Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Take That-leden onthullen trailer van hun musicalfilm Greatest Days
  • 0
  • 0
Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald hebben de filmtrailer bekendgemaakt van Greatest Days. De feelgood muziekfilm vol liedjes van de groep beleeft zijn wereldpremière op 16 juni en zal vanaf 21 juni in de Vlaamse en Brusselse bioscopen te zien zijn. Na vier jaar afwezigheid traden de jongens van Take That afgelopen weekend nog eens live op tijdens de kroning van King Charles, in Groot-Brittannië.

Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boysband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reünieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in te blazen.

De film Greatest Days is gebaseerd op de de West End hitmusical The Band en bevat bekende Take That-nummers als Greatest Days, Back For...
Review: Star Wars Jedi: Survivor
  • 0
  • 8
Star Wars Day ligt ondertussen al achter ons, maar toch plaatsen we met plezier de franchise nog eens in de kijker. Hoewel de videoreview van Star Wars Jedi: Survivor al verscheen, hadden jullie de klassieke review nog tegoed. Hier is 'ie dan! Na hard zwoegen, vechten en verkennen kan ik jullie mijn review van Cal Kestis' avonturen presenteren!
Epic Games strooit met drie gratis games
  • 1
  • 2
Wie gratis games wil scoren, moet bij de Epic Games Store zijn. Epic Games geeft namelijk drie spellen helemaal gratis wel, zelfs soms inclusief downloadbare content! Against All Odds is een doldwaze game waarin je obstakels moet ontwijken om als eerste over de finish te komen. Horizon Chase Turbo is een minimalistische racegame met een arcadefeeling.

Als laatste is er ook nog Kao the Kangaroo, waarvan we een review geschreven hebben. Deze game wordt samen met vier DLC-pakketten aangeboden voor de ronde prijs van nul euro.
  • ...
Fall of Porcupine verschijnt volgende maand
  • 0
  • 0
Meestal ontsnappen kleine indiegames aan de aandacht van het grote publiek, maar Fall of Porcupine plaats ik toch graag eens in de aandacht. Voornamelijk de heel knappe grafische stijl spreekt me aan en het zien van de trailer heeft me doen besluiten dat ik deze game in huis wil halen. In Fall of Porcupine kruip je in de huid van Finley die als nieuwe dokter in een stadje enkele dieren moet helpen met hun gezondheid. Verwacht je aan een aantal minigames en een origineel gebracht verhaal waar toch enkele duistere geheimen wachten om onthuld te worden. Fall of Porcupine verschijnt op 15 juni voor alle relevante platformen.

Wie benieuwd is wat Fall of Porcupine te bieden heeft, kan op verschillende platformen aan de slag met Fall of Porcupine: Last Days of Summer. Deze proloog is volledig gratis te spelen op onder andere PlayStation 5 en...
Xbox-controller en beauty gaan hand in hand
  • 0
  • 2
De zomer komt eraan en Xbox is er klaar voor door samen te werken met een van de bekendste nagellakmerken, OPI, om fans de allereerste op beauty geïnspireerde Xbox hardware te bieden. Vorig jaar werkte Xbox samen met OPI om een gaming geïnspireerd palet voor de lente te lanceren, en deze keer draaien ze de rollen om door een geheel nieuwe Sunkissed Vibes OPI Special Edition Xbox Wireless Controller te introduceren om spelers te helpen de ultieme zomergloed te ontgrendelen dit seizoen.

De Sunkissed Vibes OPI Special Edition Xbox draadloze controller kan naadloos worden geïntegreerd met de huidige Xbox setups en ondersteunt spelen op console, pc, smart-tv en mobiel, dus het is een stijlvolle accessoire die je in zomerse sferen kan brengen. De controller heeft een adviesprijs van € 64,99 en is nu beschikbaar voor...
Man of Medan nu beschikbaar voor Nintendo Switch
  • 2
  • 0
Bandai Namco en Supermassive Games kondigen met trots aan dat The Dark Pictures Anthology: Man of Medan vandaag voor de Nintendo Switch verschijnt. Na een huiverend eerste seizoen van de The Dark Pictures Anthology, komt het verhaal waar alles mee startte naar de Nintendo Switch. Spelers zullen op een huiveringwekkend en mysterieus avontuur kunnen trekken in Man of Medan, Supermassive Games’ debuut op Nintendo Switch.

