Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Review: Life is Strange: True Colors
  • 0
  • 5
De eerste Life is Strange, die begin 2015 werd uitgebracht, heeft me verliefd gemaakt op de serie. Het meeslepende verhaal werd op het perfecte tempo gebracht, de keuzes die je kon maken waren erg boeiend en de soundtrack was prachtig. Ook Before the Storm en Life is Strange 2 speelde ik met heel veel plezier. Ondertussen ligt de meest recente release bijna twee jaar achter ons, maar vrijdag is het zover: dan verschijnt het langverwachte Life is Strange: True Colors!
Opnieuw gameplay van Far Cry 6 getoond
  • 0
  • 0
Ubisoft stuurde zopas een persbericht uit met deze nieuwe trailer. Veel informatie staat er niet in, behalve het volgende: In de nieuwste Far Cry 6 trailer komen spelers meer te weten over het hoofdpersonage Dani Rojas, de eilanden van Yara, de filosofie van de vindingrijke resolver-guerrilla’s en nog veel meer...

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die de game aanschaffen voor PlayStation 4 of Xbox One kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie.

Finale trailer voor Death Stranding Director's Cut gepubliceerd
  • 0
  • 0
Nog twee dagen meer dan twee weken en dan kan je aan de slag met Death Stranding Director's Cut. Om het makkelijk te maken: op 24 september ligt de definitieve versie van het in 2019 verschenen spel in de winkelrekken voor PlayStation 5. In deze versie worden een aantal nieuwe features en content toegevoegd, zodat je een complete ervaring kunt verwachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het gebruik van gemonteerde machinegeweren en nieuwe mogelijkheden tijdens gevechten.

De aankondiging van Death Stranding: Director's Cut dateert van het Summer Game Fest. 24 september wordt dus de datum, dan kan je de game kopen voor PlayStation 5. Eigenaars van een PlayStation 4-versie betalen tien euro om hun spel te upgraden naar de PS5 Director's Cut.

Ontdek pak gameplay van Marvel's Midnight Suns
  • 0
  • 0
Gisteren vond er niet enkel een livestream plaats van Call of Duty: Vanguard, ook ontwikkelaar Firaxis eiste met hun Marvel's Midnight Suns wat van de aandacht op. De die persconferentie achter de rug is, werd duidelijk wat we van de strategische game mogen verwachten. De gameplay komt namelijk erg uitgebreid aan bod.

Zo passeren enkele superhelden, waaronder Doctor Strange, Blade en Wolverine, de revue. Zij nemen het in turn-based combat op tegen heel wat slechteriken, waaronder Sabretooth. In de trailer worden heel wat unieke vaardigheden van de verschillende helden getoond en worden er ook wat strategische tips gegeven. Marvel's Midnight Suns verschijnt in maart van 2022 voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One en pc.

Gameplaytrailer geeft meer prijs van Tales of Arise
  • 0
  • 0
Bandai Namco heeft een nieuwe trailer voor Tales of Arise gepubliceerd, waarin heel wat gameplay te zien is. Op die manier krijg je al zicht op wat je vrijdag 10 september mag verwachten. Dan verschijnt de game namelijk voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

De uitgever meldde ook nog eens dat de demo nog steeds beschikbaar is op de consoles. Speel je die demo, dan kan je de Vacation Hootle als bonus inwisselen zodra het spel uitkomt.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Crystal Guard nu live
  • 0
  • 0
Crystal Guard, het derde seizoen van het zesde jaar voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu speelbaar op alle platformen. Dit nieuwe seizoen introduceert de nieuwe Kroatische Operator Osa en vernieuwingen aan de maps Bank, Coastline en Clubhouse. Daarnaast is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis te spelen van 9 tot en met 12 september.

In Crystal Guard maken spelers kennis met een gloednieuwe aanvaller: Osa, uitgerust met een Talon-8 Clear Shield: een transparant, kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Osa beschikt over de primaire wapens 556xi of PDW9 en de PMM als secundair wapen. Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de vernieuwde maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn doorgevoerd om de maps te balanceren en de volgende elementen te verbeteren: vernietiging van de omgeving, geluidverspreiding en belichting.

