Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
WIN: Outriders goodie pakket
  • 0
  • 2
Oké, het is misschien wat 'ouwe meuk', maar we mogen nog een pakket weggeven van Outriders. Hoewel Outriders al sinds 1 april beschikbaar is, heeft nog niet iedereen de game gespeeld. Dit wordt misschien hét moment, want met deze outfit lukt schieten veel beter.

Het Outriders-goodiepakket bevat:
  • Hoodie (L)
  • T-shirt (L)
  • Mok
  • Dog tag
  • Kaartje
Om kans te maken op dit pakket hoef je enkel maar mee te doen met onderstaande wedstrijd. Deelnemen kan tot en met 30 september.

WEDSTRIJD

Veel succes!
Bravely Default II eindelijk beschikbaar voor pc!
  • 0
  • 0
In februari van dit jaar verscheen Bravely Default 2 reeds voor Nintendo Switch en nu, zeven maanden later, zijn de Steam-gebruikers eindelijk aan de beurt. Bravely Default II volgt het avontuur van vier onwaarschijnlijke helden, Seth, Gloria, Elvis en Adelle, die door het land Excillant trekken om vier elementaire kristallen te vinden.

Dankzij de release van Bravely Default II op Steam kunnen ook pc-gamers nu kennismaken met de spannende Brave- en Default-systemen die ze tijdens turn-based-gevechten kunnen gebruiken om grote risico’s te nemen voor de kans op nog grotere beloningen. Spelers kunnen hun team naar eigen smaak aanpassen met het jobsysteem om tot de optimale samenstellingen te komen die nodig zijn om de uitdagende eindbazen te overwinnen. Bravely Default II biedt muziek van Revo, die de muziek ook al verzorgde voor de eerste Bravely Default, en een originele verhaallijn over vier nieuwe Heroes of Light. De Steam-versie bevat alle avontuurlijke gevoelens...
Lekker griezelen in launchtrailer van The Medium
  • 0
  • 0
Bloober Team, de horrormeesters achter hooggeprezen titels als Blair Witch, Observer en Layers of Fear lanceren vandaag de psychologische horrortitel The Medium op PlayStation 5. Dankzij de nieuwe integratie van de DualSense-functies krijgt het schakelen naar de spirituele wereld, het oplossen van puzzels en volgen van verschillende wegen op de PS5 een extra, bovennatuurlijke dimensie. Tegelijk met de digitale release voor PS5 brengen Bloober Team en zijn wereldwijde publishing-partner Koch Media de fysieke versie van The Medium wereldwijd uit voor pc, Xbox Series X|S en PS5.

Om de komst naar de PlayStation 5 te vieren, heeft Bloober Team gameplaybeelden gedeeld die op dit systeem zijn opgenomen, voor een indruk van de griezelige dual-world-ervaring op dit nieuwe platform. Dankzij de unieke functies van de DualSense-controller biedt de PlayStation 5-versie van The Medium de meest voelbare en meeslepende ervaring van deze titel tot nu toe.

The Medium is een third-person...
Nieuwe trailer en pc-specificaties voor Far Cry 6
  • 0
  • 1
Vanaf 7 oktober is het zover, dan kunnen we met z'n allen aan de slag met Far Cry 6. Op consoles is het simpel en kan je sowieso aan de slag met de game. Voor pc-gebruikers ligt dat iets anders, want velen onder hen moeten hun specificaties checken. Ubisoft gaf nu die specificaties vrij én publiceerde een trailer die de pc-features in de kijker plaatst. Je pc moet dan natuurlijk wel zwaar genoeg zijn.

Zowel de specificaties met of zonder ray tracing aan, staan in onderstaande afbeelding vermeld. Kan jij de game draaien op ultra settings? Ook de trailer vind je hieronder terug.

Nintendo kondigt Big Brain Academy: Knappe Koppen aan
  • 0
  • 0
Nee, jullie favoriete hoofdredacteur zijn knappe kop zal het hoesje niet sieren van Big Brain Academy: Knappe Koppen, maar je kan je in dat spel wel bewijzen door je grijze hersenmassa aan het werk te zetten. Nintendo kondigde aan dat de game vanaf 3 december in de winkelrekken te vinden zal zijn voor Nintendo Switch.

