Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Hercule Poirot lost het weer op in A Haunting In Venice
  • 0
  • 2
Hercule Poirot is al heel wat in actie moeten schieten om onverwachte moordzaken op te lossen. Binnenkort is het weer van dat, deze keer in Venetië. Hoewel hij nu met pensioen is en met tegenzin een seance bijwoont, wordt er in een behekst palazzo een van de gasten vermoord. Hercule Poirot zal weer alles op alles moeten zetten om het mysterie uit te pluizen.

A Haunting in Venice is vanaf 15 september in de Belgische bioscopen te zien. Net zoals in Death on the Nile en Murder on the Orient Express kruipt de Noord-Ierse acteur Kenneth Branagh in de huid van de wereldberoemde Belgische, fictieve detective.

Ballistic in actie in Apex Legends: Arsenal-gameplaytrailer
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor Apex Legends: Arsenal, de nieuwste grote update voor de wereldberoemde shooter.

In de trailer is te zien dat spelers ervan uit kunnen gaan dat Arsenal vol zit met nieuwe content, goodies en natuurlijk een nieuwe Legend. Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht:
  • De nieuwe Legend Ballistic - Een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games die inmiddels zijn pensioen vaarwel heeft gezegd. Met tientallen jaren aan vechtervaring vormen Ballistic en zijn arsenaal een geduchte tegenstander. Wat hem betreft heeft deze oude rot alle trucjes geleerd die nodig zijn om zijn tegenstanders wat manieren bij te brengen.
  • World’s Edge is aan het herstellen - Tijd heelt alle wonden, zo ook die van World's Edge. De lava is afgekoeld en bouwvakkers hebben aanzienlijke reparaties uitgevoerd. Zogeheten climatizers hebben het landschap veranderd, waardoor er nieuwe...
Denzel Washington is terug in The Equalizer 3
  • 0
  • 3
Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall (Denzel Washington) het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

The Equalizer 3, gebaseerd op de televisieserie van Michael Sloan en Richard Lindheim, speelt vanaf 30 augustus in de Belgische bioscopen. Naast Denzel Washington zijn er in deze actieprent ook rollen weggelegd voor onder andere Dakota Fanning en David Denman.

Deze week in Pokémon: een samenvatting
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Bereid je voor op meer uitdagende ontmoetingen en spannende teamgevechten in Pokémon Scarlet and Pokémon Violet, en Pokémon UNITE komende week! Bekijk hieronder de details van enkele van de aankomende evenementen:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
Een andere machtige Pokémon maakt deze week zijn debuut in Paldea in een uitdagende Tera Raid Battle. Deze week kun je voor het eerst Inteleon aanpakken met Mightiest Mark (Ice Tera Type) - een Pokémon die normaal gesproken niet kan worden gevonden in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Fans zullen Inteleon zich herinneren als de Secret Agent Pokémon, die zijn debuut maakte in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Evenementdetails zijn hieronder te vinden:

Uitgelichte Pokémon: Inteleon met Mightiest Mark (Ice Tera...
Techreview: Motorola Razr 2022
  • 1
  • 2
Smartphones blijven hip en heel wat fabrikanten hebben een ontzettend groot aanbod. Toch is dat aanbod in bepaalde categorieën nogal beperkt. Zo heb je niet bijster veel keuze als het aankomt op vouwbare smartphones. De meesten denken spontaan aan Samsung als fabrikant van vouwbare toestellen, want zijn hebben onder andere een 'flip' of 'fold' in hun gamma. Ook motorola sprong destijds redelijk snel op de kar met hun 'razr'. Ik ontving enkele weken geleden de motorola razr 2022 en mocht deze een aantal weken uitproberen. Ik vertel er je graag meer over, zonder techneutentaal te gebruiken die niemand begrijpt.
WIN: duoticket voor Savage Salvation
  • 1
  • 0
Op 3 mei komt de actiethriller Savage Salvation in de Belgische bioscopen en wij mogen dankzij WW Entertainment enkele duotickets weggeven. Hierdoor heb je zelf de keuze wanneer je naar de bioscoop gaat. De cast is niet van de minste, met onder andere Robert de Niro, John Malkovich en Jack Huston in belangrijke rollen. Om deel te nemen aan de wedstrijd, surf je naar onze wedstrijdpagina, beantwoord je de vraag en wie weet ben jij één van de winnaars. De wedstrijd loopt tot en met 7 mei. Tip: het antwoord op de vraag vind je in onderstaande synopsis.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