Verdere updates die komen met Crystal Guard zijn:

  • Elite customization: spelers kunnen nu...
De eerste beelden van de Call of Duty: Vanguard-multiplayer zijn er!
  • 0
  • 0
Eerder deze avond werd de multiplayer van Call of Duty: Vanguard eindelijk onthuld tijdens een livestream. Bij die onthulling hoort natuurlijk ook een trailer dewelke ondertussen werd gepubliceerd. Voor de volledigheid post ik hier ook de volledige onthulling, zodat je geen enkel detail moet missen. Door beide video's krijg je alvast een erg goed beeld wat je van Call of Duty: Vanguard mag verwachten. De game verschijnt op 5 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.


Alan Wake Remastered aangekondigd!
  • 1
  • 1
Het hing al even in de lucht, maar nu is het officieel! Sam Lake, de Creative Director van ontwikkelstudio Remedy Entertainment, heeft via Twitter Alan Wake Remastered aangekondigd. Meer informatie kan je op de fansite The Sudden Stop vinden, waar ook de open brief van Sam Lake gepost werd. Alan Wake Remastered moet komend najaar verschijnen. Epic Games neemt de rol van uitgever op zich. Toch moeten consolegamers zich geen zorgen maken, want naast een pc-release zal de game ook voor consoles verschijnen.

In de remaster zit zowel het basisspel als twee uitbreidingen. Spelers krijgen de vertrouwde gameplay voorgeschoteld, maar dan met een visuele upgrade. Onder andere 4K staat op de planning. Alan Wake verscheen oorspronkelijk enkel op pc en Xbox 360, omdat ontwikkelaar Remedy voor deze game samenwerkte met Microsoft. Nu Remedy de rechten van Alan Wake terug in handen heeft, mogen ook PlayStation-eigenaars zich in de...
Kijk vanavond naar de livestream van Marvel's Midnight Suns
  • 0
  • 0
Na de eerste aankondiging van Marvel's Midnight Suns en de wereldpremière van de gameplay, organiseert het team van Firaxis Games vandaag om 20u30 een livestream om een showdown te laten zien tussen de Hunter, Wolverine en zijn aartsvijand Sabretooth!

Tijdens de gameplay stream zal producer en host Caroline Guevara spreken met creative director Jake Solomon en senior franchise producer Garth DeAngelis, die een diepere blik zullen werpen op het gevechtssysteem achter Marvel's Midnight Suns en de kijkers een diepgaande blik zullen gunnen op hoe de game speelt. De livestream is onder andere te volgen via de YouTube-pagina van 2K en het Twitch-kanaal van Firaxis.
Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle verschijnt volgende maand op Netflix
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International en Netflix hebben vandaag bekendgemaakt dat de volgende animatiefilm van Pokémon wereldwijd – met uitzondering van Japan, China en Korea – op 8 oktober 2021 op Netflix in première gaat. 'Pokémon de Film: Geheimen van de Jungle' werd in november 2020 wereldkundig gemaakt en is de 23e Pokémon-animatiefilm.

De eerste officiële internationale trailer van de film is vandaag uitgebracht. Hierin zijn de nummers 'Always Safe' en 'No Matter What' te horen, die beide door muzikant Cyn speciaal voor de film geschreven en opgenomen zijn. Fans kunnen deze nummers op 8 oktober in de film beluisteren en vanaf vandaag op populaire muziekplatforms streamen. Cyn is tevens een van de bekende artiesten die meedoet aan het muziekprogramma P25 Music ter gelegenheid van 25 jaar Pokémon. Hiervoor heeft ze 'Wonderful', een ander nieuw nummer...
Consoleversies Hell Let Loose hebben releasedatum gekregen
  • 0
  • 0
We hebben er even op moeten wachten, maar nu is bekend dat zowel de PlayStation 5- als Xbox Series X|S-versie van Hell Let Loose vanaf 5 oktober beschikbaar zal zijn, mét cross-play tussen de twee platformen. De strategische 50-tegen-50 shooter die tijdens de Tweede Wereldoorlog plaatsvindt, is sinds deze zomer ook beschikbaar voor pc.