Houd je hoofd koel en strijd brein-tegen-brein in een reeks leuke, gezinsvriendelijke activiteiten die zowel je hersenen als je reflexen op de proef stellen. Maak kennis met Professor Kwab (je gastheer en gids in de game) en gebruik zijn tips om je denkprestaties naar een hoger niveau te tillen. Doordat elke speler zijn eigen moeilijkheidsniveau kan instellen, kunnen mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus tegen elkaar spelen, in uitdagingen die spelers laten onthouden, analyseren, identificeren en meer.

Naast de fun van de multiplayerstanden, biedt Big Brain Academy: Knappe koppen een Solo-stand waarin één speler dagelijkse oefeningen kan uitvoeren om...
Gotenks en Vegito stelen show in Dragon Ball Z: Kakarot-trailer
  • 0
  • 0
Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set verschijnt samen met nieuwe content en features op Nintendo Switch inclusief twee volledig nieuwe sub-quests rond Gotenks en Vegito. Beide personages waren slechts tijdens bepaalde gebeurtenissen in het hoofdverhaal speelbaar en worden volledig vrijgespeeld na het voltooien van hun zijverhalen.

Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set is vanaf 24 september verkrijgbaar op Nintendo Switch. Als pre-order bonus ontvang je een extra sub-quest genaamd “A Competitive Party with Friends”, een kookitem die je vaardigheden versterkt, 10 D-Medals en vervroegde toegang tot het trainen met Bonyu; een nieuw, orgineel personage bedacht door Akira Toriyama. De Gotenks en Vegito sub-quests verschijnen in de toekomst ook op andere platformen.

Nieuwe Pokémon-animatieserie aangekondigd!
  • 0
  • 0
Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat mag uiteraard gevierd worden. Vandaag heeft The Pokémon Company International 'Pokémon Evoluties' aangekondigd. Deze nieuwe animatieserie van acht afleveringen verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum.

De serie neemt fans mee op een tocht door alle bekende regio's van de Pokémon-wereld die in de populaire hoofdserie videospellen sinds de lancering ervan 25 jaar geleden verkend zijn. In de loop van 2021 heeft The Pokémon Company International fans uitgenodigd voor een retrospectieve tocht naar deze regio's en de Pokémon die hierin oorspronkelijk ontdekt zijn. Net als het retrospectief begint de serie in de regio Galar, de meest recente regio in de nieuwste videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, en eindigt in de regio Kanto, die oorspronkelijk verkend werd in Pokémon Red en Pokémon Green, de eerste...
PlayStation houdt volgende week nieuwe PlayStation Showcase
  • 0
  • 1
Gamescom is ondertussen achter de rug, maar dat betekent niet dat er geen nieuws meer is. Zo maakte PlayStation bekend dat het volgende week donderdag een nieuwe PlayStation Showcase zal houden. Duid 9 september met stip aan in je agenda en stem om 22 uur af naar het officiële YouTube-kanaal om geen seconde van de show te missen.

De show zal zo'n veertig minuten in beslag nemen en zal gaan over de toekomst van de PlayStation 5. Er zullen games van PlayStation Studios aan bod komen en er zullen ook fantasierijke ontwikkelaars de revue passeren. Er zal gefocust worden op games die komende feestdagen en later zullen verschijnen. De nieuwe PlayStation VR zal helaas niet aan bod komen tijdens deze showcase.
WRC 10 viert launch met nieuwe trailer
  • 0
  • 0
NACON en de studio KT Racing lanceren vandaag WRC 10, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. WRC 10 verschijnt later ook voor de Nintendo Switch.

Om te vieren dat de WRC in 2022 vijftig jaar bestaat, is WRC 10 een unieke jubileum-editie geworden, vol nieuwe mogelijkheden en spectaculaire races. Zo is er een retrospective mode die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd. Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door speciale voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally's, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (Italië), met meer dan 20 van de meest iconische auto's van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota... Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten...
Eerste gameplay voor Marvel's Midnight Suns onthuld
  • 1
  • 1
De titel is eigenlijk wat misleidend, want ontzettend veel gameplay van Marvel's Midnight Suns wordt er niet getoond. Het gaat slechts om een twintigtal seconden in een trailer van bijna drie minuten. De rest wordt opgevuld met knappe, cinematische beelden die ons klaarstomen voor de release in maart van volgend jaar. In de trailer valt op dat er gebruik gemaakt zal worden van ruilkaarten. Op dat vlak verschilt de game dus van XCOM, een game van dezelfde ontwikkelaars.

De game werd vorige week tijdens gamescom aangekondigd en toen werd bekendgemaakt dat een week later gameplay getoond zou worden. Uitgever 2K heeft dus woord gehouden. Daarnaast werd via IGN nog een langere trailer uitgebracht. Beide trailers vind je onder dit bericht. Leun vooral achterover en geniet!

