Wat heb jij vandaag gekookt?

Sakura

Active member
Crowdfunder FE
Zelfgemaakte pizza vandaag
8H2hEwy.jpg
 

Tomski

Well-known member
Crowdfunder FE
Vandaag maak ik échte Tiroler Gröstl :D
Vlees is gisteren al gebakken en heeft kunnen trekken, vandaag in kleine stukjes snijden, onder de middag bak ik de patatjes al voor en dan kan het nog een halve dag staan trekken met de kruiden op. En vanavond ein speigeleiken derover und fressen maar!
 

Genius

Well-known member
Crowdfunder FE
Vandaag maak ik échte Tiroler Gröstl :D
Vlees is gisteren al gebakken en heeft kunnen trekken, vandaag in kleine stukjes snijden, onder de middag bak ik de patatjes al voor en dan kan het nog een halve dag staan trekken met de kruiden op. En vanavond ein speigeleiken derover und fressen maar!

Dat is zo lekker! Dikwijls gegeten op kerstmarkten in Duitsland en skireizen in Oostenrijk, ook perfect tegen ne kater.
 

Tomski

Well-known member
Crowdfunder FE
the secret ingredient is karweizaad (beter gekend als kümmel in de alpenregionen) Dat geeft de typische smaak aan een echte Tiroler Gröstl
 

Lemme

Crew Member
Crowdfunder FE
the secret ingredient is karweizaad (beter gekend als kümmel in de alpenregionen) Dat geeft de typische smaak aan een echte Tiroler Gröstl
Gisteren frituur & vanavond Gröstl. Dat wordt live action Warzone ten huize Tomski dit weekend. Gas is moving in...
 

Tomski

Well-known member
Crowdfunder FE
vanmiddag aan begonnen tijdens de pauze, nu staat het zachtjes te pruttelen...
vanavond stoverij van everzwijn met boschampignons :p:p:p
Vlees stond al van gisteren te marineren.
 

Tomski

Well-known member
Crowdfunder FE
vanmiddag ist hier een BBQ rib sandwich.

ribbekes zijn aant low & slowen momenteel, nog een uurke of 3 te gaan op 110 graden, ingepakt in zilverpapier met een rub van bruinesuiker, paprika, lookpoeder peper en zout.
Laatste half uur, de bbq saus erover smeren

straks nog de ajuin bakken met balsamico azijn en bruin suiker.

Dan het brood in de oven laten grillen met wa verse boter opgesmeerd langs de binnenkanten..

alles tussen het broodje kwakken met wat verse peterselie op en smullen maar :D

hqdefault.jpg
 
Bovenaan