Naast de releasedatum kondigde uitgever Team17 ook aan dat PlayStation 5-bezitters tussen 16 en 20 september kunnen deelnemen aan de open bèta. Vorige maand vond op datzelfde platform nog een gesloten bèta plaats. Als extraatje werd er ook een trailer gepubliceerd die focust op wat je van de game mag verwachten.

Call of Duty: Vanguard-multiplayer wordt vanavond onthuld
  • 0
  • 0
Het heeft even geduurd, maar vanavond is het eindelijk zover. Om 19 uur wordt de multiplayer van Call of Duty: Vanguard officieel onthuld via het officiële YouTube-kanaal. Onlangs konden spelers al aan de slag met de nieuwe Champion Hill-modus in een alfatest. In de toekomst zullen nog bètatests volgen waarin meerdere multiplayermodi gespeeld kunnen worden. De eerstvolgende test vindt plaats van 10 tot 13 september voor PlayStation-consoles. Tussen 16 en 20 september zijn alle platformen aan de beurt.

Call of Duty: Vanguard vindt plaats tijdens de Tweede Wereldoorlog en ligt vanaf 5 november in de winkelrekken voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One en pc.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch toont zich in lanceringstrailer
  • 0
  • 0
Het zou volgens geruchten een van de PlayStation Plus-games van september worden, maar dat is dus niet het geval. Wel is de game sinds vandaag beschikbaar voor PlayStation 5 en 4. De pc-release volgt op een later moment, al is er nog niet geweten wanneer precies.

Nadat de dieren van Torch City zes jaar geleden in de Verzetsoorlog werden verslagen door het binnendringende Robot Legioen, bleef de voormalige verzetsstrijder Rayton het konijn ondergedoken. Na de arrestatie van zijn vriend had hij geen andere keuze dan zijn enorme ijzeren vuist in de strijd te werpen tegen degenen die hem onderdrukten. Rayton wist echter niet dat hij al gauw verstrikt zou raken in een reeks van samenzweringen tussen het Legioen, het Verzet en de Rattenbende.

Verken vele unieke gebieden in een kaart in actieplatform-stijl. De gevechten, puzzeloplossingen en platformmechanieken zijn aangevuld met talloze verborgen kamers, geheime doorgangen en sluiproutes, waarin de spelers allerlei belonende...
Toch gratis upgrade voor PS4-versie Horizon Forbidden West
  • 0
  • 2
Vorige week werden de vijf verschillende edities van Horizon Forbidden West aangekondigd. Naast de standaard editie en de Special Edition kan je ook enkele duurdere versies bestellen. Voor de duurste versies was er bij de aankondiging geen probleem, wel voor de twee goedkoopste edities. Er werd op de PlayStation Blog namelijk verteld dat de PS4-versies van het standaard spel en de Special Edition géén gratis upgrade voor PlayStation 5 zou krijgen. Daar komt Sony nu op terug.

Via een update op de PlayStation Blog maakte Jim Ryan, President en CEO van Sony Interactive Entertainment, afgelopen weekend bekend dat ook de twee goedkoopste versies van Horizon Forbidden West een gratis upgrade zullen krijgen naar de PlayStation 5-versie...
PID Games houdt vanavond conferentie
  • 0
  • 0
Niet enkel PlayStation heeft een aantal nieuwe zaken aan het grote publiek te tonen, ook kleinere uitgevers zoals Plug in Digital dragen hun steentje bij. Zij geven vanavond om 20 uur een conferentie waarin hun nieuwste games getoond zullen worden. Er zullen tijdens de conferentie exclusieve aankondigingen gebeuren, maar ook trailers en speeches van getalenteerde ontwikkelaars staan op de planning. De conferentie volgen kan via Twitch.