PlayStation Plus-games voor september zijn bekendgemaakt
  • 0
  • 1
De PlayStation Plus-games voor augustus lekten eerder deze week uit, maar vandaag heeft Sony de games bevestigd. Zo kan je vanaf volgende week dinsdag Overcooked: All You Can Eat, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds downloaden indien je PlayStation Plus-abonnee bent.

Dat betekent ook dat je nog zes dagen de tijd hebt om de games van de maand augustus binnen te halen. In augustus kregen we Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en Tennis World Tour.
Iron Harvest Complete Edition verschijnt volgende maand!
  • 0
  • 0
Exact één jaar geleden verscheen Iron Harvest voor pc, al was toen ook al bekend dat de game voor consoles zou verschijnen. Op deze eerste verjaardag kondigt de ontwikkelaar aan dat de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies vanaf 26 oktober beschikbaar zullen zijn in de vorm van een Complete Edition. Deze editie bevat ook de Rusviet Revolution- en Operation Eagle-add-ons, waardoor je toegang hebt tot compleet nieuwe avonturen in de alternatieve realiteit van 1920+.

Iron Harvest is een real-time strategiespel dat zich afspeelt in de alternatieve realiteit van 1920+, net na het einde van de Grote Oorlog. In Iron Harvest kun je gigantische dieselpunk-mechs besturen, waarbij je epische singleplayer- en coop-campagnes combineert met intense veldslagen voor multiplayer-fans. Er wachten meer dan twintig epische missies op je! Succes, soldaat.

Nacon maakt releasedatum MG-X controller bekend
  • 4
  • 0
Tegenwoordig kan je meer dan wat mobiele games spelen op je smartphone en Nacon brengt hiervoor binnenkort de MG-X controller uit. Deze officiële Xbox-controller die speciaal is ontworpen voor mobile gaming op Android, verschijnt op 20 september voor de prijs van 99,90 euro. Het is het eerste accessoire uit de nieuwe MC-X Series die wordt uitgebracht om de Game Pass Ultimate-abonnees een optimale game-ervaring te bieden.

De MG-X biedt dezelfde functies als de officiële game-controllers en biedt Xbox-fans een comfortabele, handheldachtige game-ervaring bij elke Android smartphone met een scherm tot 6,7 inch. In slechts enkele tikken maakt de smartphone draadloos (Bluetooth 4.2) verbinding met de controller, terwijl de inbegrepen oplaadbare batterij van de MG-X goed is voor maar liefst twintig uur gamen. Dankzij zijn compacte formaat is de controller makkelijk mee te nemen, terwijl de van textuur voorziene handgrepen bij elke gamer prettig in de handen liggen.

Kenmerken NACON...
Anno 1800-DLC The High Life nu beschikbaar
  • 0
  • 1
De derde DLC van Anno 1800 Season 3, The High Life, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. In The High Life schieten de steden van spelers de hoogte in met modulaire wolkenkrabbers. Daarnaast brengt de DLC ook onder andere nieuwe gebouwen, productielijnen en een gloednieuw monument met zich mee.

Een alsmaar groeiende stad heeft veel woonruimte nodig en de beste manier om het maximale uit de beschikbare ruimte te halen is om de lucht in te bouwen. In The High Life zijn wolkenkrabbers beschikbaar voor de Investor- en Engineer-bevolking. Ze worden maximaal vijfmaal geüpgrade en bij elke upgrade worden de torens hoger, stijgen de maximale bewonersaantallen en nemen de behoeftes van de bewoners toe. Bij het bouwen van verschillende torens moeten spelers rekening houden met het Panorama Effect, dat een boost geeft aan het maximaal aantal bewoners van het gebouw, onderhoudskosten verlaagt en extra bewoners oplevert. Spelers moeten dus opletten dat er geen wolkenkrabbers van gelijke hoogte...
Deathloop-trailer zet PlayStation 5-features in de verf
  • 0
  • 0
Vanaf 15 september kunnen we weer overvloedig aan het moorden gaan, want dan ligt Deathloop eindelijk in de winkelschappen voor PlayStation 5 en pc. Tegenover de pc-versie heeft de game een aantal voordelen. Deze voordelen worden in onderstaande trailer uit de doeken gedaan. Zo zullen de DualSense-features weer uitvoerig gebruikt worden, waaronder onder andere de adaptieve triggers en haptische feedback. Onderstaande trailer geeft je alvast wat info over wat je van de PlayStation 5-versie mag verwachten.