In Man of Medan zetten vijf vrienden koers naar een duikvakantie, maar naarmate de dag vordert en er een storm opsteekt, verandert hun reis in iets heel sinisters en angstaanjagends. Spelers kunnen het spookschip verkennen en het volledige verhaal en verder beleven met het uitgebreide speelbare hoofdstuk Flooded en de Curator's Cut-modus die ook bij de lancering beschikbaar zijn. Nieuwkomers en fans van de franchise kunnen de huiveringwekkende sfeer van Man of Medan alleen of met vrienden beleven, dankzij de ‘2 player shared story multiplayer’ en de offline couch...
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 introduceert nieuwe Open Roads-feature
  • 0
  • 1
Nacon en RaceWard, het racelabel van Nacon Studio Milan, presenteren met plezier een gloednieuwe manier om van motorracen te genieten, met de nieuwe feature "Open Roads" in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Deze officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard Studio en laat gamers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorfietsrace ter wereld. De game verschijnt op 11 mei 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.
Neem even afstand van de chaos van de competitie en verken de prachtige omgevingen van het Isle of Man… met een snelheid van ruim 300 kilometer per uur!

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 biedt speler een gloednieuwe Open Roads-feature waarin spelers vrij over het eiland Man kunnen rijden, met maar liefst 200 km aan beroemde wegen. De officiële route van de Tourist Trophy is 1 op 1 gereproduceerd en dient als vertrekpunt voor diverse activiteiten, van de...
Officiële lancering van Pokémon Trading Card Game Live
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft gisteren bekendgemaakt dat Pokémon Trading Card Game (TCG) Live na de huidige bètaperiode op 8 juni 2023 officieel wereldwijd gelanceerd zal worden voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten. Voorafgaand aan de release van de traditionele versie kan de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon TCG-uitbreiding Scarlet & Violet—Paldea Evolved vanaf 8 juni 2023 om 19 uur gespeeld worden in Pokémon TCG Live. Spelers kunnen nieuwe Pokémon ex- en Tera Pokémon ex-kaarten verzamelen en hiermee vechten. Daarnaast ontvangen spelers die vanaf nu 6 juni 2023 om 19 uur CET op het spel inloggen, ter gelegenheid van de officiële lancering van Pokémon TCG Live speciale aanpassingsitems, waaronder een munt, kaarthoesjes en een opbergdoos.

In het door The Pokémon Company International ontwikkelde en gepubliceerde Pokémon...
Review: Mia and the Dragon Princess
  • 0
  • 2
Hoewel FMV-games meestal niet bijzonder goed scoren, weten ze me in veel gevallen toch even te vermaken. Zo genoot ik afgelopen jaren van games als The Bunker, The Shapeshifting Detective en Late Shift. Wales Interactive, een uitgever die bijna niets anders doet dan FMV-games naar het publiek brengen, heeft sinds kort een nieuwe game: Mia and the Dragon Princess. Is het de moeite waard? Je leest het in deze review.
WIN: duoticket voor Transfusion
  • 5
  • 0
Op 24 mei komt de actiethriller Transfusion in de Belgische bioscopen en wij mogen dankzij WW Entertainment enkele duotickets weggeven. Onder andere Sam Worthington, Phoebe Tonkin en Matt Nable vertolken hoofdrollen in deze met drama gevulde film. Om deel te nemen aan de wedstrijd, surf je naar onze wedstrijdpagina, beantwoord je de vraag en wie weet ben jij één van de winnaars. De wedstrijd loopt tot en met 21 mei. Tip: het antwoord op de vraag vind je in onderstaande synopsis.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Sinds hij SAS verliet kampt Ryan Logan met een posttraumatische stressstoornis. Tevens poogt hij zich met zijn zoon Billy te verzoenen. Wanneer Billy bedreigd wordt, betreedt Ryan via zijn SAS-maatje Johnny de criminele onderwereld om zijn zoon te redden.
Videoreview: Star Wars Jedi: Survivor
  • 0
  • 6
We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is Star Wars Jedi: Survivor beschikbaar. Hierin kruip je opnieuw in de virtuele huid van Cal Kestis om een pak tegenstanders af te slachten met je lightsaber. De geschreven review komt er binnenkort aan, maar we hebben wel onze videoreview klaar!