De herstellende drugsverslaafde Shelby John is verloofd met Ruby Red. Ook zij kent een woelig verleden waarin drugs een grote rol spelen, maar is aan het afkicken om samen een nieuw leven te beginnen. Tot ze een drugsdealer ontmoet die snode plannen heeft en haar...
Disney deelt nieuwe trailer voor Wish
  • 0
  • 0
Ontdek nu de nieuwe trailer voor Wish van Walt Disney Animation Studios. De film is vanaf november 2023 exclusief in de bioscoop te zien. De trailer introduceert de zeventienjarige Asha, de machtige Koning Magnifico, Asha's huisdier Valentino, en de energieke Star die op Asha's pad komt wanneer ze een wens doet. De trailer bevat ook een fragment van het liedje This Wish, gebracht door Ariana DeBose. Het liedje het is één van de vele nieuwe liedjes die Julia Michaels en Benjamin Rice voor de film hebben geschreven.

De gloednieuwe muzikale komedie neemt het publiek mee naar Rosas, een fantastisch land nabij het Iberisch schiereiland. "Onze heldin Asha woont in Rosas, bekend als het koninkrijk van de wensen," zegt regisseur Chris Buck, die de film samen met Fawn Veerasunthorn regisseert. "Mensen komen van ver om hun diepste wensen te schenken aan de magische Koning Magnifico die belooft om ze ooit in vervulling te laten gaan. Alleen hij kan beslissen welke wensen uitkomen...
Filmreview: Peter Pan & Wendy
  • 3
  • 6
Over Peter Pan kan veel gezegd en geschreven worden. Zo is de originele animatiefilm uit 1953, gebaseerd op het toneelstuk Peter Pan; or, the Boy Who Wouldn't Grow Up, één van de Disney-klassiekers. Sinds dat jaartal werden nog een aantal andere films gepubliceerd, waarin vooral voor Captain Hook soms een grotere rol was weggelegd. Tegenwoordig brengt productiebedrijf Disney meer en meer live-action remakes van hun klassiekers uit en ook Peter Pan onderging dat lot. Vanaf vandaag is de nieuwste iteratie Peter Pan & Wendy te streamen op Disney+, maar is de film de moeite waard?
LEGO in teken van Donkey Kong op komst
  • 0
  • 0
Veel informatie heeft LEGO nog niet vrijgegeven, maar uit een tweet blijkt dat we binnenkort LEGO van Donkey Kong mogen verwachten. Het populaire Nintendo-figuur zal onderdeel uitmaken van het LEGO Super Mario-segment. In onderstaande teaser komt niet enkel Donkey Kong in beeld. Ook Diddy Kong, Funky Kong, Dixie Kong en Cranky Kong komen aan bod.

Meer informatie over de nieuwe figuren werd nog niet gedeeld. Zo is er nog niet bekendgemaakt welke nieuwe sets gelanceerd zullen worden, tegen welke prijs en wanneer. LEGO zal ongetwijfeld snel met meer nieuws op de proppen komen.

Nieuwe trailer voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
  • 0
  • 0
Groot feest voor de fans van The Hunger Games, want de trailer van de gloednieuwe film werd eindelijk gelanceerd. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanne Collins en komt op 15 november uit in de Belgische bioscopen.

Na het wereldwijde succes van de vorige films, wordt er reikhalzend uitgekeken naar deze prequel, die vertelt hoe Coriolanus Snow de tirannieke president van Panem werd. Eerder werd al bekend dat de film opnieuw wordt geregisseerd door Francis Lawrence en dit met een schitterende cast: Hunter Schafer (Euphoria), Peter Dinklage (Game of Thrones), Tom Blyth (Billy The Kid), Rachel Zegler (West Side Story) en niemand minder dan Viola Davis (The Woman King). Het is nog even wachten tot november voor de film, maar laat onderstaande trailer je alvast meevoeren naar Panem: Enjoy the show!

Finale trailer voor Transformers: Rise of the Beasts toont pak actie
  • 0
  • 1
Transformers is terug van nooit weggeweest en moet het enthousiaste publiek naar de cinemazalen lokken vanaf 7 juni. Paramount Pictures publiceerde vandaag de finale trailer voor de nieuwe actiefilm waarin robots de hoofdrol spelen.

Transformers keert terug naar de actie en het spektakel dat bioscoopbezoekers over de hele wereld heeft veroverd: Rise of the Beasts neemt het publiek mee op een globetrottende jaren '90 avontuur met de Autobots en introduceert een geheel nieuwe factie van Transformers - de Maximals - om zich bij hen te voegen als bondgenoten in de bestaande strijd om de aarde.

