Deel hier je dag/week menu's met elkaar. Foto's zijn zeer welkom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Vandaag maak ik échte Tiroler Gröstl
Vlees is gisteren al gebakken en heeft kunnen trekken, vandaag in kleine stukjes snijden, onder de middag bak ik de patatjes al voor en dan kan het nog een halve dag staan trekken met de kruiden op. En vanavond ein speigeleiken derover und fressen maar!
Gisteren frituur & vanavond Gröstl. Dat wordt live action Warzone ten huize Tomski dit weekend. Gas is moving in...the secret ingredient is karweizaad (beter gekend als kümmel in de alpenregionen) Dat geeft de typische smaak aan een echte Tiroler Gröstl
und ich hab ne grosse zwiebel gebraucht!!Gisteren frituur & vanavond Gröstl. Dat wordt live action Warzone ten huize Tomski dit weekend. Gas is moving in...
Welk recept heb je gebruikt? Ik gebruik dat van Justine Schofield. Al paar keer gemaakt en is echt een aanrader!Kip katsu curry gemaakt vanmiddag.
Japanse currysaus
Ik die van hastes kitchen.Welk recept heb je gebruikt? Ik gebruik dat van Justine Schofield. Al paar keer gemaakt en is echt een aanrader!
Chicken Katsu with Curry Sauce | Everyday Gourmet S10 EP29 | We love it when Justine shows off some little hacks for her dishes, like how to tenderise chicken to get your fillets a perfectly even size for an even... | By Everyday Gourmet | Facebook
We love it when Justine shows off some little hacks for her dishes, like how to tenderise chicken to get your fillets a perfectly even size for an even...fb.watch