Try this: Hete kip - Klaar binnen 30 minuten! - Lekker en SimpelGewoon pindakaas? Niet als saus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Try this: Hete kip - Klaar binnen 30 minuten! - Lekker en SimpelGewoon pindakaas? Niet als saus?
Maak ik ook regelmatig. Op welke manier ga je ze garen? Zelf ben ik fan van stomen of als potstickers. Gekookt vind ik ze niet zo top.Ik ga dit weekend es zelf Dim Sum maken. Benieuwd.
Vandaag is het vlaamsche kost. Mosselen met frietjes
ENIk ga dit weekend es zelf Dim Sum maken. Benieuwd.
Tis verzet naar volgende week. Er stond takeaway op de planning van de lokale horeca. Zaterdag dus een tamme dag in de keuken gehad.
Potstickers zijn lekker maar een beetje vettiger. Hangt een beetje af van de vulling, soms heb ik ze wel liever lichter en dus gestoomd.On that subject: wat is het best? Potstickers of in de steamer?
Vettiger hangt ervan af, je moet ze zelfs niet eens in een vetstof afbakken om een krokant korstje te krijgen. Die van mij had ik gestoomd en nadien gewoon een paar minuutjes in een anti-aanbakpan laten staan, dan krijg je ook dat effect.Potstickers zijn lekker maar een beetje vettiger. Hangt een beetje af van de vulling, soms heb ik ze wel liever lichter en dus gestoomd.
Je kan ook altijd 50/50 proberen de eerste keer
Goede tip. Ga ik de volgende keer ok zo eens proberen.Vettiger hangt ervan af, je moet ze zelfs niet eens in een vetstof afbakken om een krokant korstje te krijgen. Die van mij had ik gestoomd en nadien gewoon een paar minuutjes in een anti-aanbakpan laten staan, dan krijg je ook dat effect.