Maak je klaar voor de Xbox Games Showcase en Starfield Direct Double Feature op 11 juni
  • 0
  • 0
Microsoft is verheugd aan te kondigen dat de Xbox Games Showcase op 11 juni om 19.00 uur live wordt gestreamd. Meteen na het event kun je afstemmen op de Starfield Direct, die je een volledig beeld geeft van de langverwachte volgende RPG van Bethesda Game Studios.

Kijk mee voor nog meer verrassingen en previews, voorbereid door Microsofts in-house studio's en enkele partners van over de hele wereld. Dit is de dag die je niet mag missen om alles te weten te komen over de titels die komen naar Xbox, pc en in Game Pass. Je kunt het evenement van 11 juni volgen via de Xbox Twitch, Xbox YouTube en Xbox Facebook kanalen.

Vault Weapons onder handen genomen in Battlefield 2042
  • 0
  • 0
In de komende weken gaat het team van Battlefield 2042 verschillende wijzigingen en verbeteringen van Season 5 bespreken. Deze week gaan ze dieper in op Vault Weapons. Tijdens Season 5 kunnen spelers Vault Weapons met nieuwe attachments, skins en verbeteringen wat betreft balance verwachten. Op de website werd een update geplaatst, zodat je daar een kijkje kunt nemen voor een volledig overzicht van alle Vault Weapon-updates.

Het nieuws is ook besproken in de 'Inside Battlefield'-podcast. De aflevering getiteld "Evolving Vault Weapons" biedt een diepgaande analyse van alle updates en wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman.

F1 2023 aangekondigd
  • 2
  • 0
Gisteren heeft Electronic Arts de nieuwste game uit hun F1-franchise aangekondigd: F1 23. Dit is de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship. De game wordt op 16 juni uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC, via de EA App, Epic Games Store en Steam. Niet alleen keert de verhalende spelmodus Braking Point terug, maar ook zijn alle teams, coureurs en circuits die tijdens het 2023-seizoen in actie komen aanwezig in het spel, inclusief de Las Vegas Grand Prix en Losail International Circuit in Qatar. Eerder dit jaar kondigde EA Sports een samenwerking aan met tweevoudig kampioen Max Verstappen en werd bekend dat Max het EA Sports-logo dit seizoen op de kin van zijn helm heeft staan. Ook is gisteren onthuld dat hij op de cover van de digital-exclusive F1 23 Champions Edition schittert.

De besturing in F1 23 is geüpgraded ten opzichte van vorig seizoen en er zijn verschillende vernieuwingen doorgevoerd om het racen nóg realistischer te laten...
Eerste trailer voor Dune: Part Two is een feit
  • 0
  • 1
We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver. Warner Bros. heeft een eerste trailer gelost van het langverwachte Dune: Part Two. De saga gaat met andere woorden verder, maar dit was natuurlijk al langer bekend. Bekroond filmmaker Denis Villeneuve werkt opnieuw aan Dune: Part Two, een nieuw hoofdstuk in Frank Herberts meesterwerk, met een internationale cast. De film is het langverwachte vervolg op Dune, dat in 2021 zes Oscars won.

Deze vervolgfilm onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides, terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen. Met hen aan zijn zijde gaat Paul op een oorlogspad van wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien. Dune: Part Two werd gefilmd op locatie in Boedapest, Abu Dhabi, Jordanië en Italië. De film wordt op 3 november 2023...
Biomutant komt naar Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Het heeft eigenlijk ontzettend lang geduurd, maar na een release halverwege 2021 voor de oude generatie consoles en pc, en dan uiteindelijk ook voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S vorig jaar, is het eindelijk de beurt aan de Nintendo Switch. Uitgever THQ Nordic maakte vandaag bekend dat Biomutant vanaf 30 november beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch. Redacteur DaRmaZat ging er destijds mee aan de slag en beloonde de game met een mooie score.

