Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
The Dungeon of Naheulbeuk komt naar consoles
  • 0
  • 0
Artefacts Studio brengt het Naheulbeuk-universum naar consoles! Naheulbeuk is een originele creatie van de Franse auteur John Lang. Het begon als een zeer populaire audiokomedieserie die rollenspellen en heroïsche fantasietrofeeën parodieerde. Het verhaal is beschikbaar in het Engels, als een videogame op pc en straks ook op consoles.

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos combineert het plezier, de creativiteit en de chaos van een epische fantasy tabletop campaign met de uitdaging van de allerbeste tactische RPG-games en levert zo een avontuur af dat je nog nooit eerder hebt gespeeld. Ben je klaar om je te storten op een tactische RPG boordevol charme, humor en gekke personages?!

Sluit je aan bij de Ranger, Elf, Dwerg en de rest van de bende in een epische RPG vol humor en verrassingen. Ze zijn onhandig, onervaren en pittig, maar... ze zullen elkaars gezelschap moeten verdragen om de schat van de dungeon te bemachtigen. Leid dit team van onwaarschijnlijke helden in een...
GreedFall: Gold Edition komt op 30 juni naar next-gen consoles
  • 0
  • 0
GreedFall, de Fantasy RPG van ontwikkelaar Spiders Studio en uitgever Focus Home Interactive verschijnt samen met de nieuwe Gold Edition op 30 juni met verbeterde 4K-beelden, snellere laadtijden en verbeterde prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X|S! De Gold Edition komt inclusief de basisgame en nieuwe uitbreidingen: The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding brengt een gloednieuw avontuur naar console- en pc-spelers binnen de onbekende gebieden van Teer Fradee. Nieuwe vijanden, gear en een uitgebreid verhaal dat verder borduurt op het bekroonde verhaal uit GreedFall.

Via onderstaande screenshots zie je alvast enkele beelden van wat je op 30 juni kan verwachten.

Begin vandaag een kleurrijke en mystieke reis in Legend of Mana
  • 0
  • 0
Square Enix maakt vandaag bekend dat Legend of Mana, de geremasterde versie van het vierde deel in de Mana-serie, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam.

In Legend of Mana gaan spelers op reis om de mystieke Mana Tree te vinden die hen in een droom is verschenen, om vervolgens te ontdekken dat de wereldkaart leeg is. In de loop van het avontuur kunnen spelers speciale artefacten verzamelen die ze op de kaart kunnen plaatsen om steden en kerkers tot leven te brengen via het unieke Land Creation-systeem. Daarnaast kunnen spelers eieren verzamelen en uitbroeden om monsters te krijgen die tijdens gevechten een pootje kunnen helpen. Op basis van de keuzes die spelers maken kunnen ze op verschillende manieren in het verhaal vorderen, wat elke speler een persoonlijke en unieke gameplay-ervaring biedt.

Morgen verschijnt de demo voor NEO: The World Ends with You
  • 0
  • 0
Square Enix maakt vandaag bekend dat morgen een gratis speelbare demo van de actie-RPG NEO: The World Ends with You beschikbaar komt in de PlayStation Store en Nintendo eShop. Dit langverwachte vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You verplaatst spelers naar de bruisende straten van Shibuya, waar ze met hoofdrolspeler Rindo moeten zien te overleven terwijl ze gedwongen deelnemen aan de sinistere "Reapers' Game'', een spel waarin op leven of dood wordt gestreden.

Daarnaast onthulde Square Enix de NEO: The World Ends with You Final Trailer, die meer laat zien van het anime-achtig vormgegeven Shibuya vol winkels en restaurants, de kleurrijke personages en de gevaren die Rindo en de Wicked Twisters moeten overwinnen om in de Reapers’ Game te vorderen.

NEO: The World Ends with You verschijnt op 27 juli voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Video geeft heel wat prijs van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
  • 0
  • 0
Volgende maand, op 16 juli om precies te zijn, is het zover: dan verschijnt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor Nintendo Switch. Een absolute must voor gamers die deze Zelda-game nog niet hebben gespeeld.

Om je al op te warmen voor deze remake, publiceerde Nintendo een erg uitgebreide video waarin heel wat aspecten van de game worden toegelicht. Zo krijg je heel wat van de spelwereld te zien waarin uiteraard ook de kerkers aan bod komen. Ook het verhaal komt uitgebreid aan bod. The Legend of Zelda: Skyward Sword verscheen oorspronkelijk in 2011 voor Nintendo Wii.