Techreview: Razer BlackShark V2 Pro 2023
  • 0
  • 3
Razer is geen onbekende fabrikant als het aankomt op headsets of andere apparatuur voor gamers. Zo heeft het ook muizen, toetsenborden, controllers en een pak meer in het aanbod. In het verleden mochten we al Razer-headsets reviewen, waaronder de Razer Barracuda Pro en de Razer Kaira for PlayStation. Nu is het weer tijd voor wat nieuws, want de fabrikant nam de Razer BlackShark onder handen en liet me kennismaken met de Razer BlackShark V2 Pro.
Lanceringstrailer toont wat Ash of Gods: The Way in z'n mars heeft
  • 0
  • 0
Ontwikkelaar en tevens ook uitgever AurumDust kondigt aan dat Ash of Gods: The Way vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch en pc. In Ash of Gods: The Way moet je je vijanden in hun eigen spel zien te verslaan om je vaderland te beschermen. Ieder handgetekend gevecht heeft andere regels en doelen en om te blijven winnen moet je steeds weer je strategie en je kaarten aanpassen. Maar hoe meer tegenstanders je verslaat, hoe meer je merkt dat zij niet de schurken zijn waar je zoveel over hebt gehoord. Je zult keuzes moeten maken, maar ben je bereid om de gevolgen daarvan te dragen?

VK blokkeert overname Activision Blizzard door Microsoft
  • 0
  • 0
Het Verenigd Koninkrijk is momenteel een doorn in het oog voor Microsoft, want de geplande overname van Activision Blizzard door Microsoft kan momenteel niet doorgaan. Begin vorig jaar maakte Microsoft de intenties bekend om tot een overname te gaan van Activision Blizzard en daarbij horend alle belangrijke IP's, waaronder onder andere Call of Duty, World of Warcraft en Overwatch. De verwachting was dat de deal rond zou geraken, maar de Britse CMA, Competirion and Markets Authority, houdt de deal nu tegen.

Er werd verwacht dat de CMA de deal vandaag zou goedkeuren, maar toch werd er besloten de deal niet te laten doorgaan. Volgens de CMA zou de overname een negatieve impact hebben op de cloudgaming concurrentie. In het verleden werden al over diverse andere aspecten bezorgdheden geuit, zowel door toezichthouders als andere bedrijven, en Microsoft trachtte altijd een schikking te vinden. Zo had het al deals gesloten met onder andere Nintendo en NVidia om Activision-spellen minstens...
Exclusief: ontdek hier Flamigo-kaart voor Scarlet & Violet: Paldea Evolved
  • 0
  • 2
Vanaf 9 juni is de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding te koop. Deze nieuwe uitbreiding krijgt de naam Scarlet & Violet: Paldea Evolved. De nieuwe set introduceert vijftien Pokémon ex, maar ook drie Tera Pokémon ex. De set wordt voorts aangevuld met andere interessante kaarten, waaronder 36 Illustration Rare Pokémon en achttien Ultra Rare Pokémon ex en acht Ultra Rare Supporter-kaarten.

De kaarten uit de set zijn nog niet officieel onthuld, maar wij mogen voor de Benelux nu exclusief één kaart onthullen: Flamigo met nummer 227/193. Deze Full Art Pokémon-kaart heeft 110 HP en de Insta-Flock Ability. Hiermee mag je je deck doorzoeken en maximaal drie Flamingo-kaarten in je hand nemen. Daarnaast deelt de aanval United Wings schade toe afhankelijk van het aantal verslagen Pokémon die dezelfde aanval hebben.
SV02_EN_227.png
Company Of Heroes 3 toont wat het in z'n mars heeft op consoles
  • 0
  • 0
Sinds februari kunnen pc-gamers aan de slag met Company of Heroes 3, en binnenkort kunnen ook consolegamers hun hartje ophalen. 30 mei is namelijk de datum dat Company of Heroes 3 beschikbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X. De oudere generatie consoles en de Nintendo Switch worden helaas overgeslagen. De fysieke versie zal een aantal bonusitems bevatten, terwijl de Digital Premium Edition de Devil's Brigade DLC Pack bevat.

In Company of Heroes 3 maak je de Tweede Wereldoorlog van dichtbij mee. De real-time strategygame schotelt je een mix voor van actie, tactiek en strategie terwijl je de vijand te grazen moet nemen in onder ander Noord-Afrika. Daarnaast zorgt de Dynamic Campaign Map ervoor dat geen twee campagne-playthroughs ooit dezelfde zijn. Op die manier kun je rekenen op een pak herspeelbaarheid.

Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Saber Interactive maakt bekend dat iedereen vanaf vandaag aan de slag kan met Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition. De game werd midden vorig jaar uitgebracht en wij gingen er uiteraard mee aan de slag. Sindsdien werd de survivalgame uitgebreid met diverse pakketten downloadbare content. Die zitten in deze Game of the Year Edition inbegrepen, evenals de nieuwe Who's Your Daddy Bundle. Deze complete versie is te koop op PlayStation 5, PlayStation 4, beide Xbox-consoles en pc via Epic Games Store. Daarnaast is Evil Dead: The Game ook voor het eerst aan te kopen via Steam. De Who's Your Daddy Bundle is apart aan te schaffen voor tien euro.

Stap in de schoenen van Ash Williams of zijn vrienden uit de iconische Evil Dead-franchise en werk samen in een game boordevol spectaculaire coöp- en PVP-multiplayer-actie! Speel in een team van vier overlevers en verken, plunder, wees je angst de baas en vind belangrijke voorwerpen om de scheur tussen werelden te dichten in deze game die...
Netflix voegt drie nieuwe games aan bibliotheek toe
  • 0
  • 0
Netflix heeft al even de kaart van gaming getrokken en zet er verder op in. Zo kondigde het eerder deze week Oxenfree II: Lost Signals aan, een game die komende zomer wordt uitgebracht. Netflix gaat echter ook deze lente nog enkele spellen op ons loslaten. Het zijn er maar liefst drie deze maand, waaronder Raji: An Ancient Epic. Hierin ben je door de goden gekozen om tegen demonen te vechten, ruïnes te beklimmen en het menselijk ras te beschermen. Ook Mighty Quest Rogue Palace wordt aan de bibliotheek toegevoegd. In deze game van Ubisoft bevecht je eindbazen, verzamel je een pak loot en verken je al hack and slashend uitgebreide doolhoven. Als laatste kun je ook Vineyard Valley spelen, waarin je een wijngaard van de ondergang moet redden. Deze drie nieuwe games zijn via alle abonnementen via de Netflix mobiele app te spelen zonder in-game aankopen en zonder reclame...
De Stealth Pro van Turtle Beach is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Turtle Beach, een van de marktleidende fabrikanten van gamingaccessoires, maakt bekend dat hun nieuwe flagship draadloze multiplatform gamingheadset – de Turtle Beach Stealth Pro – nu wereldwijd verkrijgbaar is. Volgens Turtle Beach is Ddeze nieuwe koning van de gamingheadsets nu al warm ontvangen, met lof alom voor de uitstekende geluidskwaliteit, de beste actieve ruisonderdrukking en een schat aan ultra-premium functies voor gaming op Xbox, PlayStation, Windows-pc's, Mac, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Ter volledigheid wordt het persbericht hier integraal geplaatst.

Met 56% meer oppervlak dan 40 mm drivers, zijn de 50mm Nanoclear drivers van de Stealth Pro niet alleen groter en krachtiger voor meer bas en een breder geluidsbeeld, ze zijn ook met de hand afgestemd om subtiele verschillen tussen de linker en rechter speaker te elimineren. De geoptimaliseerde oorschelpen van de Stealth Pro en de audio-aanpassingsopties via de Turtle Beach Audio Hub-app zorgen samen voor een...
Republic of Gamers kondigt Windows Gaming Handheld aan: de ROG Ally
  • 0
  • 1
Gisteren deelde ROG meer informatie over de specificaties van de ROG Ally; een krachtige Windows 11-handheld. Die kracht is afkomstig uit de AMD Ryzen Z1-processor, die ervoor zorgt dat de ROG Ally zowel AAA-games als indiegames met gemak kan draaien. Het 120 Hz Full HD-beeldscherm heeft een helderheid van 500 nits, zodat gamers altijd goed kunnen zien wat er op het scherm gebeurt - ongeacht of zij binnen of buiten gamen. Met zijn gewicht van slechts 608-gram is de Ally makkelijk overal mee naartoe te nemen en dankzij de ergonomische handgrepen is een langdurige speelsessie ook geen enkel probleem. Voor de volledigheid wordt het volledige persbericht hier geplaatst.

AMD: de steunpilaar van Ally’s performance
De ROG Ally maakt gebruik van een nieuwe APU die speciaal voor dit apparaat is ontwikkeld: een AMD Ryzen Z1-series processor met RDNA 3-graphics. Dankzij deze processor kunnen spelers veeleisende AAA-games, lichtere indie-titels en alles daartussenin met gemak...
Terug
Bovenaan