Preview: The Dark Pictures Anthology - House of Ashes
  • 0
  • 2
Nee, horror zal nooit mijn favoriete genre worden. Horrorfilms sla ik al volledig over, maar bij games durf ik wel eens een uitzondering te maken. Voornamelijk de games van de The Dark Pictures Anthology hebben me hierbij over de streep getrokken. Ik speelde zowel Man of Medan als Little Hope en volgende maand doe ik een poging om House of Ashes uit te spelen. Zover is het echter nog niet, dus moest ik me tevreden stellen met een één uur durende demo voor deze preview.
Horizon Forbidden West krijgt vijf verschillende edities
  • 5
  • 0
Gisteren werd op de PlayStation Blog aangekondigd dat je vanaf heden een pre-order kunt plaatsen voor Horizon Forbidden West. Naast de standaardversie die op 18 februari 2022 zowel voor PlayStation 4 als PlayStation 5 zal verschijnen, kan je ook wat exclusievere edities kopen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast. Elke pre-order, onafhankelijk van welke versie je koopt, geeft je op launch de Nora Legacy Outfit en speer.

Wie dacht om voor dezelfde prijs zowel de PS5- als PS4-versie aan te schaffen, heeft het helaas mis. Bij de standaardversie van de game en de Special Edition moet je kiezen voor welk platform je Horizon Forbidden West wilt. Bij de overige drie, duurdere edities, krijg je het spel op beide platformen. Naast de inhoud van al deze verschillende edities werd gisteren ook nog een trailer gepubliceerd. Deze trailer vind je...
Rivals-modus voor Ghost of Tsushima nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Legends is de multiplayermodus van Ghost of Tsushima en zat vast aan het basisspel. Daar komt vandaag verandering in, want Legends kan je nu apart aankopen voor 19,99 euro. Daarnaast wordt die multiplayer uitgebreid met de nieuwe Rivals-modus.

De nieuwe Rivals-modus, die uitgelicht wordt in onderstaande trailer, ga je de strijd aan met andere gamers. Je moet hierin zoveel mogelijk vijanden verslaan en Magatama verzamelen. De oorspronkelijke Ghost of Tsushima-multiplayer was coöperatief, dus verwacht je aan iets totaal nieuw.

WIN: Outriders goodie pakket
  • 0
  • 2
Oké, het is misschien wat 'ouwe meuk', maar we mogen nog een pakket weggeven van Outriders. Hoewel Outriders al sinds 1 april beschikbaar is, heeft nog niet iedereen de game gespeeld. Dit wordt misschien hét moment, want met deze outfit lukt schieten veel beter.

Het Outriders-goodiepakket bevat:
  • Hoodie (L)
  • T-shirt (L)
  • Mok
  • Dog tag
  • Kaartje
Om kans te maken op dit pakket hoef je enkel maar mee te doen met onderstaande wedstrijd. Deelnemen kan tot en met 30 september.

WEDSTRIJD

Veel succes!
Bravely Default II eindelijk beschikbaar voor pc!
  • 0
  • 0
In februari van dit jaar verscheen Bravely Default 2 reeds voor Nintendo Switch en nu, zeven maanden later, zijn de Steam-gebruikers eindelijk aan de beurt. Bravely Default II volgt het avontuur van vier onwaarschijnlijke helden, Seth, Gloria, Elvis en Adelle, die door het land Excillant trekken om vier elementaire kristallen te vinden.

Dankzij de release van Bravely Default II op Steam kunnen ook pc-gamers nu kennismaken met de spannende Brave- en Default-systemen die ze tijdens turn-based-gevechten kunnen gebruiken om grote risico’s te nemen voor de kans op nog grotere beloningen. Spelers kunnen hun team naar eigen smaak aanpassen met het jobsysteem om tot de optimale samenstellingen te komen die nodig zijn om de uitdagende eindbazen te overwinnen. Bravely Default II biedt muziek van Revo, die de muziek ook al verzorgde voor de eerste Bravely Default, en een originele verhaallijn over vier nieuwe Heroes of Light. De Steam-versie bevat alle avontuurlijke gevoelens...
Terug
Bovenaan