Biomutant is een open wereld actie-RPG, die zich afspeelt in een fantasierijk post-apocalyptisch universum, vol fantastische wezens, gevaarlijke facties en kleurrijke werelden, die je vrij kan verkennen met behulp van mechs, paragliders, ballonnen, rijdieren, jetski's en meer. Biomutants unieke design geeft je de mogelijkheid om het uiterlijk en de vaardigheden van je personage te veranderen door gebruik te maken van krachtige mutaties, bionische protheses en...
Electronic Arts kondigt Super Mega Baseball 4 aan
  • 0
  • 0
Nu pas wordt Super Mega Baseball 4 aangekondigd en toch zal de game al volgende maand in de winkelrekken te vinden zijn. De vierde telg in de reeks wordt al op 4 juni uitgebracht voor alle relevante consoles. Naast een standaardversie zal ook een Ballpark Edition worden uitgebracht. Laatstgenoemde geeft je drie dagen vroegtijdig toegang, het Peril Point-stadium en nog twee extra stadiums tijdens de zomer.

Super Mega Baseball 4 heeft meer dan tweehonderd honkballegendes om mee te spelen, waaronder Vladimir Guerrero en Johnny Damon. Daarnaast komt de reeks voor het eerst naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Het toffe is dat er cross-play mogelijk is, waardoor iedereen met elkaar kan spelen, ongeacht het platform.

Marvel's Midnight Suns krijgt nieuwe DLC en verschijnt voor XOne en PS4
  • 0
  • 1
Vandaag kondigen 2K en Marvel Entertainment aan dat Marvel's Midnight Suns volgende week op 11 mei 2023 digitaal wordt gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, waarbij alle vier de DLC-pakketten na de lancering op die datum verkrijgbaar zullen zijn. De Nintendo Switch-versie van Marvel's Midnight Suns zal niet langer worden aangeboden volgens de vernieuwde plannen.

Op 11 mei verschijnt ook de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel's Midnight Suns - Blood Storm - met Storm! De DLC is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel's Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe rekruteerbare held en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de held toe.

Storm, met als echte naam Ororo Munroe, wordt vaak benoemd als een van de krachtigste mutanten op aarde. Ze werd op jonge leeftijd wees en opgevangen door een dorpspriester terwijl ze naar haar moeders huis...
Square Enix onthult nieuwe gameplaytrailer van Forspoken-DLC
  • 0
  • 0
Vandaag heeft Square Enix een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht van de DLC Forspoken: In Tanta We Trust. De nieuwe, verhalende content verschijnt op 26 mei 2023 voor PlayStation 5 en pc via Steam, Epic Games Store en de Microsoft Store. Spelers die de Digital Deluxe Edition van Forspoken aanschaften, krijgen vroegtijdige toegang tot de verhaal-DLC op 23 mei 2023. Spelers die de main game bezitten kunnen de Forspoken: In Tanta We Trust DLC apart aanschaffen.

Hercule Poirot lost het weer op in A Haunting In Venice
  • 0
  • 2
Hercule Poirot is al heel wat in actie moeten schieten om onverwachte moordzaken op te lossen. Binnenkort is het weer van dat, deze keer in Venetië. Hoewel hij nu met pensioen is en met tegenzin een seance bijwoont, wordt er in een behekst palazzo een van de gasten vermoord. Hercule Poirot zal weer alles op alles moeten zetten om het mysterie uit te pluizen.

A Haunting in Venice is vanaf 15 september in de Belgische bioscopen te zien. Net zoals in Death on the Nile en Murder on the Orient Express kruipt de Noord-Ierse acteur Kenneth Branagh in de huid van de wereldberoemde Belgische, fictieve detective.

Terug
Bovenaan