Lt. Col. Henry Blake
Active member
Mooi programma. Kamal pakt dat ook heel menselijk aan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Opmerking: This feature may not be available in some browsers.
Goede afloop? Ik denk dat ze hopen dat het nu net begint. Ok, hun webshop was al hun winkelverkoop aan het evenaren maar die winkelverkoop was nu niet immens.De slagerij heeft toch enorm veel hulp gehad. Gelukkig een goede afloop zagen er lieve mensen uit.
Bwa, ook een halal-aanbod uitbouwen?Het publiek uit die ruime buurt dat potentieel klant zou zijn van slagerij Heirbaut gaat nu eenmaal bij die halal slager, en daar is nu eens niets aan te doen.
Hoe hebben ze die betaling nog kunnen doen van € 8600? Dat werd plots stilgezwegen.Goede afloop? Ik denk dat ze hopen dat het nu net begint. Ok, hun webshop was al hun winkelverkoop aan het evenaren maar die winkelverkoop was nu niet immens.
Wel goede zet met die webshop, ik ben van een deelgemeente en zal het wel eens proberen. Maar naar die winkel gaan is echt niet evident (er zoveel andere mogelijkheden) met circulatieplan en parkeergelegenheid en dat is effectief jammer.
Hoe hebben ze die betaling nog kunnen doen van € 8600? Dat werd plots stilgezwegen.
Verder, wie in godsnaam zou de boekhouder van die 2 geweest zijn?
Volgens mij zijn er toch ook een hoop die gewoon de factuurtjes inboeken en voor de rest weinig of niets meedenken met de klanten.
De aflevering van gisteren rammelde langs alle kanten imo. Zóveel dingen die tegenstrijdig zijn of zowat weggemoffeld worden.De slagerij heeft toch enorm veel hulp gehad. Gelukkig een goede afloop zagen er lieve mensen uit.
De aflevering van gisteren rammelde langs alle kanten imo. Zóveel dingen die tegenstrijdig zijn of zowat weggemoffeld worden.
* Vollen toog. Verkopen jullie dat allemaal? "Jaja, das bijna allemaal op."
* Man werkt al 14u/dag.
Hoe kunnen ze meer winst maken? De omzet moet omhoog EN de kosten naar beneden. Dat klinkt logisch maar hoe ga je de omzet opdrijven als je nu alles verkoopt en eigenlijk geen vrije uren meer hebt om meer te produceren
Die verspilling zat al mee in die €20k als ik mij niet vergis. Ik geloof dat het ~€10k was door goedkoper aan te kopen en ~€10k door geen 20kg/week meer weg te gooien. Maar inderdaad, meer inzetten op producten met hogere marges keek ik even over het hoofd.Door onder andere de verspilling aan te pakken en meer in te zetten op producten met hoge marges. Wat ze ook gedaan hebben.
Ik denk vooral dit. Als je €200k ? in het rood staat heb je idd niet de luxe om veel af te bouwen.Ik denk trouwens, @Reverz , dat de situatie het simpelweg niet toe liet om een manier te vinden om minder te werken. Er moest overduidelijk constant een cashflow gegenereerd worden om de kortetermijnschulden weg te werken. In eerste instantie was het enige relevante doel dus om geld binnen te halen. De situatie liet absoluut niet toe om én meer geld te verdienen én intussen minder te werken.
Al ben ik het wel eens dat dat absoluut geen leven is. Het zou me dus niet verbazen mochten ze nu nog enkele jaren hard werken om de schulden af te lossen om er uiteindelijk de brui aan te geven.
Ind, ben zelf ook van groot aalst. Wij gaan bewust wekelijks 2 maal naar de slager, zit zoveel meer smaak in het vlees/charcuterie dan in de supermarkt. Je krijgt waar voor uw geld bij de slager. Zelf gemerkt dat het vaak net goedkoper is dan de supermarkt omdat niet alles oververpakt is.Goede afloop? Ik denk dat ze hopen dat het nu net begint. Ok, hun webshop was al hun winkelverkoop aan het evenaren maar die winkelverkoop was nu niet immens.
Wel goede zet met die webshop, ik ben van een deelgemeente en zal het wel eens proberen. Maar naar die winkel gaan is echt niet evident (er zoveel andere mogelijkheden) met circulatieplan en parkeergelegenheid en dat is effectief jammer.
Is dat de Wiezeslager? Slagers 'op den buiten' en in deelgemeenten doen het wel vaak nog beter dan die in de stad, net omwille van die bereikbaarheid en vlotter parkeren.Ind, ben zelf ook van groot aalst. Wij gaan bewust wekelijks 2 maal naar de slager, zit zoveel meer smaak in het vlees/charcuterie dan in de supermarkt. Je krijgt waar voor uw geld bij de slager. Zelf gemerkt dat het vaak net goedkoper is dan de supermarkt omdat niet alles oververpakt is.
Sympathieke mensen maar zou de parkeerellende en ellende om er te geraken met het circulatieplan niet voor over hebben. Is goed om eens en passant te proberen als je in het stad bent. Voor zo’n zaken is parking en bereikbaarheid alles.
Hier zijn verschillende wegenwerken gestart, lokale slager zet nu bewust in op webshop met thuisleveringen omdat hij weet dat die wegenwerken hem anders zijn omzet kosten.
Ja de Wiezeslager. Die vrezen cliënteel te verliezen door de werken richting Herdersem en Denderbelle. Slim opgevangen door online/telefonische bestellingen met thuislevering.Is dat de Wiezeslager? Slagers 'op den buiten' en in deelgemeenten doen het wel vaak nog beter dan die in de stad, net omwille van die bereikbaarheid en vlotter parkeren.
Ik denk vooral dit. Als je €200k ? in het rood staat heb je idd niet de luxe om veel af te bouwen.
Laat staan er gewoon de stekker uit te trekken en iets anders gaan doen. Die mensen zaten echt helemaal vast.
Wel mooi om te zien dat hun huwelijk/relatie er niet onder leed. Toch ook verre van evident als het water je constant aan de lippen staat.
Bij de meat&more (buurtslagers/bon'ap) zoeken ze enorm veel mensen.Die kunnen onmiddellijk beginnen bij Bon'Ap/Buurtslagers in Aalst als ze willen.
Maar die schulden verdwijnen niet als sneeuw voor de zon door elder te gaan werken hé.Bij de meat&more (buurtslagers/bon'ap) zoeken ze enorm veel mensen.
Die hebben over heel vlaanderen een 250-300 vacatures openstaan voor van alles en nog wat.
Er is altijd werk , als je wilt , inderdaad vrij zot dat mensen zich persoonlijk in de kou willen zetten om hun "droomzaak" te redden.
Terwijl ze beide bij Meat en more bvb het dubbele kunnen verdienen met minder uren te kloppen.
Dat statement klopt niet. Als ik 1 bakje prepare in mijnen toog zet, ik verkoop dat, en dan smijt ik een hele koe weg heb ik nog steeds alles in mijnen toog verkocht toch? (Maar ik snap wat je wil zeggen)20 kg vlees per week wegsmijten is niet alles verkopen dat in je toonbank ligt hé.
Die andere beenhouwer heeft nog nooit iets weggesmeten zei hij.
Je kan 14u werken en minder doen dan iemand die 8u werkt. Aantal uur werken zegt niet altijd alles.