Trailer voor Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geeft PS5-releasedatum vrij
  • 0
  • 0
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 krijgt gemengde kritieken van zowel pers als gamers, maar toch is ontwikkelaar en uitgever CI Games erin geslaagd een trailer te publiceren waarin heel wat positieve quotes de revue passeren. Daarnaast geeft die trailer ook de releasedatum van de PlayStation 5-versie vrij. Die versie verschijnt op 24 augustus voor Sony's next-gen console en zal 39,99 euro kosten.

De game ligt sinds begin deze maand in de winkelrekken voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 en pc. De PS5-versie liep helaas vertraging op. Of de DualSense-features daar iets mee te maken hebben, is niet bekend. Verder ondersteunt de PS5-versie ook verbeterde graphics, snellere laadtijden en wordt er een Performance Mode toegevoegd die je toelaat van in 2K aan 60 frames per seconde te spelen.

Releasedatum voor Aliens: Fireteam Elite aangekondigd in trailer
  • 0
  • 0
We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag maakte uitgever Focus Home Interactive bekend dat we deze zomer nog met Aliens: Fireteam Elite aan de slag kunnen en meer bepaald op dinsdag 24 augustus. PS5-, PS4-, Xbox- en pc-gamers kunnen vanaf die datum aan de slag met de shooter. Een releasedatum zonder meer is wat magertjes, dus werd er ook een nieuwe trailer gepubliceerd waarin we wat van de gameplay te zien krijgen. De releasedatum van deze shooter lekte eerder vandaag uit via de Amerikaanse keten BestBuy.

Aliens: Fireteam Elite is een coöperatieve shooter waarin de spelers reageren op een noodsignaal van een andere planeet. Het is aan dat team van spelers om de Xenomorphs met de grond gelijk te maken.

Red de wereld nog maar eens in nieuw Marvel's Avengers-evenement
  • 0
  • 0
Vanaf nu is er een nieuw evenement in Marvel's Avengers te spelen die spelers een grote nieuwe dreiging biedt om te bestrijden: de Cosmic Cube van Scientist Supreme Monica Rapaccini.

Tijdens de gebeurtenissen van Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect, ontdekten de Avengers de dreiging van een geheim wapenproject dat werd ontwikkeld door AIM en wetenschapper Supreme Monica Rappaccini: de Cosmic Cube. Dit ongelooflijk krachtige voorwerp verscheen voor het eerst in Tales of Suspense # 79 in juli 1966 en is in staat om op onbekende schaal over alle materie en energie in het universum te heersen. En nu is dit wapen terechtgekomen in de handen van het even gestoorde als geniale brein van Advanced Idea Mechanics.

Het moment is gekomen waarop spelers Monica de Cosmic Cube afhandig moeten maken in een nieuwe Villain Sector-missie die vandaag beschikbaar is: "Beating the Odds." Maar de immense kracht van het wapen heeft haar tot een nog grotere bedreiging gemaakt...
Jack Sparrow nu beschikbaar in Sea of Thieves
  • 0
  • 1
Vandaag wordt niet alleen de komst van Season Three van Sea of Thieves gevierd met zijn reeks nieuwe events, upgrades en beloningen, maar ook de epische samenwerking die Sea of Thieves: A Pirate's Life tot leven heeft gebracht, een ongelooflijke nieuwe verhaalcampagne die de wereld van Disney's Pirates of the Caribbean naar de wereld van Sea of Thieves brengt.

Net als voorgaande seizoenen van Sea of Thieves, is Season Three gratis voor alle spelers en bevat het 100 niveaus van beloningen die je kunt ontgrendelen terwijl je reist en regelmatig je bekendheid vergroot. De Season Three Plunder Pass is apart verkrijgbaar en voegt geheel nieuwe premium schatten toe aan de Seasonal Rewards-lijst!

Video stelt co-op voor LEGO Super Mario voor
  • 0
  • 0
Vandaag kondigde de LEGO Group de komst van een unieke sociale speelervaring aan: voor het eerst kunnen kinderen en fans de figuren van LEGO Mario en LEGO Luigi met elkaar verbinden voor nieuwe duo speler-uitdagingen in de wereld van LEGO Super Mario. Deze nieuwe opvallende spelfunctie moedigt samen spelen aan en is ideaal voor gezinsmomenten, nu twee spelers samen het LEGO Super Mario-universum binnentreden voor nieuwe met LEGO-stenen gebouwde avonturen.