Finale trailer voor No Time to Die
  • 0
  • 1
Eind deze maand, op 30 september om wat preciezer te zijn, is het zover. Dan verschijnt No Time to Die, met opnieuw Daniel Craig als James Bond 007, in de bioscoop. Zoals gewoonlijk mag je weer heel wat over-the-top actie verwachten in de film. Universal Pictures publiceerde een nieuwe trailer waarin een deel van het verhaal uit de doeken wordt gedaan.

James Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk de nieuwigheden in nieuwe NBA 2K22-trailer
  • 0
  • 0
2K onthulde vandaag een diepgaande blik op de gameplay-updates voor NBA 2K22, met details over een ambitieuze lijst met functies, waaronder snellere gameplay, strakkere en meer responsieve bewegingen, meer op vaardigheden gebaseerde aanvallen, veranderingen aan de player builder, en nog veel meer.

"Vanaf het begin was het ons doel om leuke en competitieve gameplay te creëren die ervoor zorgt dat NBA 2K22 een van de meest authentieke sport game-ervaringen levert die er zijn," zegt Mike Wang, Gameplay Director bij Visual Concepts. "Dit jaar hebben we, in samenwerking met onze community, gebruik gemaakt van directe feedback om een aantal van de belangrijkste veranderingen waar zij naar op zoek zijn aan te pakken en een aantal nieuwe gameplay-verbeteringen te leveren die de ervaring in de game van dit jaar verder zullen verheffen."

NBA 2K22 introduceert een verscheidenheid aan nieuwe gameplay-innovaties, waaronder:
  • Verdediging en verdedigende AI: volledig vernieuwde...
Brullende motoren in nieuwe WRC 10-trailer
  • 0
  • 0
Het geluid van motoren is een belangrijk element in racegames en ontwikkelaar KT Racing, de ontwikkelaar van WRC 10, weet dat. Zij publiceerden een trailer waarin getoond wordt hoe de ontwikkelaars te werk gingen om het geluid van de motoren in de game te implementeren.

Omdat motorgeluiden essentieel zijn voor de onderdompeling in de ervaring, heeft het WRC 10-team met veel zorg de geluiden van echte racewagens opgenomen en in de game geïntegreerd. Dit was een complex proces, waarbij de geluiden vanuit verschillende bronnen en perspectieven werden opgenomen, om de geluidseffecten vervolgens zo nauwkeurig mogelijk te kunnen afstemmen op de situaties en acties van de speler. Na de opnames werden de verschillende bronnen verwerkt, gemixt en bij elk voertuig in de game geïntegreerd. Voor de eindmix werden tenslotte omgevingsgeluiden van publieke ruimtes, verschillende soorten wegen en de impact van het weer toegevoegd voor een zo realistisch mogelijke simulatie...
Electronic Arts toont om 19 uur Dead Space
  • 0
  • 0
Niet enkel Far Cry 6 zal vanavond in de schijnwerpers geplaatst worden. Ook de nieuwe Dead Space, van ontwikkelaar EA Motive Studio, doet mee. Vanavond om 19 uur onthult Electronic Arts namelijk een "erg vroege blik" op de ontwikkeling van de nieuw aangekondigde Dead Space.

De reboot van de game werd aangekondigd en kortstondig getoond tijdens het EA Play Live 2021-event en sindsdien bleef het stil rond de game. Daar komt vanavond dus verandering in. Kijken doe je via onderstaand Twitch-kanaal van EA Motive Studio.

De gamereleases van september 2021
  • 5
  • 6
Een nieuwe maand betekent een nieuwe BeyondGaming releasekalender! In deze special vind je de belangrijkste releases terug van deze maand. Onderstaande spellen staan garant voor uren spelplezier op eender welk platform dan ook.

2 september

WRC 10 (PS5, PS4 XSX|S, XOne, pc

Het kampioenschap is vorige maand al door ons land gepasseerd, nu is het onze beurt om te vlammen. De officiële game van het wereldkampioenschap rally van 2021 laat ons door Kroätië, Estland, Ieper en Catalonië razen. WRC 10 viert twee jubilea: de tiende game in de reeks, maar ook de vijftigste verjaardag van het WK rally. Ter gelegenheid hiervan pakt men uit met een gamma historische wagens, waaronder enkele uit de de legendarische maar dodelijke Group B.
Terug
Bovenaan