikbaar op Nintendo Switch
  • 0
  • 1
Vanaf heden kunnen degenen met een Nintendo Switch in huis de Pokémon TV-app installeren. In die app kunnen gebruikers afleveringen van de Pokémon-serie bekijken. Er is ook een speciale categorie toegevoegd voor de allerjongste kijkers. Met de toevoeging van de applicatie voegt Nintendo eindelijk een streamingservice toe aan hun console, want onder andere Disney+ en Netflix ontbreken er nog op.

Pokémon TV is ook beschikbaar voor mobiele toestellen die draaien op Android en iOS.

Games with Gold voor september zijn bekend
  • 0
  • 0
Microsoft maakte vandaag bekend welke Games with Gold we voor de maand september mogen verwachten. Via deze abonnementsdienst heb je maandelijks recht op vier games en voor komende maand worden dat de volgende:
  • Warhammer: Chaosbane – 1 tot en met 30 september
  • Mulaka – 16 september tot 15 oktober
  • Zone of the Enders HD Collection – 1 tot en met 15 september
  • Samurai Shodown II – 16 tot en met 30 september
Zoals gewoonlijk voorziet Microsoft een begeleidende trailer, waarin je de spellen kortstondig in actie zit. Veel plezier!

Spider-Man: No Way Home breekt wereldrecord!
  • 0
  • 3
Eergisteren werd de trailer voor Spider-Man: No Way Home gepost en sindsdien mag de trailer een wereldrecord op 'zijn naam' noteren. Dit maakte Sony eerder vandaag bekend.
  • De officiële Spider-Man: No Way Home teaser trailer heeft vanaf nu het 24-uur record voor meeste views wereldwijd op zijn naam staan met 355,5 miljoen trailer views, waarmee de vorige recordhouder, Avengers: Endgame (die 289 miljoen views kreeg), van de troon wordt gestoten.
  • Dit is meer dan het dubbele van de tweede trailer voor Spider-Man: Far From Home, die 135 miljoen views behaalde op 24 uur.
  • Wereldwijd genereerde de teaser trailer het grootste 24-uurs gespreksvolume op sociale media ooit met 4,5 miljoen vermeldingen.
  • De teaser trailer werd gelanceerd naar aanleiding van de Sony Pictures presentatie op CinemaCon in Las Vegas op maandag 23 augustus.
  • Spider-Man: No Way Home zal...
Terug
Bovenaan