Duo speler-avonturen met LEGO Mario en LEGO Luigi (of eender welke combinatie van de twee figuren) is mogelijk door hen te verbinden via Bluetooth. Kinderen en fans spelen nu samen in één team en kunnen extra digitale munten verzamelen door samen acties uit te voeren zoals lopen, ronddraaien en springen. Spelers werken samen om vijanden en uitdagingen te verslaan, en delen beloningen, of ze kunnen desgewenst het spel helemaal omgooien door het tegen elkaar op te nemen.

Deze nieuwe unieke duo speler-functie werd ook voorgesteld...
Filmreview: Luca
  • 2
  • 5
Ik ben niet enkel actief als bedrijvige (board)gamer, maar ik verslind ook series en films als er ergens een gaatje is. Met twee kinderen in huis betekent dat ook dat er regelmatig een op kinderen gerichte film de revue passeert. Meestal is dat de zondagnamiddag. Zo ook gisteren, waar ik zoon en dochter voorstelde om naar Luca te kijken. Bij het woord 'zeemonsters' gingen ze al overstag. Of het de moeite was, lees je in deze review.
Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game nu beschikbaar
  • 0
  • 0
SEGA of America en het Internationaal Olympisch Comité (IOC) lanceren vandaag Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game. Met achttien Olympische evenementen in arcade-stijl, een robuuste Avatar Creator, online-varianten voor acht spelers en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waaronder meer dan 50 kostuums, biedt Olympic Games Tokyo 2020 sportliefhebbers van alle leeftijden de kans om hun Olympische dromen thuis waar te maken. Olympic Games Tokyo 2020 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Olympic Games Tokyo 2020 biedt fans van alle leeftijden de kans om het wereldwijde podium te betreden in achttien vermakelijke, arcade-stijl Olympische evenementen, inclusief de 100 meter, verspringen, basketbal, BMX, Rugby Sevens, sportklimmen, tennis en nog veel meer. Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden en familie in verschillende solo- en online-modi, waaronder Practice Mode, Ranked Games en meer. De ervaring wordt extra overtuigend...
Wedstrijd: Win Guilty Gear -Strive- voor PlayStation 5 en 4!
  • 0
  • 0
Guilty Gear -Strive- is een klepper van formaat en een absolute must voor de fans. Heb je de game nog niet in huis, maar wil je er wel mee aan de slag? Doe dan mee met onze wedstrijd en wie weet win jij een PlayStation 5- of PlayStation 4-exemplaar.

Het enige dat je daarvoor moet doen, is naar de wedstrijdpagina surfen. Veel succes!

Je kan zien wat er in lootboxes van FIFA Ultimate Team zit
  • 3
  • 0
Electronic Arts gaat binnenkort laten zien wat er in FIFA Ultimate Team-lootboxes zit. Het bedrijf kwam enkele jaren geleden in een storm terecht, want velen zien het aankopen van lootboxes, zonder dat je weet wat die lootbox precies inhoudt, aan als gokken. Om die reden waren lootboxes van EA zelfs lange tijd niet te koop, maar de uitgever heeft nu een oplossing. Zo gaat het bedrijf laten zien wat een lootbox inhoudt.

Als je een FIFA Ultimate Team-lootbox wil aankopen, krijg je nu een preview-knop te zien. Als je daarop klikt, krijg je de animatie te zien waarmee de lootbox wordt geopend. Op die manier krijg je de inhoud van die lootbox te zien. Je beslist pas hierna of je die lootbox aankoopt of niet. Om misbruik tegen te gaan, wordt er wel een timer voorzien. Pas nadat deze timer afloopt, kan je een nieuwe preview bekijken. In het voorbeeld dat Electronic Arts toonde, was een timer te...
Cyberpunk 2077 eindelijk weer via PlayStation Store te koop
  • 0
  • 0
Kort na de release van Cyberpunk 2077 besliste PlayStation om de game uit de PlayStation Store te halen. Door de vele bugs en veel andere grote problemen met de game van CD Projekt RED, meldde de ontwikkelaar dat mensen hun geld konden terugvragen. Daarvoor moesten ze bij digitale aankopen wel aankloppen bij de bedrijven achter de platformen in kwestie. PlayStation besliste daarom de game uit hun store te halen.

Vorige week keerde Cyberpunk 2077 dan terug naar de PlayStation Store, maar de game aankopen kon nog niet. Daar kwam vandaag verandering in en zo is alles weer als vanouds. PlayStation plaatste wel een waarschuwing bij het spel. Zo wordt het afgeraden om de game voor PlayStation 4 te kopen en wordt er aangeraden de game op een PlayStation 4 Pro, of beter nog, op een PlayStation 5 te spelen. U bent gewaarschuwd!

