Renegadexxripxx
Well-known member
Gezonde kost is overrated.Ik ga heiligschennis plegen.. Ik ga bolognaisesaus maken met hééél fijngesneden groentjes in om mijn kinderen te misleiden en ze toch wat gezonde kost te kunnen geven
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Gezonde kost is overrated.Ik ga heiligschennis plegen.. Ik ga bolognaisesaus maken met hééél fijngesneden groentjes in om mijn kinderen te misleiden en ze toch wat gezonde kost te kunnen geven
Heb toch graag dat ze wat verse groenten binnenhebben...Gezonde kost is overrated.
Heb toch graag dat ze wat verse groenten binnenhebben...
veel meer dan erwtjes en wortelkes en appelmoes krijgt ge er niet in.
Hoe oud zijn die?Ik ga heiligschennis plegen.. Ik ga bolognaisesaus maken met hééél fijngesneden groentjes in om mijn kinderen te misleiden en ze toch wat gezonde kost te kunnen geven
Appelmoes = groente?Heb toch graag dat ze wat verse groenten binnenhebben...
veel meer dan erwtjes en wortelkes en appelmoes krijgt ge er niet in.
zo zien zij dat toch...Appelmoes = groente?
2 en 5Hoe oud zijn die?
Mijn kids zijn 4 en 6 ( 5-7 dit jaar)2 en 5
oeh, recept please?Vietnamese varkenswangetjes.
oeh, recept please?
Van miso hier sowieso geen echte fanEen recept Vietnamees noemen en er dan miso insmijten ;_;
combineren die goed met vlees?De vegetarische wok reepjes van de Colruyt. Echt ne aanrader!
combineren die goed met vlees?
Jij bent toch wel echt een purist in de keuken hé.Een recept Vietnamees noemen en er dan miso insmijten ;_;
Melksaus?ieuw erwtjes...
Lijkt mij dat boontjes, tomaat, sla of komkommer toch wel moet lukken of een bloemkool met melksaus ? Allez dat vond ik toch nog wel ok toen ik jong was. En dat eet ik dan ook wel eens van groente.
Al kun je met melksaus veel van die groenten die iemand anders niet eet wel eetbaar maken voor kinderen (een gewone bloemkool of brocolli krijg ik niet binnen, met melksaus lukt dat nog juist). Alles met een specifieke smaak is echter een no go. Zoals rode kool, zure kool, radijsjes, witte bonen, spruiten, etc...
In principe bechamel.Melksaus?