De next-gen versie van Cyberpunk 2077 moet nog dit jaar verschijnen.

Nieuw Knockout City-evenement start morgen
  • 0
  • 2
Mocht je het gemist hebben: de door trefbal geïnspireerde multiplayer game Knockout City stond in de schijnwerpers op de E3 Play For All-show van GameSpot, waar het team van Velan Studios het nieuwe in-game event halverwege het seizoen – Heatwave – onthulde, dat plaats zal vinden van dinsdag 22 juni t/m maandag 5 juli.

Tijdens het Heatwave event kunnen dodgebrawlers de zomerwarmte overwinnen door Ice Pops te verzamelen, die overal op de uitgestrekte maps van Knockout City zijn verstopt. Spelers krijgen daarna de kans om te gekke, tijdelijke items te unlocken, zoals een Ice Cream Truck-deltavliegtuig of een intro-pose, waarin ze liggen te luieren in een strandstoel. Voltooi matches, vind de Ice Pops en verdien Heatwave Tickets die je kunt verzilveren in de Heatwave Event Shop. Als je alle Heatwave-contracten voltooit, krijg je toegang tot het Legendary Ultimate Hologram: de Fire Hydrant.

Er komen ook spannende nieuwe playlists beschikbaar, waaronder:

22 juni - Party Face-Off...
Wedstrijd: Win Wreckfest voor PS5!
  • 0
  • 2
Auto's in stukken van elkaar rijden konden we reeds doen in heel wat games, waaronder Destruction Derby. Ook op next-gen kunnen we de stukken van elkaar zien vliegen, want sinds begin deze maand is Wreckfest beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Wij mogen één key weggeven voor PlayStation 5. Het enige wat je moet doen, is naar onze wedstrijdpagina gaan en daar de vragen invullen. Veel succes!

Deelnemen aan de wedstrijd kan via deze link: https://www.beyondgaming.be/form/wedstrijd-win-wreckfest-voor-ps5.7/select
Ninja Theory laat Senua's Saga: Hellblade II nog eens zien
  • 0
  • 0
Het is al even stil rond Senua's Saga: Hellblade II, maar daar kwam gisteren verandering in. Ontwikkelaar Ninja Theory laat eindelijk nog eens wat zien van de game. Daarnaast wordt in onderstaande video ook wat van het ontwikkelingsproces toegelicht. Tameem Antoniades, Chief Creative Ninja, verschaft een woordje uitleg over hoe Senua's Saga: Hellblade II tot leven zal komen.

Senua's Saga: Hellblade II is het vervolg op het bejubelde Hellblade: Senua's Sacrifice. Xbox kocht enkele jaren geleden studio Ninja Theory over, dus verschijnt de game enkel op pc en Xbox. Over een mogelijke releasedatum werd helaas nog niets gelost.

Pokémon Unite verschijnt volgende maand voor Nintendo Switch
  • 2
  • 1
Ja, je hoort het goed. Nintendo maakte bekend dat Pokémon Unite volgende maand op Nintendo Switch verschijnt. Daarnaast blijft het daar niet bij, want de 'mobiele gamers' mogen de game volgend jaar op hun toestel verwachten.

Pokémon unite is een team based spel waarin je erg strategisch te werk kan gaan en is volledig gratis te spelen. Eens de game zowel op Switch als mobiele toestellen is verschenen, zal ook cross-play mogelijk worden. Synchronisatie tussen beide apparaten wordt mogelijk als je met hetzelfde account inlogt. Onderstaande trailer laat enkele seconden aan gameplay zien, terwijl ook de openingsscène wordt getoond.

Electronic Arts kondigt Lost in Random aan
  • 0
  • 0
Electronic Arts en de bekroonde Zweedse studio Zoink heten je welkom in de wereld van Random met een gloednieuwe verhaaltrailer voor hun binnenkort verwachte, gotische sprookjesavontuur Lost in Random. Ook is de game opgenomen in de Tribeca Games Official Selection.

Lost in Random speelt zich af in een macabere, oogstrelende wereld en introduceert Even, een arm meisje met veel pech. Ze gaat op een duistere zoektocht om haar geliefde zus Odd te redden en wordt onderweg vergezeld door Dicey: een vreemde levende dobbelsteen. Samen vechten ze voor succes in het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een verdorven koningin. Het eeuwenoude verhaal Lost in Random gaat over de fantastische reis van Even en Dicey, heeft een moderne boodschap en is geschreven door de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl: Ryan North.

Lost in Random wordt dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4 en 5, de Xbox One en Series X|S, de Switch en PC op...
Terug
Bovenaan